2016 m. balandžio 6 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (63)


Gerą dieną :)


Šiandienos "Panorama" bus itin keista, kadangi jos pagrindą sudarys įspūdžiai iš klajonių po daugybę kitų šalių MA versijų :))

Savaitė MA

Praėjusią savaitę buvo balandžio 1-moji ir ta proga kūrėjai sugalvojo smagų būdą įteikti smagiai dovanai. Turbūt ne viena mūsų rimtai suabejojo, ar tos lentelės kada nors baigsis, jei nepaspausi "X" ^^

Klounai yra gana kraupūs personažai. Tačiau šioje aprangoje smagu matyti ir kitiems įdomiems deriniams praversiančių dalykėlių, pavyzdžiui, naują Bembio nosį :))


2016 m. kovo 31 d., ketv. aukcionas
Šioje vietoje galima ir paploti Liambai už kantrybę darant visą eilę šių print sreen'ų :) Turėjo gerokai pabosti ^^

Ketvirtadienį prieš balandžio 1 taip pat vyko jau kaip ir tradicinis aukcionas.

Pusė mados taško už mėlyną akmenį...
Na, niekada tuo neatsistebėsiu iki pat kol pasibaigs šita sena žiemos kolekcija (o tai buvo sena gera riebi daiktais kolekcija) :/

"Panoraminę" savaitę užbaigė dvi dienas trukę žaidimo trukdžiai. Savo nuomonę apie juos taip pat jau išreiškiau. Tiesą pasakius, pirmadienio vakaras buvo kaip niekad įtemptas ir po jo apsisprendžiau laimėjus iš teleporterio kasą skelbti atostogas nuo MA. Jau tiek nesąmonių per 2-3 valandas seniai neturėjau.

Nežinau, ar visos matėte šią "trikdžių tvarkymo" iliustraciją. Net nesu tikra, ar pati nesu kažkada senų senovėj jos mačiusi, bet jei ir taip, tai ji man iš naujo patiko :D

Vis dėlto labai tikiuosi, kad išties su MA bėdomis kovojama ne lūpdažiais ir makiažo teptukais visokiais :))

Apie 10 val. Lietuvos laiku žaidimą pasiekė žadėta 20 smaragdų kompensacija. Tad logiškai mąstant turėjo "įsivykdyti" ir kitas svarbus pažadas - atnaujinti Laimės rato progresą į 30 dieną ;) Tikiuosi taip ir įvyko, ar greitu metu įvyks :)

Tarptautinis baldų piešimo konkursas

Balandžio pirmoji lietuviškai versijai buvo ypatinga ir tuo, jog tądien pas mus paskelbtas tarptautinis baldų kūrimo MA konkursas. Šioje vietoje norisi pabrėžti, kad mūsų versija buvo pirmoji (arba tikrai viena iš pirmųjų), kurioje apie konkursą paskelbta ;) Daugelyje kitų versijų žinia pasirodė pirmadienį arba antradienį ^^


Visa tai sakau labai atsakingai, nes dabar vienokią ar kitokią Luną galima rasti beveik visose MA versijose :DD Jau mintinai išmokau naujokės užduotis ir visokių įdomybių prisižiūrėjau. Dalimi jų pasidalinsiu įrašo pabaigoje ;)

Na, bet ir tikslą pasiekiau - pavyko sudaryti labai nekuklų sąrašą forumų, kuriuose vyksta šis konkursas.
Konkurso iliustracija daugelyje MA versijų :) 
Tiesa, ir šiuo požiūriu tarp versijų yra įvairių niuansų. Nuo techninių, pvz., Bulgarišką forumą galima pasiekti, tik juose prisiregistravus. Bandžiau ten registruotis, bet... po 15 minučių pasidaviau.

Vengrų ir ispanų konkursas vyksta facebook aplinkoje, o dalyje versijų apie konkursą iki šiol taip ir nepaskelbta. Na, bent jau per "Naujienų"žinutes tikrai ne, o ir jų forumuose bei facebook oficialiuose puslapiuose nieko panašaus į šį konkursą nesimato.

Keisčiausiai konkursas vyksta Rumuniškoje versijoje. Ten sąlygos visiškai kitokios nei visose kitose versijose. Čia baldai bus siunčiami el. paštu, o ir prizai išdalinti fiksuoti 1-10 vietoms, o ne...
kaip visur kitur :)
Rumunų versijos pranešimas apie baldų piešimo konkursą.
Jau ir vėl pasimečiau įspūdžiuose iš visur, tad metas pereiti prie pačių nuorodų į konkurso vietas :)
Daugelį jų paskutinį kartą tikrinau, kai atradau, tad ir pačiai bus įdomu dar kartą visas pereiti ir peržiūrėti ar neatsirado naujų dalyvių arba bent pirmųjų dalyvių :)

Interjero konkurso vietos įvairiose MA versijose:

Lietuviška versija ČIA

Angliška versija ČIA
Vokiška versija ČIA
Lenkiška versija ČIA
Itališka versija ČIA
Vengriška versija ČIA
Slovėnų versija ČIA
Arabiška versija ČIA
Graikiška versija ČIA
Ispaniška versija ČIA
Rusiška versija ČIA
Prancūziška versija ČIA
Kroatų versija ČIA

Rumuniška versija - el.paštas
Bulgariška versija (tik registr.vart.)

Konkursas nepaskelbtas:

Čekų versija (???)
Brazilijos versija 
Izraelio versija

Kaip matote, problemų dėl pačios konkurso esmės perpratimo turi ne tik mūsų žaidėjos :)
Galų gale ši baldų kolekcija turėtų būti išties labai įdomi ^^

Tiesa, tie klaustukai prie čekų reiškia, kad nesu jose užsiregistravusi ir laukiu žinių iš Liambos :) Ar dar ko nors kito :D

Kitų MA versijų dalykai ^^

Jau minėjau, kad iš kitų MA versijų parsinešiau ir kitokių įspūdžių nei vien baldų konkursas :)

Vienas didžiausią įspūdį palikusių - balandžio 1-mosios pokštas Kroatų versijoje. Šmaikštuoliai ten ne tas žodis :D

Vertė mama google, bet suprasti esmę puikiai galima :) 
Šiaip turime planą parengti įrašų seriją apie įdomiausių versijų peripetijas, bet negaliu nepasidalinti vienu print screen'u iš Izraelio versijos. Ten beveik viskas buvo didžiulė atrakcija, nes visas vaizdas sudėliotas iš dešinės į kairę, tačiau šitai buvo visa ko įdomybė:


Na, per kokią dalį sekundės supratote, jog nėra Vakarėlių centro? :D Pasirodo, šioje versijoje pirmoje vietoje pagal populiarumą esanti panelė yra 29 lygio, tad... ir Vakarėlio centro dar nėra reikalo ten statyti. Argi nekeista vėl matyti, tą parkelį? :))

Pabaigai forumo konkurso pavyzdys iš Ispaniškos versijos. Temoje nėra nė vieno dalyvavusio žmogučio, o gaila... Mūsų panos būtų kaip reikiant ten susirėmę, tiek dėl geriausio apipavidalinimo, tiek dėl žaviausios įžymybės sau į parankę :D


Turint omenyje, kokie fantastiniai prizai siūlyti, tikrai apmaudu, jei nebuvo dalyvių... Nelabai aišku, kaip tvarkomas tas forumas. Gal man kaip neregistruotai lankytojai nerodė daugumos žinučių. Angliškoje versijoje galima pasirinkti nustatymuose, ar rodyti tavo žinutes neregistruotiems žmonėms, ar ne :)

Rusiškoje versijoje Liamba jau prirodė labai daug įdomybių, bet gal apie jas sulauksime atskiro įrašo... kada nors.... Vasarą gal :D O tai dabar labai daug veiklos yra su tuo pačiu baldų konkursu ;)

Tiek šiam kartui.
Iki kitų susirašymų ^^

Įrašą rengė Liamba, Mirseta ir Lunalight

10 komentarų:

  1. Irasas nuostabus, kaip visada. Bet su klouno apranga man atsitiko keista dalykelis. Pas mane nebuvo jokiu dovanu, tik iejus i drabuzine pamacius rubus.. :((

    AtsakytiPanaikinti
  2. Išties šauni panorama. Labai lauksiu atskiro įrašo apie kitų versijų įdomybes! Dėkui už informaiją ;3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, kaip minėjau. Nelabai aišku, kada turėsime laiko tokiam projektui, bet būtų smagu, jei jis pavyktų :)

      Panaikinti
  3. Galit nuorodą izraelio versijos parašyt ? :D Noriu pažiūrėt :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nuėjusi į ladypopular.com, paspausk ''version'' ikonėlę(užkrovus puslapį turi atsirasti pačiame viršuje per vidurį), o tada galėsi susirasti ne tik Izraelio, bet ir daugumos kitų šalių versijas :)

      Panaikinti
  4. Neleidžia Į MA♥ :(

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.