2015 m. liepos 30 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (27)

Sveiki, mieli skaitytojai :)

Man, kaip visada, džiugu žinoti, kad su nekantrumu laukiate naujo įrašo. Deje, tačiau vakar negalėjau šiam įrašui skirti daug laiko, tad pasilikau jį šiandienai. Juk daug smagiau kažką veikti, kai nereikia skubėti, taip? :) 

Taigi, kviečiu pradėti kassavaitinę "Panoramos" apžvalgą. 


Konkursas

Antradienį pasibaigęs forumo konkursas "Prie jūros!" paskelbė dešimt laimėtojų, iš kurių keturios tapo Forbes klubo merginos. Šį kartą Fortūna palanki buvo Kittei, eimantelei, .Melany. bei Milai

 Manau, jos puikiai pagavo jūros skleidžiamą dvasią bei šauniai įsikūnijo į tam tikrus charakterius. Štai, Kittie su Daniel nusprendė jaukiai susisupti į pledą ir bent valandėlei užmiršti visus rūpesčius, kol fone romantiškai ošia jūra (nors nepanašu, kad Kittei šis garsas būtų mielas ausims). Eimantele, .Melany. ir Mila su Kristijanu, rodos, atvyko prie jūros smagiai pasibūti ir pademonstruoti paplūdimio madų... Ką gi, atrodo, jiems visiems pavyko pavergti balsuotojų širdis savo nepaprastai dailiais, vasariškais deriniais :)
Iš kairės: Kittie ir jos sužadėtinis Daniel, eimantele, .Melany, Mila9 ir jos vaikinas Kristijanas
Siunčiame laimėtojoms  ( ir laimėtojams, be abejo )  pačius šilčiausius, didžiausius sveikinimus ir linkime sėkmės tolimesniuose konkursuose ^^


Gimtadienis 

Šią savaitę forbės ir vėl masiškai traukė į klubines žinutes su tonomis tortų, upeliais šampanų ir, žinoma, glėbiais įvairių gėlių. Taip - sveikinome šventės kaltininkę, kuria tapo mūsų G-Tija
Tikimės, kad smagių gimtadienio akimirkų prisirinkai visiems metams į priekį ^^


Žaidimai

Per šią itin greitai praskriejusią savaitę Mados arenoje nebeliko mūsų visų mylimo, tačiau, tikiu, kad per dvi savaites spėjusio įgrysti teleporterio (žaidimo "Spalvų festivalis"), kuris mus pririšdavo aštuonioms ilgoms kankinamoms valandoms prie kompiuterio ekrano. Tikiuosi, kad už tai teleporteriui atsilyginote su kaupu ir susirinkote visus daiktus ir drabužius nemokamai...na, bent jau norimus turėti būste ir drabužinėje :)

Tačiau, kad per daug neliūdėtumėme ir turėtumėme šiokios tokios veiklos, kūrėjai į Mados areną įmetė kitą žaidimą - "Filmų naktis". Šis žaidimas, ne abejo, ne toks smagus, kaip teleporteris, kadangi čia reikia pasikliauti savo sėkme, arba turimų safyrų kiekiu. 




Forumas

Gaila, bet naujienų, susijusių su mūsų Mados arena, forume nėra. Tačiau panelė Kylie surado ir pasidalino mums nauja Mados arenos versija - turkiška. Manau, būtų visai įdomu užmesti į ją akį ir paieškoti skirtumų tarp dviejų žaidimo versijų.

Visų pirma, dėmesį atkreipia visai kitoks prisijungimas, nei mūsų versijoje.
Kaip jis atrodo, galite pasižiūrėti paspaudusios ČIA.

Prisijungimo puslapyje išties daug įvairių gražių paveikslėlių, kurie, manau, sudomina ne tik naują, bet ir seną žaidėją :) Taigi, nusprendžiau ten susikurti lėlę ir aš.

Prisijungus prie žaidimo, šis nustebino tuo, kad turi velniškai erzinančią muzikėlę...nežinau, kas galėtų ją ištverti. Einant į kitą puslapį, ši pradeda groti iš naujo, ir iš naujo, ir iš naujo...ji būtų puiki kompanionė maišant verdančią smalą pragare. Galiausiai supratau, kaip ją išjungti ir pagalvojau, kad ačiū kūrėjams, jog jos neįkėlė ir į mūsų versiją.

Dar vienas minusas, kurį radome su Vyšnia, tai kad turkiškoje versijoje visai neapsimoka pirkti safyrų didelėmis sumomis. Tarkim, pas mus pirkti daugiau safyrų apsimoka labiau, nes gauni šiokį tokį priedą. O turkiškoje negauni jokio priedo. Tiesa, ten galima pasipildyti savo turimų safyrų kiekį trimis vienetais, jei kažkam pritrūkai. Už tris safyrus tektų pakloti vieną lirą (1 turkijos lira = 0,3 eurų).

Na, o dabar paliekame žaidimo minusus nuošaly ir einame ieškoti kažko įdomaus mums visoms.

Taigi, šioje versijoje suradau keletą vaikinų, kurių išvaizda skiriasi nuo lietuviškoje Mados arenoje esamų vaikinų. Nauji turkiški berniukai atrodo taip:


Prie paskutinio taip ir norėjosi rašyti "Mans Zelmerlow", vietoj "Nicholas Moore", juk panašus, ar ne?

Kalbant apie panašumus, atradau panašų supermodelį į Evą Mendes (viduryje).
Be "Evos", turkiškoje versijoje yra dar dvi naujos kūrėjų pieštos panelės, kurios taip pat abi yra supermodeliai.

Ta pati mergina, supermodelis, pavaizduota ir supermodelių paieškoje:
...bei pasiekimuose:

Visa kita, kiek teko apžiūrėt, tas pats, kas ir mūsų Mados arenoje.
Tačiau, jei buvos įžvalgesnės pradiniame puslapyje, galėjote pastebėti besipuikuojančią naują suknelę, kuri galimai bus artėjančiame vestuvių vakarėlyje:

Šį vakarą apžvelgė senienas ir naujienomis su jumis dalinosi
Jaukaus visoms likusio vakaro ir ramios nakties. Iki kito karto ;)

9 komentarai:

  1. O man tas James ir Charles susivedė su Neviliu Nevėkšla iš Hario Poterio filmų :mmm:

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. James tikrai panašus, o tas Charles tai jau nebe vaikinas, o vyras, man atrodo dėl tų raukšlių ant kaktos :D
      Dar Robert atrodo kaip aktorius Taylor Lautner :D
      Vis tiek, man atrodo, kad kūrėjai turėjo kažkokį prototipą, pagal kurį kūrė :D

      Panaikinti
  2. Galima sakyt kiekviena diena užsuku į Jūsu bloga ieškot ką nors naujo... :) Smagu kai karts nuo karto pasidalinat kažką su kitomis panelėmis.
    Ypač man patinka Jūsu komanda, įraśai nei per trumpi nei per ilgi. Linkiu Jums niekad nesustot rašyt šito blogo!! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O mums smagu, kad turime tokią aktyvią skaitytoją ^^
      Dėkojam už komentarą ir nuomonę :)

      Panaikinti
  3. Tas GERAS jausmas, jos pamatai savo vardą :D :)

    Su muzika sutinku, ir man ji tokia žudanti pasirodė :D
    Linkiu sekmės su blogu, šaunuolės ! :)

    Kylie.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Atsiprašau, bet čia gal ne į temą, bet ar dar nenusimato nauji žaidimai ? :3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kol kas apie naujus žaidimus jokios informacijos neturim, neradom nieko :)

      Panaikinti
  5. umm čia man vienai į akis krito tą ranka kur lady popular ir tie modeliai ir prie kailinių ranka kyšo >,<
    http://www.talpykla.com/?di=4JI9

    AtsakytiPanaikinti
  6. He-heeey!.. Kaip man čia labai į temą, kai vakar grįžus iš Turkijos ir aplankiusi Forbių blog'ą darkart išvystu kažką turkiško ir čia! =D Geras sutapimas! ^^
    Mano akimis visi 3 supermodeliai turkiškoje versijoje daug gražesni negu mūsų. Ypatingai modeliška 1-oji iš kairės moteris su tais 'flawless' besiplaikstančiais (jaučiu, modeliuojant prieš ventiliatorių xD ) plaukais! 2-a irgi tokia daili, miela, 3-ia - nieko ypatingo, bet vis tiek geriau nei bet kuri mūsiškė. Gooosh, ta juodukė mūsų... >,< Bent jau man asmeniškai pati normaliausia iš mūsų bobų brunetė arba blondinė.. :d
    Vaikinai iš kažkur anksčiau matyti jau tokie.. Jo, sutinku su jūsų išvardintais sugretinimais, ypač Taylor Launter. :D Įžvalgus ir Lunos HariPoter'iškas pastebėjimas. ;) Ir man vis tiek mūsiškiai nauji - tikri ledai! ;** - dėl jų, ne kaip atvirkščiai dėl supermodelių, labai džiaugiuosi! ;) :) Man taip vis matosi, kaip turkų galvos į priekį keistai palinkusios. ;D
    Na, o ši įstabi suknia man tikraai daug labiau 'FLAWLESS' negu ta, kuri pas mus, į geltonumą/gelsvumą tokia - nesulyginsi! Prieš šią ta atrodo netgi ne vestuvinė kažkokia tokia.. :D Ši tokia lyg plunksnuota, puri ir labaai graži, kurią norėčiau apsirengti ateityje per savo didžiąją šventę!!! <33 ( 3

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.