2015 m. liepos 17 d., penktadienis

Naujas pradinis puslapis???

Sveiki visi, sugrįžę į Forbes club blogą ^^

Šį kartą jums atnešu gana pasenusias naujienas. Pasenusias todėl, kad panelės, neapsiribojančios vien lietuviškąja versiją, šį dalyką jau matė seniai. Tačiau tos, kurios ištikimos vien tik lietuviškai Superpanelės versijai, taip ir nenumano apie dar vieną galimą atnaujinimą - pradinį puslapį.

 Kažkodėl mūsų versija, http://superpanele.draugas.lt/, liko viena iš tų, kurių pradinis puslapis dar neatnaujintas. Tuo tarpu, kitos versijos džiaugiasi pasikeitusiu pradinio puslapio dizainu jau senokai. Kaip atrodo naujas dizainas, galite pamatyti, pavyzdžiui, http://ladypopular.com/ puslapyje.

Atrodo, kad kūrėjai visai pamiršo apie mūsų egzistavimą, tačiau užvakar man nutiko keistas dalykas. Bandžiau per telefoną prisijungti prie savo superpanelės. Įvedus teisingus duomenis iš mums įprasto pradinio puslapio, atsidūriau ne savo superpanelėje, o naujo dizaino pradiniame puslapyje, kuris buvo pritaikytas lietuviškai versijai. Kiek žinau, niekas dar nėra matęs, kaip atrodytų mūsų naujas pradinis puslapis, todėl dalinuosi keliomis savo sumeistrautomis nuotraukomis, turiu pridurti, kad telefonas nefotografuoja savo ekrano vaizdo, taigi, po trijų valandų fotošopinimo, išvarvintų akių, išlieto prakaito, sugadintų nervų, gavosi gan tikslus vaizdas to, ką mačiau telefone.



Taigi, kaip jau žinote, pačiame puslapio viršuje, yra keturi judantys paveikslėliai, kurie tam tikra tvarka keičiasi ir trumpai apžvelgia žaidimo funkcijas. Pas mus jie atrodytų taip:
P.s. prisijungimo mygtukas būtų maždaug virš panelės.
O paėjėjus kiek žemyn, galime pamatyti kiek labiau išplėstą žaidimo aprašymą:


Taigi, štai toks būtų/bus mūsų lietuviškos Superpanelės pradinis puslapis. Ar norėtumėte ir laukiate naujo dizaino? Ar jus tenkina senas ir bet kokios naujovės jums ne prie širdies?


Taip pat siūlau prisiminti, kaip atrodė ankstesni Superpanelės pradiniai puslapiai :)
Pats pirmas, dar tik žengiantis pirmuosius žingsnelius link populiaraus žaidimo, Superpanelės dizainas atrodė taip:
(paveikslėlis rastas internete)

Antrasis pakeitimas tapo šiek tiek modernesnis:
(paveikslėlis rastas internete)

Trečias pradinis puslapis, atsiradus Mados arenai, tapo tokiu:
 (paveikslėlis rastas internete (ačiū Grazuolala'i :) ))

Ketvirtas pradinis puslapis buvo toks:

Na, o penktas atrodo taip, kokį turi jau dauguma kitų Superpanelės versijų ir kurio dizainą rodžiau kiek aukščiau.


Smagaus visiems penktadienio ;)

P.s. pasirodo, toks atnaujinimas bus ir mūsų versijoje :)

17 komentarų:

  1. sita vaizda ja senai esu maciu ladypopular puslapyje taciau tokio labai noreciau ir lt versijoje man jis labai grazus !!!!
    tikrai tokio noreciau

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tiesą pasakius, atrodo juk: "Koks gi skirtumas??" - nei šilta, nei šalta.. Bet vis dėlto man vis tiek širdžiai mielesnis dabartinis.
    Nors, kaip jau aišku, čia ne diskutuojamas klausimas, o jau nuspręstas dalykas - šis atnaujinimas tikrai netrukus bus - teks tik su juo susitaikyti ir mes visos bei išimčių prie to priprasime. :)

    P.S. (šiuo atveju, bent jau man visiškai nenusivylimas buvo, kad dėl naujojo pradinio puslapio kūrėjai pamiršo apie LT versijos 'egzistavimą', kaip tu rašei.. :D )

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man taipogi labiau patinka dabartinis puslapis, ir būčiau visom keturiom už kad pagrindinis dizainas išliktų toks pat, keistų tik paveikslėliųs fone. Na, bet yra kaip yra, tikrai, teks susitaikyti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Liamba, telefonas fotkina savoo ekraną :) Reikia spausti vidurinį ir išjungimo mygtukus vienu metu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš žinau, kaip fotografuoti ir kaip fotografuoja telefonai dauguma savo ekranų :D Tačiau mano šiam telefonui daryk ką nori, tačiau jis nereaguoja, bandžiau ne tik aš fotografuoti, tad mano pirštai nekalti :)

      Panaikinti
  5. Na, va. Štai jau šiandien popiet netikėtai ir atkeliavo naujasis pradinis puslapis į mūsų lietuviškąją MA versiją. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gal žinot kada mus pasieks naujos kolekcijos ? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kiek žinome, naujų kolekcijų artimiausiu metu nebus, nebent tik žaidimai:)

      Panaikinti
  7. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Per šį atnaujinimą nebegaliu prisijungti prie savosios lėlės.. Ir suprask, kad nori, kodėl čia taip, vedu teisingus duomenis, bet še tau, nieko.. Manau, kad paspaudus "Pamiršau slaptažodį" pakeitus slaptažodį, gautus lygiai tas pats, atsiprašant š (atleiskite, už negražų išsireiškimą) Nebegaliu prisijungti prie savo superpanelės, nemanau, kad tai labai geras dalykas, dabar išvis nebežinau ar ji išvis egzistuoja... Jeigu kas nors galite patikrinkite ar egzistuoja "saveja" (be kabučių) Dėkui!
    Lauksiu žinių. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, superpanelė saveja, 30 lygio egzistuoja:)
      Tavo vietoje nekeisčiau duomenų, o bandyčiau visų pirma išsivalyti naršyklės atmintį, jei nepadės, atsisiųsk kitą naršyklę (mozilla, chrome, opera ir t.t.) o jei ir tai nepadės, pamėginčiau jungtis telefonu, per kažkur vis vien leis prisijungti. Sėkmės ;)

      Panaikinti
    2. O jei ką, savej, tai rašyk tada tiesiai kūrėjams - per atsiliepimus, aišku, negali, tai turiu omeny paštu kreipkit kritiniu atveju - superpanele@draugas.lt.

      Sėkmės grįžtant!

      Panaikinti
    3. Labai jums dėkoju, saulytės! :**
      Good luck! :* - Prie savejos jau prisijungiau!! :33

      Panaikinti
  10. Atsiradus mados arenai pradinis puslapis iškarto toks nebuvo, truputį palandžiojau po google ir radau pirmąjį pradinį puslapį mados arenai atsiradus :)
    http://oi50.tinypic.com/2h5tzr6.jpg

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tiksliai :) Žiūrėjau, žiūrėjau ir kažkas man ne taip čia buvo šiame įraše :D Ačiū.

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.