2015 m. spalio 13 d., antradienis

Kolekcija "Ruduo" 2015

Sveiki, blog'o skaitytojai!

Į Mados areną atkeliavo ilgai laukta drabužių kolekcija - "Ruduo" ^^

Šioje kolekcijoje rasime nepilnus du puslapius naujų drabužių. Atrodo apgaulingai mažai, tačiau iš tiesių, drabužių spalvų laaabai daug, po penkias ar keturias spalvas, tad laiko, susipirkti viskam, tikrai reikės (ir tikiuosi, kad nepritrūks).

Kaip jau esame įpratusios, dauguma drabužių už safyrus bei smaragdus. Iš 25 galimų drabužių, rasime tik 5 drabužius už dolerius...smagu, ką? Taigi, ši kolekcija tikrai ne iš pigiųjų. Net 11 rūšių drabužių galės sau leisti įsigyti tik tos, kurios savo lėlę retkarčiais lepina safyrais. Na, o dėl 10-ies modelių drabužių, teks paplušėti iš peties smaragdų kasyklose, kadangi reikės gauti 864 žalių akmenukų, norint viską įsigyti ir nepraleisti progos pajudinti iš vietos savo stiliaus statistiką :)




Drabužiai realybėje

Burberry Prorsum, 2015 ruduo
Ne veltui ši "Burberry Prorsum" kolekcija įgavo pavadinimą "Skiautinys, raštas ir marginys"(žinoma, angliškai skamba geriau - Patchwork, Pattern and Prints). Kodėl ji buvo pavadinta taip, o ne kitaip, puikiai matome iš dviejų apačioje esančių paveikslėlių :)


Anna Sui, 2015 ruduo 
Tereikia pažvelgti į šios dizainerės kūrinius ir imsi suprasi, kokiu keistu bei nuostabu būdu atsiskleidė jos fantazija kuriant drabužius. 
Yra žinoma, kad Anna Sui tiesiog dievina serialą "Vikingai" (sužinojus šį faktą man jos drabužiai pradėjo patikti dar labiau ^^) bei History kanalą. Todėl galime nuspėti, iš kur ši dizainerė sėmėsi įkvėpimo ^^ Kolekcijoje iš tiesų juntamas šuolis į viduramžius bei šaltąją Skandinaviją.

Blumarine, 2015 ruduo
Šioje Blumarine kolekcijoje, galima sakyti, dominavo šilti megztiniai bei stori paltai, galima buvo išvysti daug odinių drabužių, tačiau kūrėjai nusprendė mums nupiešti vieną iš nedaugelio kolekcijoje esančių suknelių. Tai - itin seksuali, tačiau ir subtili suknelė.

Elie Saab, 2015 ruduo
Šis dizaineris mums jau puikiai pažįstamas iš ankstesnių jo kūrinių, atsidūrusių Mados arenoje. 
Tikriausiai niekada nesakiau, bet atsidūrus Pelenės vietoje, bent jau aš, tikrai atsisakyčiau krikštamotės paslaugų, ruošiantis į puotą...
Nors, šį kartą Elie Saab'o suknelė ir netinka puotai, tačiau puikiai tiks kasdieniam deriniui. Kaip ir visa jo šių metų rudens kolekcija, ši suknelė ne išimtis - tamsiai romantiška bei paslaptinga.


Polo Ralph Lauren, 2015 ruduo
Tikriausiai niekas kitas taip gerai neišmano, tik Ralph'as Lauren'as, kaip Amerikos Vakarų stilių paversti vėl madingu, stilingu bei patraukliu :)

Red Valentino, 2015 ruduo
Nors ir nesu 100% įsitikinusi, kad tai tas pats kailinis paltas, tačiau velniškai panašus, ar ne?
Jei taip, esu dar velniškiau nusivylusi, kad iš Red Valentino kolekcijos kūrėjai atrinko tik šiuos kailinukus... Jei būtų nepasivarginę nupiešti dar kelių drabužių iš tos kolekcijos, visa Mados arena šėltų grandžo ir rokenrolo ritmu. Ech.

Sėkmės renkant smaragdus bei dolerius Mados arenoje bei šluojant naują parduotuvę ;)

1 komentaras:

  1. Garbė pirmajai aprašyti apie kolekcija.Pagaliau galėjau pasidžiaugti nebloga kolekcija....Mhm tas švarkas per visa kūna nusitiesinsis omg.....plius už smaragdus....O baitai kaip tik lunis ir liambos stiliukams....ir žinoma tas šilkinis dirželis ohhhh Mani klasik....Suknelės mane apvylė tos neoninės spalvos...(bent man)išeina iš tos nuostabios ritmiškos kolekcijos...-.-

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.