2015 m. gegužės 11 d., pirmadienis

Laimingosios kortos

Sveikos, merginos!

Štai mes ir vėl susitikom, vėl pirmadienis, vėl Vyshnia.. tik šį kartą ne derinių top penketukas! Deriniai ko gero išliks, tačiau šiandien sugalvojau, kad reiktų paįvairinti tuos pirmadienius ne mūsų forbių deriniais, o kortų kaladžių deriniais ^^

Iškart už šio įrašo idėją labai noriu padėkoti Sosrai. Ačiū!


Na tai ką, pradėkim! 

1 kaladė


Visai įdomūs deriniai čia gavosi, tiesa? Vienoje kaladėje tikrai gaunasi ne trys aprangos, gaunasi kiek daugiau, tačiau štai čia pavaizdavau trejas.

Pirmasis derinys iš kairės.. tikrai ne kasdieniškas. Su tokiu tikrai žygiuočiau į karnavalą ar į kitą tokio tipo renginį. Tokio tipo marškinių yra dar keletas ir ryškesnių spalvų, jie man panašūs į lady gagos aprangos stilių, tačiau šis sijonas.. sijonas tikrai turi kažką savito, nė negaliu įvardyti. Kaip palmės lapai.. tai tikrai labai keista aprangos detalė. Bet masyvūs auskarai čia tinka ^^

Antroji apranga nuėmus galvos apdangalą galbūt atrodytų kaip ofisinė, nes ši suknelė man būtent tokia. Nežinau, ar švarkelis tinka, bet jį panaudojau būtent čia, prie kitų derinių jis taip neatrodė. Atskirai visos aprangos detalės ganėtinai žaviai atrodo, bet kartu, nesu įsitikinusi, ar jos tikrai dera.

Trečioji apranga turbūt pati paprasčiausia, vos du drabužiai. Labai gražiai atrodo kelnės su petnešomis, tikrai dažnai matomas drabužis, kurį pasirinkusi mergina nepasigailės. Paprasta, elegantiška ir žavu. Galbūt marškinukus kitokius reiktų pasirinkti norint apsirengti kelnes, bet šiaip tai gražu.


2 kaladė


Na ir štai tau spalvų margumynas!

Hmm, sakyčiau, kad aprangos išties keistokos. Ypatingai pati pirmoji, iš kur tiek fantazijos, sukurti šitokį derinį?

Pirma iš kairės esanti apranga man primena grybuką šampinioną. Nežinau kodėl, galbūt kalta ta keista apvali kepurėlė? Kyšančios žolės iš visų aprangos detalių.. hm, turbūt tą sijoną esu užsidėjusi vos kartą, ir tai, jis buvo reikalingas kuriant derinį temai ledai/saldainiai, pripažinkim, tuomet jis tikrai tiko. Apskritai šį derinį nė neįsivaizduoju kokiu balu vertinčiau, jis baisiai keistas, bet pamatyti jo atskiras detales įderintas kur nors kitur būtų gana įdomu. ^^

Antrasis derinys (skaičiuojant nuo kairės) turbūt man patiko labiausiai iš visos ketveriulės. Jame vyrauja juoda bei sidabrinė spalvos, blizgučiai, o ir ta besisukanti skraistė tikrai nedažnai sutinkama pas merginas deriniuose. Galbūt ta šypsena suteikia to žaismingumo deriniui, o gal tai ir pačios aprangos detalės suteikia šį efektą, nežinau, bet atrodo dailiai. Grandinėlės einančios nuo skraistės ir šiuo metu matomos ant krūtinės/pečių vietos taip pat pagyvina visą vaizdą, gražu.

Trečiasis derinys. Dar vienas iššūkis. Aprangos spalvų taip pat yra didelis pasirinkimas, bet čia panaudojau raudoną. Akiniai keistoki, lyg suvaržę akis. Kepurė normaliai ant veido neužsidėjo, aš ją čia pastūmiau šonan ir apkirpau plaukus fotošopo leidimu, tačiau bendrai ji atrodo visai nieko. Palaidinę kada nors priderinti būtų įmanoma, tačiau nedažnai, na, o dėl džinsų žodžių neturiu, niekados nedėvėjau, nes netiko nė prie vieno mano sukurto derinio, jei dera tik šiame vaizde, kartu su viršutine aprangos dalimi. Tai tiek apie trečiąją.

Ketvirtasis derinys, vai kokia damutė! Gal kiek juokingai ir atžergtas sijonas atrodo, bet iš esmės stengtasi sukurti vakarinę aprangą. Su šia šukuosena, gal ir nieko, tačiau visgi prie antrosios aprangos linkstu labiau. Dėl pirštinių nesu tikra, jos gal ir kitoms tiktų, bet gražiai atrodo ir čia ^^


3 kaladė


Filmų herojos!

Pirmosios aprangos savininkė man labai pažįstama, kaip ir visos kitos, tačiau tikslaus jų pavadinimo nepamenu. Labai daili apranga, pėdkelnės dažnai sutinkamos kitų merginų deriniuose, o ir skrybėlė tikrai žavi! Liemenė aptempia ir išryškina merginos kūno formas, gražu :)

Antroji apranga labai lengva, galbūt nesuklysiu pavadindama ją malonia? Vien šukuosena ir toks aprangos stilius man asocijuojasi su mielos moters asmenybe. Labai žavingos visos detalės, skrybėlaitė lengvutė, švarkelis žėrintis, bet kartu derinyje atrodo labai mielai!

Trečioji apranga mano favoritė. Aptempti drabužiai, atsisagstęs švarkelis, uch, gražu! Dėja, bet švarkelio pas save drabužinėje neturiu, o gaila, dažnai naudočiau. Atsispindinčios timpos atrodo simpatiškai, kaip ir visos kitos derinio dalys. Tačiau žvilgtelėjus į viršutinę aprangos dalį, manau, kad ant krūtinės būtinai reiktų kažko. Ar pakabuko, ar kokios nors tatuiruotės (kaip ir matosi šiuo metu uždėta ant merginos peties).


4 kaladė


Tiek trečia, tiek ketvirta kaladės abi dalinasi filmų herojų vardu ^^

Pirmoji apranga. Vaje, kiek daug odinių detalių. Prie derinio prisikabinti negaliu, viskas apgalvota. Nors jei ir akinukai atrodo lengvai juokingi, bet visa derinio rimtis ir perteikimas, visai neblogai.

Antroji apranga, kaip ir nekeista, kad įsipaišo vis kitokio stiliaus vos ne į kiekvieną kaladę. Šiaip aksesuarai ant rankos bei galvos tikrai dažnai naudojami, dailūs, tačiau visa apranga retai kada panaudojama, tiesiog tam reikia progos, o progų apsirengti būtent taip, nėra daug.

Trečiosios aprangos derinys paprastas ir laisvalaikiškas. Ilgi šortukai iš viršaus (iki kiek nukirpta) atrodo dailiai, bet užsibaigia labai griežtomis formomis, dėl to man jie nepatinka, tačiau trumpi marškinukai galbūt visai žavūs? Aišku, kad jų visados nepanaudosi, bet jie patys visai dailūs ir artėjant vasaros sezonui, manau, kad merginos juos noriai dėvės :)

Ketvirtoji apranga mano favoritė! Vienintelė apranga kuria esu tikrų tikriausiai užtikrinta ir žinau jos savininkę, taigi Audrey! Elegancijos pilna moteris, ech, labai man prie širdies ši apranga. Ilga juoda suknelė, cigaretė rankose, mažytė karūnytė, taip, tai Audrey ^^ gaila, bet nei vieno iš šių paminėtų (apart karūnytės) daiktų neturiu savo drabužinėje :/


5 kaladė


Užteks apibūdinti kiekvieną aprangą atskirai, penktą kaladę apibūdinsiu bendrai, nes visos aprangos susiję tarpusavyje nemenkai.

Gėlių mergaitės - pirma mintis pamačius visus šiuos mielus derinukus. Vien gėlių motyvai, viskas atrodo labai švelniai. 

Įvairios suknelių formos yra gerai, smagu, kad kūrėjai neapsistojo ties viena suknelės poza. Pirmoji burbuliukas, taip pat kaip ir bandyta ketvirtoji, tačiau ketvirta suknelė kiek mažiau, penktoji, kaip švarkelio stiliaus, tačiau tai taip pat suknutė. Trečia viena iš paprasčiausių, ji vienintelė yra ir juodos spalvos.

Aksesuarų penktoje kaladėje nėra mažai, visoms suknelėms yra antra dalis (aksesuarai) su kuriais galima papildyti derinį. Bendrai viskas atrodo labai dailiai. Norėčiau gauti nors kelias iš šių suknelių, kurios tikrai padėtų apsispręsti ką apsirengti vakarėliuose ^^


6 kaladė


Senosios superpanelės versijos rudens kolekcijos aprangos. Taip, pasidomėjau, 6-7 kaladės yra iš buvusios rudens kolekcijos!

Pripažįstu, tikrai nesuabejočiau ir išpirkčiau šią kolekciją, jei ji atsirastų pas mus, bet dėja, dabar ji tėra kortų pavidalu. 

Spalvos kolekcijoje tikrai primena rudens derinius, tačiau kai kurias detales būtų galima priderinti ir kitur. Pirmosios aprangos paltukas kone gražiausias drabužis iš visos šeštos kaladės. Jo visos spalvos tikrai patraukia akį ir jis atrodo pritrenkiamai. Labai dailu!

Visos rankinės, esančios kaladėje, dera prie kiekvieno drabužio, nes turi daugybę spalvų. Puikus sprendimas, pliusas kūrėjams.

Aksesuarų, kaip ir penktoje kaladėje, čia yra pakankamai kiekvienam deriniui papildyti. Taipogi čia vyrauja didelis pasirinkimas šalikų, tad jūsų panelės neturės rūpintis kuo pridengti krūtinę ar kokį pakabutį rinktis.


7 kaladė


Kaip jau ir minėjau, rudens kolekcija.

Septintojoje kaladėje atrinktos, mano manymu, pačios gražiausios aprangos iš visos kolekcijos. Dailūs švarkeliai, skaistės ir šalikai, puikūs rudens apdarai. Kaladė atsirakina nuo 42 lygio, tad šiuos grožiukus surinkti nėra labai lengva. 

Bendrai šioje kaladėje, kiek pastebėjau, vyrauja rudi ir tamsūs atspalviai. Taip pat vienintelėje šioje kaladėje pastebėjau kelias rankines ant dirželio, peties. Gražios detalės.

Dominuojantys drabužiai su raštais, ne taip, kaip praeitos kaladės, šioje viskas moderniau ir kiek gražiau nupiešta.

Gaila, kad nežaidžiau superpanelės tuo metu, kai joje buvo ši kolekcija, bet dėkoju kūrėjams už galimybę ją visv ien kadanors susirinkti! :)


Na ir baigėsi pagrindinė mano apžvalga. Viliuosi, kad Jums nebuvo nuobodu skaityti bei pamatyti, nes mane visi šie atradimai ir puikūs deriniai tikrai sudomino vien rašant ^^

Ačiū Liambai ir Dionei už pagalbą su drabužiais bei kaladėmis!

Kitą pirmadienį top 5 taip pat nebus, nes pirmadienį suplanavau padaryti antrąją dalį kortų aptarimo, kurioje bus kiek kitokios nuotraukytės :) 

Linkiu gražaus antradienio ryto bei darbingos savaitės,

12 komentarų:

  1. Tikra gera mintys :) Tik kad Sosros kažkaip neįtikėtina !

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kodėl gi neįtikėtina? :D Gi visi turim tų minčių, mes labai diaugiamės, kad gavome vieną iš jų ^^

      Panaikinti
    2. Neįtikėtina nes ji yra didelė melagė, apgavikė vienu žodžiu negeras žmogutis bet abejoju ar ji yra žmogus.O siaubas !

      Panaikinti
    3. Būtų malonu, jei bent čia savo buvusių klubo narių nešmeižtumėte. Tam yra begalės kitų vietų. Ir kartais geriau nuomonę pasilaikyti sau, ar bent tarp savo klubo sienų :)

      Panaikinti
    4. Na taip, geriau pasilaikyti, tačiau tikrai prastas įvaizdis susidaro kai iš pradžių pasako, kad išeis, nes nėra laiko žaisti, o po kelių dienų ją pamatai kitame klube...:)

      Panaikinti
    5. Jaučiu ji čia daugumoje klubų yra prisimelavusi. Na, bet ką padarysi, toks jau žmogus ji

      Panaikinti
    6. Sutinku. Susigadino baisiai reputaciją. Negražiai kalba ant panelių, kurios stengiasi su ja draugiškai bendrauti. Kaip bebūtų, tikiuosi, supras savo poelgius, pasitaisys. Linkiu jai sekmės.

      Panaikinti
  2. Niekada neatkreipiau dėmesio, kad ketvirtoji kaladė yra filmo herojų aprangos. Kai viskas sudėta į derinį, tai aiškiai matosi.Pirmoji spėju, kad iš matricos, antroji- tikrai princesė Lėja iš žvaigždžių karų, trečioji gal dirty dancing? šaunus įrašas

    AtsakytiPanaikinti
  3. hm fainai mano ideja igivendinot <3 labai grazus 7 kalades rubeliai :)
    o del stumimo ant manes nzn pavydit :D zodziu + kokia as dabar busiu populeri ;)
    o su mano reputacija viskas liuks tik tos mazyles cia ant manes stumiti nereikia ;) juk bavau grizus i kluba su manim kiap viskas tvarkoi tik jus biski intrigas virti pradejot ;) tai vel palikau :)
    supeer grazios aprangos <3

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šeip pati pradėjai stumti ant mūsų klubo nariu, o mes tik gynėmės:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jau vieną kartą buvo pasakyta, kad būtų malonu, kad čia nesiaiškintumėt santykių... Dabar jau - reikalaujam čia nesiaiškinti savo santykių tarp klubų ir jų narių!!!!

    Jeigu ką, tai mes visus komentarus gauname tiesiogiai į el.paštą ir žiauriai užknisa, kai tikiesi ko nors iš tiesų gražaus, o gauni tik eilinį jūsų susikibimą... Tad būtų malonu, kad pasaugotumėte ne tik komentarų skiltį, bet ir mūsų el. paštus.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Vyshniuk, ne "herojos", o herojes :)

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.