2016 m. gegužės 5 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (67)

Įrašą rengė Lunalight ir Vyshnia.


Sveiki gyvi, mielieji,

štai ir atėjo toji lemtinga akimirka, kai mūsų blog'as taip pailso, taip išseko, arba taip pasinėrė į realybę, jog jo virtualų neaktyvumą galima iliustruoti viena po kitos sekančiomis "Panoramomis".

 Dar bandėme su Liamba (telepatiškai pabendravusios) sulaukti kokios naujos akcijos po "Pavasario" kolekcijos, tačiau per visą pusdienį taip nieko ir neįvyko... Kūrėjai ne tik, kad neįkėlė nieko naujo, bet net neišėmė šiandien 14 val. serverio laiku (t.y. prieš 5 valandas) turėjusios prapulti "Pavasario" kolekcijos. Tad jokių naujienų žaidimo klausimais neturiu. 

Nebent galiu perduoti trumpą žinutę iš forumo nuo KasmyroMafijos, jog artimiausiu metu turėtų būti nuolaida talentams. Kam aktualu sukluskit ;)

Šiaip ar taip, nebuvo taip, kad nuo praėjusios savaitės ir klube visiškai nieko neįvyko. Gegužės pradžia žymi du išskirtinių Forbių klubo asmenybių gimtadienius. Turiu omenyje vieną iš aktyviausių klubo pokalbių kambario figūrų - Dak0tą ir, kaip taikliai kadaise įvardijo .Rolina., labiausiai klube įdarbintą, šio blog'o iliustracijų variklį - Liambą ^^ 

Kažkada neseniai, kai atkūriau Lunos veidaknygę, nagrinėjausi ten esantį Liambos profilį ir buvo gana juokinga matyti gruodžio pabaigoje jai surašytus gimtadieninius sveikinimus, kai ji visiškas pavasario paukštis ^^

Dar kartą, geriausi, šilčiausi, nuoširdžiausi linkėjimai Judviem ;))


Tai... ir tiek :) 

Gražaus likusio vakaro ^^

P.S. Iki žaidėjų pieštų baldų kolekcijos MA liko: 8 dienos :))) Šiandien paskaičiavau, kad iki 100% daugiau safyrų kolekcijos metu Lunai bus likę dvi savaitės... Na, sakykit man, kur teisybė :D

P.P.S. Dėkui dėkui dėkui visoms ir kiekvienai balsavusioms už Luną konkurse "Pasakų karalienė" :)

9 komentarai:

  1. Laukiau laukiau ir sulaukiau...
    Jau galvojau šią savaitę panoramos nebebus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man patiko ta vieta apie Liambos sveikinimus :DDDDDDDDDDD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bet aš ten nepiktai! Tiesiog šiaip tas juokas toks "che-che, feisbukas manęs neišdurs" :)))

      Panaikinti
  3. Sveiki, man kažkaip gaila, kad nieko neįkėlėte apie "Sostų žaidimą". Išties buvo įdomu sužinoti kaip ten pagrindiniai prizai išsidėstė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Blog'o skiltyje "MA akcijos" rasi nuorodą į bulgariško blog'o įrašą, kuriame labai puikiai pavaizduota kaip ten viskas yra :)

      Kaip jau minėjau (kažkur kažkada, bet tikrai šiame blog'e ^^"), šiuo metu neturiu finansų pirkti safyrams vien tam, kad pereiti žaidimą ir paruošti apie jį įrašą. Daugelis mūsų klubo merginų, tame tarpe ir Liamba, šį žaidimą jau perėjusios, tad iš jų pagalbos taip pat neturiu.

      O ir laiko ruošti rimties įrašams neturiu, tad... visos aplinkybės visiškai prieš įrašą apie "Sostų žaidimą" mūsų blog'e :)) Tačiau, kaip jau nurodžiau, atminimą jam ir pas save sukūrėme ;)

      Panaikinti
    2. Ačiū, už nuorodą :)

      Panaikinti
  4. sveika Lunalight, esu pastebėjusi, kad kartais leidžia pasipildyti safyrų su 100% nuolaida. kiek supratau iš įrašo taip pat lauki tokių nuolaidų :) o kas kiek laiko jos būna toookios didelės?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jei neklystu, 100% pasiūlo, kai praeina trys mėnesiai po paskutinio tavo safyrų pirkimo. Čia toks savaiminis įsitikinimas, nors kai pagalvoji net nežinau, kur reiktų patikrinti šį teiginį ^^"

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.