2016 m. gegužės 17 d., antradienis

Forbių savaitės "Panorama" (69)

Įrašą rengė Vyshnia.

Sveiki!

Turbūt labai keista matyti vien tik Vyshnios vardą kairėje, nes jau šimtas metų, kaip nieko neprisidėjau prie blog'o. Bloga Vyshnia, bloga.. :D


Įrašas, kaip jau ir įprasta, nebus ilgas. Šią savaitę turime du įvykius, kurie būtų verti paminėjimo Panoramoje. Gimtadienis ir baldų kolekcija. Manau, kad vertėtų pradėti nuo šventės.

Šiandien švenčiame Monės gimtadienį. Nors šilčiausių ir įvairiausių linkėjimų jau prisiklausei tiek realybėje, tiek iš klubo narių, dar kartą sveikiname šia nuostabia proga! :)



Kaip galima matyti įvadiniame gif'e, tai vėžliukas besisukantis ant vinilo plokštelės. Paveiksliuką pasirinkau būtent tokį, nes balandžio mėnesį, kai Liamba piešė baldus, turbūt labiausiai džiūgavau dėl vinilo plokštelių grotuvo. Šito daikto aš taip seniai troškau, o tie, kurie jau yra buvę MA istorijoje, nebuvo man pasiekiami..

Taigi, antrasis įvykis - bendruomenės konkurso baldų kolekcija, kurios apžvalga praeitame įraše. Nors man pačiai atrodo, kad kolekcija atsirado senokai (praeitą savaitę), ji nespėjo patekti į praėjusią panoramą viena diena :)) Džiaugiamės turėdami progą pagaliau nors taškeliu ar keliais pakelti kūrybiškumą ^^

Išsiplėsti nėra ko, viskas jau seniausiai aptarta, tiesiog kaip per šią savaitę įvykęs įvykis, turėjo būti paminėta Panoramoje :D


Ko gero, viskas. Nei forume, nei aplinkiniuose šaltiniuose jokių naujienų daugiau nėra :)

Gero vakaro!

9 komentarai:

  1. Vyshnia, mielas vezliukas, smagu, kad pasirodei:) Jau spejus esu susipazinti su Liamba ir Lunalight, tad tikrai ir su tavim galiu pabendraut:) Gaila man jusu, su tokia kaip as neimanoma bendrauti :)
    Panorama trumpa, bet ka padarysi,k ad tos senos mintys dingo ^^ Sakiau, kad su manimi nereikia susidet, visada "pezu", didele jums uzuojauta merginos, sekmes toliau Vyshniuk^^

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anksčiau vis užsukus pasidžiaugdavau jūsų blogu, bet kad ir kaip būtų gaila, kuo toliau, tuo labiau tenka nusivilt... Įrašai apie žaidimus vis trumpėja... Savaitės panorama panašėja į pilstymą iš tuščio į kiaurą... Et, merginos, susiimkit :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Em?Jaučiu,kad tu kokia pirmokė....Egzaminai gal?Gal mokslai?Gal asmeniniai reikalai?Susiimk anonime ;) Jos irgi turi gyvenimą....Pagalvok apie tai.

      Baltica

      Panaikinti
    2. Gegužė yra pats šūdiniausias mėnuo metuose, kai reikia susiimti ne MA reikaluose, o mokykliniame/akademiniame gyvenime. Be to, per pusantrų metų darbo prie šio blog'o galima ir šiaip panorėti atokvėpio nuo jo ^^

      O "Panoramų" sutrumpėjimą gerokai lėmė ir pačios MA žaidėjos. Dėl nuolatinių pavydo priepuolių mums išėmėme kassavaitinių konkursų apžvalgas, nes tikrai užkniso visokie kaltinimai. Pasidžiaugimai prizines vietas užėmusiomis forbėmis tapo terpe nepasitenkinimą reikšti būtent mumis ir nesvarbu, kad kiekvieno konkurso pabaigoje per 2-3 val. morinos klubo panos ne tik išstumdo pusę dvi savaites poziciją tarp geriausių derinių turėjusių merginų, bet dar ir sugeba paimti pirmą vietą (irgi iš lempos) dabar jau keturias savaites iš eilės... Kažin ar joms kas nors dėl to priekaištauja, ar bent susivokia, kad tai vyksta.

      Et. Atsiprašau, už blogos nuotaikos proveržį, bet (kaip jau minėjau) - gegužė...

      Ir dėkui, Baltica, už palaikymą ;) O tai jei nebūtų ir tavo komentaro kartu su anoniminiu, visai pakrikčiau :DD

      Panaikinti
    3. Kiek supratau, mane laikot viena iš Morinų klubo.. Deja, turiu nuvilt :D Jei apie konkursus, tai nedalyvauju ir ramu. O jei dalyvaujat, būkit nusiteikusios pralaimėt. Tam jie ir yra, negali visos būt pirmos. Nors atvirai pasakysiu, jei būtų kitokia balsavimo sistema, pati su mielu noru sudalyvaučiau. Dabar gi visi MA konkursai paremti reklama ir minusavimu Et, kaip pasiilgstu tų laikų, kai laimėtojas rinkdavo administracija...
      Visos turim savo nuomones, todėl aš savą ją ir pasakiau. O mielai Baltica'i pasiūlysiu muiliuko. Neturi ko pasakyt, geriau protingai patylėk.

      Panaikinti
    4. Na, ir keisti tavo teksto interpretavimo įgūdžiai... niekas tavęs su morinom nesieja, tai tebuvo iliustracija, kodėl mus taip užkniso nuolatiniai priekaištai dėl l a i m ė j i m ų konkursuose.

      O kai laimėtojus rinko administracija visai tragedija buvo... pusė išrinktų derinių būdavo ne panelių originalūs kūriniai, o tiesiog sudėliojimas kūrėjų pateiktų derinių, na, turiu omenyje - apsirengia lėlė visus antros "Stebuklų šalies" lentelės rūbus, taip kaip jie ir nupiešti būti derinyje, ir bam - laimi kokie 3 tokie deriniai iš... kiek ten būdavo laimėtojų? Penki? Toks mano įspūdis iš tų laikų likęs, gal ir klaidingas, bet emocijas gana gerai įsimenu.

      Kaip jau minėjau, Balticos komentaras mums didelė parama, o jei tave įžeidė (nes kam daugiau siūlyti patylėti) pasiūlymas pagalvoti prieš rašant tokio turinio komentarus... neturiu ko pridurti.

      Niekas mums atlyginimų už šio blog'o veiklą nemoka, tad niekas ir neturi teisės dėstyti kaip turėtume jį rašyti. Niekam neperšame savo blog'o, kokiame facebuke pareklamuojame tik rimtesnius įrašus, tad... atsiprašau, bet dėl šių priežasčių priekaištai, kad įrašai per trumpi mane visada išmuša iš vėžių.

      Tavo priekaištams argumentus pateikiau pirmame savo komentare. Tik pridėsiu, jog "Panoramose" pilstoma iš tuščio į kiaurą, nes nėra ko rašyt. Galėtų išvis nebūti tų "Panoramų", bet tada pusę dienos atsakinėji į žinutes, kodėl jos nėra kai protingesni už tave žmones "primena", kad pamiršai parašyti... Nelabai malonu, o remiuosi tik patirtimi kai "Panoramą" atidėdavom dienai ar bent pusdieniui.

      O dabar atsiprašau, laikas grįžti į bronzos amžių.

      Panaikinti
  3. Laba diena. Na, ir aistros čia pas jus :D Nesipykit mergaitės. Bet vieną dalyką supratau, kad čia kritika nepriimtina, tuoj žmogus užsipuolamas :D
    O dėl panoramos paskubėjot, rašo, kad ryt naujas "Išleistuvių"žaidimas ;)

    MA Aistė_

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Neįsivaizduoju, kur čia įžvelgi puolimą. Luna išsamiai atsakė į "ononimo" priekaištus, kodėl įrašai vis trumpėja, o naujienų vis mažėja :)
      Beje, aš irgi nematau reikalo pilstyt kas savaitę iš tuščio į kiaurą, kuomet pačios puikiai randat naujienas forume.

      Panaikinti
  4. Oh wow... Kiek puolimo, kiek kaltinimų :D

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.