2015 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

"Soliteris"

Sveiki dar kartą!
Grįžtu pas Jus su dar viena naujove - būsimais soliterio tipo žaidimo daiktais.

Šiandien forume KasmyroMafija (labai dėkojam^^) pateikė mums naujus kūrėjų planus, kurie netrukus bus įgyvendinti Mados arenos žaidime.
Taip pat, atskleidė, kad jame bus galima laimėti aprangų, šukuoseną, automobilį, būsto baldus ir profilio foną. Taigi, kviečiu pasižiūrėti, ką galėsime laimėti, jei mus lydės sėkmė kortų žaidime - soliteryje.

Taigi, pradėkime nuo aprangų. Kaip išsiaiškinau, jų iš viso bus keturios ir jos bus sudarytos iš palaidinių ir sijonų, reiškia, čia nerasite suknelių. Manau, tai labai gerai, bus galima kombinuoti įvairius "suknelių" variantus - keisti apačią ir viršų kaip tik nori :)
Kaip matote,visos aprangos išties labai prabangios, nekalbant apie tai, kad šventiškos, o kai kurios netgi ir labai pompastiškos. Kuriom patinka toks drabužių stilius, tikrai neliks nusivylusios naujomis aprangomis. Pripažinkime, visos aprangos įspūdingos ir traukiančios akis. Išleistuvių šventėje taip apsirengusios tikrai neliksite nepastebėtos :D




Vieno sijono pilno dydžio neradau, tačiau įkėliau jo ikonėlę, kažką galima įžvelgti... :)

Dar vienas prizas - automobilis. Velniškai prabangus ir brangus automobilis - Lamborghini... pasigrožėkite:

 Ir dar vienas prizas, kurį galėsime gauti - šukuosena:

Taip pat dar galėsime rinkti ir būsto daiktus. Tarp jų rasime ir šventiškus tapetus bei grindis. Iš viso baldų bus12, jei, žinoma, teisingai suskaičiavau ir viską radau. Tai: 3 pakylos, 3 balionų "puokštės", 2 kabantys papuošimai, 2 rutuliai-balionai (ant žemės)bei minėtieji tapetai ir grindys.

Ir be visų šių gėrybių dar galima bus gauti profilio foną, kurio, deja irgi neradau, matyt, dar nėra jis įkeltas į žaidimą, tačiau, manau, kad jis bus lygiai toks pats, kaip ir prieš tai jau matyti tapetai su gindimis :)

P.S. Visos aprangos ir kambarys sudėlioti taip, kaip aš įsivaizduoju. Nežinau, ar taip atrodys pateiktas kūrėjų variantas :)

P.P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

3 komentarai:

  1. Fonas tai žavingas! :{} ;*** <3
    Labai patinka 1-os 3 aprangos - 3-a - mylimiausia - labiausiai sužavėjo. :)
    O šiaip visos jos (išskyrus 4-ą man) išties traukia akį, jos ryškios, pompastiškos, turi savo "kabliukų/perliukų" - be jokio dėmesio tikrai neliksi! ;) ;D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kodėl čia nėra rūbų ar ko ten , nu šauktukus meta ir tiek? Beto geras blog'as xD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pusė blog'o neteko iliustracijų, kai blogger'io naudojama talpykla sugalvojo ištrinti Liambos talpykloje saugotas iliustracijas, t.y. tas, kurias į blog'ą sukėlė Liamba.

      Smagu, jog blog'as patinka ir su savais minusais ^^

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.