2016 m. birželio 18 d., šeštadienis

Interviu su Holo (xTheo)

Įrašą rengė Vyshnia. (tekstas) ir Liamba (studijos paveiksliukas)

Sveiki!

Praėjus tokiam ilgam laiko tarpui nuo praėjusio interviu su angliškos versijos gide, turbūt nesitikėjote išvysti kito. Galbūt viskas būtų įvykę greičiau, tačiau rasti įdomų pašnekovą nėra lengva.


 Apie Holo (senoji pravardė xTheo) daugiausiai žino facebook besinaudojančios žaidėjos, kurios seka ladypopular fanų puslapius ir dalijasi naujienomis. Theo ten užima svarbias pareigas, ji yra ladypopular administratorės Ellie padėjėja nuotraukų klausimu. Ji kuria pasirodžiusiems žaidimams/akcijoms iliustracijas. Tai nėra pačios pirmosios iliustracijos, kurias kartais išvystame dar nepasirodžius pačiam žaidimui/akcijai, ji kuria tuomet, kai visi daiktai jau prieinami panelėms. Taip pat, faktas, kurį reikėtų paminėti, ji nėra angliškos versijos žaidėja, Theodora yra rumunė ir žaidžia Rumunijos ladypopular versiją.

 


Su Theo anksčiau dažnai kalbėdavomės, diskutuodavome ir dalindavomės sava patirtimi žaidime, tačiau jai įgavus tokias pareigas, pajutau norą pasidalinti viso to istorija čia.

Interviu su Holo


Vyshnia.: Sveika, anksčiau tarėmės, kad atradus laiko, galėtum jį skirti man ir atsakymams į interviu klausimus Forbes blog'ui. Ar dabar tinkamas metas?

Holo: Žinoma, gali klausti.

Vyshnia.: Pradėkime turbūt nuo lengviausio klausimo, kada prisijungei prie šio žaidimo bendruomenės?

Holo: Na, ko gero prieš 3 metus. Žaidimą radau facebook'e, iš pradžių žaisdavau kiek kitokio tipo žaidimus, net nenumaniau, kad įmanoma taip įsitraukti į superpanelę.

Vyshnia.: Taigi, prieiname prie tavo darbo klausimų. Kaip tiksliai vadinasi tavo užimamos pareigos?

Holo: Na, administratorė sakė, kad aš būsiu jos "freelancher artist" (liet. laisvai samdomas menininkas). Manau, kad ši žodžių kombinacija geriausiai apibūdina mano esamas pareigas.

Vyshnia.: Supratau, na, o kokią poziciją tu užimi savo versijoje? Ar kitos panelės tave žino?

Holo: Nepasakyčiau, kad esu labai populiari. Žinoma, esu laimėjusi trofėjų jų pagalba, tačiau ypatingo dėmesio nesulaukiu.

Vyshnia.: Aišku, o kalbant apie tavo pareigas, kaip tu sugebėjai užimti tokią vietą? Kiek laiko reikėjo dirbti, kad būtum pastebėta? Gal trumpai gali papasakoti savo istoriją link šios vietos?

Holo: Žinoma. Iš pat pradžių aš nusiunčiau porą savo šukuosenų kūrėjams į atsiliepimus, kad galėčiau įkvėpti juos ir parodyti, ko nori merginos kaip aš žaidime. (nuotrauka dešinėje) Tuomet man atsakė administratorė, kad jai patiko mano šukuosenos ir davė man LP meno komandos vyriausiojo elektroninį paštą.. manau, kad mano administratorė nelabai suprato, ką norėjau parodyti tomis šukuosenomis, juk aš jas tik koregavau su jau esančiomis, o ne nupiešiau..

Vyshnia.: Meno komandos vyriausiojo? Turi omenyje Tau davė paštą to, kuris atsakingas Bulgarijoje už viso superpanelės tinklo iliustracijas?

Holo: Taip, būtent taip.

Vyshnia.: Oho, kas nutiko veliau?

Holo: Toliau su manimi susisiekė ir nurodė, ką reikėtų pataisyti mano darbuose, ką aš darau blogai, o tuomet aš toliau siunčiau Jiems savo darbus. (nuotrauka kairėje)

Vyshnia.: Bet tai taip šaunu, dėl savo atkaklumo tu turėjai progą pabendrauti su šio žaidimo kūrėjais. Kas vyko toliau?

Holo: Na, aš nepiešiu drabužių, piešiau tik tą paltą, o kūrėjų komandai reikėjo žmogaus, kuris galėtų piešti. Jiems patiko mano darbai ir liepė nesustoti.
Kai facebook'e atsirado grupė "Lady Popular fashion arena INTERNATIONAL" , ten įkėliau savo darbus, Ellie susisiekė su manimi ir paprašė pagalbos su iliustracijomis toje grupėje. Po kiek laiko, Ellie norėjo, kad tai taptų mano darbu, bet man, asmeniškai, tai nėra darbas, nes man nėra mokama realiai. Tai labiau kaip hobis ar laisvo laiko praleidimas.

Vyshnia.: Tai Ellie ir pasiūlė Tau šias pareigas?

Holo: Taip. 

Vyshnia.: Greitas klausimas, o kada tu pirmą kartą parašei atsiliepimą administratoriams su savo darbais? Kiek laiko dirbai, kol atsidūrei ten, kur esi dabar?

Holo: Pirmą kartą parašiau 2015-08-12.

Vyshnia.: Tai dirbai beveik metus, kad įgautum pripažinimą?

Holo: Ne pilnai metus, tačiau dirbau nemažai.
International versijos facebook cover'is su naujos kolekcijos drabužiais

Vyshnia.: Supratau. Na ir kalbant apie pareigas, tu kuri paveikslėlius tik angliškai versijai ir facebook'ui? Ar tu tiesiog sukuri paveikslėlį, nusiunti Jiems, jie uždeda atspaudus kiekvienai versijai ir tavo darbus išsiuntinėja? Kaip visa tai vyksta?

Holo: Taip, darau tik angliškai versijai, tačiau kartais prisidedu prie Rumunijos versijos iliustracijų, savo versijoje užimu sub art administrator (meno administratorės) pareigas.

Vyshnia.: Ir tu darai iliustracijas tada, kai akcijos ar žaidimai būna pasiekę kitas merginas, tu negauni drabužių kodų iš anksto?

Holo: Taip, nes jei turėčiau drabužius iš anksto, tai nebūtų teisinga.

Vyshnia.: Tai Tu tiesiog kuri kiek kitokias nuotraukas po visų akcijų, tiesiog paįvairinimui?

Holo: Taip.
Oficialaus Lady Popular facebook puslapio cover'is
Vyshnia.: O kai kuri nuotraukas, ar tau leidžiama iškraipyti pozas kitaip, uždėti tokių efektų ant merginų, tokių pozų, kokių nėra žaidime?

Holo: Aš galbūt galiu pridėti nebent keletą pozų, bet jos privalo būti žaidime, negaliu nieko pripiešti savaip.

Vyshnia.: Žinau, kad kuri paveikslėlius ir gif formato forma, ar manai, kad tokių paveikslėlių galėtų
atsirasti ir daugiau superpanelėje?

Holo: Žinoma, gif'ai atrodo žymiai žaismingiau ir pasipraktikavus, juos daryti nebėra taip sunku.

Vyshnia.: Ar su tavimi būna susisiekta, kai reikia nuotraukos, ar tu tiesiog lauki įkvėpimo ir padarai iliustraciją tada, kuomet nori?

Holo: Jie pasako, kai Jiems reikia nuotraukos. Bet aš taip pat galiu padaryti bet kokią nuotrauką, kai turiu įkvėpimo. Nesu suvaržoma. 

Vyshnia.: Ar tu ką nors gauni už tai, kad tu dirbi tokį darbą?

Holo: Na, jie man pinigais nemoka, daugiausia gaunu tiesiog padėkų ar dėmesio, taip pat nedidelį kiekį žaidimo gėrybių, bet apie tai aš nelinkusi kalbėti.

Vyshnia.: Supratau. Taigi, apibendrinant, kokie tavo planai ateičiai? Ar planuoji pradėti pati piešti ir kada nors tapti dizaino komandos dalimi?

Holo: Nemanau. Daiktų/rūbų piešimas užima labai daug laiko, tuo įsitikinau per baldų konkursą, kuomet kelių dalykų piešimas užėmė amžinybę.
Holo darbas baldų konkursui

Vyshnia.: Oho, įsivaizduoju, kiek laiko pareikalauti turėtų toks darbas. Ačiū, Theodora, už atsakymus. Buvo įdomu sužinoti daugiau apie tavo pareigas mūsų bendruomenėje.

Holo: Man taip pat malonu pasidalinti savo patirtimi. 

Užbaigiant interviu, norėčiau pasidalinti Theodoros blog'u, kuriame galite rasti daugiau jos darbų, taip pat šukuosenų, ant kurių paspaudus galite jas parsisiųsti ir naudoti savo darbuose :)

Jei turite kokį žmogų, kuris Jums atrodo įdomus, įdomi jo veikla, norite sužinoti daugiau, tačiau bijote užkalbinti, parašykite jo vardą komentaruose. Galima pamėginti parašyti ir trečiąjį interviu ^^

13 komentarų:

  1. Žiauriai fainas įrašas :) Būtų nuostabu jei tokių atsirastu ir daugiau .

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pakalbinkit kokia zaidimo senbuve kuri daug zinotu apie ma bausmes

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai puikus irasas :) Butu puiku jei kokiame irase papasakotumėte savo klubo sukurimo istorija manau daug kam smalsu kaip tapote tokiu populiariu klubu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Puikus įrašas. ;) Skaitydama galvojau, kad blogo piešėjų komanda turi visiškai visus šansus sulaukti tokio paties " likimo" kaip Holo. ^^ Rašykit kūrėjams, siūlykit savo piešinukus nes jie super ir būtent tai ko daugelis žaidėjų norėtų:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent, visoj mūsų MA bendruomenėj labai daug gabių piešėjų, kurios gali bandyti, tačiau ar daug atsiras norinčių dirbti dykai? :D

      Panaikinti
  5. Šukuosenos tokiosssss gražiosssss:0Ypač ta su žaliai "padažyta":D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Visai būtų įdomu paskaityti apie panele kuri užsiima photoshopinimu. Tokios kaip Liamba ir daugelis kitų :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Šaunu. Puikus įrašas. Man labai patiktu toks darbas. Ir Vyshnia. juk Holo gauna žaidimo gerybes..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Už tokį ilgą laiką praleidžiant nuotraukų koregavime manau, kad tai, ką ji gauna, neatperka pastangų :D

      Panaikinti
    2. Priklausomai nuo to ką ji gauna. Jei pora drabužėlių ar smaragdų.. Tai tiesą sakai.

      Panaikinti
  8. Būtų įdomu susisiekti su pačiais administratoriais ir šiek tiek sužinoti apie jų darbą.
    Pabandykite sėkmę, galbūt pasiseks :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Administracija šio tinklaraščio pakęsti negali ir visais būdais su mumis kovoja, tad didžiai abejoju, ar teiktųsi bendrauti, o ir mums ir nėra noro, jei nėra būtino reikalo ^^

      Panaikinti
    2. Oi, tačiau dėkui už pasiūlymą. Smagu jų ir po gero laiko tarpo sulaukti ;)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.