2016 m. gegužės 19 d., ketvirtadienis

Išleistuvės 2016

Įrašą rengė Liamba ir Luna.


Gerą vakarą, mieli skaitytojai, 

kaip žinia KasmyroMafija forume neperseniausiai prasitarė, jog dar šią savaitę turi pasirodyti žaidimas skirtas išleistuvių temai. 


Tai, žinoma, reiškia daug blizgučių, pūstų sijonų ir elegancijos. Na, po virtinės fantastinio žanro žaidimų, net ir blizgučiai taps šiokia tokia atgaiva bet kuriai spintai :) 

Kolegos iš Bulgarijos blog'e aptikome ir pristatomąjį būsimo žaidimo paveikslą. Dėkui, Prikazna!


Naujoji iliustracija išduoda, jog gali prireikti paieškoti daugiau vietos lėlės garaže naujai, nemažų gabaritų mašinai, o patiems rūbams tikrai netrūks prašmatnumo. Nenustebčiau, jei ieškant šių suknelių atitikmenų realybėje ne viena jų bus nužengusi nuo Kanų kino festvalio raudonojo kilimo ^^

Mudviejų su Liamba akį iškart patraukė kairėje esanti šukuosena - gana paprastas, bet įdomus itin ilgų plaukų variantas. Manau, tai bus puikus sprendimas laumių, laukinukių ir panašioms temoms :)))

Kitos dvi šukuosenos tiek simpatijų man asmeniškai tikrai nekelia... Vidurinė atrodo visiškai nenatūraliai, normalūs plaukai taip nestovi, o trečioji.... jau seniai nebeskaičiuoju per petį permestų banguotų šukuosenų MA... O šiai dar ir galvos papuošimą gali būti sunku pritaikyti dėl aukštos sklastymo linijos... 

Na, tačiau bendra nuotaika nuteikia dovanos maža-vidutinė-didelė tipo žaidimui (jis MA buvo seniausiai, o ir automobiliai nelabai daugiau kur dalinami), tad bet kokie svarstymai kas gražu, o kas ne nelabai turi prasmės, kadangi šio žaidimo metu labai minimaliai galime kontroliuoti savo prizus... Jau kas papuola tavo dovanai, tas papuola, daug kaprizų čia neparodysi, nebent gali bandyti parodyti daug safyrų ir iš to vis tiek išpešti tą patį ypatingiausią daiktelį, kurio žūt būt norisi iš visos kolekcijos :)) 

Prie to paties norisi pasidalinti naujiena iš tarptautinės versijos. Ten panelėms vėl siūlomas specialius pasiūlymas. Šįkart - šukuosena. Kaip už 5 eurus ji tikrai neišskirtinė ir nežinau, kokios paskatos turėtų nustelbti šaltą protą, jog toks niekutis nevertas dienos pietų su desertu sumos...



Šiaip ar taip, mūsų versijos tai kaip visada neliečia. Bet visada galime naudoti šių pasiūlymų dalykus photoshopinimui, tad... šukuosenos kodas ČIA :) 

Tai ir tiek. 

Malonaus, ramaus ir tiesiog savo grožiu svaiginančio visiems vakaro! 
(Na, ir dramatiškai aš čia... Iki :)) )

3 komentarai:

  1. Sveiki, nežinau ką daryti todėl manau gal man padėsite. Visada mėgstu skaityti jūsų blogą ir žaisti MA tačiau buvau pamiršusi slaptažodį, ir kadangi jį pamiršau nutariau jį pakeisti. Tačiau pakeitus nieko gero neišėjo, MA leidžia tik susikurti naują panelę, tai yra nebežinau ką daryti, o žaidžiau iš ties netrumpai. Gal būt kuri nors iš jūsų buvote susidūrusi su šia problema ar žinote kaip man padėti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, jei pamiršai tik slaptažodį, o žinai el. paštą, kuriuo registravai lėlę slaptažodį galėsi pasikeisti per draugas.lt svetainę, ten nesunkiai rasi mygtuką "Pamiršai slaptažodį?".

      O jei neprisimeni ir el. pašto, kuriuo registravaisi, manau, galiu pabandyti parašyti MA administracijai el. laišką ir išdėstyti situaciją - paklausti, ar negalėtų patikrinti tokios ir tokios lėlės registracijos el. pašto.

      Administracijos el. paštas: superpanele@draugas.lt

      Sėkmės grįžtant į žaidimą ;)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.