2015 m. liepos 4 d., šeštadienis

"Mados arenos" naujienos

Sveikos, vasarotojos!

Tikriausiai, vasarą leidžiate itin smagiai, ypač dabar, kai oras išties lepina ir pats varyte varo žmones į gamtą...Tad,turbūt ne vienai iškilo klausimas, kodėl šiandien, tokią karštą dieną, Forbes klubo blog'e atsirado naujas įrašas, kodėl Liamba su Kittie nepramogauja lauke.  O atsakymas paprastas:
 Todėl, naudodamos produktyviai laiką, leidžiamą prie kompiuterio, sumanėm pasidalinti su Jumis būsimomis naujienomis. Šį kartą tai ne tik būsimo žaidimo drabužiai ir baldai, tačiau kai kas daugiau :)

Naujienas pradėkime apžvelgti nuo būsimo žaidimo. Mes su Kittie manom, jog čia galėtų būti teleporterio tipo žaidimas. Tačiau, ar mes teisios - nežinia. Kol kas mūsų administracija tyli ir neatskleidžia paslapčių, todėl mes galime pasidalinti su Jumis naujienomis tik dalinai - parodyti prizus.

Panašu, jog kūrėjai sumanė ir į "Mados arenos" žaidimą įnešti šiek tiek vasaros šurmulio, linksmybių bei pakilios nuotaikos, mūsų lėles nukeldami į muzikos festivalį!


Šiame žaidime jūsų lauks dvi naujos šukuosenos ir keturios skirtingos aprangos, iš kurių dvi turės pozą. Tiesa, šį kartą viena poza yra sena, kuriai galėsime pritaikyti jau buvusius žaidime vienkartinius kavos puodelius. O kita poza bus nauja - rankinėje tupintį mažylį biglį laikanti sulenkta ranka.

Kalbant apie pačius būsimo žaidimo drabužius ir jų stilių, kūrėjai neabejotinai įkvėpimo sėmėsi  iš žmonių, kurie lankėsi Coachella (liet. Koačela) festivalyje. Šis festivalis vyksta Kalifornijoje, Indio mieste, kurio dalis yra dykumoje, todėl suprantama, kodėl šio festivalio svečiai renkasi šviesius, itin plonos medžiagos drabužius. 
Manau, su drabužiais kūrėjai susidorojo puikiai. Čia galime rasti ir bohemiškų ir hipiškų ir netgi stileivų kasdienybe tapusių drabužių akcentų. Pradedant nuo gėlių vaikinų, baigiant kimono.
 




Dar vienas dalykas, kurio nepaminėjau - nauji šventiniai makiažai. Žaidime jų bus 8. Jeigu kam nors patinka savo lėlę marginti tatuiruotėmis ar chna dažais, tai tikras lobis, mielosios!..na, bent jau pirmųjų šešių nuotraukų šventiniai makiažai. Kodėl, suprasite pačios ;D


Taip pat naujajame žaidime mūsų laukia daugybė įvairių būsto papuošimų ir du nauji tapetai bei dvejos grindys, kurie leis sukurti skirtingą aplinką: dieną arba naktį. Taip pat ir skirtingą festivalio nuotaiką.


Jeigu kalbėdama apie drabužius minėjau, kad tai neabejotinai Coachell'os festivalio stilius, pažiūrėjus į naujus būsto daiktus sakau, jog tai - neabejotinai legendinis Woodstock'o (liet. Vudstoko) festivalis. Pasižiūrėjus vien į pagrindinę sceną su peace ženkleliu bei margais raštais, šone stovintį Wolksvagen T1, nori nenori imi akimis ieškoti horizonte gėlių vaikų, kurie karaliaudavo Vudstoko festivaliuose dar nuo 1969 metų.
Palyginus šiuos du festivalius, Coachella yra tikras mažylis prieš Woodstock'ą, kadangi šis gyvuoja jau ilgus 46 metus, tuo tarpu, Coachella tik 6 metus. 
Beje, kaip realiai atrodė Vudstoko scena, galite pasižiūrėti paspaudusios ČIA :)



Su žaidimu išsiaiškinome, dabar aptarkime dar vieną naujieną, kurios intrigą išlaikiau iki įrašo pabaigos :D

Ieškodamos naujų baldų, netikėtai atradome naujus trofėjus!
Kol kas nežinome, koks podiumas greitu metu atsiras žaidime, tačiau spėjame, jog šie trofėjai gali būti skirti mūsų išpuoselėtiesiems gražuoliukams - sužadėtiniams. Kaip žinome, jiems dėmesio niekada nebūna maža, todėl jie jo pagrobs dar truputį. 
Šiems, žinoma, pavydi ir mūsų gyvūnėliai (likę visai be dėmesio), todėl trofėjai gali būti skirti ir gyvūnams. Tačiau gyvūnų podiumą jau turėjome "Superpanelės" žaidime, tad šansų, kad atsiras toks podiumas ir "Mados arenoje" labai mažai.


Smagaus ilgojo savaitgalio! Ir nepamirškite po jo patikrinti "Mados arenos", galbūt jau gyvensime čia nauju muzikos ritmu ^^


15 komentarų:

  1. SUPER!!! man tik idomu kokio tipozaidimas bus nuojauta kuzda dovanos bus del sventinio makijazo ;)
    Laukiam nesulaukiam :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikiuosi, kad nebus dovanos. Man ten niekada nesisekė://

      Panaikinti
  2. Dėl tų trofėjų-aš manau,kad juos laimės tos panelės,kurios per tam tikrą laiką nusipirks daugiausiai safyrų...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašom nepakišinėti kūrėjams negerų minčių :D
      O šiaip, įžvalgus ir teisingas komentaras, Beata :)

      Panaikinti
    2. Liamba - ir 1-ojo komentaro - Anonimo - mintis dėl dovanų tipo žaidimo - man irgi nepatinka!!!!! xD
      Teleporteris - mano vienintelė meile!.. - tegu ji kompensuoja tai, kad teko patirti didelį nusivylimą dėl "Jachtos" - tiesiog UŽMUŠA tos 5/6 daiktų zonos... -.- :D (Bet dar turiu vilties, nes žaidimas - dar nesibaigia - tęsiasi! ;) :) )

      Panaikinti
    3. Man taip pat, Clare, labiausiai patinka teleporterio tipo žaidimas, ir būčiau labai laiminga jei jis būtų, nes drabužiai šie bei šukuosenos man išties patiko, netgi labiau už dabartinius "Jachtos" :)
      Tačiau pastebėjau, kad vyrauja dvi nuomonės dėl šio žaidimo, kad tai bus arba dovanos arba teleporteris...o jei visos neteisios būsim? :D

      Panaikinti
    4. Hmm.. Svarstau, tai kas gi būtų, jei tas nelemtas atvejis, kad abi pusės klys?
      Mačiau vieną siūlymą forume, kad gal tai gali būti žemėlapio tipo žaidimas - tačiau kažkas ten pat argumentuotai tai paneigė ir vėlgi pridūrė, kad pagal viską šis Woodstock'o fesivalio lobis labiau pritinka teleporterio tipui. Tiesą pasakius, aš taip pat, logiškai "pamįslijus", laikausi pastarosios nuomonės. :)
      Pray for it to happen!!! ^.^
      Team Teleporter - laikom kumščius! :D

      Panaikinti
  3. As neskaicius komentaru taip pat pagalvojau, kad bus podiumas safyru karalienems :D Siaip butu visai fainas podiumas gyvunams :)
    Geras irasas!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Toks jausmas, kad gali būti arba teleporterio, arba tokio tipo, kaip buvo Londono mados savaitė :DD Man tai labai norėtųsi teleporterio :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. O dabar pareikšiu savo nuomonę dėl naujųjų trofėjų:
    Mat kokį lobį dar sugebėjot čia taip pat atrasti!. :D
    Ant jų nupiešta širdelė - aš akivaizdžiai matau, kad jie ir tepritinka mūsų Brangiesiems. Kitos nuomonės net nesilaikau. Taip būtų ir žymiai nei gyvūnėliai (dėl jų konkurso aš sutinku su įrašo nuomone). Nors, aišku, tai būtų tik išskirtai MA liaudžiai, turinčiai savo 2-asias puses.. Bet kad jau ir taip didžioji dalis juos tikrai turi (pagaliau ir aš!!! :D ). ;)
    Jei jie būtų skirti, kaip jūs sakot, kažkam su safyrais, manau, kad gal ant jų ir būtų atitinkamai išgraviruoti safyro kontūrai, ne? :) Na, bent jau taip Clare "mįslija". :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ein sau.. Ir kaip aš taip prisišnekėjau neįžiūrėjus realaus vaizdo ant šių naujų trofėjų iš pradžių!.. - Juk ten išgraviruotas SAFYRAS!!! :O
      Ooo!.. Deja deja!.. :( ;(

      Panaikinti
    2. Clare, pagal mane Beata bus atspejus..Bet laikikime kumscius, ir tikekimes jog taip nebus.. ;))

      Panaikinti
  6. Tikriausiai, kad cia tas trofejus bus skiriamas toms panelems, kurios nusipirks daugiausiai safyru,

    AtsakytiPanaikinti
  7. Hello! Your site is THE BEST!!!
    I'm curious what is the link of the first picture? Do you have page with all links?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Labai šaunus įrašas, jeigu Clares spejimas bus teisingas, Meih susišliuos visus trofėjus anksčiau laiko :D

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.