2015 m. gegužės 7 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (16)

Sveikos užsukusios į šešioliktąją Forbių savaitės panoramą!


Prieš pradedant rašyti šį įrašą, noriu perspėti, kad man (vyshniai) panoramos rašymas - naujas dalykas. Niekados neteko prisidėti prie šios skilties rašymo, visados stebėdavau Liambos ir Lunos įgūdžius rašant tai, bet šį kartą teks pamėginti ir man ^^

Peržvelgus visus šios savaitės įvykius, galiu pastebėti, kad jų tikrai nemažai. Pradedant vakarėliais, konkursais, baigiant narių gretų pasikeitimu. 


Vakarėlis, kuriame apsilankėme šią savaitę, buvo Lorenos. Jame nebuvo šimtų ar tūkstančių dalyvių, užimtų vietų tebuvo 50. Pagrindiniai veikėjai, kurie dalyvavo jame, Forbes klubas. Panelės, kurios negalėjo dalyvauti, pranešė iš anksto ir Lorena į šias vietas pasikvietė savo pažįstamas ar drauges. 
Vakarėlis buvo gana jaukus. Smagūs pokalbiai, nuoširdūs palinkėjimai, argi ne to ir tikimės iš vakarėlio? Visai nebūtina susikviesti gaują vos pažįstamų panelių norint linksmai praleisti vakarą, užtenka ir tų 50 ^^
.Lorenos. vakarėlio akimirka
Žiūrint į šią nuotrauką, galite daryti prielaidą, kad merginos neblogai pabaliavojo. Taip, vakarėlį vertinu labai puikiai, nes tai tikrai buvo vienas iš tų vakarų, kada prisimeni jį kiek ilgėliau :)
Nuotraukos ko gero buvo apgalvotos jau prieš šventę, pradžioje mus pasitiko naujųjų sužadėtinių porelė, po to kadruose buvo prigautos panelės prie muzikanto ar kokteilių stalo. Po šių jaukių momentų, vakarėlyje atsirado scena, ant kurios šėliojo mūsų merginos. Gale visų panelių laukė labai daili fotosesija eilėmis. Nuostabus vakarėlis, Lorena!


Liamba konkurse "Laisvalaikio stilius"


Aptarus vakarėlį, manau, kad laikas aptarti ir konkursą,

Vykusiame konkurse "Laisvalaikio stilius", mūsiškių dalyvavo net 7, tačiau vienintelė Liamba sugebėjo iškovoti šimtą smaragdų užėmusi devintąją vietą.

Asmeniškai mane piktina ši konkursų sistema. Joje nėra svarbu, kiek žmonių už tave balsavo, svarbu vidurkis. Nemanau, kad yra sąžininga susirinkti gerus balus per paskutinę dieną, kai tuo tarpu kitos balsus renka visas dvi savaites. 

Kad ir kaip bebūtų, didžiausi sveikinimai, Liamba!





Monės derinys savaitgalinei temai "ledai"


Gegužės pirmąją mus visas pasitiko džiugi žinia - mūsų Monė siekia FTV podiumo! Argi nesmagu pamatyti saviškę ant tokio rimto podiumo, kurį norint pasiekti reikia pasiaukoti visam mėnesiui rinkti balus. 

Mūsų Monė jau turi pasiekusi paprastąjį podiumą bei būsto konkursą, taip pat turi ir FTV podiumo auksą, tad iki visų skilčių užpildymo jai tetrūksta dviejų FTV podiumo statūlėlių.

Visą šį mėnesį (ar tiek laiko, kiek prireiks) blog'o viršutiniame dešiniajame kampe galėsite pamatyti mini reklamą mūsų žavingajai damai. 

Kviečiame Jus visas aplankyti Monę kasdien pačiais didžiausiais balais! Juk norisi pamatyti Forbietę ant  podiumo, tiesa? ^^


Į Forbių kiemą sugrįžo gimtadieniai!

Per savaitę atšventėmė du gimtadienius. Nors šias dvi mūsų jubiliates ir pasveikinome anksčiau, paminėti panoramoje yra būtina!
Sveikiname jus dar kartą, mielosios!



Šią savaitę taipogi įvyko ir narių tarpe pasikeitimų. Atšventusios Lorenos vakarėlį atsisveikinome su ja. Mūsų mieloji Lorena pasitraukė iš klubo dėl asmeninių priežasčių. Tačiau galime pasveikinti į klubą sugrįžusias senąsias forbietes, Kristale ir Rovi. Sveikos sugrįžusios, mielosios! Labai jūsų pasiilgome ^^


Šiandien mus visas pasiekė žaidimo atnaujinimų gūsis. Nuo 10 valandos ryto (turbūt galėčiau pavadinti rytu?) žaidimas buvo išjungtas ir prie jo prisijungti galimybės neturėjome, tačiau jau po kelių valandų, įsijungusios mados areną, pamatėme visus žadėtus pakeitimus. 

Apie tai buvome informuotos jau išanksto. Iš vakaro buvome perspėtos apie žaidimo išjungimą, o prieš kelias dienas gavome skelbimą su būsimais atnaujinimais.

Keli žaidimo atnaujinimai nemenkai privertė sunerimti.
 Tarkim vienas iš jų būtų "nereikalingų žinučių rašymas". Tos nereikalingos žinutės, kaip jau ir skaitėte admin pateiktus atnaujinimus, yra laimėtų/pralaimėtų kovų žinutės. Nuo šiol jų nebegausite. Asmeniškai man, dabar jų baisiai trūksta. Aš niekados neišlaukiu galutinės kovos, sukovoju ir lekiu prie kitos kovos, po to žinutėse peržvelgiu kiek iš ko gavau, tai mano manymu, žinutės buvo gana reikalingos. Gal kartas nuo karto pamedžiodavai tą pačią panelę, nes didesniame lygyje nebelabai yra su kuo kovoti, o dabar? Negi trauktis lapukus ir rašytis kiekvienos panelės apytikslį laiką? Kaip turėčiau atrodyti sėdėdama prie kompiuterio ir apsiklijavusi dalį rašomojo stalo plotą lipniais lapeliais? Gal geriau ne..

Kitas atnaujinimas, kuris man nepatiko, fotosesijose panaikintas mygtukas dalyvauti. Kai jau esi sudalyvavęs  fotosesijoje ir tavęs netenkina tikimybės procentų skaičius, (pvz. "Tavo tikimybė yra 28 procentai") galėdavai paspausti dar kartą dalyvauti ir tuo metu tikimybės procentų skaičius žymiai pakildavo (pvz: nuo 28 procentų po antro karto pasikelia iki 57) ir tikrai buvai įsitikinusi, kad gausi smaragdų. O dabar? Dabar tiesiog spaudi vieną mygtuką ir gali tiesiog tikėtis gauti smaragdų, nieko nulemti pats negali (apart fotosesijos priedų pirkimo). Net keista matyti vieną mygtuką vietoj dviejų..

Vieta, kurioje galite rasti Emiliją su kasdienėmis užduotimis
Kiek įdomesnis ir labiau teigiamai vertinamas atnaujinimas, ilgalaikių užduočių panaikinimas. Nuo šiol vietoj užduočių, galiojančių visą laiką, mus pasitinka Emilija su kasdienėmis užduotimis! Asmeniškai pas mane visados būdavo krūva užsistovėjusių užduočių, kurių nesugebėdavau įvykdyti, o ir atlygis būdavo juokingas. Tačiau pirmasis užduočių įspūdis man liko teigiamas, nes gavau nesunkią užduotį. Tuo tarbu Liamba pasidalino su manimi ir savo užduotimis, jos užduotys neatrodė tokios jau ir lengvos!
 Pirmoji jos užduotis nusiųsti 3 kvepalus vaikinui, kurie kainuoja po 14 smaragdų, o atlygis vos 3 smaragdai. Ar tai logiška? Išleidi 42 smaragdus ir susigrąžini vos 3? O antra užduotis laimėti 10 dvikovų prieš aukštesnio lygio paneles, gana sunku rasti tą aukštesnio lygio panelę, kai esi ir taip aukštame lygyje.. Na, o man su užduotimis pasisėkė labiau. Pirmoji buvo prabalsuoti būste panelėms 38 kartus ir pasiimti atlygio 380 dolerius, o antroji pakeisti šventinį makiažą 20 kartų ir pasiimti 400 dolerių. Gana naudingos užduotys mano manymu.
Visdar viliuosi sulaukti atlygiui safyrų, apie kuriuos buvo minėta^^




Atsiradus Emilijai, viršutinė eilutė, kurioje būdavo skiltys kaip "Mano panelė", "Mano sužadėtinis (arba vaikinas)", "Mano namai", šiektiek susitraukė. Nuo dabar savo vaikiną rasite užvedusios ant skilties "Mano panelė". Šis atnaujinimas neturi nei teigiamos nei neigiamos nuomonės, sužadėtinį lankau gana dažnai, tad tiesioginio pasirinkimo nueiti pas jį nepasigendu, o ir užvesti ant "Mano panelė" tikrai nėra sunku.




Taip pat iš pačios mažiausios viršutiniame dešiniajame kampe pasirinkimų linijos nebeliko reitingų ikonėlės. Dabar juos rasite užvedus "pelytę" ant podiumų skilties.

Visi šie atnaujinimai trugdo žaidimo veiklai, bent jau šiandieną. Kas kokį 15 minučių išlenda lentelė "Bad gateway" ir bent jau mano pavasariniai purslai dėl to nukentėjo. Tos kelios minutės gali reikšti vieną nepaimtą daiktą! Taipogi šiandien neišsisaugoja ir sužadėtinio pasirinkti išvaizdos pakeitimai, bet tai turėtų greitu metu susitvarkyti, bent jau taip sakė žaidimo administratorė.

Dar vienas atnaujinimas būtų toks, kad nuo šiol naujosios žaidėjos bus apdovanotos nauja apranga. Nebeliks baltos paplėšytos palaidinės, basučių ir baltų džinsų su menka žaidimo atributika. Nuo šiol paneles papuoš dailūs bateliai, dirželis ir suknelė iš nesenai buvusios kolekcijos. Ši suknelė kainavo safyrus ir tai tikrai papiktino ko gero visas senąsias žaidėjas! 

Naujosioms žaidėjoms gana neblogai pagerintos žaidimo sąlygos, tačiau kodėl užmirštos lieka senosios žaidėjos? Naujosios turbūt nė neįvertins to, ką gavo!

Pagrindinius atnaujinimus paminėjau, o praeitame įraše Liamba pasidalino su Jumis ir būsimojo žaidimo aprangomis bei baldais! Kviečiu nepatingėti ir pavažiuoti žemyn, tuomet pamatysite ir šiuos atrastus grožius.


Kalbant jau nusibodusia kopijavimo tema, kas savaitę liekame nustebintos. Šią savaitę atradome klubą apsimetusį mumis? Skamba keistai, bet taip, atsirado naujasis klubas pavadinimu "$Forbes club$", kuris taip pat pasidalinęs ir mūsų rašomuoju blog'u.



Negi smagu apsimesti kažkuo kitu? Kokia to prasmė? Žinoma, visos skaitytojos tikrai supranta, kuris Forbes club rašo šį blogą, bet tiesiog pamatęs tokį kitą klubą, kuris net pasidalina nuoroda į blogą, nesupranti, čia juoktis ar verkt?
Tokiais atvejais mane tiesiog nuramina Lunos įrašo apie kopijavimą gale pridėta Coco citata "If you want to be original, be ready to be copied". Geresnių žodžių ir nebepridursi!


Dar noriu pridėti apie kovo mėnesį Liambos atrastą suknelę.

Kai visos pamatėme šią suknelę, pirma mintis, kad ją gausime kovo 8-osios proga, bet žaidimo kūrėjai nustebino mus dešimties safyrų dovana.

Tik dabar sugebėjome išsiaiškinti, iš kur gi ši suknelė?

Visa tiesa paaiškėjo vienai panelei užklausus administratorės apie ją forume. Mums buvo pateikstas paprastas atsakymas "Ji gaunama, vykdant apmokymus. Naujos panelės gali surinkti šią aprangą. "

Hmmm, gana neteisinga, kad mes jos negausime, taip? Daugelis panelių jau senų senovėje praėjusi tuos apmokymus, kodėl mums kitokios sąlygos?
Ši žinia nuliūdino, nes suknelė tikrai nepakartojama!


Tai tiek žinių šiandien iš manęs,
tikiuosi, kad vis dėl to šios savaitės žinios Jums buvo įdomios^^

Linkiu smagiai praleisti rytojų, visgi, penktadienis!

16 komentarų:

  1. Norėčiau papildyti, pataisyti visur vyraujančią informaciją, kad toji suknelė gaunama kaip atlygis už užduotis. Taip nėra. Luna šiandien mikliai susikūrė dar vieną lėlę, kad patikrinti kas ten per užduotys ir aprangos. Labiausiai domino aprangos, tad įvykdžiau tik tas tris (ar keturias) užduotis reikalingas drabužinei atrakinti ir visos forume išvardytos aprangos joje jau buvo. Tad ir drįstu teigti, kad tai ne atlygiai už vykdomas užduotis, o tiesiog pradinis naujos lėlės kapitalas.

    Taip pat manau, kad mes - senbuvės jau spėjome patirti, kokie iš tiesų yra atlygiai už tas kasdienės užduotis. 2 smaragdai už 2 vaikinui padovanotas dovanas, 150 dol. už 19 (ar pan.) kartų pakeistą įdegį... Apibendrinus - kaip visada, atlygis toks mažas, kad nė nepretenduoja padengti užduoties įvykdymui reikalingų išlaidų... Tad vėlgi spėju, kad tie smagūs bei gausūs atlygiai, o taip pat ir safyrai, yra tik naujokėms sudominti ir palinksminti. Toliau viskas teka kaip įprasta...

    Ir jau tračią kartą pakartosiu - vis tiek bet kuri senbuvė žaidime turi 1000-čius kartų didesnį pranašumą už bet kurią naujokę su nematytu sijonu... Mūsų išpirktų kolekcijų ir akcijų jau niekas negrąžins, tad nemanau, kad verta griaužtis ir piktintis (kaip forume jau pradėta) tais keliais rūbeliais ir akmenėliais...

    Šis mano pačios komentaras perkopijuotas iš Imusic įrašo apie atnaujinimus (http://maaktualijos.blogspot.com/2015/05/zaidimo-atnaujinimai_7.html#comment-form) ir ji mano buvusius tik spėjimus (bei nuomonę) patvirtino dar vienu bandymu registruotis ir kurti naują lėlę ^^

    Žodžiu, jei taip ir toliau lietuvaitės užvaldys visas įmanomas MA versijas :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, skaičiau tavo komentarą šių merginų bloge :)

      Aš taip pat supratau, kad šie drabužiai duodami kaip pradiniai panelėms prisiregistravus. Bet vistiek, mes juos pirkom už safyrus, o čia jie suteikiami nemokamai, kaip pirmieji. Ko gero naujosios žaidėjos to neįvertins, bet užtat senosioms mini pavydą sukelia :D

      Dėl kitų versijų užkariavimų, tai jau taip :D Net ir aš turiu kelias paneles įvairiose versijose, kad išbandyt vis kažką naujo, kaip ir dabar ^^

      Panaikinti
    2. Bet iš administratorės komentaro atrodo, kad toji rausva apranga gaunama kaip atlygis vykdant užduotis ("Naujos panelės gali surinkti šią aprangą."), o savo komentaru norėjau pabrėžti, kad ir ji gaunama tik užsiregistravus :)

      Smagu, kad Kanelės ir Imusic blog'as jau turi sulaukęs skaitytojų. Dedu į tas merginas dideles viltis, kad bus tikrai įdomus ir originalus blog'as :D

      Panaikinti
    3. Vyshia kur ant galo rašiai ,kad ši apranga gaunama su naujais apmokymais buvai visiškai teisi bet pamiršai prie suknelės pridėti auskarus ir dirželį

      Panaikinti
    4. Įkėliau tą nuotrauką, ,kurią Liamba buvo sulipdžius kovo aštuntąją :D Tai taip, trūksta kelių detalių, bet visos žinome, apie ką eina kalba ^^

      Panaikinti
  2. Ir dar gauname 1 kambarį su tapetais ir grindim

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jo. Wau. Aww.. Ach...ommg kai blogas fainias.:D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Turėjo nebelikt tų "nereikalingų" žinučių, bet aš jas visvien gaunu, kai pakviečiu paneles į dvikovas :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tai atgal pakeitė, dėl to labai džiaugiuos :D vieną ar dvi dienas be žinučių pabuvom, paskui vėl sugrįžom prie jų, čia gi labai gerai :D

      Panaikinti
    2. Forume administratorė sakė kad jas sugrąžino kartu padovanotos senbuvėms aprangos, kurias dabar gauna naujokės. :) Bei dar rašė kad yra diskutuojama dėl kitu pakeitimų. Administratorės žinutė : http://www.part.lt/img/530ae16ee5461cac4c9a716529bf6a80566.png
      - MaDiSOnn...

      Panaikinti
  5. Nesąmonė, mes tuos daiktus už safyrus pirkom, o naujokės nemokamai gauna :( Dar ant misijų 20 safyrų surenka ir tokią nuostabią suknelę gauna :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Slaptai tikiuosi, kad ir senbūvėms iškils proga gauti tų safyrų ir kokią gražią suknelę :D Tikiuosi :D

      Panaikinti
    2. Kaip sakiau bus mums padovanotos tos suknelės kurias dabar gauna naujokės :) Na dėl safyrų nežinia bet tikiekimes kad ir mums pasiseks juos gauti ;)
      - MaDiSOnn...

      Panaikinti
  6. Jau dave ir senbuvem sf ir tas aprangas, atsijunkit ir vel prisijunkit ir pamatysit! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, jau matėme :) Šiandienos "Panoramoje" Vyšnia būtinai tai paminės ;)

      Panaikinti
    2. Paminekit ir tai, kad kai kurioms panelems leidzia aukoti sf klubui, o kai kurioms ne, Administratoriai turbut nesutvarke gedimu, todel kai kurios paneles gali aukoti laimetus sf klubui :)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.