2016 m. balandžio 15 d., penktadienis

Žaidimas "Elfų kronikos"

Sveiki visi, dideli ir maži!

Šiandien su jumis sveikinasi Liamba.
Labai ilgai kaupėmės šiam įrašui,  todėl truputėlį vėluojame patiekti jums jį, tačiau taip jau nutinka, kai likusioji blog'o komandos dalis, kaip specialiai, kažkur išgaruoja (neabejoju, jog dėl to kalta giedra ir saulėta diena bei artėjantis savaitgalis). Vis laukiau, kol pasirodys kitos kolegos, kaip matot, niekaip nesulaukusi, ėmiausi likusio darbo pati. Taigi, traukiu savo apdulkėjusį plunksnakotį, sudžiuvusį rašalą ir bandau gaivinti savo giliai pasislėpusią rašytojos gyslelę.

Manau, jei ne toks nedėkingas žaidimo tipas, šį įrašą būtumėme paskelbusios dar vakar. Tačiau kas norės švaistytis safyrais į kairę ir į dešinę, kuomet galima kuo ramiausiai per duotą "Elfų kronikų" laiką (žaidimas Mados arenoje bus iki balandžio 28 d.) susirinkti viską po truputį... Tikriausiai nesuklysiu pasakydama, jog šis žaidimo tipas, 3x3 lentelė, yra pats nemėgstamiausias žaidėjų, kadangi reikalauja ne tik velniškos sėkmės, intuicijos, aiškiaregystės gabumų, tačiau ir velniško safyrų kiekio nuosavame lėlės "banke".


Taigi nieko daugiau nelaukusios, keliaujame tiesiai prie lentelių. Iš viso "Elfų kronikose" jų yra keturios, kiek mažiau, nei standartiškai. Jei neklystu, visada iki šiol būdavo mažų mažiausiai penkios ar šešios skirtingos lentelės. Tačiau ir tame yra pliusų. Mažiau lentelių ir prizų jose - mažiau išleistų safyrų :D Tiesa, pagrindiniai prizai šį kartą irgi skurdesni, nei įprastai. Du iš jų - auskarai ir suknelė. Likusi pusė - šukuosenos, kaip ir drįsome spėti praeitame įraše.

Pirma lentelė:

Antra lentelė:

Trečia lentelė:

Ketvirta lentelė:


Kadangi dabar sužinojote, kurioje lentelėje slypi norimos aprangos ir šukuosenos, tikiu, kad apsispręsite, ar apsimoka šiam žaidimui pirkti/naudoti safyrus, ar ne. Asmeniškai aš, nudžiugau pamačiusi, jog trečioje lentelėje, o ne ketvirtoje kaip iki šiol maniau, slepiasi mano norima šukuosena, todėl dabar tikrai bandysiu ją gauti ^^ Tačiau gaila, jog pačiame gale liko tiek daug šaunių, išskirtinių metalinių aksesuarų. Na, bet tikriausiai tai niekieno per daug nenustebino, kadangi buvo galima nuo pat pradžių spėti, kaip kūrėjai sudėlios daiktus. Patys paprasčiausi, kaip taisyklė, būna sudėti pačioje žaidimo pradžioje.


Linkiu visoms itin sėkmingų spėjimų atidarinėjant žaidimo langelius. Galbūt šį kartą neteks nusivilti šio žaidimo tipu? :)

P.s. Dėkojame už pradines lenteles Dak0tai :)

11 komentarų:

  1. Hm.. Negi man vienai jūsų bloge dingo skiltis, kur buvo visos akcijos?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, jog pranešei, Paula. Skiltis tikrai buvo padariusi "dingau", tik neaišku kodėl ji taip sugalvojo :) Jau ją atstačiau ^^

      Panaikinti
  2. http://meykalba.weebly.com/ omg matėt ten apie jus yra .... ooooo

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nematau ten nieko "OMG". Su Meganita konfliktą dėl nukopijuotų mūsų tekstų turėjau prieš mėnesių mėnesius.

      Panaikinti
  3. Wow! Išties jūsų blogas toks geras!Tos iliustracijos <3 tik gaila, kad dabar jau pusės jų nėra ;(, bet šiandien peržiūrėjau viską nuo pat rašymo pradžios iki naujausio įrašo, tobula, mergaitės! Tikrinu šį blogą kone kiekvieną dieną, bet tik šiandien prisiruošiau pasiekt patį pirmą įrašą ir tikrai nepasigailėjau! <3 (šį komentarą palikau ir po pačiu pirmu įrašu, bet galvojau gal nepastebėsit) :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho, na ir kantrybė :D Kai man reikėjo peržiūrėti visus įrašus dėl tų pačių iliustracijų užtrukau kokias dvi-tris savaites :D

      Labai smagu, jog randi čia bent kiek džiaugsmo kasdienai ;)

      Panaikinti
    2. Ir dar, labai atsiprašau, kad darydama savo klubo bloge skiltį "šukuosenos" pasiskolinau 3 iliustracijas, bet skilties pabaigoje atsiprašiau jūsų ir parašiau, kad kelios iliustracijos pasiskolintos iš jūsų blogo, tikiuos nieko

      Panaikinti
    3. Jei yra nuoroda į mūsų blog'ą, tai tikrai nieko ;)

      Panaikinti
  4. Jūsų klubas toks nearealus. Seku kiekvieną žinutę jūsų klubo bloge. Nearelu kai bus vietos rašykite man: Bella Kalen vampyre. Butinai įstosiu. Beje savo bloge norėčiau parašyti apie jūsų klubą. Ar neprieštarautumėte?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, Bella, smagu girdėti, jog patinka mūsų blog'as ^^ Tačiau nelabai įsivaizduoju ką galima parašyti apie klubą, kuriame nesi buvusi - gal nereikia ;))

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.