2016 m. rugpjūčio 15 d., pirmadienis

Aukštosios mados kolekcija

Įrašą rengė Liamba (paveikslėliai) ir Vyshnia. (tekstas)

Sveiki visi!

Penktadienį pasibaigusios kolekcijos proga, mūsų spėjimu, šiandien ar ateinančiomis dienomis mus pasiekti turėtų naujoji kolekcija. Šiandien gal ir menki šansai jos sulaukti, žiūrint į valandas ir į tai, kad pagaliau galima atidaryti per pastarąsias dienas supirktas dėžes.

Turbūt neapsigauname sakydamos, kad tai kolekcija, nes išvis yra 9 pradiniai deriniai ir begalė spalvų, joks žaidimo tipas nelenda į galvą su šitiek drabužių.

Neaptarinėsiu kiekvieno derinio, nes nuo krepšinio likusių traškučių vis dar slidi klaviatūra ir rašyti sunku, tad paimsiu keletą man įstrigusių ir apibendrinsiu visas kartu. ^^

Paskutinė apranga (juodas sijonas ir palaidinė) man labai panaši į mūsų jau turimus drabužius. Tikrai pamenu panašų sijoną iš išleistuvių soliterio, prie to paties žaidimo buvo ir ši palaidinė, žinoma, ne tokia pati, tačiau irgi nusagstyta karoliukais. Tą pačią palaidinę, apie kurią ką tik kalbėjau, galite pamatyti įsijungę superpanelės žaidimą, pradiniame puslapyje.

Antroji apranga, su baltu apsiaustu ir mėlynais galais, turėjome panašų apsiaustą iš drakonų gaudytojų kolekcijos serijos, tik ten poza būtent pritaikyta vienam iš drakonų grandinės laikymui, o ne elegantiškam pozavimui.

Ketvirtoji apranga, su pūstu sijonu ir rožėmis per priekį, vos pamačiusi pamaniau, kai tai viena iš "Tiulio fėjos" (Lietuvės dizainerės) suknelių, bet perėjusi per jos puslapį tyliai nusivyliau, kai neradau tos suknelės, apie kurią galvojau.

Būsimoje kolekcijoje pasirinkimas nemažas, visi drabužiai vakarinio stiliaus, taip pat turėsime galimybę įsigyti vieną naują pozą. Drabužių yra vintažinių, turėsime ir disko rutulių bei tortų, žodžiu, pasirinkti bus iš ko!

O dabar kviečiu apžiūrėti Liambos sunkų darbą sugaudant visas aprangas bei drabužių atitikmenis tikrame gyvenime :)























































Linkime smagaus vakaro!

140 komentarų:

  1. Gražiai iš Rožinių katyčių paimėt realias aprangas :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nupirk man bilietus į pasaulinio lygio mados šou, atvešiu išskirtinių podiumo nuotraukųm kurių nerasi internete ;)))

      Panaikinti
    2. Kai neturi pinigų ant brangių batelių, tik ir belieka vaikščiot su kerzais. xP

      Panaikinti
    3. Anonime, ta pati galime pasakyti apie Rozinias katytes, kad jos paeme realias aprangas is Glitter star blog'o, nes jos is lietuviskos versijos pacios pirmos padare irasa ir viska rado :)

      Panaikinti
    4. Kai neturi ką atsakyti, tik ir belieka prikišti pinigus :) Pati supranti, kad visuose tinklalapiuose skelbiamos tos pačios podiumų nuotraukos, o čia velniai žino, ko iš manęs reikalauji.
      Tiesiog nebeturiu žodžių šitam darbo nevertinimui. Jau seniai atsibodo, kuomet yra kabinėjamasi prie mažiausių smulkmenų įrašuose, o praleidžiamas pro akis visas kitas darbas. Man gana jau, tikrai.

      Panaikinti
    5. Niekas iš nieko nieko nekopijavo ir neėme nuotraukų. Visų pirmą tai nerealų nes kaip ir Rožinės♥katytės ir Glitter star ant savo nuotraukų uždėjo užrašus -> http://www.part.lt/img/059967f70c74cbc8852750b7620733c3206.png ir http://www.part.lt/img/63a0df3a10bf1a606c4de88d2f1417eb918.png
      Tad nukopijuoti juos be jokių žymiu neįmanoma.
      Visi blogai sunkai dirba kad įrašas būtų tobulas bet kurie išsiskiria ir mano nuomonė Forbes labiausiai nes čia įdeda daugiausia darbo ir reikia tai vertinti o ne kreipti dėmesio į smulkmenos kurios nėra svarbios ir kai kuriu neteisingai suprastos.

      Panaikinti
    6. Kam čia iš vis šiknoj sliekų ieškoti, net ne taip tos nuotraukos sudėliotos visų pirma, visų antra jos netgi skiriasi, visų trečia čia ne raketų mokslas rast googlėj fotkes. Niekas nuo nieko nekopijavo. Ir iš vis glitter star merginos pačios pirmos paskelbė naujieną, prie ko čia nuo katyčių kopijuota, jei mes tik antros paskelbusios naujieną! Kuriai čia jau ne pirmą kartą niežti nagai tokias nesąmones rašinėti, kad nuo katyčių kažką kopijuoja? Čia specialiai sukiršint norit ar kaip suprasti?

      Panaikinti
    7. Liamba, dramos būrelį lankei? :DD

      Panaikinti
    8. Neapsisprendėlė kokia, tai dramos būrelis, tai su lavonais, skrisk iš čia. :)
      Pati turbūt klounė būsi.

      Panaikinti
    9. Jetus, čia reiškia grįžau po atostogų vienai dienai... Turėjau suprasti, kad didelis komentarų skaičius reiškia naują skandalą :D

      Dėkui MaDiSOnn ir Kylie už puikius komentarus. Pačiai nelabai belieka ką pridurti, nebent tai, kad kerzai yra žiauriai brangus reikalas :D Gal pasidomėk bent kiek prieš rašydama :D

      Panaikinti
  2. Nebejuokink anonime, Forbių blogas buvo ir yra pagrindinis blogas visai Mados arenai, viskas yra kopijuojam, nurašoma ir imama iš šio blogo. Viršeliai, pozų laužymas, rūbų atitikimas realybėje viskas yra iš čia. Tik šios merginos jeigu pasiskolina kažkokia informacija visada tai akcentuoja ir padėkoja informacijos šaltiniui. Esi nedėkinga, nemandagi ir šlykšti persona, tad jei tau kažkas nepatinka, tai net nekišk nosies ten kur tau "neįdomu" vien tam, kad prie kažko prisiknisti. Šlykštu. Šaunuolės panos, šaunus įrašas už kurį tik galima padėkoti. Taip ir toliau, o į tokias dėmesio stokojančias mažiau kreipkit dėmesį. :* Jūs nuostabios, įdedat beprotiškai daug laiko ir darbo, kad visa MA ir ne tik galėtų džiaugtis jūsų įrašai. :*

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Brangioji, tai tau yra šis blogas pagrindinis, nes tik jį ir žinai:D Šis įrašas nėra naujiena niekam, ir tai tik įrodo kad tu klysti šitaip liaupsindama forbes.

      Panaikinti
    2. Brangioji aš jų neliaupsinu, jos geriausios visame kame, tad lieka tik konstatuoti faktą. O Štai tu akivaizdu esi pavydi ir pagiežinga ir aš vis dar nesuvokiu kokį velnią čia komentuoji ir naršai po šį blogą? Laisva.

      Panaikinti
    3. Man priklauso tik vienas vienintelis komentaras, ir jame nematau nieko pavydaus, pagiežingo. Neliaupsini bet geriausios visame kame, prieštarauji pati sau :DD
      Man niekas negali uždraust, kur noriu ten einu ir kur noriu ten komentuoju.

      Panaikinti
    4. Niekas negali uždraust? Esi svetimame bloge, tai ir čiuožk į savą kiemą komentuodama ką nori. :D
      Kaip gali būti užtikrinta kad šis įrašas nėra naujiena niekam? Tu lygiai kaip ir pirma komentatorė kuriai priekaištavai, kalbi tik už save.
      Man jis yra naujiena ir daugeliui kitų ir lyginant populiarumą skaičiais, o ne kažkokios asmenine nuomone, šis blogas populiariausias MA.
      Ačiū blogo rašyojoms už jų darbą ir laiką. Merginos vertos pagarbos ir padėkos. :)

      Panaikinti
    5. Anonime II, siūlau tau fyrinti į savo blog'ą ir ten komentuoti įvairias nesąmones. Daugiau kad čia tavo kiaulės snukio nebūtų, forbės yra geriausios ir vsio, visos šitaip mano. Tik tu šiam blogui, matyt pavydi, tad ir tavo nuomonė yra priešinga. Ir visiškai sutinku su Anonime I tikrai jos vertos padėkos ir pagarbos. ;)))

      Panaikinti
    6. Pritariu, kad Forbių blogas yra tikrai geras, bet nesutinku su tuo, kad visi viską nuo jų kopijuoja. Tipo kaip gali pusė MA blogų kopijuoti šitą įrašą, jeigu tarkim klubo x įrašas yra pasklebtas ankščiau už Forbes...:)))

      Panaikinti
    7. Aš taip pat nesutinku, ne visi viską kopijuoja. O kategoriškai pareikšti, kad geriausios visame kame ir taškas irgi nereikia.
      Pirmas komentaras buvo toks, kad iš rožinių katyčių buvo "paimtos" realios aprangos. Tai čia yra nesąmonė, merginos aiškiai parašė, kad ieškojo ir daug dirbo. Kiti blogai irgi gali ieškoti ir daug dirbti, išvada - gerbkim visų darbą. :)

      Panaikinti
    8. Teisingai pasakyta paskutinis anonime :)
      Cia ta kuri auksciau komentuoja ir kelia si bloga auksciau nei reikia yra ryskiai is to klubo mergina, tik savo varda kazkodel slepia po anonimu, o tai tikrai nekelia Jusu i virsu ;)

      Panaikinti
    9. Kokios susireikšminusios forbių gerbėjos :D :D :D Aleliuja, be forbių daugiau niekas nemoka nei rašyti nei skaityti nei fotošopu naudotis. Mažosios forbių fanės, biški atmerkit savo akytes plačiau gal ką? :D n+1 kartą jau yra buvę, kad ir rožinės katytės ir glitter star ir kažkur prapuolusi alatėja pirmiau naujienas paskelbė. O jei pačios nieko nesugebat apart aklo kopijavimo tai nereikia pagal tai ir kitų vertinti. :)

      Panaikinti
    10. :D SHHHHHHHH visoms mes fainos, visos mes geros ir visų mūsų blogai geri.
      Aleliuja ^^
      :)))))))))))))))

      Panaikinti
    11. O dėl pirmosios komentatorės..tikrai negražu, bet visų narių neįmanoma kontroliuoti, tad .+ ne klubas kaltas, kad taip susišviečia..:)

      Panaikinti
    12. Kadangi kaip suprantu viskas užvirė dėl kažkurios mūsų klubo narės ( kaip daugelis mano ):D kaip jau įprasta tapsiu avele ir Atsiprašysiu už pirmosios komentatorės žodžius :'D
      Viskas. Nebesibaram. Visos mes gražios, visos mes fainos^^^^

      Panaikinti
    13. Anonime2016 m. rugpjūčio 17 d. 14:07, galiu užtikrinti, kad tai ne iš to klubo mergina. Visokių yra ir tikrai žinau kad yra tokių mergaičių, kurios mėgsta vos ne garbinti, susižavėjusios gražesniais darbais. Jei tai nuoširdu, širdutes darbų autorėms gal ir paglosto, bet mano nuomone, kur kas dažniau verčia nesmagiai pasijausti.
      Todėl labai teisingai Lovely Pink parašė, visos gražios ir fainos(neskaitant kai kurių gyvačių). PEACE ;)

      Panaikinti
    14. O blemba kas čia vyksta :Ddddd

      Panaikinti
    15. Tiek priekaištų, tiek komplimentų rašymas yra mini meno forma, kurios reikia išmokti. Daliai iki šiol pasisakusių merginų reiktų šį meną dar perkąsti :)

      Labai daug čia visko perskaičiau, jau pusės nebeprisimenu, tačiau norisi sudėlioti šiuos akcentus (kurie, žinoma, tik mano asmeninė nuomonė):

      1) Forbių klubo merginos, kurios skaito šį blog'ą, o skaito mažuma (patikėkit), komplimentus mums rašo į klubo pokalbių kambarį. Ir jie tikrai nėra garbinantys, nes kaip klubo narės esame visos lygios, o kieno nors garbinimas pažeistų šią pusiausvyrą. Visos žinome, kad klubas kaip šeima. O šeimoje nebūna garbinamų, nes visi žino vieni kitų minusus, šeimoje būna pasididžiavimo jausmas kitu jos nariu, o pasididžiavimas (manau) susideda ir iš jausmo, kad tu pats esi to dalis, nors nieko nedarei. Tačiau čia ir esmė - būnant šeimoje jautiesi prisidėjęs prie kito nario pergalių ir tai labai gražus jausmas. Tad... apibendrinimas - mums iš forbių jokio bereikalingo garbinimo.

      2) mūsų darbą vertinantys komentarai visada labai malonūs ir ant jų stovi mūsų ryžtas rašyti toliau. Tačiau labai labai LABAI ypatingai nemėgstu suabsoliutinimų - geriausios, šauniausios, visi žino, visi mano. Tokių dalykų nėra. Negali vienas žmogus žinoti "visų" minčių, negali būti vieno "-iausio". Pasaulis pernelyg didelis, kad tai būtų fiziškai įmanoma. Netgi tokiame pasaulėlyje kaip "Mados arena".

      3) Šioje vietoje jaučiu pareigą priminti Kylie ir Lovely, kad jūsų blog'ą labai mėgstu. Jis tikrai yra tarp tų 3-4 mėgstam"iausių", man asmeniškai. Tad truputį žeidžia pastaruosiuose jūsų komentaruose juntamas kažin koks nusivylimas, kad jūsų darbas nėra vertinamas. Gal tai klaidingas įspūdis. Tačiau žinokite, kad nors pastaruosius mėnesius nelabai ką skaičiau pas jus, ir juo labiau nekomentavau, tačiau turiu daug ką pasakyti (kai tik turėsiu laiko). Ypač apie įrašą, kuriame lyginote lietuvišką ir anglišką versijas bei sužadėtuvių vakarėlius ;)

      4) svarbiausias dalykas, kuris turėjo būti pirmas - mūsų blog'o komentaruose nemėgstame nepagarbos kitiems žmonėms! Tik sau pasiliekame teisę nurodinėti kam kur "fyrinti" ir pan. Tiesiog, tai viena iš visokios nuomonės priėmimo formų. Pats atsikirtinėji į nemalonius komentarus, nors kaip minėjau... grįžau iš "ne interneto" žemės tik dienai, tad visko tikrai nespėju... Turbūt jau išnešė kokia medūza visą nakties uždarbį iš Lunos ir naujos kolekcijos išpirkti nebespėsiu :DD

      Dabar atrodo viskas ^^

      Dar kartą linkėjimai visiems MA blog'ams, kuriuos tikrai apžiūrėsiu kiek pajėgsiu grįžusi "visam laikui". O kol kas mėgaukitės likusia vasara :)) Na, bent išverstomis prie teliko ar kompo bambomis, jei oras neleidžia bėgti per pievas gaudant drugelius ^^

      Panaikinti
    16. Koks šaunus šios mini dramos "užraukimas" ir apibendrinimas :))

      Panaikinti
    17. Luna, bet ir kantrybė pas tave yra geležinė :D Čia ir aklam aišku, kad jūsų blogas yra atidirbtas ir užsitarnavęs vardą. Aš jokiu būdu nejaučiu kažkokių nuoskaudų, piktumo ar dar ko ant JŪSŲ PAČIŲ, nes būkim "biedni" bet teisingi... pačios gi matom ką ir kaip darom, kaip jau sakiau, ir aklam čia turėtų būti aišku kokius dalykus lyginam. Tiesiog turiu lygiai apvalų nulį pakantumo nesąmonėms ir veda iš kantrybės tas kažkaip padažnėjęs minėjimas kas geresnis, o kas blogesnis, kas ką kopijuoja, o kas ko nekopijuoja. Kiekvienas stengiamės kaip mokam ir kaip galim, ir sakyti, kad čia kažkas kažką kopijuoja vien dėl to, kad yra akivaizdus lyderis yra labai neteisinga. Taip, mes darom prasčiau, ne visada taip gražiai ir stilingai, bet darom pačios ir stengiamės sukurti ne lyderio kopiją, o savo pačių geresnę versiją, sukurti savo stilių, savo tipą, braižą. Man pikta yra, kad yra akivaizdžios kopijuotojos (Meyer pvz. su klubu Unique ir nukopijuotais net narių aprašymais) ir esam mes, pačios darančios kaip sugebam, ir keli vaikai visa tai suplaka į vieną, ir dar tas lyginimas kas geresnis kas blogesnis... Čia gaunasi vos ne team Forbes ir team Katytės, nors konkuruoti turėtų patys blog'ai, bet kažkodėl komentatorės tai daro :D Juk pačios matom kaip yra. Bet turbūt tai yra neišvengiama kai publikos amžius yra labai įvairus ir žaidėjų supratimas apie dalykus labai skiriasi :) Viskas, baigiau. Lauksiu apsilankant su savo dideliais ir įdomiais komentarais pas mus :)

      Panaikinti
  3. Dzyzas, less hate anonime...
    Labai geras įrašas merginos, tikėjausi šiandien ko nors gero, bet jau kai kašmyro mafija paskelbė kad nebus akcijos tai jau ir supratau kad šiandien nieko negausim :( sad reality.
    Na bet dabar gyvensim nežinioje :Ddd teks dabar 24/7 tikrinti facebook MA užsienio puslapius ir lietuvių blog'us :D Man kažkaip nesitiki kad kolekcija, nes va neseniai buvo, tai galvoju gal Salų tipas? Na arba čia tikriausiai kolekcija, prašmatni, na tikrai neeilinė. Na ką, dabar reiks laukt :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turėtum labai savimi didžiuotis, nes iš esmės atspėjai abu - yra ir parduotuvė, ir salų tipas :D Cool :)

      Panaikinti
  4. labai graži bei elegantiška kolekcija, respectas už įdėtas pastangas kuriant įrašą. manau, kad šiame bloge galėtų atsirasti interviu skiltis, labai įdomu būtų susipažinti su kitomis žaidėjomis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, iš esmės tokią skiltį buvo pradariusi Vyshnia. Tik ji ėmėsi išties išskirtinių užsienio žaidėjų, o ne lietuvaičių :)

      Pati nežinočiau ko galima paklausti... Seniai bemačiau MA interviu, kuris būtų tikrai įdomus ir užkabinatis... Pas Safyrę buvo geras interviu, bet pati asmeniškai nemanau, kad sugebėčiau imtis tokios užduoties. Liamba ir taip turi ką veikti, Vyshniukas. nelabai turi laiko, o Mirsetos nebekankinsim, kai grįšiu aš pilam tempui :)

      Panaikinti
  5. Puikus irasas! :) Taip pat pastebejau, kad turejom panasia delnine/rankine https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/thumbs/bag-390.png

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, taip... kai pagalvoji, tūkstančiai daiktų jau mūsų spintose. Nieko kito ir nelieka kūrėjams kaip nerti į fantastines temas, nes su paprastais rūbais jau striuka darosi :D

      Panaikinti
  6. Jau įkėlė parduotuvę

    AtsakytiPanaikinti
  7. Šaunus įrašas. Tikrai matosi, kad rašyta viskas ne ant durniaus. Sukeltos visos aprangos, spalvos, atitikmenys realybėje, VISKAS. Jūs iš ties šauniai dirbate, ir aš tikrai vertinu jūsų darbą. :)) Turite džiaugtis, jog turite tokias informaciją teikiančias paneles. Ir manau, jog turėtum jums būti gėda, rašant, jog šios merginos kažką kopijavo iš kitų. Greičiau, kažkas kopijavo šį blog'ą o tikrai ne atvirkščiai. Šaunuolės, kad dirbat, kad vis dar esat su mumis. Ir tariu jums didelį AČIŪ dėl to. Sėkmės rašant!!! :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui labai už įvertinimą ir linkėjimus, nors vėlgi su "užvažiavimu" ant kitų blog'ų perlenkta. Kadangi šiuose komentaruose mūsų blog'as labiausiai lygintas su Rožinėmis Katytėmis ir Glitterėmis, dabar atrodo, kad būtent ant jų "važiavai", nors greičiausiai omenyje turėjai įvairius mažus, mažų vaikų blog'us, kur išties daug kas kopijuojama...

      Panaikinti
  8. Anonimes jus čia apkalbinėjot kitus,tai kdl tada slepet savo vardą, jai tokios drąsios rašykit savo vardus, ko čia slėptis....

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kam viešint savo vardus? Kad galėtumėt apdrabstyt purvais kaip visada taip darot?
      Neabejoju kad jei kuri pasakytų savo vardą būtų ne tik nekenčiama jūsų visų, bet ir melagingai nubausta. O primeluot ir apsukt aplink pirštą kad tik nubaust forbės moka ;)

      Panaikinti
    2. Na, vardą taip pat visada galima nuslėpti... Jau seniai norėjosi magiškos galimybės komentatores susieti su MA lėlių profiliais - tai būtų įdomu. Nors, žinoma, visiškai nerealu ^^

      Panaikinti
    3. Niekas bausmių be reikalo nedalina :D Ir mes tokios pat žaidėjos kaip kitos, viską ką galime padaryti tai pranešti apie pažeidimus administracijai, o jei darote pažeidimus, tai čia jau jūsų bėdos ne mūsų :D

      Panaikinti
  9. Labai šaunus įrašas. Liamba, dėkoju už nuostabias iliustracijas ir visų spalvų drabužių suradimą. Jūsų blogas tobulas ��❤

    AtsakytiPanaikinti
  10. Įrašas kaip visada puikus :) matosi daug darbo įdėta kaip ir ankstesniuose :) Labai faina kiekvieną kartą užsukus rasti vis kažką naują ir naudinga:) Žaviuosi Jūsų darbais, tikrai, merginos :))) xx p.s. gėda prašyt, pasirodysiu gal kiek nagla, bet gal galit tik baltų drabužėlių pilnas nuorodas įkelt? dėkui xx

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pastaruoju metu po kiekvienos naujos akcijos gauname po tokį prašymą. Jie visi labai mandagūs, labai mieli, bet... manau, jau Liambą išvargino. Ypač dar ir po tokių kovingų komentarų lavinos.

      Kolekcija jau sukelta, galima lengvai gauti mažųjų ikonėlių kodus. Parduotuvėje ant norimo rūbo spausk dešinį klavišą, tada "apžiūrėti" ir rasi ten tą mažąjį adresą, o kaip jau jį "išsididinti" rasi Liambos įrašuose apie paslėptus drabužius (D.U.K. 7 klausimas).

      Sėkmės :)

      Panaikinti
    2. dėkui :) kai atsirado parduotuvė, daug lengviau rasti :)

      Panaikinti
  11. Tai ko bailiukės trinat komentarus? Nenorit kad kitos pamatytų jūsų tikrus veidus? Pasikartosiu, anonimiškai rašom todėl, kad nebūtumėm aprabstytos purvais ir nubaustos. Jūs mokat apsukt panas aplink pirštą kad jas nubaustų ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dar nepaminejai vieno fakto ;) kad kaikurios raso is Forbiu klubo anonimiskai del to, kad visos galvotu jog ten kazkas kitas raso ir dievina ju kluba :D
      Cia nenugincijamas faktu faktas. Gal mazesnes ir apgaus, bet protingos supranta kaip cia kas yra per reikaliukai :D

      Panaikinti
    2. :D aisku kaip du kart du, kad visi taip daro..Bet taip izuliai retas :(

      Panaikinti
    3. Eikit sau, taip nusišnekėt dar reikia sugebėt. Nieko, juk svarbiausia kad pačiom drabstyt purvus smagu.
      Nei viena ne orakulė, kad pateiktumėt kaip faktą, kas slepiasi už kiekvienos anoniminės mergaičiukės.
      O man nereikia ir orakulei būti,spėjant kas čia tokia labai protinga, suprantanti kas per reikaliukai, atklydo. :D Bent dėl pirmos anonimės turbūt nėra abejonių, ne be reikalo teko tau pasėdėt ramiai. Į akis šypsotis, kad tik netektų atsakyt už savo poemas, o už akių rašyt nesąmones net tokiai "protingai" kaip tu žema.

      Panaikinti
    4. Spėliot gali daug, kaltint gali visą pasaulį. Tai sakyk garsiai savo spėliones, kas jau manai aš esu?
      Skambūs žodžiai čia tik, bet rauniesi plaukus spėliodama kas čia tokios xD
      P.s. pati rašai anonimiškai, taip kad nustok lot.

      Panaikinti
    5. Oi ne brangute, man tu tik juoką keli - panelė pakankamai purvina ir be purvų drabstymo. :) Ir toliau nekęsk forbių, sapaliok apie tikruosius veidus, kurk istorijas ir jausk gyvenimo malonumą. Mua

      Panaikinti
    6. Tiek apie forbių komentavimą čia, tiek apie drabstymąsi purvais mūsų blog'e jau pasisakiau ankstesniuose komentaruose po šiuo įrašu.

      Apibendrinimas, tikiuosi šios diskusijos nebesugalvosite tęsti ir kituose įrašuose panašaus pobūdžio nebepradėsite ^^

      Panaikinti
  12. Žinau, kad nedaug ne į temą, bet pažiūrėkit http://liars-klubas.mozello.lt/va/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ai, užkniso jau... grįžusi dar po savaitės skirsiu dėmesį šito dalyko išsiaiškinimui...

      Dėkui, jog parašei! Man tai labai svarbu.

      Panaikinti
    2. Nu bet viršūnė tai jūsų įrašus kopina kažkoks kitas klubas ? :O

      Panaikinti
    3. Kopina kopina, nuo jų visos kopina :D Visi kiti blogai padaro įrašus, o po poros dienų ir forbes. Bet vistiek visos kopina nuo jų :D

      Panaikinti
  13. Žiūriu aukščiau rašė kažkokia Jess, tai čia nėra Jessicaa, Jessicaa tai aš, senoji Leeilaa:))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nepatikėčiau, kad tai galėtų būtų tavo komentaras, Jessicaa ;)

      Panaikinti
    2. Eh, net keista! Draugės mane visada vadina trumpiniu Jess:>

      Panaikinti
    3. Jess, bando tau kažkokie kačiukai nekenčiukai pakenkt :<

      Panaikinti
  14. Labas vakaras. Jau seniai norėjau parašyti komentarą čia, ir jaučiu, kad jau atėjo laikas. Jūsų blog'as visada man buvo, yra ir bus pirmoje vietoje. Labai daug naudingos informacijos pas Jus randu. Liambos paveiksliukai nuostabūs, visad išsižioju pamačius kažką nauja. Tik atsiranda kažkas nauja žaidime - iškart pas jus į blog'ą lekiu. Na ir kas, kad šis post'as buvo vėliau papostintas? Tai nekeičia fakto, kad šis blogas išskirtinis. Labai laaaabai patinka informacijos pateikimas čia, merginos verčiasi per galvas, kaip įdomiau viską padaryti būtent dėl mūsų, skaitytojų. Čia be proto daug darbo įdėta, viskas ištobulinta nuo iki. Šaunuolės, merginos. Fantazijos nestokojate. Ačiū, kad sukūrėte šį nuostabų tinklaraštį apie tai, kas iš tiesų buvo/yra svarbu, bent jau man pravertė labai labai. Nepatenkintų visada buvo ir bus, bet lyderiai yra lyderiai. Kiek mačiau blog'ų, nė vienas taip nesužavėjo, kaip jūsiškis. Niekada nebus gana jūsų įrašų, ir tikiuosi dar daug jų bus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vėl tas padlaižiavimas forbytėms ;)..

      Panaikinti
    2. Pavydas bambą graužia,kad ne tave kalbina :)

      Panaikinti
    3. Kaip malonu, kad mano komentaras buvo pastebėtas tų, kurios purvus drabsto! ^^ Bet, deja, ne tau buvo skirtas... :/ Išsakau savo nuomonę, nesikabinėk, mieloji ;)

      Panaikinti
    4. Man niekas neuždraus tau atsakyti :D Tiesiog norėjau tave pamokyti,bet to neišėjo :D Norėčiau sužinoti kas esi,tada pašnekėtume.

      Panaikinti
    5. Man tai linksmiausia kaip pačios forbes club narės liaupsina savo klubo blogą :Ddd

      Panaikinti
    6. Kuo save laikai, kad galetum mane mokyti? Neketinu gaisti savo laiko ir klausyti tavo "pamokymu", o tuo labiau sneketi su tavim. Kam klubo narem liaupsint saviskes? Nematau logikos cia.

      Panaikinti
  15. Sveiki :) Ar galėtumėte padaryti įrašą žaidimui ,,Mados kruizas" ? Suprantu, kad tai labai senas žaidimas, bet būtų malonu prisiminti, kokios aprangos slepiasi salose :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visą informaciją apie Mados kruizą rasi Glitterių bloge:)

      Panaikinti
    2. Rižinių katyčių bloge įrašas taip pat yra :)

      Panaikinti
    3. Pas rozinias katytes sumaisytos salos ir deriniai

      Panaikinti
    4. Gliterių ir rožinių arba, pasak Lovely Pink, rižinių katyčių, klubų atstovės atlieka gidžių rolę ar kaip čia suprasti? Kokio velnio jūs čia trinatės po mūsų blogą atsakinėdamos į forbes klubo bloge esančius komentarus ir pastebėjimus, tai ne jūsų prievolė, čia ne jūsų blogas

      Panaikinti
    5. Ir tikrai ne tavo :D

      Panaikinti
    6. Miela, Forbela nusiramink sakau. Panelė tiesiog paklausė ar jūsų klubo merginos padarys įrašą apie mados kruizo žaidimą. Panelės iš Rožinės kakytės ir Glitter star klubų pasakė, kad yra jų klubo bloguose. Ir kame čia toks blogis? Ir šjp patarčiau savo klubo nelaikyt tokiu tobulu, nes įrašai dažnai vėluoja, įrašai apie kolekciją/akciją būna tik po 1-2 dienų.

      Panaikinti
    7. Forbela, brangioji tu mūsų. Kokio velnio tu, ateini čia ir aiškini ką mums daryt? Tavo blogas? Tu į jį įdedi bent kiek nors darbo? Ne. Tai gi panele, drožk pati iš čia. Manai gali valdyt Lunos, Liambios, vyšnios ir visų kitų tinklaraščius? Kuo save laikai? Nusileisk ant žemės. Esi tik, kaip čia gražiau išrireiškus, vairalazdė, bet ją valdo jos.
      Jūsų blogas geras, bet yra geresnių. Jūsų tik tiek kad populiariausias, bet lyginant kas daugiau darbo įdeda, tai jūs tikrai nesat pirmoje vietoje.
      Taip pat, verkti dėl to kad kažkas parėmė jūsų idėją, vaikiška. Nes tu kiekvieną dieną naudojiesi kitų idėjomis gyvenime. Jei ne, tebūtum primityvus padaras, gyvenantis urve, nors abejoju ar dabar kuo skiriesi.

      Panaikinti
  16. Merginos :DDDDDDDDD
    Net žagtelėjau pamačiusi, apie kokius įrašų kopijavimus mes čia kalbam, kai yra tokių žaidėjų, klubų ir klubų puslapių, kur net NARIŲ APRAŠYMUS nuo forbes kopijuoja :D ta prasme žemiau krist nebegalima turbūt... :D Net vardų nesugeba pakeisti, rašo apie savo narę, viduryje teksto forbes narės vardas... :D KOSMOSAS.
    http://uniqueclub.weebly.com/nar279s.html

    AtsakytiPanaikinti
  17. Sveikutės, čia Forbela, nes tikrai nemoku naudotis šiuo blogu, mane mini vien dėl to, kad esu klubo įkūrėja. Tik dabar pastebėjau, kad daugėja komentarų prie paskutinio bloge įrašo, paskaičiau ir neištvėriau.
    Oho, kokios svarbiomis save laikančios non-žinomos personos čia pasireiškė. Ką, pabodo šis puikus blogas. Ok, yra be galo kitų. JAU... - yra begalė kitų blogų, kurie pagavo Forbes klubo blogo įkvėpimą ir į jį lygiuojasi.
    IŠTIES yra sveikintina, kad šis darbas, neprotiškai svarbaus laiko skyrimas įrašams, paieškai paveikslų, informacijos ir t.t. , nenuėjo niekams.
    Mūsų klubas suburtas žmogiškuoju principu, visada tuo didžiavausi ir didžiuosiuos. Ypač džiaugiuos klubo merginom, visomis, tarp kurių yra talentingų ir be galo iškalbingų, gabių, ir ir ir... jų tarpe šio blog'o kūrėjos. Atsiradus blogui mūsų klubas įgavo naujo įkvėpimo, tai padarė žaidimą dar įdomesniu. Kartu pastebėta, kad blogas sudomino ir kitas žaidėjas. Todėl kūrėjos apglėbė visas, kad nebūtų nedėmesingos. Tai buvo nuostabu, gera, ir teikė noro bei jėgų tolesnei kūrybai mūsų blogo kūrėjoms. Smagu matyti, kad „mokinės“ pradėjo peštis dėl - kas kada kur ir kada greičiau įkelia savo darbo vaisius į kuriamą savo blogą. Tai reiškia , kad įdėtas darbas duoda vaisius. Baisiausia, kad puolamas tas PRADAS. Negi iš tiesų nesusimąstote. Negi taip NEMOKAT VERTINTI. Sukurti naują i kitokį įrašą iš tos pačios informacijos internete ir t.t., tai gabumas, ir mūsų klubo blogo panos tai padarė, galbūt šiek tiek vėliau nei kito klubo blogo kūrėjos, nors laiko nenuiminėjo niekas, tačiau buvo tiesiogine prasme aprėktos (čia jau kaltas auklėjimas, neišugdyta pagarba asmeniui, ir savęs vertinimas). Forbes klubo blogo kūrėjos yra puikios merginos, realybėje turinčios svarbius siekius, tačiau šios protingos ir gabios panos gali kurti ir rasti laiko kurti įdomius įrašus, nuvogdamos savo svarbų laiką nuo savęs. (Žinau, kad gausiu pylos, bet negaliu prikąsti liežuvio esamoje eigoje, ką paskaičiau ties šiuo įrašu komentaruose..hm)
    Turiu pastebėti, kad mūsų klubo narės nėra ant tiek apgailėtinos ir piemenkos, kad pultų neigti ar garbinti klubą, įrašus bloge ir t.t. Kam to reikia. Mes ir pačios žinom kokios mes ir kas mes, o ką apie mus galvoja kiti, kam tai rūpi. Nebent tik pavydžiom gyvatėm, kurios nori pakenkti klubo įvaizdžiui. Tik tokie asmenys, drąsiai pasakysiu, neradę dar savęs ir su savim neišsiaiškinę iki galo asmenybės paieškose, gali rėžti įžeidimus ir nepagrįstus kaltinimus ar pavydo bangas skleisti, kaip čia švelniau išsireiškus, klubo blogo įrašų turiniui ir klubo narių visumai.
    Būkite kūrybingos, tobulėkite, ir labai džiaugiuosi, kad prie šio žaidimo, kuris patapo įdomesnis forbes club blogo dėka, prisidėjo mūsų klubo gabios merginos. Labai linkiu kitų klubų blogams neišsenkančių idėjų, o forbes merginoms, šio blogo kūrėjoms, ir toliau puoselėti savo gabumus, bet kaip skaudėtų man širdelė, bet ne čia...,labai jus myliu, bet tai tik žaidimas, jūsų talentai reikalingi kitur ir bus įvertinami.
    Savo vardu dėkoju žaidėjoms už nuoširdų žodį Forbes klubo blogo kūrėjoms ir klubui. Ačiū.
    Kas nuoširdu, jaučiasi širdimi, ane. Nieko nenuslėpsi..., neįmanoma
    Nuoširdžiausi linkėjimai MA ŽAIDĖJOMS
    Kas turi pastabų, drąsiai gali man rašyti į asmenines ar viešai, kaip kas nori, pasistengsiu atsakyti.
    (Ir daugiau nenorėčiau sulaukti rožinių katyčių klubo narių kvailų klausimų asmeninėse).

    Forbela

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia tai pavarei. Bravo. Ploju atsistojus.
      Sakai klauskit manęs kur tik norit, bet nenori gauti kvailų klausimų iš katyčių. Fuck logic.
      Be to, apie kokį išsiauklėjimą kalbi, jei pati, varai ant mūsų kaip netingi? ,,Gyvatės,apgailėtinos piemenkos" ot gražu.
      Nemačiau kad kuri nors piktoji anonimė būtų vadinusi jus kaip nors taip.
      Lenkiu galvą prieš tavo tėvų tokį puikų auklėjimą.

      Panaikinti
  18. Forbela, tau geriau is vis butu tyliai pabut ir nekalbet apie pavyda ir gyvates. pasiziurek i savo kai kurias klubo nares, apie kurias, pletkai dar nuo senos superpaneles versijos sklando ir kurios po kelias leles, o gal net keliasdesimt leliu susikurusios, nes negali pakelt pavydo, kad kitos leles su didesnemis statistikomis, arba perkasi safyrus tam, kad iskeist i dolerius ir keltis praktikas... :D Jei ne sitas tinklarastis-is klubo butu tik vienas didelis gyvatynas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal tu nebesvaik. Tokios kaip tu ir šoką ant kitų galingesnių panelių, kurios perkasi safyrus ir pasiekia daug. O po to sakot, kad gyvatės. Tai jei prie tavęs kažkas prisiptų ar nepasiųstum? O dar vietoj to, kad pačios draugiškai išsiaiškintumėte, tai ne, tokia kaip tu dar ir kitoms rašot kur ji tave pasiuntė ir dar labiau juodinat.. O jos kvailiukės tiki ir taip pat raunasi priešais.
      Tai kaip manai, kodėl " pletkai dar nuo senos superpaneles versijos sklando"?

      Panaikinti
    2. Be to, jos būtų nubaustos už keliasdešimt panelių ;)

      Panaikinti
    3. Nesikisk ten, kur nesupranti, apie ka kalba vyksta. :)

      Panaikinti
  19. Forbela, rašyk tu ką nori ir aukštink kaip nori tą savo klubą..Bet klube padorių merginų tik kelios. O dėl blogo, jis irgi žiauriai suprastėjo..

    AtsakytiPanaikinti
  20. Gal galite nesipykti?...
    Nelabai smagu, kai ateini paskaityti ką parašė blog'e, pagirti už tokį fainą įrašą, o čia pykstasi...

    AtsakytiPanaikinti
  21. Bus įrašas apie nauja žaidima?

    AtsakytiPanaikinti
  22. Forbių narės žiauriai fainos ,nes aš su daugeliu iš jų bendravus esu per vakarėlius ;) O jūs eikit kitur čia viską dėstyt ir baikit ant forbių varyt.Argi tai jūsų blogas ?:

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Per vakarėlius gali net žiauriausias pasaulio žmogus atrodyt geras

      Panaikinti
  23. Jeigu pagal ta kurias čia toks tobulas klubo blogas, tai kodėl čia dar nėra įrašo apie naują žaidimą? Jūs apie 200 mano peržiūrų iš viso gavot už tai, nes ateinu vis patikrint ar parašėt įrašą naują. Tai patarčiau kai mus 1 milijonas peržiūrų labai nesidžiaugt, nes pusė jų manau bus už tai, kad panelės tikrina ar parašėt naują įrašą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jei parašys įrašą, po kelių dienų rėks visa gerkle kad jos geriausios o visos kitos tik kopijuoja xD

      Panaikinti
    2. Pff, mergytės šitas blogas jau senų senovėje nėra vienintelis MA lietuviškas informacijos šaltinis.
      Puikius blogus yra sukūrūsios Glitterės, kitos panelės. Bėje, palyginus visai neseniai sukurtas Rožinių Katyčių blogas yra šaunus, ne ką prastesnis už senbuvių klubų blogus.
      Tad jeigu norit info švieželienos kursas aiškus :)))

      Panaikinti
    3. Aš sakyčiau dar cuttest klubo blogas greitai ir išsamiai padaro įrašus. Pati nesenai pradėjau jį skaityti ir man patiko :)

      Panaikinti
    4. Rožines katytes pati skaitau, nes tame klube buvau neseniai. Tiesiog norėjau pasakyt, kad forbės nesidžiaugtų kai bus 1 milijonas peržiūrų

      Panaikinti
    5. O aš neseniai pradėjau skaityti Star clubo blogą, nes vieną rašytoją iš ten pažįstu, tai patarė paskaityti. Apsilankykite ir jus. Na, manau tikrai yra žymiai daugiau blogu su visomis info, ne vien 3 pagrindiniai.

      Panaikinti
    6. Gal apsieikite be nemokamų reklamų, panelės? :)

      Panaikinti
    7. Mes tiesiog sakom, ką skaitom, nematau čia nieko blogo:)

      Panaikinti
    8. Jeigu būtumėt geriausios, jums nerūpėtų kitų klubų blogai. Apgailėtinai atrodo tas jūsų bandymas ,,išlaikyti'' skaitytojus, liepiant nereklamuoti.
      O čia jau nėra tikslo lankytis. Apleidot blogą, sėkmės kituose projektuose, gal bus sėkmingesni :))

      Panaikinti
    9. Reklamos turi savo vietą.
      O čia yra vieta, skirta komentarams apie šį blogą.
      Ten anksčiau mergaitė paklausė, kur galima rasti naujo žaidimo prizus, kažkas atsakė, kad tokiam ir tokiam bloge yra, diskusija baigta, tokiu atveju viskas normalu. Labiau apgailėtinai atrodo kai kurių blogų rašytojų, vaidinančių pašalines paneles, rašymai-aš skaitau tą ir tą blogą, geras, apsilankykit.....

      Panaikinti
    10. Žinot kas atrodo apgailėtinai? Slėpti savo vardą :D
      Aš nesu iš Forbes klubo. Tiesiog erzina skaityti kitų klubų reklamas šitame bloge, lygiai kaip ir erzina reklamos kituose bloguose, portaluose, emailuose, pašto dėžutėje ir t.t., ir pan.

      Panaikinti
    11. Avalea, jeigu jau nori sužinot panelės, kuri parašė šitą com vardą va prašau skaityk. Aš asmeniškai jokių blogų nereklamuoju, nes suprantu, kaip tai nervina, kai matai savo bloge kitų panelių blogų reklamas.

      Panaikinti
    12. GabiukasD, jei tu esi pirmojo komentaro šitoje pastraipoje (baltai spalvinto, ne melsvai) autorė, tavęs neturėjau omenyje, tik tau atsakančias merginas :)
      Reklama laikau konkrečių blogų įvardinimą.

      Panaikinti
  24. Ei, nesikarščiuok:D
    Jeigu pavydi joms, tai jau tavo bėda, o ne jų:D
    Išviso, net nesugebėtum klubo sukurt:D
    Šaunuolės forbės, labai geras blogas;))
    Taip ir toliau♡
    Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Klubą sukurt labai lengva. O va ištobulint truputį sunkiau.
      ,,Šaunuolės, taip ir toliau" - taip taip, taip ir toliau tylėkit ir nieko neskelbkit. Labai šiai anonimei patinka.

      Panaikinti
    2. Tu gal neturi ką veikti gyvenime?:D
      Koks tau skirtumas kas man patinka, ką skaitau? Tai gal nori ir mano namų adresą sužinot, kad jau tokia smalsi:D
      Forbės, jūs šaunuolės!:*
      Blogas labai fainas!♡♡

      Panaikinti
    3. Labai jau tu čia kam įdomi :D

      Panaikinti
    4. Aš tau tai labai įdomi;)
      Ir forbiukės įdomios, kad čia tu čia ryškiai reiškies;)
      Jei būtų neįdomu - nerašytum:'))
      Ir iš kur tokių ,,ryškių" asmenybių atsiranda:Dd

      Panaikinti
    5. O tu žiūriu labai gerai žinai kas čia kur reiškiasi. Žinai mano asmenybę iš vieno komentaro :D Sveikinu. Kai užaugsi galėsi eit būrėja dirbt :D

      Panaikinti
    6. Oi, tikrai ne vieną;))
      Tai džiaukis, kad ne kaip tu komentatore dirbsiu :)
      Vis geresnis darbas būrėja nei lindike visur:Dd
      Tu nežinai mano amžiaus, todėl nekalbėk mažute:dd

      Panaikinti
    7. Paskutinis sakinys pasako viską apie tavo amžių. Suaugęs ir proto turintis žmogus taip nesakytų ;) Matai, tu taio pat sėdi prie kompo kaip ir aš. Tai nepagalvojai, kad stumdama taip ant manęs stumi ir ant savęs?
      Sakai tikrai ne vieną, tai tu įsivaizduoji kad aš čia viena visus piktus anonimiškus komentarus surašiau? Neturiu ką su tavim daugiau kalbėt... Eik toliau lysk forbem į subinę. Tai geriausiai moki daryt. Tik gaila niekas pinigų už tai nemoka. Nors jaunutė dar esi, ateitį gal ir mokės, nenusimink.
      Sėkmės tobukėjant savo sritį.

      Panaikinti
    8. Vaikas vaiku vadina:Dd
      Koks tau skirtumas, ką skaitau, ką žiūriu:D
      Pavyduole esi forbėms:)
      Nemoki rašyt blog'o, tai nepavydėk, kad daugiau protauja nei tu;)
      Geriau pasidžiaugti paskutinę vasaros diena;)
      Gero vakaro.

      Panaikinti
  25. wtf? :D cia jums delfis ar kas?kad vos tik atsiradus naujam zaidimui norit iraso :D kada ka nores,ta ir parasys,o juodint kitus labai lengva,jai kazkas nepatinka,nesuprantu kokio velnio cia ateinat ?:D haters gonna hate :D pease ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Niekas ir nesako kad norim įrašo iš karto. Bet tada tegul ir nerėkia kad jos geriausios.
      O tu gal geriau kalbėk Lietuviškai, nes Angliškai nelabai gaunasi.

      Panaikinti
    2. Prajuokinai :DD Visiškai pritariu!

      Panaikinti
    3. Viena rekia, kad geriausios, o kita gudruole lenda prie kiekvieno tokio komentaro ir savaip rekia.
      Kiek skaiciau, blogo rasytojos aiskiai dave suprasti, kad gerbia visu klubu blogu darba, tai problema tik tokiose vistose, kurios tikrina sita puslapi kas kelias valandas ar tik kas nors jo nepagyre, o jei taip, reikia kuo greiciau papriestarauti. Taigi sveikinu, ir mane prajuokinai... :)

      Panaikinti
    4. *įsijungiu anoniminį* *šniurkt*
      Jau seniai norėjau parašyti apie šitą blogą. Deja,sąžinė neleido. Juk aš iš prigimties rami, gera. BET vos tik kas sukuria laužą kaip reikiant įsiuntu, ypač jeigu tai liečia kitas mano drauges.
      Esu iš nepriklausomo klubo, kuris nedalyvauja šitose skerdynėse (ač Dievui ) ir esu tikrai garsi MA (giriuosi :) vėl. ). Esu pasiekusi MA daug, turiu 7 statulėles. Šiek tiek apie mane. Kad nešmeižtumėt nekaltų žmonių. Dabar pradėsiu savo litaniją.
      Taigi, blogą skaitau nuo pat pradžios ir galiu pasakyti,kad Lunalight yra superinis žmogus. Draugiškas, pastovus,visoks teigiamas,geras. Žodžiu nuostabus
      Su Liamba beveik nebendrauju,bet manau, kad ji yra taip pat šiltas ( e, kai pasiskaičiau komentarus, kad ji dirba kažkur prie negyvų žmonių bijau sakyti šiltas. :DDD na ta prasme, malonus žmogus ). Liamba yra labai paslaptingas žmogus, man nepavyko atskelisti jos tapatybės. (Bet už tas pavyko atskleisti kitos *mirkt,Aiste, mirkt* ) ;).
      Liamba dažniausiai atstumia savo šaltumu, paslaptingumu, gal net šiokiu tokiu pasipūtimu :).
      Bet kartu esate puiki komanda, dirbkit ir toliau, BET
      1. Jūsų prezidentė klubo (atsiprašau) yra išpuikusi ir žiauri. Apie kokią pagarbą galima kalbėti su ja kai ji visas vištom, gyvatėm vadinas, putojasi taip,stumia taip, kad dėl jos juodymo jau klubo reputacija taaaip čiuožia. Įsiklausykit *čiūžt* *čiūžt*. Ji sušiko trumpai tariant lėlių gyvenima jūsų klube, MA nebegerbia jūsų ;). Aniway, einam toliau.
      2. Luna ir Liamba (kitos irgi rašytojos ) nepriklauso tau,Forbela
      Ir tu neturi teisės joms aiškinti, už jas viso blogo komentarus suteršt. Bjauru jau daros, vemt noria kai paskqitai Forbelos komentarus. Oj kokia tu protinga, moki parašyti. Protingai nepasakyčiau parašyti, bet moki.
      tu visai kaip tavo augintinis. Mažas gražus,bet kvailas kaip batas ir loja ant visų. O kai tik ateina nauji žmonės savo auksius,rudus plaukus pureni,oj kokai tu rami ir gera. Ir išdidi dar matai.
      Eik geriau žuvauti, gi šalia gyveni jūros. Tau tiktų labiau. Ir su žvejais galėt susibendrauti - juk jų žodynas panašus.Arba bent jau burną prasiskalauk su jūros vandeniu. Gal padės. Žinau, aš viską žinau :)
      3. Jūsų blogas nėra pagrindinis. Kaip jau kitos anonimės minėjo,jis nėra vienintelis info šaltinis,tad stabdykit arklius ir nesidžiaukit 1mln peržiūromis. Aš pati kokius 10000kartų į dieną tikrinu ar nėra naujienų, bet poto nusispjaunų ir randu info be cenzūruotų komentarų kituose bloguose įrašų.
      tad :)
      4. Purvais pačios apsidrapasčiusios, jau klipstat į bedugnę,nuo senų laikų mitai, kurie tarp kitko yra visiška tiesa sklando, apie jūsų lėlių armiją, apie Forbela su 49 marionetėm,apie kitų klubų išdavyatę ir dirbimą jums vardan 1 vietos. Su Morinom pjaustotės kaip 4metęs, o juk pusė klubo jau vaikų turi. Tai kas pas jus galvoj dedas, kue jūs pinigus kišat? :D man negaila jų,bet jūs pagalvokit kiek savo sūneliam ir dukrelėm gero galėjot nupirkti. Bet ne, sėdit safyrais apsikarsčiusios, ofisuose lėles berengdamos, su paauglėm kariaudamos.
      Tiesiog labai labai gėda. O Forbela eilinį kartą savo veidį tikrą parodė išvadindama visas kaip tik moka :)
      Lėlių po 10turit : 5balsavimui, 5 minusavimui
      Juk jeigu jūsų narės užsimano sttaulėlės kariaujat visas minusuoat, kuk žūd būt turit gauti auksą
      GĖDA
      ;) Laukiu atsakymo, pupulės ( Rašytojų tai neliečia, Ypač Lunos )
      :)

      Panaikinti
    5. Šniurkščiantis anonime, *šniurkšt* kaip aš tau pritariu. Viską tiesiai šviesiai išklojai!

      Panaikinti
    6. :) Dėkui, smagu, kad radau bendraminčių.
      Et, aš net vasarą sugebu susirgt :D

      Panaikinti
    7. Čia aš va ta viena iš piktūjų anonimių:D Tiesą parašej, gal per stipriai, bet bet. Geriau karti tiesa nei saldus melas.
      Apie Luną irgi visiška tiesa. Kiek teko bendraut, viskas gerai su ja.

      Panaikinti
    8. Anonime (08:56), visiškai sutinku su tavimi. Jau seniai kažkas turėjo visai tai išsakyti. Gal mūsų įnoringoji Forbela supras, kad jos jau seniai nieks nebegerbia. Ir maža to, savo pačios kurtą klubą su visomis jame esančiomis merginomis smukdo vis žemiau, ir žemiau...
      Man asmeniškai gaila tokių žmonių kaip Luna, Liamba, kurios lindi tam gyvačių lizde. Tokios nuostabios mergaitės, kaip jūs, mielosios, nenusipelnėt būt gramzdinamos kartu su likusiom merginom. Gelbėkitės kol ne vėlu.

      Panaikinti
    9. Nu ir prirašei čia. Ir dar ooo, atsakymo lauki. Nu kieta pana... :D:D
      Šiaip daug kartų prieštaravau mintyse skaitydama visą šitą tekstą... nu nėra tų 10 lėlių, nėra 49 marionečių, niekas su niekuo nesipjausto, kad yra nesutarimai tokiam merginų būryje kaip MA taip pat normalu, kad klubo narės palaiko siekiančia kitą klubo narę - jokia ne tragedija... bet kokia prasmė gaišti laiką kažką įrodinėjant tai, kuri ir taip jau turi tvirtą nuomonę. Todėl būdama tokia gyvatė, kaip tu ir išsireiškei :D palinkėsiu tik mažiau laikyti neapykantos merginoms, kurių dauguma visiškai nepažįsti. :)

      Panaikinti
    10. Vienos eina už forbes, kitos prieš... Šiuo klausimu esu neutrali, tačiau nė viena čia nėra šventuolė. Kiekviena žiūrėkime savęs. Ir baikime smerkti, teisinti, ir apskritai rietis čia. Tiesiog tokiems dalykams čia ne vieta.:)

      Panaikinti
  26. Zinokit nieko nuostabaus,kad kazkas nori kenkt Jessicai :D

    AtsakytiPanaikinti
  27. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  28. Esu labai taikus padarėlis ir niekada nesiveliu į jokius kivirčus. Išsakysiu grynai loginius pastebėjimus, kuriuos labai norėčiau, kad gerai apgalvotumėte visos kurios rašot ČIA. Nes beveik visi jūsų komentarai po paskelbtu įrašu nieko bendro su juo neturi (kaip beje ir mano, bet jei parašysiu kur reikia bijau, kad niekas taip ir neperskaitys). Išdėstysiu papunkčiui, kad akis lengviau atsektų.

    1. Pagrindinėje skiltyje paviešinti įrašai turėtų būti tik apie tai ką tame įraše skaitėme. Šiuo atveju mus domino tik nauja kolekcija ir jos apibūdinimas. Tad kokio velnio visi įrašai nukrypo į tai koks blogas Forbes klubas ir jo prezidentė? Kam tie svarstymai geras ar netikęs blogas? Ką tai turi bendro su kolekcijos drabužiais ir įrašo kūrėjų triūsu visa tai pateikti mums?

    2. Visas pagyras ar pagiežą Forbes klubu ir jo sąstatui turėtume matyti skiltyje Forbes club narės.

    3. Savo liaupses ar nepasitenkinimus blogu, derėtų išsakyti blogo skiltyje Apie blog'ą.

    4. Man taip pat nepriimtina slėptis po „anonimiškumu“. Jei neturi drąsos drąsiai pažiūrėti į akis tiems kuriuos bandai įskaudinti tai gal nesi toks jau ir teisus? Suprantu, gal būt daugelis anonimų vengia atsakomojo smūgio net jei jaučiasi esančios teisios. Tačiau ar jums neatrodo apgailėtinai pulti žinant, kad niekas nesužinos jūsų tapatybės? Kad į akis (be kaukių) daugumas anonimų būna labai jau mieli angeliukai ir avelės, o už akių, kai jaučiasi kad niekas jų neatpažins gali perkąsti gerklę... Anonimiškumas kvepia nenuoširdumu, veidmainiškumu ir noru ne pasakyti tiesą, o tiesiog įskaudinti. Ir įskaudinti kuo žiauriau, kuo baisiau, kuo nežmoniškiau. Nes anonnimas puikiai supranta, kad niekada nereikės atsakyti už savo veiksmus. Įdomu kiek iš pasisakiusių anonimų išdrįstų atskleisti savo tapatybę... kažkodėl manau, kad sulauktume gražaus nuliuko.

    5. Esu iš senbuvių. Dar iš tų laikų kai Mados arenos dar niekas nė nebuvo sukūręs. Kai buvo tik, taip dabar kai kam net nežinoma, senoji super panelės versija. Taip, kad panelę Forbelą ir daugumą jos „mergaičių“ žinau ne vienerius metus. Buvau nuo pirmųjų žingsnių kai atsirado naujoji Mados arenos versija. Kas to neatsimena, galiu pasakyti, kad klubai žaidime atsirado toli gražu ne iš pat versijos paleidimo pradžios. Dalyvavau kuriantis klubams ir kūrimo ir stiprėjimo procese teko matyti ne vienas rietenas. Kodėl visi sureikšmina vien nesutarimus tarp Forbių ir Morinos klubų niekaip nesuprantu. Nes aš galiu pateikti mažiausiai dar 6 kitų klubų rietenas ir iš senesnių laikų ir iš dabartinių. Toks įspūdis, kad merginos kurios akcentruoja šių dviejų klubų nesantaiką ir dar mėgaujasi ją kurstydamos tai daro iš suvokimo, kad niekada negalės priklausyti klubui kuris bus pirmoje ar antroje vietoje reitingų lentelėje. Aš neturiu omenyje, kad tos aršuolės nori pakliūti į tuos du stipriausius MA klubus. Kalbu, kad jos suvokia, joks kad ir kokiame stipriame klube bus, joks kitas klubas nepajėgs pasivyti šių dviejų klubų. Ir priežastis to labai paprasta. Tiesiog šiuose klubuose surinktos seniausiai žaidžiančios panelės. O tai reiškia, kad ir jų statistikos kėlimas buvo daug kartų ilgesnis laiko atžvilgiu, negu daugumos kitų ir ypač tų kurie ką tik pasijungė. Tad tas suvokimas gal ir pasireiškia nepasitenkinimu. Iš kitos pusės daugiausia aiškina kokios forbės ar morinos blogos yra net ne tų klubų narės. Rusai turi priežodį labai tinkantį šiai situacijai apibūdinti. Kadangi jau dugumas nemoka rusų kalbos tai išversiu , nors tai ir neskambės taip gerai, kaip rusiškai. Rusai sako : “kai du šunys pjaunasi, svetimas šuo nelenda...“ Bet koks kišimasis į dviejų ginčą kvepia nenuoširdumu ir pataikavimu kuriai vienai iš pusių. Tad manau ir mums, nė vienai nepriklausančiai tiems klubams, reikėtų prikąsti liežuvius ir nesikišti ne į savo reikalus. Jos pačios geriau žino kaip aiškintis savo smėlio dėžėje. O mes turime savo smėlio dėžes (savo klubus) ir malonėkime jomis rūpintis.

    AtsakytiPanaikinti
  29. 7. Aš tikrai nuoširdžiai perskaičiau visus komentarus kuriuos jūs skaitytojos čia paskelbėte. Ir turiu pastebėti, kad praktiškai vienbalsiai pritariate, kad blogą rašančios merginos tai daro profesionaliai, yra mielos kaip žmonės, kad jų triūsas neįkainojamas ir tikrai vertas pagarbos. Tad dar kartą pasikartosiu, nemenkinkite jų darbo ir atsidavimo blogui savo pasisakymais ne vietoje. Nepatinka kokia narė, rašyk į tam skirtą skiltį. Šita, pagrindinė skiltis, yra skirta naujienos. Nepadaryti jau keletas įrašų apie akcijas žaidime tik per jus merginos. Nes jūs besibardamos atmušate ūpą toms kurios iš tikro dirba prie blogo, stengiasi dėl jūsų, ieško, leidžia savo realų laiką, kad tik jus pasiektų nauji įrašai ir informacija. Leiskite joms ir toliau dirbti savo darbą. Ne Forbela kuria šį blogą, tad gal jau laikas sustoti? Aiškinkitės su tomis kurios jums nepatinka asmeniškai.

    Mielosios Liamba, Lunalight, Mirseta ir Vyshnia. Man tikrai labai labai gaila, kad jūsų taip ilgai puoselėtas darbas sustojo. Be galo laukiu kada gi viskas susitvarkys ir sustos į savo vietas. Nesmagu kai dėl kvailų simpatijų ir antipatijų kenčia niekuo dėtos merginos. Jūs šito blogo siela ir ramsčiai. Laikykitės. Blogas nėra apie tai kas kam patinka ar kas ko nekenčia. Jūs informuojate. Skaityti ir vertinti informaciją mūsų darbas. Bet jei komentarai nesusiję su jūsų pateikta informacija, nemanau, kad jums verta į tai kreipti dėmesį. Bent jau šioje pagrindinėje skiltyje. Informuokite, dalinkitės įspūdžiais, pastebėjimais ir linksmais ar liūdnais nukrypimais. Bet neapleiskite mūsų, ištikimų jums skaitytojų.

    P.S. nepatikėsit bet visas komentaras netilpo į vieną žinutę... Hm... nepykit kad suskaidyta...

    AtsakytiPanaikinti
  30. Beje, kai komentaras netilpo ir jį teko suskaidyti į dalis nusimetė vienas punktukas. Tad nepykite, bet jis priklauso vis dar tam pačiam ilgam mano pasisakymui...

    6. Niekada nesu girdėjusi iš pačių forbių, kad jų blogas geriausias. Visas liaupses apie tai rašo kiti. Kodėl? Todėl kad jis pradininkas. Savo laiku jis buvo VIENINTELIS greitai, kokybiškai ir profesionaliai pateikiantis MA naujienas. Kaip daugumas sutinka (remiuosi jūsų komentarais) dabar jau yra kitų. Tai valio! Skaitykite kitus mielosios. Ieškokite, raskite ir didžiuokitės tais kurie jums patinka. Kam jūs grįžtate prie kažko seno, jums jau visiškai neįdomaus (kaip rašote komentaruose)? Suradote kitą puikų blogą. Šaunu. Lankykitės ten. Vadinasi tenai radote tai ko negalėjote rasti čia. Tai kam grįžtate ir menkinate šį? Nepagalvojote, kad gal vis tik yra tų kuriems šitas blogas vis dar yra toks pats geras koks ir ankščiau? Asmeniškai aš turiu prisipažinti, kad po to kai atradau šį blogą kitais ir nesidomėjau. Kodėl? O kam ieškoti kur geriau, jei randi tai ko ieškai? Aš radau, mane tai visiškai pilnai tenkina. Rasti puikią literatūrinę kalbą su meniškai jausmingai perteiktu asmeniškumu tai yra labai reta tarp blogų. Įrašai kuriuos ČIA teko skaityti man suteikia jausmą, kad kalbuosi su parašiusiu žmogumi asmeniškai. Jei jūs radote geriau, labai džiaugiuosi. Bet šio blogo rašytojų rašymo stilius man artimiausias dūšiai. Ir tikrai nemanau, kad aš tokia esu vienintelė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nesaliskas, faino zmogucio komentaras. Issakei beveik viska, kas sukosi galvoje. :)

      Panaikinti
    2. Tiksliau sorry ne anonime, o Nemiga :D

      Panaikinti
    3. As esu girdejusi jas sakant kad jos ale geriausios, net buvo vienai irase tai parasiusios, tad tuo 6 punktu suklydai :D

      Panaikinti
    4. Eik tu nemiga miegoti, gerai

      Panaikinti
  31. Atsakymai
    1. Teraz tu jest konfilkt we komentarzach, dlatego blog zamarł.

      Panaikinti
    2. Nice, MaDiSOnn, o a6 lenkų taip ir neišmokau :)

      Panaikinti
    3. Man ir nereikėjo mokytis lenku, reikėjo lietuvių :D

      Panaikinti
    4. Ach, šit kaip :D Tai ir su šia kalba tau puikiai sekasi ;)

      Panaikinti
    5. Neturėjau išeities, gyvenu Lietuvoje tad turiu puikiai mokėti lietuvių kalba :D Jeigu atvirai tai lietuvių kalbą išmokau iš multiku ir jinai daug geriau sekasi nei lenkų :d

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.