2018 m. gruodžio 30 d., sekmadienis

Būsimi drabužiai

Sveiki!

Šandien, šį darganotą, jau prieš paskutinį 2018-ųjų metų vakarą, visus kviečiu peržiūrėti, kas mūsų laukia ateinančiais metais Mados Arenoje. 

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad esamas plunksnas ir blizgučius keis langeliai ir kiti blizgučiai. Tiesa, būsimi blizgučiai kiek santūresni bei prabangesni. 

Šį kartą visų drabužių yra daugiau, nei vienos spalvos. Tiesą sakant, bezbožnas kiekis tiek pačių drabužių įvairovės, tiek ir jų spalvų. Todėl net nemėginau į paveikslėlius sutalpinti visko, o vietoj to, pasirinkau daug lengvesnį kelią - sudėliojau galimus derinius ir įkėliau drabužių ikonėles, jog pačios galėtumėte pamatyti drabužių gausumą.

Iš šios gausybės galima spręsti, kad tai gali būti net du skirtingi žaidimai, arba viena didelė kolekcija. 
Ką manote jūs?😊



Sausio VIP apranga:

Linkiu linksmo ir griausmingo 2019-ųjų metų sutikimo 😎

4 komentarai:

  1. Visai smagūs drabužėliai, patinka elegantiškos suknelės ir prie daugelio aprangos tipų tinkantys aksesuarai. Matau kūrėjai pasigavo langelių maniją, negi tai ateinančių 2019 metų trendai? 😅
    Beje, labai smagu užsukus į jūsų blogą netikėtai rasti naujų įrašų

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O man labai smagu sulaukti komentarų, kuomet matau, jog šis "darbas" (greičiau jau malonus laisvalaikio praleidimas), nenueina per niek, ir kai ką pasiekia, kai ką, ne tik vien puslapio peržiūrų skaičius ^^ Dėkui.
      O kūrėjai, su langelių trendu, sakyčiau, netgi, kiek vėluoja :D

      Panaikinti
  2. Oh-mah-godh. Kiek gražių dalykėlių... ir tokių na vat vienas kitas baaaiiisiai patinka, o kitų galėtų ir nebūti. Tai... jaučiu bus maža-vidutinė-didelė dovanos >.< Šitoms būdingi būtent tokie prizai, kai nori kokio menkniekio ir tada galuojiesi su begalybe tų dovanų :D nors jei nėra jokių šukuosenų ir automobilių, gal bus galima papraščiau išsisukti :)

    Ačiū už spalvingą ir gražų įrašą, Liamba ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip keista sulaukti čia tavo žinutės, Luna :D
      Mums pasisekė, jog tai - pagrinde kolekcija. Tikiuosi, kad tie norimi tavo drabužiai, būtent iš kolekcijos ir pavyko juos jau įsigyti :)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.