2015 m. liepos 1 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (23)

Sveiki, mieli skaitytojai :)

Kaip žinote, šį trečiadienį turėjo pasirodyti jau 24-a Forbių savaitės "Panorama", tačiau tam sutrukdė svarbus rašto darbas, kuris mane kankino visą ilgą mėnesį, o paskutinėmis dienomis, galima sakyti, ne tik kankino, bet ir susimokė su pačiu laiku. Per šį laiko trūkumą kaip reikiant buvau atitrūkusi nuo mūsų mažo Mados arenos pasaulėlio. Ir prabėgus šioms dviems savaitėms jaučiuosi visiška netinkama naujienų apžvalgininkė...Tačiau, važiuojam!

Visų pirma, visas Forbes klubas sveikina mūsų auksines mergaites - .Melany. bei SunnyBunny!
Per šias dvi savaites jos tikrai padirbėjo iš peties. Į bendrą forbiečių trofėjų sąrašą pridėjo vieną auksinį FTV podiumo trofėjų, du auksinius būsto ir du auksinius podiumo trofėjus.
Didžiausi, šilčiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai Jums, .Melany. ir SunnyBunny! Tikimės, kad Jūsų trofėjų sąrašas dar padidės po mažiau nei savaitės, o po kelių mėnesių tapsite tikromis podiumų karalienėmis ;D Sėkmės!


Antra, sveikiname sunkesnio kalibro laimėtojas...čia jums ne kažkokį podiumiūkštį laimėti, o konkursą!
Taip, taip, juk čia reikia užkariauti visų balsuotojų širdis savo deriniais ir iš klumpių verčiančiu žavesiu, o toms, kurioms neįtiksi, bus negailestingos... Žodžiu, jei tai būtų ne virtuali kova, reta kuri iš mūšio lauko išeitų su nesugadintu manikiūru, nesuvelta šukuosena ar su nesuplėšytomis suknelėmis. Todėl be galo džiaugiamės konkursų nugalėtojomis!

Konkurso "Maža juoda suknelė" laimėtojos:
Iš kairės: .Rolina., Lunalight, Dak0ta, .Melany. su Stephan'u, Kittie, eimantele, G-Tija

Konkurso "Gėlėta vasara" laimėtojos:
Iš kairės: eimantele, Justinas su Liamba

Ką gi, šiam kartui, rodos, tiek. Iš tiesų, pati stebiuosi, kokia gavosi šioji "Panorama". Iš tiesų, šis įrašas būtų pavyzdinis "Panoramai". Juk pirminė mūsų mintis buvo sveikinimai, tik vėliau į "Panoramą" prijungėme žaidimo, forumo apžvalgą. Tačiau per šias dvi savaites su Luna puikiai susidorojome su visomis naujienomis, tad man beliko apžvelgti tik sveikinimus, kurių, pripažinkim, buvo nemažai ^^

Linkiu ir Jums mažų bei didelių laimėjimų, kurie įprasmintų bėgančią vasarą :)

1 komentaras:

  1. Sveiki.
    Valio! Pirmoji gavau, garbę čia parašyti sveikinimą!
    Sveikinu paneles: .Roliną., Lunalight, Dak0tą, .Melany.-Stephan'ą, Eimantėle-du kartus, G-tija, Liamba.

    Podiumų siurprizais apsirūpinusias: .Melany. ir SunnyBunny!
    Linkiu, tapt kaip ir Liamba sakė, tikromis podiumų karalienėmis! :)

    Pasirašo: saveja

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.