2016 m. balandžio 28 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (66)

Įrašą rengė Liamba ir Lunalight.


Sveiki gyvi! :)

Savaitė pralėkė gąsdinančiai greitai, net jei "Panorama" skelbiama viena diena vėliau. 

Pastaruoju metu jaučiuosi vis labiau ir labiau tolstanti nuo žaidimo, tačiau atrodo, jog ir ši savaitė buvo gana pasyvi naujienų atžvilgiu. Nors bendras vaizdas daug geresnis nei praeitą kartą ;) 

Žaidimo naujienos

Žinoma, pagrindinė naujiena - vakar atsiradusi nauja margaspalvė kolekcija, kuri dideliai daliai iš pirmo žvilgsnio pasirodė labai bobiškai senovinė, tačiau pilnas parduotuvės vaizdas, manau, visai šaunus :) Vis dėlto pirmieji komentarai apie kolekciją tik parodo, kad mados namų vardas (gi patys Dolce&Gabbana) ne visada yra visuotinio susižavėjimo vertas dalykas. Tai labai šauni pamokėlė ir realiam gyvenimui ;)

Antra - pagaliau iš mūsų akiračio dingo "Išparduotuvė". Liamba minėjo, jog jau savaitgalį atsirado keli išparduoti daiktai, o vėliau nebespėjau net print screen'o padaryti, tad atsiprašau už anglišką iliustraciją šiam didžiam įvykiui :) 

Na, o trečioji žaidimo naujiena iš stačiatikių MA pasaulio dalies - ten pirmadienį atsirado Velykinis jachtos tipo žaidimas ^^ Gali skambėti beprotiškai, tačiau stačiatikių Velykos bus šį sekmadienį, gegužės 1-mą :) tad jei kam yra noro pasprogdinti burbulas pramogai galima registruotis į vieną iš stačiatikių šalių versiją :)))


Forumo naujienos

Labai nemažai prisirankiojo ir naujienų iš forumo. Žinoma, žinia, kad šią savaitę bus nauja kolekcija ir sugrįš jau anksčiau MA buvęs žaidimas, jau turėjo pasiekti visas :) Bet jei kas negirdėjote ir apie kažkurio žaidimo pakartojimą, tai... ta-dam :)))


Kitas forumo frontas, kurio naujienas atidžiai stebiu - baldų piešinių konkursas. Pasirodo kiek pasikeitė kolekcijos atsiradimo žaidime data (anksčiau buvo nurodoma gegužės 10-toji). 


Kiek trikdo antroji teksto dalis: Kokie darbai patalpinti kolekcijoje, panelės sužinos, tik jai atsiradus žaidime. Su Liamba svarstėme, ar tai galios ir panelėms, kurių baldai bus žaidime? Jei taip, kiek laiko joms reikės laukti savo pačių pieštų baldų, kuriuos pagal idėją turi gauti nemokamai. 

Antradieninio konkurso prizo įteikimas užtrunka nuo pusdienio iki ištisos paros. Pavyzdžiui, apdovanojimo už šį antradienį pasibaigusį konkursą trečiadienio rytą dar nebuvau gavusi (nors tai nereiškia, kad nesidžiaugiu ir nedėkoju kiekvienai balsavusiai ;) ).

Tad kyla klausimas, ar nutiks taip, jog nugalėtojos lauks savo baldų, kol kitos panelės jau statys juos savo būstuose; ar užsimiršusios apie savo privilegijas leis žaidimo valiutą tam, kas joms priklauso nemokamai; ar galima tikėtis, jog pačių kūrėjų konkurso prizai bus suorganizuoti sklandžiau? :) 

Tikiuosi trečias variantas. O kaip bus iš tiesų sužinosime po dviejų savaičių ir vienos dienos ^^

Kitas svarbus dalykas susijęs su baldų konkursu įvyko trečiadienio pavakarę - merginos, kurių bent vienas baldas atrinktas naujai kolekcijai gavo žinutes su nurodymais įrodyti savo autorystę. Prašoma atsiųsti baldų .psd failus. Tai darbinis kuriamo paveikslo failas, kurį galima atsidaryti tik photoshop arba labai protinga paveikslų peržiūros programa. Paprastai .psd formatu išsisaugomi neužbaigti paveikslai - jis išsaugo sukurtus sluoksnius, juos vėliau vėl galima koreguoti ir pan. Paprastai darbo pabaigoje sluoksniai suliejami, kad išryškėtų tikras sukurto paveikslo vaizdas, tada jis išsisaugomas .png ar .jpg formatu, o .psd failas iš esmės tampa nebereikalingas.

Normalūs žmonės (arba labai paprastai į paveikslų kūrimą žiūrintys ir taupantys vietą savo kompiuterio atmintyje) juos paprastai ištrina. Tad kūrėjai nėra labai rūpestingi ir logiškai mąstantys žmonės, jei DABAR reikalauja baldų piešinių projektinių failų... Reikėjo iškart pasakyti, kad laimėjimo atveju reikės ir to, ir to, o ne skelbti, kad darbai priimami arba tokiu, arba tokiu formatu...

Iš tiesų šioje vietoje tenorėjau pasidžiaugti, jog tiek Liambos, tiek Imusic darbai naujai baldų kolekcijai atrinkti.

Kaip ir daugybės kitų lietuvaičių - facebook'as mirga nuo jų pasidžiaugimo žinučių :) Na, ir sutrikusių žinučių kas tas .psd ^^ Be galo smagu, jog bent šįkart turėsime progą nusipirkti lietuvišką produktą MA (vis dar jaučiu nuoskaudą dėl Agnės Kuzmickaitės suknelės) :)))

Šaunuolės, merginos!!!


Tarp begalės įprastinių kitų nusiskundimų forume radau ir vieną KasmyroMafijos žinutę, kuri gali būti kam nors naudinga. Nors nelinkėčiau situacijos, kurioje reiktų pasinaudoti šiomis nuorodomis, t.y. nuorodos ką daryti, jei pavogta panelė.


Primenu, jog bet kokie neaiškių ir menkai aiškių panelių prašymai duoti savo prisijungimo prie lėlės duomenis yra NUSIKALSTAMA VEIKLA, pagal MA taisykles. 

Kiekvienas toks atvejis turi būti praneštas kaip pažeidimas! Nieko kito nereikia daryti. Nereikia bandyti moralizuoti, nereikia vaidinti protingos "manęs neapgausi", nereikia nieko atrašyti išvis tokiai panelei, tik paspausti mygtuką "Pranešti apie pažeidimą". VISKAS. Panelė gaus bausmę visam amžiui ir baigtas kriukis. 

Saugokit save ir kitus. 


Tiek šiam kartui "Panoramoje". 
Iki kitų susitikimų ;)

26 komentarai:

  1. Hei^^ Senasis žaidimas jau yra :) Jis vėl 3×3 lentelės tipo..
    O jau įrašas.. Kaip visad nuostabus ir net nežinau ką ir be pasakyti :D Vis labiau stebinat :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Beja, labai laukiu pvasarinių blog'o atnaujinimų :D Kada bus naujas blog'o viršelis? ;)

      Panaikinti
    2. Ir kas čia tokio stebinančio? :D Juokinat pataikaudamos :D

      Panaikinti
    3. Įrašas skelbtas, kai naujai įkelto seno žaidimo dar nebuvo.

      Blog'as bus atnaujintas, kai bus nupiešti nauji paveikslai, o kada tai bus pabaigta nežinia... Liamba minėjo gegužės vidurį, bet turint omenyje ir naujų žaidimų/kolekcijų įrašų ruošimo darbus, kurie daug jėgų kainuoja, tai, matyt, labiau bus vasarinis atsinaujinimas, o ne pavasarinis ^^

      Panaikinti
  2. Vos prasidėjo naujausias žaidimas , o jau spėjau laimėti batus ;-)



    Superpanelelė Moteris Katė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai

    1. Iš elfų kronikų pirmą aprangą surinkau , tai tikiuosi dabar labiau pasiseks ;-)
      Sėkmės tau!

      Panaikinti
    2. Tai viena apranga labai daug :D Aš du daiktus iš elfų gavau ir negalėjau tuo patikėti :D

      Panaikinti
  3. Sveikinimai Liambai ir Imusic!! :) Laukiu nesulaukiu tų baldų žaidime.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šaunus įrašas, galite jį papildyti tuom, jog lentelėje 3x3 atsinaujino prizai:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. O jėzau kai pamačiau, kad parašėt saugokit save ir kitus nekreipiau dėmesio, o dabar vėl koją pasitempiau:( Kada visa tai baigsis... O šiaip panorama šauni, ir tobula ^^

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ar bus naujas irasas apie "Sostu zaidimus"?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne, nebus. Dauguma mūsų klube jį jau perėjusios, o aš neturiu eurų safyrams :)
      Galiu šiaip išvardyti kas kur yra :D
      Antroje lentelėje derinys, kuris pagrindiniame paveiksle per vidurį (pagr. prizas šukuosena);
      trečioje lentelėje - derinys, kuris pagr. paveiksle kairėje (pagr. prizas lyg ir šukuosena);
      ketvirtoje lentelėje - derinys, kuris pagr. paveiksle dešinėje (pagr. prizas naujas augintinis - baltas vilkas).

      Panaikinti
    2. Oi, pala ne... trečios lentelės pagrindinis prizas turi būti gi tas drakoniukas ant peties kaip aksesuaras. Ta šukuosena iš pirmojo teleporterio :))

      Panaikinti
  7. http://midnightour.weebly.com/gro382io-pamok279l279s Skaitet ? Kokia nuomonė ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Susidaro įspūdis, jog kiek autorė rašė savo tekstą, tiek jame darė klaidas. Ką nukopijavo internete, ten viskas gerai. Ir nors tai techniniai klausimai, bet labai svarbūs norint palikti gerą įspūdį.

      O šiaip man iš esmės neįdomūs tokie įrašai, straipsniai ir belekas kita apie grožį ^^ Jie tiesiog manęs nedomina lygiai taip pat kaip ekonominiai ar straipsniai apie rankinį....

      Panaikinti
  8. Nenoriu deti MA vardo :P2016 m. gegužės 2 d. 17:02

    plaukų kaukias :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zvengiau gal valanda xd

    AtsakytiPanaikinti
  9. Rozines katytes jusu bloga kopijuoja. Pas jas irgi yra TOKIA pati pradine nuotrauka ir sone viskas panasu ir dar irasai panasus - Lovely grynai jusu derinius kopijuoja pvz:. naujos kolekcijos irase jusu nuotraukos tik apkirptos taip, kad nesimaytu tikriausiai nes nera fono uz nugaros ir ju vandenzenklis. Tik veidas kitos ir oda kitokia prideta.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mylie, ką tu čia meluoji :D? Jeigu iki šiol nepastebėjai beveik visi klubų blogai turi pradinę nuotrauką, o šone panašias funkcijas.
      Apkirpti taip nuotraukų paprasčiausiai yra neįmanoma, nes pas mus "lėlių" oda yra tamsesnė, kitoks veidas ir kitokia rūbų spalva, tad savo nesąmonių gali nesekti :)..

      Puikus įrašas :P

      Panaikinti
    2. Ir aš nesutinku su nė vienu kaltinimu :) Rožinių katyčių blog'as labai puikus, yra vienas mano mėgstamiausių ir niekieno kopijavimu ten nė nekvepia ;)

      Panaikinti
    3. Kazkas pasinaudojo mano vardu, tad jei ka nekaltinkite, nesuprantu kam najdotis kitu vardu^^

      Panaikinti
    4. Nelabai yra kuo kaltinti, bet nelabai ir susirūpinau kas čia tokia rašė :)) Kitaip tariant - viskas oooore ;)

      Panaikinti
  10. Ummm,alioo, kur savaitės panorama? (67)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nereikia mums (ar šiuo atveju tiksliau - man) priminėti kada kokius įrašus rašyti. Kada mums reikia, kada išeina ir leidžia jėgos, tada ir parašome. Ačiū.

      Be to, gegužė yra blogiausias mėnuo metuose (nesupykit švenčiančios Gimtadienius ^^"), tad... geriau jau neparašytas įrašas, nei parašytas su blog'a nuotaika, verksmingumu ir isterijomis :))

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.