2015 m. spalio 7 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (37)

Sveiki visi, užsukę į Forbes club blog'ą!

Šioje "Panoramoje", kaip visuomet, rasite šiokių tokių klubo įvykių, žaidimo apžvalgą, "Japonijos" realių drabužių atitikmenis bei jūsų pildytos blog'o anketos atsakymus :)

Konkursas

Antradienį forume pasibaigė dar vienas konkursas, rengiamas administracijos. Šį kartą jis itin susijęs su šiuo metu pradedančiu karaliauti metų laiku - "Rudens džiazas".

Tarp visų "Rudens džiazo" konkurso laimėtojų atsidūrė ir keturios forbietės.  Pirmą vietą laimėjo Lunalight, antrą - Mila9, trečią - eimantele, o aštuntą - Džesy.

Didžiausi sveikinimai, mielosios! Linkime sėkmės ir kituose konkursuose :)
Iš kairės: Mila9, Sirijus su Lunalight, Džesy, eimantele





Žaidimas
Tos, kurios lankosi Mados arenoje kiekvieną dieną, tikriausiai pastebėjo, kad savaitės pradžioje kartais būdavo neįmanoma prisijungti prie žaidimo, kartais tiesiog iš jo išmesdavo ar neįleisdavo į jokius kitus puslapius. Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo hakerių ataka. Maždaug po pusantros paros kūrėjai žaidimą atgavo į savo rankas ir  tada jis buvo sutvarkytas. 

Tačiau dėl šių trukdžių nukentėjo dauguma žaidėjų. Vienos negalėjo pasukti "Laimės rato", todėl prarado galimybę laimėti geresnius prizus, kitos per strigimus prarado savo sutaupytus safyrus, dar kitos neturėjo progos kas dvi valandas versti kortą Soliteryje.

Visus šiuos nepatogumus, kūrėjai nusprendė atpirkti su dešimčia safyrų. Ar tai pakankamas nuostolių atlyginimas, ar ne, spręsti jums :)

Tiesa, šiuos "nemokamus safyrus" galės gauti (arba jau gavo) tik tos, kurios prie Mados arenos prisijungs nuo spalio šeštos iki spalio aštuntos dienos.


Taip pat, kaip kompensacija, buvo prailgintas "Japonijos" žaidimas bei atstatytas "Laimės ratas" (dėl to visoms mums rodo, kad ratą sukame tik 32 dieną, o ne šimtas kažkelintą, kaip anksčiau, jei nebuvote praleidusios nei vienos sukimo dienos).



Drabužiai realybėje

Prabėgus kelioms dienoms nuo žaidimo "Japonija" pradžios, kviečiu pasižiūrėti, kaip atrodo dar kelios Soliterio aprangos realybėje ir įvertinti, kurios atrodo simpatiškesnės, o galbūt netgi ir paburbėti dėl nenupieštų realių derinių akcentų, ar kitokių neatitikimų :)



Šią savaitę iš manęs žinių mažokai, tačiau jūsų dar laukia viena pramoga - blog'o apklausos aptarimas su Lunalight :)


Apklausa

Į blog'o kūrybinę grupę pamažu vėl įsiliejant Lunai, grįžo ir apklausėlės ^^
Labai smagu jausti jūsų susidomėjimą ir aktyvumą. Tikrai nemanau, kad kada nors turėjome tiek daug respondentų - šįkart beveik beveik 100 (98, jei tiksliai) :))

Galvodama klausimą apklausai, nusprendžiau paieškoti paguodos. Po senosios žaidimo versijos "vystymo" sustabdymo ir galimybės ten turėtos drabužinės perkėlimo į MA, praėjo beveik metai. Tačiau asmeniškai nuolat ir nuolat jaučiu iš ten neperkeltų daiktų trūkumą. Daugiausiai tai įvairūs smulkūs aksesuarai, kurie ir kuria individualumą. Apžvelgusi savo drabužinės daiktų skaičiukus, supratau, kad turiu teisę jausti kai kurių grupių daiktų trūkumą, tačiau vis tiek norėjosi pasitikslinti, ar tik man vienai nuolat trūksta aksesuarų ir tokių paprastų daiktų kaip kojinės šiame žaidime :)

Taigi labai smagu, kad nesu tokia vienintelė, o jūsų atsakymų įvairovė, vieno itin ryškaus lyderio tarp atsakymo nebuvimas, patvirtina, kad kūrėjams verta padirbėti ir prie smulkesnių drabužiukų piešimo :)


Prieš išjungiant mūsų tinklaraštį, kviečiame dalyvauti naujoje apklausoje, kurią rasite blog'o viršuje, dešinėje pusėje :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.