2016 m. gegužės 12 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (68)

Įrašą rengė Lunalight. 

Sveiki.

Vakar visiškai užmiršau, jog turi pasirodyti "Panorama" ir šiandien, tiesą pasakius, iki 2 minutės atgal nė nepagalvojau apie tai. Ką gi... žiūrim ką turim :) 

O šiaip... realiai vėl nieko :D

Tai jau paskutinis mano gif'as, kurį buvau susiradusi, kai ištiko pirmoji "Panorama" be naujienų, tad... nežinau kur reikės dėtis kitą savaitę :))

Gimtadienių niekas nešventė, ką tik patikrinau visas 5 ant sužadėtuvių slenksčio, tai ir toliau neturim nieko naujo šiame fronte, bet žiū Mila9 ir .Melany. pasikeitė profilio nuotraukėles :DD Je. 

Tačiau turime labai šaunią žinią dėl rytojaus baldų kolekcijos! 

Nežinau, ar jau visos tikrinote forumą, tačiau pasirodo visi baldai bus už dolerius (fak... kam pirkau aš tuos safyrus xD )!!! To tikrai nėra buvę jau n metų :))) Žinoma, visa MA dėl to bus užkimšta dvikovomis, tačiau šiuo metu ir taip net dienos užduoties nesugebu įvykdyti, tad bent turėsiu kur uždarbį išleisti :)))

Nors vos 31 lietuvaičių baldas atrodo mažokai... Kažkaip atrodė, jog daugiau jų bus, ypač iš tų kitų versijų žaidėjų kūrybos apžvalgos :) Na, bet 30 proc. kolekcijos vis tiek bus lietuvaičių darbas :DD

Šaunuolės, merginos!

Tiek nuo manęs.

Gražios dienos :) 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.