2015 m. liepos 22 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (26)



 Tikiuosi, čia dar yra tokių skaitytojų, kurios karts nuo karto nepamiršta užsukti į Forbes club blog'ą, pasiskaityti naujienų...arba šiaip užmušti laiko, besisukant po buvusius įrašus (ar tik aš viena taip darau?). Tačiau, kaip pastebėjote, yra viena bėda - naujienų nėra. Rodos, kad kūrėjai, iškeldinę "Pozuok stilingai" kolekciją iš mūsų parduotuvių, nusprendė kiek atsikvėpti, žinoma, prieš tai atnaujindami mūsų pradinį puslapį, apie kurį jau rašiau (atrodo) užpraeitame įraše. 
O galbūt kūrėjai brandina genialias idėjas bei kuria naujus drabužius būsimoms kolekcijoms ir žaidimams? To, deja, nesužinosime, nes pagrindinis mūsų žinių šaltis, regis, nutrūko ilgam laikui.




Na, o šios savaitės "Panoramą" galima būtų pavadinti ir vėl tikrų tikriausiu sveikinimų koncertu, skirtu paminėti kelioms svarbioms forbių progoms: forumo konkursui bei gimtadieniams. 
Perspėju tas, kurios itin alergiškos sveikinimų koncertams: bus itin nuobodu ir neįdomu, todėl galite iškart išjungti šį įrašą, arba pakeisti jį kitu įrašu...bent jau aš taip ir daryčiau, tačiau jūsų valia.
 
Tačiau jei nepasirašote šiai idėjai ir vis vien sakote "Ne", tada važiuojam toliau.


Konkursas

Vakar forume, po ilgų dviejų savaičių balsavimo, galų gale, finišo tiesiąją pasiekė forumo konkursas pavadinimu "Žavi keliautoja". Šį kartą į laimėtojų dešimtuką pateko trys Forbes klubo narės: .Melany., .Rolina. bei Dak0ta, tuo pačiu savo kišenę pasipildydamos gražiai žvangančiai žaliais akmenukais. Už tai ir pasveikinkime jas!

Iš tiesų, jos šaunuolės. Kai šiandien peržiūrėjau laimėtojų sąrašą, ties jų deriniais iškart mintyse kilo vaizdiniai, kurgi jos galėtų taip apsirengusios keliauti. Mano manymu, .Melany. buvo išsiruošusi prie jūros, sprendžiant iš vėjo veliamų plaukų, skrybėlės bei patogių drabužių. .Rolina., ši mūsų stileiva, kas be ko, susiruošė pasižvalgyti po dar nematytą kitos šalies miestą. Na, o Dak0ta su Andriumi apsirengę gan šiltai, todėl jie būtinai turėjo keliauti ten, kur vėsoka, manau, tam puikiai tinka Europos šiaurinės šalys kartu su savo įspūdingomis šiaurinėmis pašvaistėmis ^^
Neatsispyriau idėjai ir visus savo mintyse regėtus vaizdus pabandžiau pavaizduoti ir paveiksliukuose :)

.Melany.
.Rolina.
Dak0ta su sužadėtiniu Andriumi


Gimtadieniai

Kaip jau žinote iš prieš tai buvusio įrašo, šiandien mūsų klube gimtadienius švenčia netgi dvi merginos: R.E.D.A ir Vyshnia.
Palinkėkime joms smagių gimtadienių bei norų išsipildymo visus būsimus metus ^^



Taigi, šiam kartui sveikinimų bei naujienų tiek :)  Kol dar neišėjote, kviečiame pabalsuoti už .Melany. ir SunnyBunny FTV podiumus. Atsidursite reikiamose vietose  paspaudusios ant šių dviejų paveiksliukų:

http://v3.g.superpanele.draugas.lt/profile.php?id=14227http://v3.g.superpanele.draugas.lt/profile.php?id=5216


O dabar, jau tikrai iki kito karto ;) Smagios likusios savaitės :)

3 komentarai:

  1. Che! Buvo savotiška garbė, kai išvydau savo įkeltą moderatorei forumo žinutę (su nelabai gražiu jos atsakymu - tiksliau, netinkamu, neprideramu, mus netenkinačiu.. -.- )! =D xd

    Ale Clare vardą užtišavai :P [but no more anonymouzzz ;P ]

    Fotkės kai visada meistriškai padarytos! - SUPER, Liamba! O jau pašvaistę stebinti porelė!.. Mane iš pirmo žvilgsnio pribloške tavo meistriškų įgūdžių išgauta Andriaus poza - NEREALIAI! :O

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, niekad blog'e neviešinu forumo dalyvių vardų, todėl ir šį kartą užtušavau viską :)
      Matyt, kažkas iš aukščiau KašmyroMafijai nurodė iš anksto neviešinti būsimų žaidimų, todėl jos kaltint negalim, kadangi jos kailis kentės, ne mūsų, jei kas nutiktų ;) O mes ir taip puikiai viską susirandam, todėl koks tai žaidimo tipas, bent jau man, ir nelabai rūpi, kadangi beveik visose be safyrų kažką gauti beveik neįmanoma, apart teleporterio :D O safyrus perku tada, kai tikrai patinka drabužiai.
      Ir dėkui už pagyras ^^

      Panaikinti
  2. "Tikiuosi, čia dar yra tokių skaitytojų, kurios karts nuo karto nepamiršta užsukti į Forbes club blog'ą, pasiskaityti naujienų... " - taip! Žinok, vos ne 'paskutinę minutę'm prueš išjungiant pc ir einant mėgautis filmu, man staiga šovė į galvą, kad šian trečiadienis ir gali būti jau pasirodžiusi Forbių savaitės panorama! Šmukšt ir aš jau čia - .. ir panorama čia! :D Che! ;P

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.