2015 m. gegužės 4 d., pirmadienis

Derinių top5, balandžio 27 d. - gegužės 3 d.

Sveiki visi!

Ši savaitė, žiūrint pagal merginų derinius, buvo gana smagi. Tiek daug spalvų, naujai priimtų iššūkių. Kas gi nulėmė tokį pasikeitimą? Mano spėjimu - atšilęs oras bei dar viena laisva diena prisidėjusi prie savaitgalio. Tikiuosi, kad mūsų forbiečių deriniai visados bus tokie spalvoti ir nuotaikingi!

Išrinkti top penketuką visados būna sunku. Nesinori nuskriausti nei vienos panelės, jei turėčiau tiek laiko, kad galėčiau įvertinti visas, tikrai taip ir padaryčiau, bet, deja, laiko atsiranda vos penketukui. Šį kartą įvertinsiu penkis mano manymu pačius dailiausius derinius, kaip visados, bet gale įrašo pridėsiu ir tuos derinius, kurie vos vos nepateko į šį penketuką.

Galbūt kitą savaitę reiktų padaryti top dešimtuką?

Taigi, pradedame:


   deco

Ir ką gi mes čia turim? Ar tik ne mokytoją?

Mūsų deco puikiai padirbėjo pasirinkdama tokį ryškų makiažą prie šio derinio. Spalvos makiaže parinktos tokios, kaip ir visoje aprangoje. Puikiai sugalvota!

 Mane visada žavi aksesuarai rankose, kurie dažnai paįvairina bet kokį  derinį. Šiuo atveju - tai tušinukas ir knyga. Gražu!

Dažniausiai raudonos ir mėlynos spalvų deriniai būna labai drąsūs, ir ne visiems pavyksta šias spalvas tinkamai suderinta, bet čia... čia viskas žiūrisi labai dailiai ir viskas puikiai dera.

O daili mėlyna beretė ir ugniniai banguoti plaukai dar labiau sustiprina menininkės įvaizdį. Ir šis švarkas gana meniškas na, bent jau aš jį tokiu laikau. Kartu su berete jiedu žiūrisi neapsakomai gerai, man patinka! Šiame derinyje nei ką atimsi, nei ką pridėsi. Visi drabužiai nėra pavieniui, turi savo spalvos porą. Labai dailu, deco!


Lasmija

Lasmijos derinys yra visiška priešingybė tik ką aptartam deco deriniui. Šis derinys spinduliuote spinduliuoja laisvės, atostogų, nuotykių dvasia. Čia nejaučiamas joks konservatyvumas, susikaustymas... tai kaip tik toks derinys, į kurį pažvelgus užplūsta tik geros emocijos ir dėl to nori pasilikti šios panelės profilyje kiek ilgiau, nei įprasta. 

Pasteliniai, švelnūs rožiniai derinio atspalviai, norint nenorint, suteikia romantišką, švelnią atmosferą Lasmijos profilyje. O kontrastą derinyje puikiai kuria balta neutrali spalva, kuri dar labiau išryškina rožinės spalvos drabužius.

Tačiau tam, kad derinio visai nenusaldintų, Lasmija į pagalbą pasitelkė santūrų, netgi gan natūralų makiažą bei kelias spalvingas detales, kurios šiame derinyje žiūrisi išties smagiai ir jaunatviškai.

Bent jau man, šiame derinyje itin patiko, kaip ir minėjau anksčiau, aiškiai jaučiama atostogų dvasia. O ją kuria plačiabrylė skrybėlė, dailiai dekoruotas gėrimas-ananasas ir pražydusios gėlės bei tas puikus kraštovaizdis, matomas už Lasmijos.



Marusia

Štai dar vienas be galo stilingas, madingas, jaunatviškas ir pašėlęs Marusios derinys.

Šios savaitės "Top5"-ete, Marusios derinys, galiu teigti, jog atsidūrė tarp geriausiųjų tik dėl savo spalvų. Ne dažnai Mados arenoje galime išvysti taip drąsiai suderintas dvi spalvas, kurių nejungia jokia kita neutrali spalva, o tik tos dvi spalvos, kurios dažniausiai "pešasi" tarpusavyje ir niekaip nelimpa eilinės mirtingosios derinyje. Tačiau perleidus šias dvi spalvas per kūrybingąsias Marusios rankas, jos staiga ima puikiai sutarti, taip, kad net pavydu tai matant.

Ir, turiu pasakyti, kad tai vienas iš geriausių mano matytų derinių su šiais naujaisiais marškiniais. Išties šauniai viską čia suderinai, Marusia, nuo rožinių plaukų iki tamsių rožinių/avietinių batelių. Nuostabu.



.Melany.

O šis .Melany. derinys mane pakerėjo savo paprastumu. Tiesą sakant, tai paprastas derinys tik iš pirmo žvilgsnio. Imant jį nagrinėti atidžiau, išlenda daugybė įvairių detalių, kurios ir ima kelti šį nemenką susižavėjimą.

Visų pirma, nagrinėjant derinį, akys krypsta link geometrinių figūrų, kurios yra išryškintos derinyje labiausiai. .Melany. labai įmantriai sudėliojo visas jas ties lėlės liemeniu. Ir kai kurias netgi pati "sudėliojo", matot, kaip ji gerai sužaidė su maudymosi kostiumėliu ir korsetu? Tikrai ne kiekviena taip sumąstytų perdaryti palaidinę, kad ji taptų kuo panašesnė į šiuos šortus. Ir apyrankę .Melany. pasirinko tokią, kurioje galima įžvelgti trimkampėlius, tokius, kaip ir ant šortų bei jos sukonstruotos palaidinės. Išties žaviai atrodo ir traukia akį vaizdas, nepaisant jo nuobodžių ir nieko nebestebinančių spalvų.

Dar vienas dalykas, kuris man čia patinka - gerai paslėptos strazdanos, kurios suteikia deriniui savotiško mielumo, kadangi pats derinys linksta į neformalumo, kitoniškumo pusę.



Monė

Ir, štai, šiandien jau paskutinis, tačiau jokiu būdu ne prasčiausias, Monės derinys.

Atsiradus pozoms, tiesiog negalėjome praleisti progos surinkti kelių derinių su jomis, kadangi bijome, jog vėliau jos bus tiesiog pamirštos giliai spintoje ir nenaudojamos, kaip nutiko ir su praeitą kartą buvusiomis skraistėmis/pončo.

Tačiau šis derinys tik įrodo tai, jog jokiu būdu negalima jų pamiršti. Iš šių paltų galima sukurti neeilinių ir įdomių derinių, kaip tai ir padarė Monė.

Siaubingai žavi panelė su į horizontą įsmigusiu ir apsiblaususiu žvilgsniu, ar ne? O galbūt jūs įžvelgiate kažką kito? Manau, šis Monės derinys gali sukurti daug įvairių istorijų kiekvienos skaitytojos mintyse. Man, bežvelgiant į jūreivišką kepuraitę ir besiplaikstančią vėjyje skarą su paltu, bene pakvipo jūra, taip ir norėtųsi už Monės nugaros matyti ne baseiną, o atvirą jūrą ir palmes siūbuojantį vėją... Bet, spėju, Monė kurdama šį derinį turėjo mintyse kažką kito, o ne šiuolaikinę įsimylėjėlę, laukiančią savo jūreivio, pargrįžtant į krantą...man, matyt, pavasaris susuko smegeninę, bet kitaip čia būti ir negali.

O kalbant apie patį derinį, labai dailiai čia žiūrisi kelios ryškesnės auksinės detalės derinyje, kurios puikiai pagyvina pilką ir juodą spalvas.
Klasiškas derinys, Mone!


Doleda
eimantele
Mishel
Dak0ta
G-Tija
.Mona.


 P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

1 komentaras:

  1. O man Lasmija tame derinyje atrodo kaip atostogaujanti hobitukė :) Tas apsiaustas ir skrybėlė turi kažin ką tokio paslaptingo ir kartu stipriai žemiško :)

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.