2016 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

All good things...

... must come to an end.

Kažkada pavasarį įvyko rimčiausias kada nors buvęs Forbes-club blog'o komandos susirinkimas skype. Tuo kartu Luna surašė dramatišką laišką su argumentais, kodėl blog'o veiklą reikia užbaigti. Žinoma, dabar to pokalbio niekaip neberandu ir jau vėl iš naujo negaliu pakęsti viso Skype, tačiau esmė aiški - visos rašytojos su džiaugsmu žinią priėmė ir su ja sutiko.

Pati pirmoji ir svarbiausia priežastis - blog'o rašymas nebėra tuo malonumu, kuriuo buvo.
Anksčiau, kiekvienas įrašas susilipdydavo be didelių galvosūkių. Juos sunkino tik laiko trūkumas. O dabar... Rašai rašai, ieškai ieškai kodų, dėlioji dėlioji iliustracijas ir vis kažko trūksta, vis įrašas kažko delsia. Not fun.

Šis delsimas iš dalies susijęs ir su labai labai labai stipriai išaugusiais reikalavimais sau.
Seniau įdėdavai administracijos iliustraciją, padarydavai kelis print screen'us ir baigta. Dabar labai daug jėgų atima iliustracijų ruošimas, kuriose kiekviena lėlė "išlaužyta", "iščiustyta" ir dar su realia motera sulyginta. Visą tą darbą gali atlikti tik Liamba, o tai jau per didelis krūvis vienam žmogui. Vyshniukas. taip pat nuostabiai įvaldžiusi koregavimo programas, tačiau ji tiesiog pernelyg užimtas žmogutis.

Prie kritusio ūpo rašyti blog'ą prisideda ir kritęs ūpas žaisti MA.
Nuolatinės, realius pinigus plėšiančios akcijos, nežmogiški skaičiai mados taškų ir reikiamų surinkti dolerių sumos statistikoms pasikelti, kūrybinės krizės kai spinta užkišta tuo ko tau visiškai nereikia (per tas pačias statistikas ar akcijas, kai norint gauti vieną daiktą, turi surinkti ir visus kitus...) ir t.t., ir pan.
Ateina laikas, kai žaidime tiesiog imi jaustis nieko aukščiau nebegalinčiu pasiekti. Tik pelną nešančiu sraigteliu, kuris užspranginamas reklamomis, jei tik tie pelno skaičiukai nebesisuka. Žodžiu... not fun.

Šioje vietoje galima paminėti ir vestuves... Kurį laiką mąsčiau, kad blog'ą reikia išlaikyti bent iki vestuvių funkcijos įvedimo, paruošti super-duper įrašą ir jau tada ramiai pasitraukti į "pensiją". Tačiau ir tų pačių vestuvių jau belekaip užkniso laukti. Ir net kartoti, kad geriau palaukti ir sulaukti kokybiško atnaujinimo, nei belekokio tuoj pat. Ir vis tik, kiekvienas laukimas turi ribas, net jei lauki kokybės.

Kitas dalykas taip pat širdelę spaudžia jau labai ilgai.
Mes labai, begaliniai, neišmatuojamai ir nepasveriamai mylime savo skaitytojas. Komentuotojas ir tylias palaikytojas. Visus, kuriems šis blog'as teikia džiaugsmą ir praskaidrina laisvas minutes.
Tačiau blog'as visų pirma buvo sukurtas Forbes club klubui. Žinoma, bėgant laikui jis tapo vis labiau ir labiau pritaikytas visiems. Neliko įrašų apie top5 savaitės forbių derinius, neliko savaitgalinių klubo temų ar kitų klubą apjungiančių projektų. Tačiau vis tik pokalbių kambaryje pamatyti klausimus, "kuriame labirinite tas ir anas?", kai įrašas apie tai paskelbtas prieš kokias 4-5 dienas... Nu, fak, nieko kito ir nebegali pasakyti. Jei jau klubo merginoms jis ne visada reikalingas, ne visada "susišviečia" apsilankyti ir patikrinti ar nėra informacijos čia, tai kokio tada velnio?
Žinoma, tai gali būti vienui vienas žmogus visame klube, kuris nuolat palaido tokių "sąmojų", tačiau man tai kiekvieną kartą smūgis į paširdžius. Kad ir koks retas.

Na, ir galiausiai - blog'o rašytojos užaugo.
Visos keturios stovime ant svarbių gyvenime slenksčių. Visos keturios turime labai susikoncentruoti į tai ką darome šiuo metu, nes po to gali tekti skaudžiai nusvilti, nes reikiamu momentu tiesiog negalėjai palikti draugės vienos rašant įrašą apie naujausią MA akciją...

O visiškai pabaigai galime pridėti, kad ir pačiai MA nebeesame visiškai reikalingos. Blog'ų apie akcijas ir parduotuves daugiau nei skaitytojų, tad jaučiame galinčios drąsiai atsitraukti ir pasakyti: paliekame kas dirbs mūsų vietoje.

Ir būtent paliekame, - iki šio blog'o atsiradimo nieko panašaus MA nebebuvo. Angliškoje versijoje, panašu, klubų blog'ai nuo seno gana įprastas reikalas, tačiau jie ir buvo skirti pristatyti klubui. Ne akcijoms, ne žaidimo įdomybėms ir ne žaidimo reklamai. Drąsiai sakau ir tai, turėdama omenyje tuos bent du žmogeliukus, kurie MA pradėjo žaisti būtent po apsilankymo mūsų blog'e.

Žinoma, visiškai nutraukti šio blog'o veiklos dar nepavyks ir ne visai verta tai daryti. Atnaujinimo vis dar tebelaukia skiltis "Forbes club narės". Dalis iliustracijų jai jau paruošta, tad tereikia susiimti ir paruošti likusias ^^

Taip pat būtų gana kvaila apleisti puslapį skirtą MA akcijoms. Jei kiti blog'ai neprieštaraus, ir toliau jį pildysime su nuorodomis į kitų blog'ų įrašus apie naujas akcijas :)

Šiaip ar taip, jau jaučiamės užsitarnavusios teisę išeiti oriai, linksmai nusiteikusios ir beprotiškai besididžiuodamos tuo ką sukūrėme.

Net neabejoju, kad jau po poros mėnesių Luna imsis kokio naujo MA rašytinio projekto, tačiau kol kas -

farewell

55 komentarai:

  1. Labai gaila, kad neberašysit taip dažnai... Bet puikiai Jus suprantu - visgi realus gyvenimas svarbesnis. ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Matau, kad buvau neteisingai suprasta: MES NEBERAŠYSIM IŠ VISO. Kažkuriuo metu tik sutvarkysim skiltį "Forbes club narės" ir toliau pildysim "MA akcijos". Viskas.

      Dėkui už supratingumą ^^

      Panaikinti
  2. Vos neatsiverkiau, ir dabar ašaros akyse.Labai gaila, jus tokios šaunios, nuostabios, nuoširdžios ir galu gale tikros.Visada mėgau ši bloga ir dabar ji palaikisiu ;) Lauksiu naojų įrašu ir galu galu Jūsų sugrįžimo arba linkiu rasti naujų rašytojų kurios bus tokios kaip jus ir įdės tiek daug darbo kaip ir Jūs. Sėkmes Ma ir realiame gyvenime.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui už komplimentus, nors kurioje vietoje čia reikia susigraudinti irgi nesuprantu skaitydama visus komentarus ^^

      Su sugrįžimais visaip būna, bet naujų rašytojų nelabai įsivaizduoju. Mūsų klube tiesiog nesimato daugiau savanorių ar turinčių tam laiko (trūkčioja pečiais :) ).

      Panaikinti
  3. Skaičiau su ašaromis akyse...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Skaičiau, skaičiau ir vis tikėjausi, kad gale nebus atsisveikinimo..
    "Žinoma, visiškai nutraukti šio blog'o veiklos dar nepavyks ir ne visai verta tai daryti" Kai pamačiau labai nudžiugau, kad vis dėl to nepilnai pasitraukiate iš blogo :)) ..Kad ir nebūsit tokios akryvios, svarbu kad jum pačiom būtų gerai. Juk jau esate didelės moterys ( ir ūgiu, ir protu ir metais :D ), tad suprantu, kad MA gyvenime laiko lieka vis mažiau ir mažiau.
    Linkiu drąsiai įveikti kliūts gyvenime, nevisainpamiršti MA ^^, išlikti kūrybingoms ir gražioms ;)

    Su šilčiausiais linkėjimais,
    Anoninė (nes bijau, mad čia klaidų pridariau tai nenoriu skelbti kas aš )

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Belieka tik nurodyti savo komentarą skirtą pirmai anonimei... Skaitau tą savo tekstą ir vis tiek nesuprantu, kaip jums susidarė įspūdis, kad yra čia ko džiaugtis dėl ne visiško blog'o apleidimo ^^" Juk ta mūsų pasiliekama veikla visiškai niekinė :/

      Bet kuriuo atveju, nuoširdžiai dėkojame už linkėjimus :)

      Panaikinti
  5. Ačiū jums merginos už paaukotą laiką, nuoširdų darbą ir perspektyvą ateičiai, jūs sukūrėt tai, esat pradininkės lietuviškoje MA, tad tikiuosi, kad visos kitos blogerės ir visos MA žaidėjos jums tik padėkos. Labai tikiuosi, bent po šiuo įrašu nematyti negražių ir įžeidžiančių komentarų, jūs nusipelnėt tik didelės padėkos už visą šį triūsą. Šaip ar taip aš manau, kad kai yra uždaromos durys visada atsiveria langas, linkiu jums ko geriausios kloties jūsų realiame gyvenime, visų tikslų įgyvendinimo, sėkmės visame kame ir smagaus užtarnauto poilsio. Didžiausi linkėjimas mielosios, lenkiu galvą prieš jūsų nuostabų, įgyvendinta projektą, kuris tesėsi pakankamai ilgai, viskas yra laikina, nieko nėra amžino. Monė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui už šiltus ir šildančius žodžius, Moniuk :)

      Žinai, o man labiau patinka Andy Biersack pasakymas: When one door closes, the same door opens. Because it's a door.

      Kai pirmą kartą perskaičiau juokiausi iki kol pilvą paskaudo :)

      Panaikinti
  6. Skaičiau ir vos neapsižliumbiau...Gaila,kad nebebus taip dažnai įrašų ir man šis klubas suteikdavo info. ir ka neturėdavau ką veikti viską skaitydavau iš naujo nes viskas buvo įdomu nors daug kartų skaičiau...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui už palaikymą, mieloji, tik jau net nebežinau kaip bereaguoti į tuos "nebebus taip dažnai įrašų"... Na... jų tiesiog nebus :/

      Nors klube vis kažkokiame kontekste išlenda Kalėdiniai forbių iššūkiai :D Tai gal nebent juos pakartosime ir blog'e... Nors jau dabar jaučiuosi pavargusi, vos apie tai pagalvojusi :D

      Panaikinti
  7. Kaip gaila, net susigraudinau. Labai gaila, bet priežastis puikiai suprantama.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui už supratingumą ir palaikymą, Zuzana. Sėkmės su savu blog'u ;)

      Panaikinti
    2. Ačiū Luna, stengsimes, kiek galėsim;)

      Panaikinti
  8. Labai gaila kad nerasysite daugiau , budavo faina paskaityti apie naujienas klubo nares ir t.t. Man jusu blogo joks kitas klubas nepakeis :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, vertų skaityti blog'ų tikrai yra ;)

      Panaikinti
    2. Bet pripažinkim, jūsų rašymui vis tiek niekas neprilygs. Į kitus blog'us galima užeiti naujienų pažiūrėt, kur kas yra, iliustracijas, bet tekstai.. Pasiilgsiu jūsų gražaus, rišlaus, lengvai skaitomo teksto. Tikrai ne kiekviena panelė sugebėtų parašyti taip kaip jūs, net nemoku apibūdinti :D Labai gaila. Bet žinoma, darykite tai, kas jums tekia malonumo, o kadangi ši veikla jums jo nebeiteikė..
      Sėkmės kituose projektuose. <3

      Panaikinti
    3. Dėkui labai už gražius žodžius ^^
      Jau beveik vėl grįžtas noras rašyti (nors ir ne šį blog'ą :D ) :)

      Panaikinti
  9. Nesu aš jūsų gerbėja. Ir blogą retai paskaitau. Bet po šito įrašo pakilot mano akyse. Labai džiaugiuosi, kad nesat ligonės, ir suprantat kad čia tik žaidimas, ir jis nėra jūsų gyvenimuose pirmoje vietoje.
    Kaip supratau, labiausiai jūsų laiką atima kodai, akcijos ir t.t. Bet juk čia ne MA NAUJIENOS blogas, o forbes. Tegul kiti blogai atlieka tą sunkųjį darbą, o iš jūsų lauksiu įrašų apie jus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hm, keistokas jausmas apima po šio komentaro. Atrodo, rašai rašai, dirbi dirbi ir skleidiesi prieš skaitytojus, nuoširdžiai pateiki ant padėklo savo mintis ir širdis, bet kažkas tik tau nustojus rašyti pareiškia, kad... esi verta pagarbos? Kita vertus, negaliu reikalauti iš tavęs žinoti kas esu, jei nelabai ir skaitydavai... Na, susidaro išties keista situacija.

      Bet kuriuo atveju dėkui už išsakytas mintis :)

      O tarp MA blog'ų nežinau nė vieno skirto ne klubui, arba tiksliau skirto, sukurto kaip MA naujienų blog'as. Komentarai apie tai, kad nesugebam laiku kažko parašyti (pagal kažkieno laiko sąvokas) tikrai nėra maloniausi... Jei vasaros pradžioje buvo pasakyti: hey, atostogausim, sulėtėsim, - pikčiausioms vis tiek vienodai. Tad jei dabar pasakytumėm: hey, keičiam kryptį, - nemanau, kad kas labai pasikeis šiuo atžvilgiu... Nei mūsų klubas, nei mes kaip rašytojos nenusipelnėm būti plakamos kelių bjaurybių už nieką. Ir daugiau savęs tokiam plakimui pateikti nebeketiname.

      Šiaip ar taip, nėra mūsų klubas tiek įdomus, kad būtų ką daug apie jį rašyti ^^

      Panaikinti
    2. Na, man toks įspūdis buvo susidaręs, kad forbems blogas - šventas reikalas. Todėl taip ir sakau, kad netikėta, ir džiaugiuosi kad nesat ligonės ir renkatės geriau daugiau laiko praleisti kažką veikiant gyvenime, o ne rašant blogą :) Tikrai nenorėjau įžeisti.
      Linkiu jums pailsėti nuo blogo, ir galbūt kažkada ateityje parašyti šiaip ką nors faino. Ne apie akcijas :D
      Gal pasirodžiau per šiurkšti, bet girti irgi nenoriu, kad nesusilaukčiau komentarų ,,Vėl lenda į gerą vietą forbem", pačios žinot ką sugebat :p

      Panaikinti
  10. Skaitydavau kiekvieną jūsų įrašą, taip džiaugdavausi šio klubo blogu ir šauniomis jo narėmis. Tikrai labai nuliūdau, kad beveik jo neberašysite...Bet priežastis suprantama, juk čia tik žaidimas, o toks kruopštus, apgalvotas kaip jūsų blogo kūrimas kainuoja tikrai nemažai laiko. Tai, dėkoju jums mielosios, visada buvote ir liksite pats šauniausias klubas! Smagaus utžarnauto poilsio:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui labai už viską, Juste, - supratingumą, pagyrimus (gal kiek per stiprius) bei linkėjimus :)

      Panaikinti
  11. Spaudžiu "prieštarauju". Jei būtų nepatinka, tai spausčiau ir nepatinka.
    Nes man labai labai nepatinka. Siaubingai nepatinka.

    Jūs vis tiek buvot ta kelrodė žvaigždė į kurią reikėjo lygiuotis. Parodydavot tą lygį kaip viskas turi būti ir atrodyti...

    Jūsų blogą atradau pačioje pradžioje savo žaidimo, vasarį, kai užsiregistravau. Pastebėjau, kad klubų aprašymuose yra nuorodos į blogus, pradėjau spaudinėti tas nuorodas ir bandyti suprasti kam skirti tie klubų blogai ir puslapiai. Naršiau naršiau po tas nuorodas ir darėsi tik painiau, klubų taisyklės, narės, konkursai, o jei dar puslapiai kurti per visokius mozello ir weebly - dizainai nesuprantami, paveikslėliai nei 5 nei 9... Tada pradėjau eit į tuos top10 klubų puslapius :D Ir jūsiškį atradau. Ir taip užkabino, pusę dienos varvinau akis, perskaičiau nežinau kiek įrašų. Atėjo ir tas nušvitimas, suvokimas kam gali būti klubo puslapis skirtas :D Dar kaip tik ten tas momentas buvo kai visos nuotraukos bloggeryje dingo, tai skaičiau tuos įrašus be iliustracijų ir bandžiau įsivaizduot apie ką čia kalbat. Na tikrai, niekur kitur taip nerašo kaip pas jus. Visada išlaikydavot šiltą santykį su skaitytojomis, o dar tos iliustracijos... Kai jau pati prisijungiau prie rožinių katyčių blogo ir pabandžiau sau, ne blogui daryti iliustraciją, tai net nežinau kiek to laiko užtrukau, nors fotošopą tikrai ne pirmą kartą gyvenime įsijungusi buvau ir atrodo viską moku ir žinau, o nepadarau to paveikslėlio gražaus, nors užsimušk :D Tai galvoju, kiek Liambai laiko užtrunka? Šitiek iliustracijų išcackinti nuo a iki z, padaryt idealiai viską ir svarbiausia tobulai kokybiškai... Stebėdavausi ir pasidžiaugdavau jos darbais ties kiekvienu įrašu. Ir kai atrodo, va čia jau Liamba pavarė geriausiai nei bet kada, ateina kita naujiena ir tada žiūri žiūri... Bliamba, dar geriau padarė :D

    Tai vat, ką noriu pasakyti, kad bus sunku be jūsų, ir gal jūs pagalvokit dar kartą? :D Gal dar vieną kitą įrašiuką, tokią vyšnaitę ant torčiuko, sukurptumėt, kad žandikaulis visiems atviptų? :D(čia aš taip pusiau juokais, pusiau rimtai sakau :D) Nes keista bus, naujiena žaidime, o pas jus tuščia...

    p.s. didžiuotis, ir dar kaip didžiuotis, jūs tikrai turite kuo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip man patinka tokios istorijos... tokia svarbia ir kieta pasijaučiu :D Malonus jausmas. Dėkui ir tau, Kylie, už nuoširdumą. Atrodo, jau trečią kartą skaitau šį tavo komentarą ir vis tiek sunku susikaupti ir atrasti tinkamų žodžių po jo..

      Žinai, manau, tiesiog palinkėsiu sėkmės jūsų klubo blog'ui ir tiek. Labiausiai norisi palinkėti kantrybės. Neskubėkite taip su įrašais... Dažnai būnate pirmos paskelbusios apie akciją, bet retai kada tie įrašai iki galo sutvarkyti. Tai kelių rūbelių trūksta, tai klaidelės tekste nesužiūrėtos..

      Tiesiog jūsų blog'e matau be galo daug potencialo, tačiau vis iššvaistote jį su nereikalingu skubėjimu ;)

      Ne pats tinkamiausias atsakymas, tokiam mielam komentarui, tačiau jis taip sutrikdo, taip mielai suglumina, kad imi sakyti tai kas pirmiausia šauna į galvą ir ką taip pat jau seniai norėjai perduoti ^^

      Panaikinti
  12. is this mean forbes club will stop post :( ??

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. oh :( shit
      forbes the best ever =)
      lots of love :*
      but i want something on lp ;p lol =) the boards and the new event

      Panaikinti
  13. Kai skaičiau šį įrašą, netyčia pradėjau klausytis My Chemical Romance - Fake Your Death.
    Aš paspaudžiau "Sutinku", nes anksčiau ar vėliau jūs būtumėte parašiusios tokį pat įrašą.

    Šis blog'as buvo nuostabus ir nors nebūdavau pati aktyviausia MA žaidėja, bet visada ateidavau paskaitinėti įrašų, nes jūs sugebėdavot išsiskirti.

    Dabar kai visos komentuoja, kad nepritariate, bet ateis laikas ir suprasite, kodėl šios keturios merginos nustojo rašyti.

    Ir man dabar grynai iš perskaitytų komentarų primena MCR išsiskyrimą :D Tik reikėjo dar vietoj "Farewall" parašyti "So long & Goodnight" tada jau tikrai būtų viskas panašu.

    Bet kokiu atveju merginos noriu padėkoti, kad suteikėte MA žaidėjoms tokį nuostabų blog'ą. Ačiū, kad buvote man tobulų rašytojų pavyzdys. Ačiū, kad net liūdniausią dieną sugebėdavote pralinksminti. Ačiū, už viską.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui už labai labai savą mano skoniui komentarą :) Turiu omenyje visą tą muzikinę dalį ^^ "Helena" gal ir būtų tinkama daina tokio įrašo fonui, tačiau tada tai jau tikrai būčiau surašiusi ašarų pakalnę, tad pasirinkau jam Apocalyptica "Farewell" (https://www.youtube.com/watch?v=3eBroYj_Qv0) - ji turi savyje ir kažką rūstaus, ir kai ką labai viltingo, kas suvarpo tą rūsčią kūrinio temą šviesa. O būtent šviesiomis nuotaikomis ir norisi su blog'u skirtis. O kur dar toji priešpaskutinė tema - tarsi spurdėjimas ir staigus išsiveržimas. Et... muzika kartais pasako daugiau, nei pavyksta sudėti į eilutes :)

      Panaikinti
    2. Tiesa sakai :) "Helena" būtų per liūdna tokiam atsisveikinimui, o farewell yra tokia įvairiapusiška.

      Kai žodžiai baigiasi, muzika prabyla :)

      Čia beveik tas pats kaip Andy Biersack pasisakė kažkada "When one door closes, the same door opens. Because it's a door.". :D

      Panaikinti
    3. Net nesuprantu, ar čia netyčia taip sutapo, kad tą Andy citatą prisiminei, ar čia analogija į 9 komentarą po šiuo įrašu, kuriame tą citatą pristačiau Mone :D

      Panaikinti
    4. :DDDDDDD Aš ta citata visada kai paskaitau "žvengiu" :DDDDD Seniai seniai...Ta citata kažkur perskaičiau ir man atmintyje užsifiksavo :DDD

      Panaikinti
  14. Aciu merginos uz malonias akimirkas.Kad ir kaip gaila ,bet jus esate teisios,kurkite savo realu gyvenima,igyvendinkite idejas kol tam yra metas.

    AtsakytiPanaikinti
  15. Ačiū Jums už visą įdėtą darbą ir pastangas, nors ir labai gaila, kad išeinat.. <3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tas "išeinat" toooks dramatiškas :D Tarsi išsiskiriant su kokiu mylimuoju :D

      Ačiū tau už komentarą ^^

      Panaikinti
  16. I just wanna thank you for all you did with this page. You're creations and pictures, I know it took a lot of time to do them, but it was worth it. I'm playing on two versions MA - Balkan (Croatian) and International, and your blog is a place to go for me and other members of our community for news and for spoilers. Thank you once again for everything and I hope you'll be back :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Thank you, Lexy, I don't think we deserve some parts of your comment, but thank you for appreciating our blog ^^

      Panaikinti
  17. Thanks for posting valuable information. Was struggling with Google Translation to read this Lithuanian blog. Good luck with whatever other things you are planning to do instead.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oh, reading Lithuanian text translated with Google is such a pain in the... Thanks for all your patience and your good wishes, dear :)

      Panaikinti
  18. Na, dabar nežinau kaip pradėti :D Visu pirmą norėčiau jums palinkėti sekmės :) Gaila ,kad paliekate šį blog'ą. Vienintelis blog'as buvo skaitomas iš visų, matosi daug čia darbo sudėta Liamba tai išvis gražus labai jos fotoshopai. Galėdavau žiūrėti daug kartų į dieną ir niekada neatsibosdavo. Jus visos esate nostabios ir daug informacijos suteigdavote. Palaikau jūsų sprednimą. Nes gyvenimas visda bus pirmoje vietoje :) Vaiva1

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai yra daugiau skaitymo vertų MA blog'ų :) Manau, su laiku surasi sau naują mėgstamiausią ;)

      Dėkui už palaikymą, Vaiva1 :) ir už tą realaus derinio nuotrauką, kurios taip ir nebepanaudosime ^^"

      Panaikinti
  19. Aš seniai jau nebežaidžiu superpanelės dėl safyrų . Po metų susipratau kiek pinigų išleidau. Shitt...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau kurį laiką svarstau paskaičiuoti, kiek pati esu tam išleidusi, tačiau kiek baisu :D

      Panaikinti
  20. gęsta jūsų klubas vis, liūdna. tiek blogą apleisit, tiek klubo reitingų lentelėje nukritot į antrą vietą. galiu tik sėkmės palinkėt, gal kada dar pamatysim tą stiprų ir ryžtingą klubą, kurio kaip matau, šiuo momentu nebeliko. ačiū, buvot šaunios.

    AtsakytiPanaikinti
  21. Ach, labai gaila jog mus paliekat... Galbūt ir nebuvau nuolatinė Jūsų skaitytoja, bet vis vien vis užeidavau, paskaitinėdavau, karts nuo karto ir kokį komentarą sukurpdavau (bet kažkaip jie sunkiai man rašėsi :D). Vis dar viliuosi, jog persigalvosite, ir nepaliksite mūsų, nes kaip bebūtų, nors ir MA apstu blog'ų nei vienas vis tiek neprilygs jūsiškiam (bet čia tik mano kukli nuomonė). Taigi turiu būtinai padėkoti už įdėtą didžiulį darbą visoms blog'o rašytojoms, tikrai puikiai dirbote ir esate vertos atostogų. :)) Jūsų įrašai buvo nuostabus! Ačiū, kad buvot ir kadangi išeinat, tai tikiuosi jog grįšit. :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkojam labai už palinkėjimus ir šiltus žodžius ^^
      Kol kas šio blog'o rašymo trūkumo savo gyvenimuose dar tikrai nejaučiam :D

      Panaikinti
  22. Jūs man atnešėt daug daug juoko ir laimės savo šelmiškais straipsniais:) Tikrai žaviuosi, kiek darbo ir pastangų įdėjote į šį blogą. Tai ir yra svarbiausia:) Sėkmės tiek virtualiame, tiek realiame pasaulyje:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau kokį trečią sykį skaitau šį komentarą ir vis taip pat išsišiepiu - ačiū labai ir tau!

      Panaikinti
  23. Sveika lunalight , norėjau paklausti kodėl tu ingnorinai izabeela mano panelę, kur sakiau žinau anegdota ? Per vakarelį.. Aš pakartojau vienos panelės žodžius!!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nežinau apie kokį anekdotą čia rašau, tačiau Izabeela ignoruoju už įkyrų, nederamą elgesį vakarėliuose. Tiesą pasakius, tai vienas tų atvejų, kai per kitą vakarėlį vėl nueinu į tavo profilį, kad uždėti ignor'ą, o jis jau yra, tad... tikrai elgiesi netinkamai, nors konkretaus pavyzdžio pateikti negaliu :smirk:

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.