2015 m. gegužės 2 d., šeštadienis

?!?!

Sveikučiai!

Taip, pavadinimas būtent toks. Tai nėra paprasta simbolių kombinacija, tai vakarykštė mano nuotaika.

Vakar, maždaug per pietus, superpanelės forume, pokalbių temoje, pasirodė nuotraukos su mūsų administratorės jau minėta funkcija "dovanų dovanojimu". Visos panelės, skaitančios forumą, ko gero žinojo apie šią funkciją ir laukė jos lygiai taip pat, kaip ir aš. Visgi įdomu, taip? Ir štai, vakar šios nuotraukos pasirodė. Žinoma, Vyšnia, kaip visados, viską pamato labai vėlai, stipriai vėlai, jau po vidurnakčio.

Užklausus panelės, kuri įkėlė tas nuotraukas, iš kur ji jas gavo, ši kalbėjo neaiškiai, užuominomis. Aš nesu gera galvosūkių sprendėja, tad po ilgo kalbėjimo, ši pagaliau paaiškino visą situaciją. Gavau nuorodą į tarptautinę superpanelę, bet ten nebuvo paprasta angliška ladypopular versija. Iš išorės, taip, atrodo taip pat, bet viduje kas kito. 

Iškart noriu padėkoti Mirinnai už nuorodą. Ačiū!

Visų pirma, prisiregistravusi ten, pamačiau, kad galima pasirinkti kalbą. Paprastoje ladypopular (toliau LP) versijoje žaidžiama angliškai, superpanelėje lietuviškai, ladypopular.cz žaidžiama čekiškai ir t.t.

Pasirinkus lietuvių kalbą, žaidimas tapo tokiu pat, kaip ir lietuviškoje versijoje. Maniau, kad vertimą parodys išverstą su google translate, kaip ir daro daugelis puslapių, bet ne! Viskas tapo lygiai taip pat, kaip ir pas mus.


Dar vienas dalykas, kuris patraukė mano akį, tai atlygiai už pirmąsias užduotis. Labai senai buvau pradiniuose lygiuose, tad net nežinau, vaidenasi ar ne, kad atlygiai padidėjo. Užduotys lengvos, pinigai investuoti į užduotys maži, na, o atlygiai ėjo po tūkstantį arba po du. Atlikus pirmas užduotis, veliau šie atlygiai persivertė į 60$ - 150$ sumas. Deja, bet nuotraukos atlygių neturiu. Vakar naktį buvau pernelyg apsėsta smalsumo ir su kiekviena užduotimi ar lygiu laukiau rezultato bei naujų atnaujinimų.

Panelių skaičius šiame žaidime viršija tūkstantį. Iš tiesų, net nustebau pamačiusi reitinge, kad mano Vyšnia (8 lygio) nėra reitinguose. Čia visados prisijungusių panelių būna apie 20, o žaidėjų virš tūkstančio? Nebent ši versija tiesiog apleista, kitokio paaiškinimo nematau.


Kitas pastebėtas dalykas yra susijęs su reklamomis. Aš reklamų pas save niekados nematau, nes esu įvykdžiusi duotą sąlygą jų nematyti, (t.y. esu nusipirkusi per mėn daugiau negu 50 safyrų) taip pat naudoju ad blocker'į, su kuriuo jokiame puslapyje nematau reklamos. Šioje versijoje yra suteikta galimybė nematyti reklamos visą valandą. Įdomus sprendimas, tik nežinau, ar tos valandos tikrai užtektų pailsėti nuo jų.


Kaip ir minėjau, aktyvių žaidėjų čia mažuma. Žvilgtelėjus į būsto konkursą, paprastąjį podiumą bei ftv, žandikaulis atvipo. Su tiek balsų ant podiumų? Pirma viena, reitingas 18 balų. Jūs turbūt juokaujat? Lietuviškoje versijoje merginos plėšosi dėl pirmų vietų su keliomis dešimtimis tūkstančių balų, o čia vos 18. Na, bet žinant aktyvumą, gal ir tą 18 surinkti nėra lengva?


Ir štai priėjom prie pinigėlių klausimo. Galiu teigti, jog čia juos užsidirbti žymiai lengviau. Žaisti pradėjau, apytiksliai paėmus, prieš 11 valandų, taip pat įskaičiuokim ir 8 miego valandas, tai taip, maždaug 3-4 valandas žaidžiau. Per tiek laiko spėjau sukovoti 86 kovas ir šiuo metu esu pirma šiandienos pinigų reitinge su tokia milžiniška suma. Tai gana keista, kaip man, kuri per dieną lietuviškoje versijoje sukovoja kokį 10 kovų ir parsineša vos kelių tūkstančių laimikį.

Nuotrauka iš bendro reitingo
Bet šį nenormalų reiškinį (vadinsiu nenormaliu, nes kaip minėjau, lietuviškoje vos kelis tūkstančius pasinešu namo) lengvai galima paaiškinti. Pas mažo lygio paneles kišenėse puikuojasi gana nemažos sumos. Su tokia sukovojus, tau į kišenę byra kelios dešimtys tūkstančių. Kai sukovojau kokią 4 kovą ir mano sąskaita pasipildė 18 tūkstančių, likau lengvai šokiruota, nemaniau, kad tai tiesa, galbūt kompiuteris nugrybavo, bet taip, tai buvo 18 tūkstančių. Po šios damos ėjo ir sekančios, kurios dosniai paliko po 20 tūkstančių. Nuo tada, ši versija tapo mano mėgiamiausia.

vieni iš geriausių laimikių 

Sekanti naujiena, bent jau man, tai labai reikšminga, o dėl kitų panelių, negaliu tvirtinti. Ši žinia turbūt nuramins foruminių smalsumą, kai jos pamatys, kad vis dėl to ši suknelė yra panaudota. Šį grožį koduose atradome jau pakankamai senai, tačiau laukėm, laukėm ir nesulaukėm šios suknelės nė jokiame žaidime. Bet štai! Šioje versijoje suknelė puikuojasi parduotuvėje "Vasaros spalvos" už gana mažą kainą. Dabar jau turiu mintį, ar kartais nebus kitose parduotuvėse dar naujų drabužių, apie kuriuos nieko nežinojome? Teks palūkėti, iki kol Vyshnia. užsikels savo lygį ir galės patvirtinti arba paneigti šią teoriją.

Na ir paskutinis, turbūt mane labiausiai sudominęs atradimas - dovanų funkcija. Apie šią funkciją buvo kalbėta gana nemažai. Administratorė "Kašmyro mafija" užsiminė jau senai, tad visoms besilankančioms forume vis kiek laiko iškyla klausimas "Tai kada gi ši funkcija išvys dienos šviesą?".Po šio klausimo, mums būna duotas paprastas atsakymas, kad funkcija dar kuriama, arba, kad dar nėra paskelbta kada ir t.t. Bet štai! Šioje versijoje yra ši funkcija. Tai vienintelė versija, kurioje yra dovanos, daugiau niekur kitur šios funkcijos nėra. Smagu, kad ją pamačiau, bet tikėjausi geresnių galimų dovanų. Nemokama dovana - 100 dolerių. Tik tiek? Visos likusios dovanos - kūrybiškumą didinantys baldai už kelis safyrus bei populiarumo priedai. Tikėjausi, kad panelėms galėsime siųsti savo smaragdus, savo dolerius, savo safyrus, savo energijos pakus, bet štai tau, reikia viską pirkti ten pat ir tik tada galėsi išsiųsti. Lengvai pyktelėjau pamačiusi, kad tai vien safyriniai daiktai, bet galbūt ši funkcija dar kuriama ir dėl to nepasiekė mūsų versijų? Labai stipriai tikiuosi, kad tai tiesa.

Sukėliau dovanų nuotraukas, jas galite pamatyti apačioje. Paskutinė nuotrauka yra vaizdas, kaip reikia atsiimti dovaną.








Slaptai manau, kad ši tarptautinė versija nėra skirta panelėms žaisti. Galbūt tai testinė versija, apie kurią skaičiau LP forume. Ten buvo rašoma, kad tokios versijos būna sukuriamos trumpam laikui, tiesiog pabandyti naujas funkcijas, o po to visas puslapis su panelių anketomis būna panaikintas. Kol kas žaisiu šią versiją, jei ji nebus ištrinta, kad galėčiau paskelbti čia naujas žinias iš šio žaidimo prieš funkcijoms pasiekiant mūsų jau senai žaidžiamas versijas ^^

Ši atrasta naujiena kaip tik susikerta su mūsų Dakotuko gimtadieniu,
tad noriu dar kartą pasveikinti šią mūsų mieląją damą su švente!

Linksmo savaitgalio visiems!


P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

Prašau nerašyti mums dėl nuorodos gavimo, nes tas žmogutis, iš kurio aš ją gavau, liepė pažadėt, kad niekam jos nedalinsiu!

46 komentarai:

  1. liudna kad nepasaket kas cia per versija ir kodel jinai turi likti paslapti :D df

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, kaip jau ir minėjau gale įrašo, pasakė man niekam nesakyt, tai ir klausau :D Vis tiek ten nieko tokio ypatingo nerasi, tik tai, ką paminėjau :D

      Panaikinti
    2. Kai drauge suzinojo apie tai, jauciu jau ir akys jos isvarvejo beieskant sitos versijos :D nu bet del tos sukneles cia kazkokis fenomenas yra, kaip ir del tu pastelines spalvos rubu, kur Liamba buvo ikelusi i foruma, galbut jie atsiras kaip nors sitoje dovanojimo funkcijoje... :)

      Panaikinti
    3. Taip! Pamiršau dar ir tuos rūbus paminėti. Manau, kad galbūt ir jie čia bus kurioj nors drabužių parduotuvėj nuo aukštesnio lygio, bet dar to tiksliai nežinau. Reikia pakopt lygiais, tada bus aišku ^^

      Panaikinti
  2. Kainos tų dovanų tai kosminės. Neapsimoka siųsti dovanų kitoms už tokias kainas, tuo labiau, kad ne visos sau gali leisti malonumą švaistytis safyrais, ar iš vis juos pirkti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Toms, kurios neperka safyrų, tai taip, tikrai nemažos. Bet kaip supratau iš admin skelbimuose parašytų atnaujinimų, tai safyrus kelis bus galima gauti nemokamai iš užduočių, tai gal sueis galai kaip nors :D

      Panaikinti
    2. Uoj noreciau safyriuku laimeti.
      Nes ne pro kur ju neperku...
      Gaila,kad, negali pasakyti nuorodos, bet suprantu pazadas yra pazadas :)
      Saunuole, kad laikaisi pazado. Is karto matosi, kad esi patikima...

      P.S. rasau be Lt raidziu, nes telefone tokios ,,ciudos'' pas mane nera :D

      Panaikinti
    3. Galiu pasakyt, kad rusiškoj versijoj yra lygiai tos pačios funkcijos :)

      Panaikinti
  3. Hmm, bet čia vien tik baldai, už kuriuos mados taškai gaunami tik kartą, o pirkti baldų (kaip žinia) galima kiek nori, tik nebegauni mados taškų. Manau, reikės siūlyti panelėms profiliuose žymėti, kokias dovanas jos jau turi... O žymėjimą siūliau sudaryti iš dviejų skaičių, t.y. puslapio, kuriame yra dovana ir jos vietos tame puslapyje, pvz.:arbūzas laikrodis skaičiaisi būtų 2-6; tas toks gėlėtas šviestuvas su pamerkta gėlyte šalia (penktas puslapis, 7 sf.) 5-3...

    Tik reikia nesusipainioti ir susitarti, kaip skaičiuosime. Na, taip pat reikia tikėtis, kad nebus taip, kad išsiunti dovaną vieną kartą ir ji pradingsta - nebegali jos siųsti antrą kartą... ar kad šiaip ten viskas nesimakaluotų belekaip dėl kitokių priežasčių ^^

    Kai pagalvoji, tai SP buvo vienu metu dovanojimo funkcija... tačiau ten buvo visai kitokia sistema. Ikonėlė dovanoti dovaną buvo pas kiekvieną panelę, o kai ji gaudavo visas dovanas, ji pranykdavo. Apie vieną tokių akcijų rašiau ledinėje arbatoje: http://ledinearbata.blogspot.com/2012/05/sp-dovanos.html

    Ir tos dovanos buvo nemokamos, tad... tai visai kas kita, bet vis tiek miela prisiminti ^^

    Taip pat įdomu, ar siųsdamas dovaną draugui ją gauni ir pats, kaip per sužadėtuvių vakarėlį. Nesitikiu, kad pirksite safyrus toje super-duper versijoje, tačiau šiaip svarstau. (O ten apskritai galima pirkti safyrus? :D) Jei taip, tada, žinoma, jokios sistemos nebebūtų reikalingos... ir būtų mažiau pykčių "aš tau siunčiau dovaną, išleidau visus safyrus, o tu man neatsiuntei atgal..."....

    Žodžiu... man čia dar labai daug kas neaišku su tomis dovanomis :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Huh, man taip pat iškyla daug klausimų, bet stengsiuos ištyrinėt visą tai iki galo. Visgi atnaujinimuose (kur paskelbė admin skelbimuose) buvo minėta, kad atsiras naujos užduotys, o dar kažkur (ar tik ne forume) buvo sakyta, kad bus įmanoma gauti tų safyrų nors kelis nemokamai. Tai tikiuosi gauti anoj versijoj tris safyrus ir išsiųsti kam nors dovaną, taip pamatysiu, ar ją gausiu pati, bet nemanau, kad tai realu. Ko gero nusiunti ir gali tikėtis atgal tokios dovanos arba 100 dolerių iš panelės, kuriai dovanojai.. :D

      O dėl skaičiavimų, tai labai gera mintis. Kai visa tai persikels ir pas mus į versiją, manau, kad galėsim taip ir susitart ^^ Aš, asmeniškai, tai savo būstu nesirūpinu, baldus dėl taškų imu, gauti tokias pat dvi dovanas ir tik už vieną taškus, būtų visiškai nereikalinga.

      Sp buvo dovanos? Ir dar nemokamos? Ech, gaila, kad nežaidžiau sp :D Matyt pamatė, kad gerai einasi su dovanom, tai nutarė ir čia padaryt, tik mokamas ;D

      Ačiū už tokį ilgą komentarą ^^

      Panaikinti
    2. Na, jei nuėjai į nuorodą, tai pamatei, kad tos dovanos nebuvo kažkokios labai ypatingos ir tik kelios. Tie gyvūnėliai, apie kuriuos taip pat užsimenu, visai mieli buvo, tokie pliušiniai visokie...

      Turiu tris senojo Lunos būsto nuotraukose išlikusius :) Tai jei ką, galėsime sudėti į įrašą kai jau bus ir "normalioje" MA ši dovanojimo funkcija ^^

      Panaikinti
  4. Nesakysiu, Nesvarbu2015 m. gegužės 3 d. 12:36

    Na zinau, nesakysit, bet tai kam skelbi tai bloguose jei nuoroda sunku pasakyti? Juk jei jau viesai skelbiat tai nuoroda bent pridekit, nes dabar visas sugundet ir viskas... Malonu jums? Juk nieko neatsitiks jei pasakysit nuoroda, skelbiat viesai tai, kai net neirodot kad tai tiesa... Kai neleidziat pacioms panelems isitikinti jos gali pamanyti, kad tai photoshop'as ir laikys jus melagem. As jus nuo siol laikau savanaudem, nes pranesat tokia naujiena bloge, kai jums sunku pasidalinti nuoroda, juk niekas jusu nepakars uz tai... Nuo siol Forbiu blogo neberekomenduosiu ir pati jo neskaitysiu, nes paneles cia - savanaudes.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Juokinga , kad dėl kažkokio menkniekio pradėjai neapkęsti žmonių.

      Panaikinti
    2. Na jau, kam daryti tokias skubotas išvadas? Esmė įrašo buvo paskelbti apie dovanas, tačiau dar ir prirašiau, kokia ši versija neaktyvi bei keista. Pažaidus ten kelias dienas dingo noras, nes pinigais "aptekusių" panelių pamažėjo, ko gero iškovojom visas sumas :D Jau ir taip daug panelių rado šią versiją internete, o visgi norisi paskelbti šiame bloge Jums kažką naujo bei įdomaus, ko dar nežinojote ^^

      Panaikinti
    3. Na, žinai.... Visada dalinamės visais atradimais, ar tai būtų būsimų ir esamų akcijų prizai, ar sužadėtuvių organizavimo užduotys, ar moderatorės atskleistos naujienos forume. Greičiau už daugelį kitų panelių pateikiame įvairių akcijų prizus, kaip kad prieš savaitę "Pavasario purslų" portalų prizus. O juk galėtumėm tai sukelti sau į klubo žinutes, ar uždėti slaptažodį šiam blog'ui ir niekam nieko neatskleisti. Va, tada tai būtų slapukavimas.

      Vyshnia. aiškiai parašė, kad panelė, iš kurios ji pati gavo šios versijos nuorodą, prašė jos neskelbti. Tai kas neaišku? Mes gerbiame mums padedančias paneles, ypač kai ta pagalba pasidalinti naujausiais ir įdomiausiai žaidimo ypatumais, ateina taip netikėtai ir nuoširdžiai.

      Ir jei nevertini viso darbo, kurį blog'o rašytojos sudeda į šį tinklaraštį, tai gal jame ir nesilankyk.

      Ir kokio tau dar įrodymo reikia, kad dovanų funkcija bus? Apie ją kalbėjo forumo administratorė, pateikti konkretūs print screen'ai, kurių suphotoshopinti neįmanoma, nes tam reiktų nupiešti visiškai naujus daiktus, o mes tiek išprotėjusios, ir ant tiek ką veikti neturinčios, tikrai nesame.

      Ačiū už įžeidimus.

      Ir išmok googlinti, jau 15 metų XXI amžiuje gyvename...

      Panaikinti
    4. na taip, zinau, bet idomu visvien, bent pasakykit kaip ieskoti sios versijos, paliko man didziuli ispudi tai, jog bloge "pasigyret" atrasta versija, o ja pasidalinti nezadat, jei jau nenorit dalintis tai pasilikit sau tai, ka paskelbet.

      Panaikinti
    5. Šio įrašo esmė ne kažkokia versija, o dovanojimo funkcija, su kuria ir norėjome supažindinti, nes apie ją seniai žinota (iš forumo), tačiau neturėta jokio nuvokimo kaip tai atrodys. Ir šiuo atradimu mes ne "gyrėmės", o džiaugėmės kaip ir visu kuo kitu šiame blog'e. Nes jis tam ir skirtas - dalintis žaidimo džiaugsmu. Pirmiausia su Forbes club merginomis, antra - su visais kitais skaitytojais, kurie čia užklysta netyčia, ar reguliariai.

      Ir jau minėjau, kad yra daug svarbesnių dalykų nei "noriu-nenoriu". Tai garbės ir pasitikėjimo klausimas, laikytis duoto pažado. Tavo žiniai ir aš pati nebuvau toje versijoje, nors į google įvedusi lyg ir radau, tačiau netikrinau. Turim ten Vyshniuką ir svarbiausia, įdomiausia informacija tiek mane, tiek kitas klubo merginas ir visas skaitančias šią blog'ą pasieks per ją.

      Nematau tame problemos.

      Panaikinti
    6. na matai, ne visi google'intis moka, ne taip kaip tu :)

      Panaikinti
  5. Savanaudiškumo lygis 3000 ;)
    Gaila žmonėms versija pasakyt, jau iš ko jau ko, bet tik ne iš Forbių. Nusivyliau, atrodėt normalios, bet dabar ...:S
    Ir kas bus iš to jei pasakysit versiją? Numirsit ?
    Nors ką čia su tokiomis pasikėlusiomis ginčytis ...:D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o ka sakiau? Pasigyre, ir viskas... Savanaudes yra ir viskas... Tai kam sakyti jei pacioms isbandyti neleidzia?

      Panaikinti
    2. Pritariu. noreciau gauti ta versija bet atsirado pasikelusiu savanaudziu kurioms gaila nuoroda pasakyt

      Panaikinti
    3. Savanaudės? Gal užteks svaidytis tokiais pareiškimais?

      Paimsiu kitą pavydzį. (tai tik pvz.) Tarkim Vyshnia. pasiekia 45 lygį ir jai atsirakina koks nors naujas mini žaidimas. Jeigu aš jį aprašyčiau ir įkelčiau į blogą jūs vėl piktintumėtes, kad neduodu Jums savo duomenų jo išbandyti?

      Mano nuomone, tai yra lygiai tas pats. Aš labai ilgai ir gražiai prašiau panelės nuorodos, ji man ją davė ir liepė niekam nedalinti, tai kodėl aš turiu ją dabar visiems dalinti? Pažadus reikia tesėti. O su Jumis pasidalinau tiesiog naujienomis apie dovanų funkciją.

      Panaikinti
    4. Jeigu Forbės pasikėlusios, o jūs nemokat naudotis google...ar matėt įrašo pradžioje, iš kur pati Vyshnia gavo šią nuorodą? Taip, iš Mirinnos. Tai kodėl neinat pas ją ir neklausiat nuorodos? Vyšnia aiškiai pasakė, kad niekam nedalins šios nuorodos, nes Mirinna paprašė to nedaryti. Tad, kokie čia dar pasikėlimai ar pasigyrimai gali būti?
      Ir kuo šis įrašas skiriasi nuo kitų? Nepergyvenit, tikrai sulauksit šios naujos žaidimo funkcijos ir mūsų, Mados arenos, žaidime. Man įdomu, kodėl anksčiau nekaltinot mūsų fotošopinimu...juk irgi galėjome rūbus būsimų kolekcijų/žaidimų sufotošopinti... :)

      Panaikinti
    5. Liamba, teisi tu.
      Anonimes, Mirinna paprase kad neikam nesakytu, ir seip Vyshnia viska jau aprase kas toje versijoje yra ir net nuotraukas pateike. Ir tikrai Forbiu klubo nares nera kuomnors isskirtines, esu kitame klube, bet kitu klubu nesmeiziu. Jus gal pavydit, kad jos raso puiku bloga kuri smagu skaityti? Radot prie ko prikipti, koks cia Photoshopas? cia tiesiog screenshot'ai :)
      As pati labai norejau isbandyti sia versija, Vyshnia pasake kad prizadejo niekam neduoti nuorodos, pazado ji laikosi, o Mirinna man neatrase, na ir gerai, nereikia man vistiek, jau ir taip viskas aprasyta cia :)

      Panaikinti
    6. Dėkojam už palaikymą ir padrąsinimą, Deimante! :)

      Panaikinti
    7. Svarbiausia parodė nuotraukas kad paerzint ane? -.-

      Panaikinti
    8. Ne nu nesuprantu... Šitam įrašui daugiau nei mėnuo... Ko jūs vis čia grįžtat ir vėl iš naujo bambat dėl to paties? Ištrinti visai viską? Kad nebeskelbsime naujienų iš šios versijos lyg ir sutarėm... tačiau lyg ir nesilaikome to pažado ir manau nuo to gyventi MA pasaulyje tik įdomiau. Jūs vis iš naujo ir iš naujo tą įdomumą //šikat//, atsiprašant.

      Parodėm nuotraukas, kad pasidžiaugti kartu įdomiu atnaujinimu, kuris dar neaišku kada. Tema baigta. Dar bent vienas man nepatinkantis komentaras šia tema naujienų iš apkalbomos versijos nebeskelbsime visai.

      Taškas.

      Panaikinti
  6. Normaliai Vyshnia čia tave užsipuolė :D
    Ačiū Dievui pas mane įraše to nėra :D
    Ale blemba be supratimo žmonės. Džiaukitės, kad iš vis jums ką nors skelbia, o tai sedėtumėt tundros nieko nežinodamos. Aš pažiūrėčiau kaip jūs jaustumetės Vyshnios vietoj, jei viena pusė jūsų būtų paprašius neatskleist, o kita pusė terorizuotų atskleist :D Nu ir įdomios :D
    Sedėkit čia ir laukit naujienų iš įvairių blogų, nes tuoj netik nuorodos neturėsit, bet ir žinių niekas jums jokių neskelbs. Nes noro tokios pasipūtelės tikrai nežadina ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkojam ir tau, Sangela. Po tokių žinučių, kaip judviejų su Deimante bei Ma, grįžta noras rašyti, kurti ir dalintis tuo su visomis MA žaidėjomis :))

      Panaikinti
    2. Rasykit toliau, jusu blogas kazkuom isskirtinis, labai malonu ateiti ir pasiskaityti ;) o i pavyduoles demesio nekreipkit, nuorodos vaikuciai uzsigeide ir viskas, pasaulio pabaiga :)

      Panaikinti
  7. Čia man vienai atrodo , kad gegužės 3 d. 14:21 ir 14:31 rašė tas pats asmuo ?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveiki,
    Norėčiau pasakyti kad čia ne administratorių panelės o paprastos ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Deimate ko tu iskart prie mazvaikiu gal mums tiesiog idomu ;) juk ne visur tokia proga pasitaiko

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nejaugi niekas tau nesakė , kad negražu įžeidinėti žmones ?

      Panaikinti
    2. Nes mažvaikės amžinai zyzia, paskui išvadina visaip, paskui vėl zyzia. Pasakė, kad neduos reiškia neduos. Jetus, jei jau taip norite paimkite ir susiraskite, kaip tai padarė kita panelė kuri atrado šią „naują“ versiją. Jei negalite susirasti, tai nebe mūsų problema. Nenorėkit, kad už jus viską padarytų :)
      O pačio klubo narės, nėra nei kažkuo išskirtinės nei savanaudės. ;)

      Panaikinti
  10. Dabar tą versiją žaidžia daug panelių,ir aš žaidžiu. Ankščiau nesuprasdavau,kodėl jūs tą versiją taip slepiat,bet kažkaip pamaniau,kad jei ten prieis daug žaidėjų,atsiras daug klubų,konkurencijos,nebebus taip įdomu žaisti. Jūsų blogas pats geriausias,o jūs visos tokios turtingos atrodot,nekreipkit dėmesio į tas višteles,jos tiesiog pavydi. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal gali duoti nuorodą?

      Panaikinti
    2. Jos kaip tik blogai daro ;) būtų įdomiau, jei ten prisijungtų daugiau panelių. Būtų daugiau pinigų. Dabar jos visos laimės podiumus. Iš jų pusės nesąžininga.

      Panaikinti
  11. Ką ?! Aš irgi noriu siųsti dovanas !!! Gal žinote , kad ši anketa kadanors bus amžinai ?!?!?! Tiesiog LAUKIU NESULAUKIU !!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, praėjo 10 mėnesių, o šios funkcijos žaidime taip ir nesulaukėme, tad... aš jau ir nebesitikiu :D
      O ką nori pasakyti tuo "Gal žinote , kad ši anketa kadanors bus amžinai" nelabai suprantu :))

      Panaikinti
  12. Atsakymai
    1. Į ją galima patekti tik su specialiu slaptažodžiu, kurio niekas nežino.

      Panaikinti
    2. tas slaptazodis turbut panasus i mnxidrellsatyma nu noriu pasakyti sunkus

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.