2014 m. gruodžio 24 d., trečiadienis

Akcija: "Vakarėlio nuojauta"

Gruodis MA buvo itin dosnus įvairiausiomis pramogomis. Turėjome žiemos kolekciją, Žiemos pasakų akciją, tebesitęsia Advento kalendorius, o vakar pasirodė ir Naujiesiems skirta akcija. 

Labirinto tipas manęs niekada nežavėjo ir toliau nežavi. Ypač labirinto su mažais labirinčiukais. Pokalbių dėžėje užmačiau Liambą džiaugiantis, jog tai puiki, pigiai atsieinanti akcija. Tarsi kažkas jai ir pritarė... tačiau man ji niekada neatsieina pigiai. Ir šiaip užknisa. Turbūt iš esmės ir prigimties nesiseka azartiniai žaidimai, ypač kauliukų ridenimas. Kortos kitas reikalas, tačiau kauliukai... per juos nuolat pralaimėdavau Monopolį... Be to, ši akcija itin nesąžininga ir tuo, jog visos "lengvatos" tik už safyrus... 

bacdLiamba bacd

Pokalbių dėžėje pačią pirmą dieną, kai tik atsirado žaidimas rašiau, jog  ganėtinai pigiai atsiėjo man pirmoji žaidimo apranga. Išleidau jai tik 12 safyrų. Aišku, dėka nemokamų balionų, kuriuos duoda žaidimo pradžioje ir vieno laimingojo kauliuko. O, kad pereinant vieną pokylių salę, ir vėl duotų nemokamų balionų. Bet kurgi tau...  Štai čia visas žaidimo pigumas ir baigiasi, ties pirmąja gauta „Vakarėlio nuotaikos“ žaidimo apranga.
Kas turi noro, galės dar trylika dienų mėginti kantrybę keliaujant labirintu. Tačiau, mūsų klube yra tokių merginų, kurios kantrybe nepasižymi, ar ne, Marusia? ;D Būtent iš šios žaidėjos sužinojau, kad pereiti per visus labirinčiukus jai kainavo apie 100 safyrų. Matant tokią sumą, pagalvoji, kad pasitenkinsi ir tais likusiais nemokamais ėjimais. 

Na, pereikime prie MA archyvo kūrimo.
O būtent - pažiūrėkime, kokias aprangas pateikia mums šie labirintai.
Už jų printscrean'us dėkoju Dione ^^ Turbūt taip pat jau matėte juos forume. 

Pirmasis labirintas - derinys, kuriam galima suteikti kodinį pavadinimą "patrakusi kiaušinienė". Kažkaip žiūriu į jį ir nieko kito nenoriu kaip gausiai svieste pakepto kiaušinuko su juoda duona...

Iš tiesų rūbai gana įdomūs. Dar nežinau, ar pritaikomi realiai. Kol kas mačiau tik vieną sėkmingą derinį su šiuo sijonu (Liambos spėjimu tai galėjo būti Sosra, tačiau dabar jau galime ir mūsų Euforiją pagirti su gana smagiu ir dailiai atrodančiu deriniu iš to sijono ^^). Visi kiti nebando kurti ko nors naujo, o tiesiog džiaugiasi spėtu susirinkti aprangos komplektu. Manau, praktiškiausias daiktas čia yra apyrankė - tokio metalinio atspalvio negausu daiktų, o jis toks... na, kartais pasigendu jo spintoje. Tad džiugu papildyti resursus. Ir balionėliai žaismingi. Turbūt bet kuriam deriniui suteiks sveiko cirko prieskonio ir šarmo :)







Antrasis labirintas - nepaleidžiantys sentimentai gyvatės metams. Įdomu, ar bus Ožio metams skirta kolekcija... būtų įdomu. Gal pagaliau gautume taip svajotų barzdų ir ūsų? :D Kažkada SP tikrai su kažkuo apie tai svaigome. Tačiau grįžkime prie šių rūbų. 

Didžiausios Lunos simpatijos atitenka vėriniui. Nežinau, ar sugebėčiau bent kartą ką nors prie jo priderinti, tačiau jis fantastiškas. Toks kiekvienos Klastuolės svajonė (šiaip priklausau Varno Nago koledžui, bet čia nebe į temą ^^)... Aišku, geras daiktas ir taurė, tačiau kaip baisi alkoholio nemėgėja iš principo niekada jos nedėčiau į derinius, nors iškilmingumo ir šventiškumo turėtų priduoti. Visa kita labai įdomu, tačiau visumoje atrodo prastai. Mano akiai. Mintyse kyla daugybė derinių, kuriuose šie rūbai sužibėtų, tačiau krūvoje... kažkoks slidus reikalas gaunasi. Spėju, batus dar išgirs Liamba, tad ties čia ir baigsiu.

bacdLiamba bacd

Antrasis derinys tikrai labai slidus reikalas, toks gyvatiškai slidus. Pritariu Lunai, kad atskirai šauniai žiūrėtųsi  odinis švarkas, odinės kelnės bei vėrinys. Bet  visi kartu, plius dar ir rožinė palaidinė bei arklio kanopos...na jau ne... Neskanu.
Senojoje versijoje Liambą kartais palygindavo su Lady Gaga, kas mane baisiai siutino. Tikrai. O čia dar ir Luna: „batus dar išgirs Liamba“. Smūgis į paširdžius. Neįsivaizduoju, kokiame derinyje juos panaudočiau, na, nebent tikrai sumąstyčiau paplagijuoti Gagą. Šiam dalykui jie tik ir tinkami. Bet (juk visada būna „bet“) viršutinė batų dalis man tikrai patinka, visi tie raišteliai, raštai, juoda spalva, gražu. Tačiau batų kulnas visą reikalą gadina taip, jog šie batai bus įrašyti į nenaudojamų daiktų sąrašą.




Trečias labirintas - žydroji paukštė. Suknelė tikrai įspūdinga ir kerinti. Ji ir pasiglemžia visą dėmesį. Iškirptė kiek perspausta, tačiau šiaip tikrai gražu. Ir vis dėlto, man asmeniškai, derinyje labiausiai patinka pirštinės. Vengiu aukštakulnių, auskarų skyriaus apskritai niekada nepraveriu, o štai pirštinių niekada nebus per daug. Ir dar tokio įdomaus dizaino. Šventinis blizgutis rankose, taip pat mielas, tik bijau, kad gali nupiginti derinį... tačiau juk dar nebandžiau nieko kurti ir kitų pavyzdžių nemačiau, tad anksti svaičiotis kaltinimais. 










Ketvirtasis labirintas - vėl kažkoks nesusipratimas. Taip viskas suplakta į vieną, jog jau nebeskanu. Atskirai rūbai ir aksesuarai puikūs, tačiau kai taip sugrūsti... Nevalingai atsitraukiu nuo ekrano. Ta galvos skraistė tokia nei rytų kraštų, nei pamaldžių princesių išmįslas ir su tokiais vakarietiškų vakarėlių atributais kaip balionai ir "Happy New Year" karūna... nei šis ne tas. Vėlgi, tik Lunos akiai. Šiaip suknelė (ar sijonas ir palaidinė?) visai dailūs, nors ir neitin lankstūs. O batai atrodo netgi labai įspūdingai. Tačiau nemanau, jog draskysiuosi ir taškysiu safyrus šiai aprangai.









Penktasis labirintas - suknelė su poza. Iš tiesų kojos sudėtos labai dailiai. Tokios elegantiškos, grakščios. Tačiau suknelės formų šiurkštumas, tai atsveria į neigiamą pusę. Šiuo atveju labiausiai žaviuosi papuošalais. Tas rugiagėlių mėlis toks... liūliuojantis. Kaip pačios gėlės vasaros laukuose. Daugiau minčių nebekyla, tad belieka pasidžiaugti pagrindinių prizu - profilio fonu. 

bacdLiamba bacd

Iš tiesų, tik dabar pamačiau, kokia eilės tvarka sudėliotos aprangos labirinte. Ir apsidžiaugiau, kad penktoji apranga yra ši suknelė. Jei sugalvočiau pasišvaistyti safyrais, į šį labirintą nekelčiau kojos. Reiškia, žaidimas atsieitų pigiau, kas yra tiesiog nuostabus dalykas.
 Atvirkščiai nei Lunai, man labai nepatinka ši suknelė. Visų pirma, kojos nupieštos kiek keistokai, kelia juokingas asociacijas. Antra, kodėl uždėjo tokios spalvos pėdkelnes? Mano akiai mieliau žiūrėtųsi nuogos kojos. Tačiau, tai tik sukeltų nereikalingų problemų. Kiekvienai žaidėjai neįtiktum su kūrėjų parinkta odos spalva.  Ir, trečia, nepatinka man ir pati suknelės spalva, jos perspaustas „tortiškumas“.  Ir, išvis, ji tokia vienkartinė atrodo. Panaudojai kartą ir nugrūdai į spintos gilumą visiems laikams. Labai nepraktiškas drabužis :D



Pastarasis daro labai teigiamą įspūdį. Kažkuo jis visiškai kitoks, nei bet kuris kitas buvęs MA fonas. Galbūt žaidimas turi naują dailininką? Eifelis kuria iš ties malonią atmosferą, kuriai romantikos prideda formuojamas įspūdis, jog panelė yra laikrodžio bokšte. Nors tokiu atveju skaitmenys turėtų būti išdėstyti veidrodiniu atspindžiu, tačiau bendras įspūdis vis tiek toks... geras. Atmosfera iš ties ypatinga, o švieselės ir balionai suteikia jau jaukumo. 

Tiek pasvarstymų šįkart. Nepersivalgykite per šventes ir pagaliau pajuskite tikrąsias Kalėdas savyje ir tarp savo artimųjų :))

- Liamba ir Lunalight



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.