2020 m. balandžio 14 d., antradienis

Savaitgaliai su Storma

Sveiki, mielieji!

Po viso šventinio šurmulio, nors ir jis buvo gerokai tylesnis ir paveiktas karantino nuotaikos, pristatau naują įrašą, kuriame visas dėmesys praėjusios savaitės klubo temai. O ji buvo štai tokia:


Taigi, šį kartą klubo narėms reikėjo pasirinkti vieną nemėgstamą, negražų, o gal tiesiog keistą daiktą iš savo drabužinės ir su juo sukurti derinį. Pagaliau atėjo laikas, kada ir jiems buvo suteikta proga išvysti dienos šviesą. Galbūt anksčiau nuvertintas drabužis derinyje atgims naujam gyvenimui? 

Kviečiu pažvelgti, kaip klubo narėms pavyko įvykdyti šį iššūkį 😊

⚓⚓⚓

„Šitą liemenėlę/braletę heitinau nuo pat jos gavimo (net neatsimenu, iš kur ji). Paskelbus temą vis tiek jos vengiau, bet galiausiai, nieko nesulipdžius su kitais nemėgstamais rūbais, tad mečiau sau iššūkį ir kažkas gavosi.“- Anvila


⚓⚓⚓

„Mano fantazija su šiuo paltu neįsijungia“- Vyrune.


⚓⚓⚓

„Pasirinkau šitą...močiutės tapetą/neplautą vystyklą 😄 Beformis, negyvas, atrodo, kad skaniai nekvepiantis. Nežinau, iš kur šitas paltas pas mane, bet, matyt, buvo labai pigus, kad sumąsčiau nusipirkt 😂“- Nora.


⚓⚓⚓

„Nors iššūkis buvo nemėgstamiausias rūbas, tokių Lunos spintoje tiesiog per daug. Nuo oficialiai bjauriausio sijono su gėle iki batų-prezervatyvų. Visko tiek daug, jog būtų sunku išsirinkti ką vieną. Tad pasirinkau kelias idėjas kurių nemėgstu madoje. Visų pirma gyvūnų kailio/odos rašto gaminiai. Kad ir kas tai būtų. Ar tikros krokodilo odos batai, ar sintetinė leopardo kailio rašto skarelė. Tiesiog purto nuo viso to, o ypač perdėto naudojimo, o jei dar kartu su kailiu... išvis neišneša galva kaip taip galima didžiuotis žudymo kultūra.

Žinau, žinau, odiniai diržai, pirštinės ir kelnės taip pat priklauso tai kultūrai. Ir tai kelia nemažai konfliktų pačioje manyje. Todėl stengiuosi tiksliai žinoti, kad tas daiktas yra iš dirbtinės odos, eko odos arba daiktas pagamintas savarankiško meistro, o ne kokio milijardinio prekės ženklo.

Kita baisi tendencija - prekės ženklai. Kuo didžiau rėkiantys tuo geriau. No. Tiesiog no. Tai tiek.“-  Lunalight


⚓⚓⚓

„Iš to kas sudėta, tai gal bižuterija dzin ir lankas, nes įrankius tankiai deriniuos naudoju, bet tas veidas ir klouno drapanos, ti nežinau kam čia žaidime skirtos“- .AUSTĖ.


⚓⚓⚓

„Derinyje naudojau ginklus, nes daryt derinius su jais kažkoks kosmosas. Panelė ir ginklai man nesiderina.“ -Mistika


⚓⚓⚓

O aš iš savo drabužinės turinio galėčiau sudaryti gan ilgą sąrašą daiktų, kurių nemėgstu ir norėčiau išmesti. Na, aišku, su sąlyga, jei mados taškai būtų palikti 😅. Na, bet vis dėlto pasirinkau šią suknelę. Nežinau, nuo pat to laiko, kai ji atsidūrė mano drabužinėje, neturėjau jokių idėjų deriniui, o ir lėlė, dėvėdama ją, bent jau man atrodo, kaip būtybė, besiritanti iš kokono 😕 O kuriant derinį taip ir norėjosi pridėti kitų masyvių daiktų, kurie nukreiptų dėmesį nuo suknelės 😃


Tiek derinių turime šį kartą. Iki pasimatymo 😊

-Storma

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.