2015 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (18)

Sveiki, skaitytojai!

 Į truputį apsnūdusį "Forbes club" blog'ą sulig nauju ketvirtadieniu atkeliauja ir naujas "Panoramos" įrašas.

Šį kartą tikriausiai jus labai nuvilsiu, tačiau ką turėčiau daryti, kai naujienų šią savaitę kaip nebuvo (beveik), taip nebuvo...

Žinot, "Panoramos" įrašas turėjo pasirodyti dar vakar dieną, tačiau specialiai iki šiandienos laukiau kokio nors, bent menkiausio, menkučio įvykio. Na ir ką galiu pasakyti...štilis ir pas forbietės ir forume.

Tik pats žaidimas rodo dar šiek tiek gyvybės ženklų, tačiau apie tai vėliau. 

Pats pirmas dalykas, kuriuo norėčiau pasidžiaugti - šios savaitės pagrindinė mūsų klubo (ir vienintelė) "bomba", kuria be galo džiaugiamės ir didžiuojamės. Irrrr ta didžiausia naujiena - antradieninis forumo konkursas! Ar galite įsivaizduoti, kad šį kartą "Pozuok stilingai" konkurse laimėjo 100% dalyvavusių forbiečių?! Tai yra, keturios iš keturių Forbes klubo narių. Neįtikėtina ^^ Taip pat neįtikėtinai skamba ir tai, kad išsidėstėme konkurse viena po kitos. Pirmoje ir pačioje garbingiausioje vietoje atsidūrė eimantele, antroje - Angel-a, trečioje - Liamba, o ketvirtoje - Lunalight.
Už tai ir tariame Jums, mielosios, didelį ir nuoširdų dėkui!^^
Pačios stilingiausios pozuotojos ir pozuotojas kartu. Iš kairės: eimantele, Angel-a, Sirijus ir Luna, Liamba

 Dar vienas dalykas, nutikęs šią savaitę, kurį verta paminėti ir kuris svarbus forbių būryje - Monės gimtadienis.
Tikimės, Mone, kad gimtadienį pasitikai pakilios nuotaikos, atšventei audringai draugų būryje, o visi tau siųsti mūsų linkėjimai su laiku būtinai išsipildys ^^


O dabar, kaip ir žadėjau, trumpai apie žaidimo rodomus gyvybės ženklus...šį pirmadienį ir antradienį kūrėjai pateikė Mados arenos žaidėjoms staigmenų. Atgijo seniai nematyta ir negirdėta "Karnavalo" skiltis - "Aukcionas".
Čia mes dvi dienas iš eilės galėjome įsigyti retai žaidime sutinkamų drabužių ir aksesuarų. Kam neteko garbės pamatyti aukcione parduodamus daiktus, kainas, jų teikiamus taškus, galite juos apžiūrėti padidinus šias dvi nuotraukas(kairėje pirmadienio aukcionas, dešinėje-antradienio).

Na, o šią savaitę su itin trumpa apžvalga pabaikime "Nekenčiu reklamos" skiltimi ir grįžkime prie šios savaitės gimtadienių kaltininkės.
Gal, visgi, atsiras tokių, kurios dar šiandien nebalsavo (o gal apskritai nebalsavo) už mūsų Monę? Jei dar nebalsavote, būtinai kviečiame apsilankyti pas ją^^



"Panoramos papildymas"

 Na, štai, pasakiau, kad forume štilis ir kaip mat atsirado naujienų...visad taip būna, kai parašai įrašą :D
Taigi, žiūrim, ką turim:
 Taip pat neseniai į žaidimą įkėlė ir trečią aukcioną šią savaitę:
Ketvirtadienio aukcionas

Linkiu smagaus, muzikingo ir nuotaikingo ketvirtadienio vakaro, žiūrint "Euroviziją" ;D
P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.