2016 m. balandžio 20 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (65) - baldų konkurso apžvalga

Įrašą rengė Lunalight.

Sveikučiai ir sveikutės :)

Jau tokios tuščios savaitės, tooookios tuščios seniai neturėjom! 

Niekas iš klubo toliau nesiekia podiumų, niekas nesusižadėjo, niekas nesurengė sužadėtuvių vakarėlio, niekas net gimtadienio nešventė! Na, sekmadienį buvo Ghost gimtadienis, bet ji jau kokius gerus metus nebežaidžia MA, tad... 

Kadangi dėl įgrisusių pavydo priepuolių ir įtarinėjimų į "Panoramas" nebekeliame ir konkursų laimėtojų derinių, tai... apie Forbes club tiek žinių :D 

Nors šioje vietoje norėčiau asmeniškai padėkoti prisidėjusioms prie Lunos laimėjimo konkurse "Velykinis jaukumas" ^^ Paskutinį kartą prizinę vietą konkurse buvau gavusi sausio pabaigoje, tad... jau tikrai abejojau ar verta juose dalyvauti, jei jau net tatuiruočių ir tautinio įvaizdžio konkursuose nieko nelaimėjau. O tai juk mano stichijos. Na, bet... nedalyvausi tai jau tikrai nieko nelaimėsi, tad... tiesiog AČIŪ. 

Grįžtant prie to, kaip nėra apie ką rašyti šioje "Panoramoje":D, - neturime nieko naujo pasakyti apie Elfų žaidimą, neradome jokių naujų daiktų, nebuvo nė vieno aukciono, nė vieno žaidimo sutrikimo, nei vienos dovanos nuo kūrėjų, forume taip pat jokių įspūdingų naujienų nėr.
Kaip taip išviso gali būti??? o.O

Bet vat būna. Ir jei ne faktas, kad šiandien baigiasi baldų piešimo konkursas, tai šį įrašą tuo ir baigčiau :D Tačiau kaip jau užsiminiau, šiandien paskutinė diena siųsti savo pieštus baldus, kurie sudarys gegužės 10-tą turinčią pasirodyti baldų kolekciją :)  Žinoma, iki vakaro dar gali pasipilti belekiek naujų nuostabių dalyvių, tačiau kol kas bandysiu peržiūrėti kas jau yra ir vienaip ar kitaip tai pateikti čia (dar nesugalvojau, tiesą pasakius, kaip :D). 

Apie padėtį lietuviškame šio konkurso forume jau buvo rašyta kituose blog'uose ir iš esmės nėra nieko naujo, ką norėčiau prie jų pridėti. Kas nematėt, ar patingėjot paskaityti kviečiu pas "Rožines katytes" ČIA. Buvo dar "Vero Cafe" blog'e apie konkursą įrašas, bet dingo kažkaip...

Šiaip ar taip, norisi pasidžiaugti, kad be Liambos paskutinėmis dienomis šiame konkurse ryžosi sudalyvauti ir kita Forbes club narė - Imusic. Nors pateikė tik vieną (um) kėdę, tačiau ji atrodo visai puikiai.

Kadangi blog'as skirtas nušviesti mūsų klubo veiklai, tai sudėliojau kambarį iš visų konkurse dalyvaujančių Liambos baldų, Imusic "pakabinamo" krėslo (tarp gitaros ir dryžuoto krėslo) ir keliais papildomais MA baldais (kilimas, puodeliai, staliukas prie dryžuoto krėslo).

Ir plika akimi buvo matyti, kad mūsų panelių piešti baldai puikiai atrodys kartu su MA baldais, tačiau matymas bendro vaizdo vis tiek suteikia dar papildomo smagumo ir pasididžiavimo šiais darbeliais :) 


Žinau, esu labai nekokia būsto apstatinėtoja (ir tai labai ironiška, kadangi įrašo pradžioje dėkojau už laimėjimą būsto apstatymo konkurse >.<), tačiau čia jau mano kaltė ne Liambos baldų ^^

Spalvų šiame kambaryje gal kiek ir trūksta, tačiau iš esmės baldų kokybė labai džiugina. Be to, čia spalvų gerokai daugiau nei kitų šalių kai kuriuose geriausiuose pateiktuose darbuose. Bent kiek pamenu savo įspūdžius iš paskutinių apsilankymų kitose konkurso vietose :))

Taip pat ta proga, kad jau kalbame apie Liambos dalyvavimą šiame konkurse, - blog'o komandai tai didelis įvykis. Patikėkit kiekvienas baldas prieš patekdamas į forumą praėjo griežtą blog'o rašytojų (tame tarpe ir Mirsetos) komisiją :D Ir siūlėm pačius baldus piešimui, ir rinkom geriausią variantą iš kelių, ir visaip kritikavom bei gyrėm ^^ Buvo smagu.

Žinoma, to pasekoje blog'o puslapis "Forbes club narės" taip ir liko nesutvarkytas, o ir pagrindinio paveikslo pavasariui greičiausiai nebebus :D Bet nieko... Tikiu, kad būsimoje kolekcijoje sulauksime ne vieno Liambos, o galbūt ir Imusic, darbelio ;)

Paskutines dvi pastraipas rašiau vis bandydama prieiti prie į bendrą Liambos kolekciją nepatekusios lovos. Ji man labai patiko, bet, matyt, Liamba taip ir nerado ją tenkinančio sprendimo šonuose turėjusioms kristi "užuolaidoms", kurias visaip kaip bendrom jėgom bandėm apipavidalinti :D
Pabandyk taip... o jei anaip, kas gausis? 

Žodžiu, trupinėlis iš Liambos baldų kūrimo užkulisių ^^


Toliau pateikiu Lunai labiausiai patikusius ar šiaip įdomius (pamatysit ir suprasit ką turiu omenyje :D) baldus ir jų kompleksus iš kitų MA versijų. Jei panelė pateikdavo bendrą savo kurtų baldų vaizdą kambaryje, kėliau kambarį net jei ne visi baldai patinka, kitais atvejais kėliau atskirus baldus, o vienu padėliojau juos Liambos kambario fone, kad nereiktų visų atskirai kelinėti ^^

Kaip ir pas mus, kitose versijose netrūko įvairiausių keistenybių, nesusipratimų ir pan. Daugybė panelių kėlė tiesiog tikrus baldus iš įvairių katalogų baltame fone, nemažai kėlė ranka pieštų kambarių paveiksliukų nuotraukas. Kaip ir pas mus, buvo kas sugalvojo ant realaus baldo padėlioti taškiukų su paint'u, ar kėlė apstatytus kambarius iš Sims'ų.

Nesu tikra, ar visi mano parinkti baldai ir jų komplektai tikrai piešti pačių autorių, t.y. ar tikrai atitinka visas konkurso taisykles. Turbūt įtartiniausi yra lenkiškos versijos panelės darbai. Čia pateikiu tik vieną jų.

Nevisai visi darbeliai atitinka mūsų žaidimo stilių bei kokybę, tačiau, manau, tikiuosi vis tiek bus smagu juos pamatyti bei įvertinti, o galbūt po nepilno mėnesio ir atpažinti naujoje MA baldų parduotuvėje ;)

Ta-taigi, pradedam ^^

Panelė CherryLips angliška versija:

foteliai ir kilimas iš MA

Panelė ღMOTANITZAღ angliška versija:


Panelė Azrael angliška versija:




















Panelė ღ Ele ღ itališka versija:


Panelė Lesile Harvey lenkiška versija:


Panelė Dag vokiška versija:


Panelė Diara vengriška versija:
Panelė IviKawaii vengriška versija:


Panelė Mσǿñ ƐỹзŚ arabiška versija:


Panelė iš arabiškos versijos, kurios vardo nesugebu išskirti tarp arabiškų rašmenų ^^"


Dar viena panelė iš arabiškos versijos, kurios vardo rasti nepavyko :)) 



Panelė EFTHYMIA graikiška versija:


Panelė Parvana ispaniška versija:


Panelė Lady_Felidra prancūziška versija (viso yra 6 lovos spalvos ir 2 sapnų gaudyklės):

Panelė Jessie Nicole kroatiška versija:


Imusic piešta kėdė :)
Pabaigai bereikia pridėti, kad ne į visus forumus, kuriuose vyksta šis baldų konkursas galėjau patekti. O ir į kuriuos galėjau patekti, nevisuose galėjau matyti visus įrašus :)) Tai su registracija forume susiję dalykėliai.

Taip pat likau sugluminta rusiškos versijos forumo. Šiaip paprastuose konkursuose ten labai daug dalyvių, o čia kaip ir nė vieno nėra, tai... gal ne taip, ne ten ieškojau? Nebežinau pati ^^"

Bet kuriuo atveju jau atsisveikinu :)

Gražios visiems likusios dienos ;)

P.S. Žinoma, kai įrašas jau baigtas ir be vieno mygtuko paspaudimo paskelbtas, atsiranda naujas Imusic baldas :D Ką gi... keliu toks koks yra. Šauniai padirbėjai, mergyt ;)


9 komentarai:

  1. Labai šaunus įrašas! Smagu pasižvalgyti ne tik po lietuvaičių kūrybą, bet ir po kitų versijų panelių kurtus darbelius :) mane glumina truputį tos bevardės iš arabiškos versijos du kambariai, tas violetinėm sienom ir pilkom :D Ar čia tu pati, Luna taip sudėliojai į kambarius tuos daiktus, ar taip jau radai? :D Nes man tai čia simsų kambariai visiški o.O

    Krito į akį lesiles iš lenkijos muilinės ir Dag užuolaidos, kurios yra kažkas TOKIO :D dievinu tokias užuolaidas, krentančias, laisvai besidraikančias <3 ir panelės Felidros sapnų gaudyklė <3

    O šiaip labai daug puikių baldų ir aksesuarų dalyvauja konkurse, laaaabai tikiuosi, kad juos visus sudės į žaidimą, na ar bent jau didžiąją dalį, nes jei kokius penkis baldukus tik įdės tai apsurdas būtų, kai šitiek gerų daiktų pripiešta! :D Laukiu nesulaukiu kada jau paskelbs viską <3

    p.s. ačiū už už katyčių blogo paminėjimą ♥

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai smagu, jog patiko ^^

      Tie du arabiški paveiksliukai įdėti tokie, kokius radau. Keistoki jie, įtartini, bet su Simsais nesusivedė. O buvo kažkuriame forume tikrai gal 4 ar 5 kambariai, kur tiksliai iš trečių Simsų vaizdai paimti :) Šiaip svarsčiau, ar kas nors šitam konkursui naudosis Sims'ų teikiama galimybe pačiam piešti daiktus... gal tie kambariai tokiu būdu sukurti ir dėl to tau primena žaidimą?

      Tuo tarpu tos mergaitės iš lenkiškos versijos darbas daugiausiai abejonių keliantis (kartu su rūžava sofa iš Graikijos). Matai, ji pateikė ir dar vieną darbą - katiną, kuris neįtikėtinai tikroviškas ir nežinau kokį levelį reikia būti pasiekus photošopinimo, kad tokį per dieną ar dvi nuo konkurso pradžios nupiešti. Na, bet tą vonios reikmenų rinkinį vis tiek įkėliau. Kūrėjų darbas bus atskirti kas tikra, o kas padirbta ^^"

      Dag užuolaidos ir man labai labai. Bent jau toji melsva, dešinėje :) Trūksta tik poros jai :)

      Išties vien pagal tai ką pavyko pamatyti galima tikėtis labai gausios ir įdomios baldų kolekcijos :) Tikiuosi tai išties taps puikia proga pasipildyti ne tik baldų atsargas, bet ir kūrybiškumo mados taškų gerokai pasirankioti ^^

      Panaikinti
  2. o panele Naty paveikslai ir gele narve suzavejo! labai tiktu i Liambos kurtu baldu kolekcija:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Darbeliai labai kokybiski ir grazus, tikrai bus pastebeti kureju, saunuoles Liambuk ir Imusic!!! ir Cherry Lips japoniska kolekcija kazkas nuostabaus..... :) Labai tikiuosi sulauksime ir Jessie Nicole tapetu su grindimis ^^

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveika, Luna. Tai tu lankaisi pas mus klubo bloge? Labai malonu. O del to iraso dingusio, tai Rihanna ji paslepe, nes jai jis pasirode siek tiek nevykes. Aciu, Luna, kad lankaisi pas mus, tikiuosi, kad tau patinka musu klubo blogas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, Ketrin, kiek pamatau blogger'io sraute, kad parašėte ką naujo, tiek aplankau :) Visada įdomu stebėti, kaip kiti interpretuoja, pateikia žaidimo įvykius :)

      Panaikinti
  5. Turiu klausimėlį, kokią programą naudojate pavyzdžiui šiems baldams piešti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Paint.net arba photoshop. Paint.net yra nemokama programa, kurią galima parsisiųsti internetu (šiuo klausimu lengvai padės google paieška).

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.