2015 m. liepos 15 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (25)

Sveeeiki!


Kaip ir kiekvieną trečiadienį, susitinkam čia aptarti savaitinių Forbes club bei žaidimo įvykių!

Iš pat pradžių norėtumėme su jumis pasidžiaugti keliais blog'o skaičiukais. Pirmiausia, šis "Panoramos" įrašas jau net dvidešimt penktas! Skaičius tikrai ne iš mažiausių. O žinant, kad panorama rašoma kas savaitę, tai net 25-ios Forbes club įvykių savaitės. Antra, sprendžiant pagal pastarųjų įrašų reakcijų bei komentarų gausybę, mūsų sekėjų gretos vis didėja, taip pat ir peržiūrų skaičiukas auga protui nesuvokiamu greičiu, už ką ir esame dėkingos būtent jums. Dabar su nekantrumu lauksime 66666 peržiūrų, kurį pasieksime jau po maždaug 600 jūsų apsilankymų :))

Nors vasara pasiekė jau savo įkarštį, tačiau įvykių šį kartą klube ne ką mažiau, negu praėjusiomis savaitėmis. Manau, 25-ąją savaitę pradėkime sveikindami mūsų šaunias klubietes su podiumų bei konkursų laimėjimais.


Visų pirma, norėtumėme pasveikinti mūsų šauniąją .Melany. iškovojus du paskutiniuosius būsto konkurso ir paprastojo podiumo bronzos trofėjus! Tik įsivaizduokite, kiek darbo ir pastangų buvo įdėta, tam, kad gautų šiuos trofėjus... Nuoširdžiausi sveikinimai, Mel!

.Melany. su savo iškovotais trofėjais


Šį kartą turime net tris konkurso "Sporto aistruolė" nugalėtojas. Sveikinimai šiai žaviai trijų damų kompanijai, stebinkit mus ir toliau savo šauniais deriniais. Linkime sėkmės tolimesniuose konkursuose ^^

Konkursų nugalėtojos. Iš kairės: Kittie, Eimantele ir Mila9


Dar, šia smagia gaida, galime prisiminti ir pasidžiaugti gimtadieniu, kurį šventėme ketvirtadienį. Džiaugiamės, kad tave turim, Kristale! Linkim išlikti tokia pačia energinga, pilna gerų emocijų mūsų Kristale. Pakartotini sveikinimai!





Paliekant klubo reikalus nuošaly ir grįžtant prie daugumai aktualios visos Mados arenos "Panoramos" - šią savaitę mus aplankė naujoji kolekcija pavadinimu "Pozuok stilingai".

Pilna maudymosi kostiumėlių bei vasariškų drabužių kolekcija mūsų parduotuvėse laikysis dar vieną savaitę.

Norinčios pakeisti savo panelės pozą, skubėkite apsilankyti šioje parduotuvėje, kadangi vėliau galite gailėtis.

Nors kainos ir kiek žnaibančios piniginę, tačiau rezultatas apsirengus vertas šios aukos.^^

Išsamesnę kolekcijos apžvalgą rasite apačioje, prieš tai buvusiame įraše.




Taip pat Mados areną aplankė dar vienas naujas žaidimas "Spalvų festivalis", kurio metu Jūs galite aplankyti penkių spalvų portalus ir susirinkti sau patinkančius prizus.

Šio žaidimo prizus radome kiek anksčiau, negu jis pasirodė žaidime, tad daugelis panelių turėjo galimybę su drabužiais ir baldais susipažinti dar jiems nepasirodžius Mados arenoje.

Žaidimas yra teleporterio tipo, tad tai yra gana patogus būdas laimėti bent jau tris portalus nenaudojant safyrų, panelėms, negalinčioms jų pirkti, todėl tai puiki proga turėti ypatingų daiktų savo drabužinėje.


Dar viena naujiena - žaidimą pristatantis video!
Kol kas lietuvių kalba tokio filmuko nėra, tačiau yra dar 6 kalbos, kuriomis jis sukurtas.



Taigi, tikriausiai tiek įvykių šią savaitę :)

Mes,
ir


atsisveikiname su jumis iki kitos savaitės (žinoma, tik tuo atveju, jei žaidime nebus jokių naujienų:) ).
Gražios likusios savaitės ir smagaus savaitgalio, merginos!

5 komentarai:

  1. Kiek žinau, bus naujos lupos, panašios iš sužadėtuvių. Nauja rankų poza ir bus galima keisti plaukų galus (spalvą)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš kur tokia informacija? Gal galima plačiau? Kai rašėm panoramą, tai to nepastebėjom forume, galbūt tai šviežia naujiena?

      Panaikinti
    2. Atskiro šaltinio neradau, bet ta kur pradinio puslapio modelis, kur buvo ranka į šoną atsirado "pozuok" stilingai. Pradinio puslapio kitas modelis rodantis du pirštus, nenuostabu jei tokia poza pasirodys ir čia. Ir tas vidio kur jūs pasidalinote, jame tos naujos lūpos panašios į sužadėtuvių. Jis yra ir pavaizduotos ir ant puslapio modelio rudais ilgais plaukais. Taigi. O apie plaukų galus susidariau tokią nuomonę, nes tam vidio buvo tai kaip ir parodyta.

      Panaikinti
    3. Beveik kaip deketyve. :D

      Panaikinti
    4. Gali būt :D Bet čia tiesiog mano patebėjimai :)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.