2015 m. spalio 3 d., šeštadienis

Žaidimo sutrikimai

Įrašo papildymas 12:25

Labas rytas, brangiosios!

Kaip žinia, šiandien nuo pat ryto vėl negalime patekti į savo žaidimą. Tiesą pasakius, jo apskritai neužkrauna ir rašo "This webpage is not available", kas dar blogiau atrodo nei vakarykštis prisijungimo duomenų atmetimas. 

Žaidimo forumas pilnas pasipiktinusių ir įsižeidusių žmonių žinučių. Tačiau pati būdama ramaus būdo siūliau ir jums visiems į tai pažvelgti kiek ramiau. Taip, daugelis mūsų mokame už šį žaidimą pinigus; taip, būtų labai apmaudu prarasti laimės rato progresą ar vaikino aukštą ištikimybę; taip, šeštadienis daugeliui puiki ir dažnai vienintelė proga padirbėti ties smaragdais, aplankyti mėgstamų panelių profilius ir pan. Kai kas siekia podiumų, kažkas skuba pabaigti vakarėlio organizavimą. Neprisimenu, ar tos mergaitės iš Morinų klubo vakarėlis šiandien ar ne, bet jį pražioplinti taip pat būtų apmaudu. 

Tačiau tačiau tačiau... tai tik žaidimas ir vyksta jis labai įdomioje erdvėje - internete. Aš dažnai bandau įsivaizduoti kas yra internetas, na, kaip jį įsivaizduoti kaip 3D kūną? Ir žinote, manau, tai labai nepatvarus dalykas. Viskas ką saugome savo kompiuteriuose labai nepatvaru. Jau ne kartą esu praradusi daugybę savo failų teksto, muzikos, nuotraukų, tad... Imu suprasti, kad į nieką kas turi skaitmeninį pavidalą nereikia dėti per daug vilčių ir pasitikėjimo. 

Žaidimas visada mums teikia daug džiaugsmo ir teigiamų emocijų, tad neišduokime jo, kai jam staiga sunku. Kai kažkas nepavyksta. Tiesiog vertinkite tai kaip galimybė nuveikti ką nors TIKRO!

Luna, pavyzdžiui, vakar sėkmingai atliko darbą jos laukusio nuo rugpjūčio pradžios.
Taip pat perskaičiau pusę knygos, kai pastaraisiais metais tai darau labai pamažu...
Pagaliau pažiūrėjau draugės seniai rekomenduotą filmą. Ir nors maniau, kad tai darysiu tik iš pagarbos jai, pasirodo tai ne toks jau ir baisiai seilėtas dalykas buvo. O vadinasi jis "Meilės priesaika" (The Vow). Žinau, kad pavadinimas nieko gero nežada, tačiau garsiai ir nuoširdžiai juokiausi mažiausiai 3 kartus ;)
O ir dar nusipirkau bilietą į Black Sabbath koncertą! Čia šiaip, jei jau dalinuosi dienos nuotykiais :) 

Taigi, smalsučiai ir smalsutės, vertinkime pastarųjų dienų žaidimo katastrofišką veikimą, kaip progą pagyventi tikrame, o ne virtualiame pasaulyje. Iš kai kurių pasisakymų forume akivaizdu, kad to daugeliui mums tikrai reikia ^^ Neįsižeiskite ir nepykite. Man pačiai to reikia! 

Tad dar kartuką linkiu nesinervuoti ir atsipalaiduoti!
Cheers!


P.S. Vakar rinkdamasi dosnumo mados taškus, aptikau panelę su įdomiu informacijos tekstu:




PAPILDYMAS
 12.25

Sveiki!
 Mes su Vyšnia susižinojome šiek tiek (nors, užtektinai jau), kas vyksta žaidime ir kodėl jis neveikia.

Tikriausiai pirmą kartą per visą žaidimo istoriją jis ėmė ir sustreikavo tokiam ilgam laikui, ketvirtą ryto jau buvo visa para, kai žaidimas pradėjo veikti su trukdžiais.

Pasirodo, visas Mados arenos versijas (paguoda bent ta, kad ne vien tik mūsų), užgrobė hakeriai.
Ir tai ne iš piršto laužtos kalbos, Facebook'e Lady Popular - International  administratorė patvirtino kalbas, kurios jau spėjo apskrieti kitas versijas.

Kita administratorė taip pat patvirtino, kad vakar buvo hakerių atakų, todėl žaidimas veikė su trukdžiais. Šiuo metu jų serveriai neveikia, arba veikia labai lėtai.

Jei atrasim dar kokių svarbių naujienų, pranešime jas ir čia :)





19 komentarų:

  1. Šaunuolės merginos! Puikiai padirbėjote. Tik dabar kiek neramu dėl savo banko duomenų. Tikiuosi atsiskaitymų su žaidimu informacija nuo hakerių gerai apsaugota.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, tą patį Vyšniai sakiau, kad neramiausia bus toms, kurios perka safyrus per banką. Įdomu, kokie tikslai tik tų hakerių, ar nori tik žaidimą sutrikdyti, ar kažką rimčiau padirbti...

      Panaikinti
    2. P.s. Gera etiketė :D Tikra pasaulio pabaiga :D

      Panaikinti
    3. Ei panos, negazdinkit. tfu tfu, as atsiskaitineju per paypal..

      Panaikinti
    4. O kaip jus manot,kodel dingsta is paneliu saskaitu safyrai ? gal cia tie patys hakeriai pasidarbuoja ar siaip jie kazkur pakimba ? :O

      Panaikinti
    5. Neišmanau šių dalykų, bet jei hakerių tikslas pakenkti žaidimo kūrėjų, žaidimo reputacijai ir pan., tai pradanginti safyrus puikus būdas tai padaryti. Vakar kol strigo žaidimas, galėjo ir šiaip neaišku kas prisispaudyti. Tačiau jei problema bus visuotinė (skundėsi jau bent du žmonės), manau, sprendimas bus atrastas.

      Tiesiog žaidimo komandai dabar tikrai labai daug streso. Tad reikia duoti jiems oro viską sugaudyti ir atstatyti. Akivaizdu, kad iš profilių prapuolę safyrai mažiausia problema šiuo metu :/

      Panaikinti
    6. Suprantama !
      Jie nekalti,kad jie isilauze i ju serverius....tikekimes,kad zala nebus labai didele....

      Panaikinti
    7. Estrea, sakai, per paypal perki. Manau, kad paypal yra saugus atsiskaitymo variantas, nes jis ir yra apsauga nuo tokių dalykų, perku internetinėse svetainėse naudodamasi juo, vien dėl apsaugos, tačiau, kad MA gali atsitikti taip, kaip dabar, nė negalvojau ir naudojausi paprastais banko pavedimais. Tas taip pat ir mane kviečia sunerimti, tačiau kažkodėl aš asmeniškai nemanau, kad tai toks rimtas įsilaužimas su banko duomenų vagimais.

      Panaikinti
  2. Kaip baisu :( musu pmylima panele uzgrobe :( tikiuori zaidimo kurejai ja atgaus o tuos nenaudelius pamokys!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Viskas bus gerai panos :) tikekimes,kad greit galesime dziaugtis MA kaip ir anksciau be jokiu trikdziu :)
    O merginos,jus saunuoles,kad issiaiskinote pacios ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveikos, kaip nervina, tik išmokau soliterį žaist - žaidimas užstrigo... :-D Tikuosi rytoj jau veiks... :-D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau lyg ir dabar veikia ^^ Angliškoje versijoje jau viskas gerai. Nestringa.
      Lietuvišką dabar bandysiu :)

      Panaikinti
    2. Na, kol kas veikia normaliai. Tik įdomu, ar ilgam, ar jau sutvarkė viską :)

      Panaikinti
  5. Is mano saskaitos tiesiog dingo 101sf. Organizuoju suzadetuves ir norejau siandien nusipirkti "neribota" sveciu skaiciu, bet kai prisijungiau safyru - 0... Tikiuosi viskas susitvarkys ir dinge safyrai bus pervesti atgal i mano saskaita...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. mano safytu irgi siek tiek pavoge.. Ar reikia pranesti kam nors ar administracija pati kaip nors susiziures?

      Panaikinti
    2. Žinoma, kad reikia. Turi administracija ir taip ką gyvenime veikti, nei žiūrinėti kam kokie safyrai prapuolė.

      Panaikinti
  6. Puikus įrašas,smagu kad informuojat žmones kas vyksta žaidime :)

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.