2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Vestuvių dvelksmas..

Sveikos!

Šį pirmadienį aš su gana trumpu ir galbūt neaiškiu įrašu.. neaiškiu dėl to, nes šiame įraše bus daaaug spėlionių, o patvirtintų faktų, vos vienas.. tačiau vis vien bandysiu pasidalinti su Jumis savais radiniais ^^


Kaip jau ir galėjote suprasti iš pavadinimo bei viršuje esančios nuotraukos, šįkart dalinsiuosi mini vestuvių radiniais.

Pradėkim nuo pat pradžios. Kaip jau daugelis merginų žino, surengus sužadėtuvių vakarėlį, Jūsų lauks vestuvių vakarėlis. Radau senesnį įrašą forume apie vestuves. Paryškinau datą viršuje nuotraukos, nes įrašas gana senokas. Esmė tame, kad 2014.11.03 administratorė nebuvo užtikrinta, ar vestuvių vakarėliai tikrai realus dalykas.


Tačiau pirmosios panelės, kurios suorganizavo sužadėtuves, pasidalino šiuo užrašu su kitomis žaidėjomis:



Toliau turėtų sekti administratorės įrašas apie vestuves, kur ji minėjo, kad be 2015 metų pabaigos, vestuvių vakarėlio galime nė nesitikėti, nes kūrybinis procesas užima tikrai daug laiko. Deja, šio įrašo rasti negalėjau, bet puikiai atsimenu Kašmyro Mafijos minėtus žodžius. 


Tadaaaam, dabar prieinam prie mano dviejų atrastų nuotraukyčių. Vieną iš jų Jūs ko gero pastebėjote superpanelės facebook paskyroje, kuri buvo pagrindinė puslapio profilio nuotrauka. Manau, kad ji skirta būtent toms vestuvėms dėl aprangos, šukuosenos. Šie ant panelės matomi drabužiai nėra patalpinti į žaidimą (kalbu apie šukuoseną bei baltą suknelę). Puokštė ir fonas, kurie matomi šioj nuotraukoj, yra iš paprasto sužadėtuvių vakarėlio, bet viliuosi, kad ši puošni šukuosena būtinai bus vestuvių vakarėlyje.


Pats pačiausias atradimas, dėl kurio ir sugalvojau sukurti šį trumpą įrašą, yra ši suknelė. Nematyta, negirdėta, tačiau labai daili, šviesi, spėju, kad vestuvinė suknelė. Radau aš ją užsenietiškos superpanelės versijos pradžioje. Kai vakar šniukštinėjau po įvairias versijas, šios nuotraukos dar nebuvo. Pamatytas vaizdas tikrai patraukė akį. Jei ne fonas ir skrendantys balandžiai jame, negalėčiau taip drąsiai pareikšti, kad tai būtent vestuvinė, bet kai susideda visi faktoriai į vieną, abejonių nelieka :)) Išties, laukiu nesulaukiu, kada galėsime pamatyti visus šiuos vestuvinius grožius vienoje vietoje, o ne atskirai . Tikiuosi, kad vestuvėse dominuos ne vien pūstos ar tortinės suknelės, norėčiau sulaukti įvairaus galimo pasirinkimo ^^

Po truputį stebint mums lengvai mėtomas užslėptas vestuvių užuomenas, bandau spėti, kad darbas vyksta gana sparčiai ir jau šią žiemą galėsime sulaukti vestuvių vakarėlių!


Linkiu šilto ir ramaus pirmadienio vakaro, bei darbingos paskutinės balandžio savaitės ^^

P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.