2016 m. gegužės 25 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (70)

Įrašą rengė Lunalight.

Gerą dieną :) 

Trečiadienis "panoraminė" diena mūsų blog'e, tačiau užburtas ratas tęsiasi - naujienų nelabai turime.

Užėjusi į forumą apsidžiaugiau pamačiusi, kad dar šiandien KasmyroMafija paliko žinutę forumo temoje "Vestuves", bet-o-tačiau kiaulystės dėsniai veikia ir čia:


Nuomonę apie vestuvių vakarėlį ketinu išsakyti netolimoje ateityje, o kol kas belieka padūsauti ir pavartyti akis... 

Kita vertus, šią savaitę kiek įdomesnis pats žaidimas. Pagrindinė to priežastis m-v-d dovanos tipo akcijos metu į dvikovas galima kviesti ne penkiais, o dešimčia lygių didesnes ir mažesnes paneles. 

Tai, žinoma, įvedė kiek chaoso, kiek pasimetimo ką daryti su doleriais, kiek sutrikimų ir apkrovų. Tačiau vis dėlto ryškiausias juntamas skirtumas - laisvė! Pirmą dieną atrodė, jog šis pakeitimas nieko nepakeitė - priešininkės akcijos pradžioje vis tiek negalėjau rasti. Antros dienos vakarą jau pastebėjau pakitimą - 22 val. radau net dvi paneles pakviesti į dvikovą! Patikėkit manim, paprastai (paprasčių paprasčiausią eilinę dieną MA) tokiu laiku priešininkių jau nebeturiu iš ko kviesti, nes: 

a) daug žmonių vieni kitus kviečia į dvikovas;
b) yra šioks toks lagas, todėl kol tau "užskaito" mygtuko paspaudimą, kažkas kitas nugvelbia tavo priešininkę;
c) jau būnu 5 kartus tą dieną pakvietusi didžiąją dalį savo nuolatinių priešininkių...

Šitas čia tik tekstui paįvairinti, nors iš esmės tinka :))
Taigi, jau antrą dieną likau nustebinta tokio dvikovų dosnumo. Na, o dabar.... bet kada, bet kiek priešininkių randu be jokio vargo - pasakiška! Ir be galo keista. Kai ekrane sušmėžavo tokie vardai kaip Mirseta, Chadė19 ar Dave Grohl, net žandikaulis atvipo, kad šie nepaprastai mieli vaikyčiai pateko į Lunos dvikovų arealą. Atleisk, saulės, bet tas įprotis spausti mygtuką, kol kas kitas iš po nosies nenugvelbė priešininkės vis tiek labai stiprus! 

Jau labai seniai esu atsikračiusi įpročio tikrinti kas kviečia Luną į dvikovą, ir kiek dolerių nusineša, tačiau, manau, kiek pastebėjau iš savo pačios pakvietimų kautis, šiuo metu turėtų būti gerokai sumažėjusi trintis tarp žaidėjų. Nekalbu apie piktybinius kvietimus lygiai kas valandą aptikus ką taupančią. Bet apie tas merginas, kurios tiesiog neleidžia energijai užsikrauti ir nuolat ką nors kviečia kovoti. Jau minėjau, kad mano statuso lėlė (lygis+turimos statistikos) per dieną gali 5 kartus pakviesti į kovą tą pačią merginą, nes tiesiog nėra daugiau ko kviesti, o dabar labai tikiuosi, kad niekieno nemalonės neužsitraukiau, kadangi varžovės vis keičiasi, ir keičiasi, ir keičiasi, ir nuo to jautiesi daug geresniu žmogumi, nors dvikovų per dieną sukovoji gerokai daugiau nei vidutiniškai. 

Nesu tikra, ar labai aiškiai aš čia, tačiau apibendrinus galiu drąsiai sakyti - šis atnaujinimas man labai tinka ir patinka. Nesu tikra kokiais būdais kūrėjus pasiekia žaidėjų reakcijos į tai kas vyksta. Žinoma, nusiskundimai greitai randa kelią, bet kaip teigiamos emocijos? Tačiau labai norėtųsi, kad jei yra daugiau taip labai šiuo atnaujinimų patenkintų žaidėjų, kad tai priverstų juos susimąstyti apie galimybę praplėsti dvikovų lygių skirtumą visam laikui. Nežinau... manau, jei nuo kokio 38 lygio būtų galima kviesti ne 5, o bent 7 lygiais aukštesnes ir žemesnes paneles, tai jau būtų didelis palengvinimas. 

Na, o pabaigai antros "Išleistuvių dovanų" dienos pabaigos pakvietimų į dvikovas suvestinė. Nežinau, kaip ji atrodė pirmą dieną, tačiau šis variantas tikrai rekordas iš to ką esu mačiusi :D 400 dvikovų per dieną! Man mažių mažiausia pėlė sugestų :)) 

Palyginimui: šiuo metu pirmoje vietoje yra mergina sukovojusi 241 dvikovą, o Luna su 123 dvikovomis yra 7 vietoje ^^
Tai tiek šios savaitės įspūdžių (grynai luniškų, šališkų ir asmeniškų) :))

Malonaus likusio vakaro. Tikiuosi nei manęs, nei jūsų ta perkūnija už lango neišvers, o tai jau baisu darosi išeiti namo :)) 

3 komentarai:

  1. Sveikos, merginos,
    Oi suintrigavot su tuo žodžiu "vestuvės". Nekantrauju, labai lauksiu įrašo šia tema :) Žaidimai lieka žaidimais, o dėl tos vestuvių funkcijos jau daros neramu. Sulauksiu ar ne :D
    Aistė_

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, kai užsiminiau apie įrašą vestuvių tema, neturėjau omenyje jokių naujienų. O tiesiog artėja laikas išsakytą ką pati manau apie visą šitą "nesulaukiamybę" ^^"

      Panaikinti
  2. Pirmą dieną jei gerai pamenu buvo 500 kovų padariusi viena panelė :D Aš neįsivaizduoju kaip, čia metus laiko turėjo taupyt energijos priedus iš laimės rato ir sužadėtuvių, kad šitiek sukovot :oo

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.