2015 m. liepos 2 d., ketvirtadienis

"Forbes club" 2 metukai! ŠVENČIAM!

Tada-da-dam!


Prisipažinsiu, netikėjau, kad šis blog'as tiek ilgai gyvuos, kad nuo gruodžio sulauktų liepos 2 dienos :) Žinoma, jį išgelbėjo nuostabioji, apsukrioji Liamba, kuri šį, tokį ne-kompiuterišką vasaros laikotarpį, puikiai valdo padėtį ir todėl esu jai be galo, be krašto dėkinga! :)

Tad šiandien blog'e ir klube minime labai ypatingą progą - Forbes club suėjo cieli 2 metai ^^

Nežinau, kiek kam yra tekę susidurti su dvimečiais piliečiais, tačiau paprastai tai labai rimti žmonės. Turintys labai įdomų pasaulio matymą, mąstymą ir kupini keisčiausių/nuostabiausių/gražiausių idėjų. Žmogučiai su didžiuliu entuziazmu išbandyti vis naujus dalykus, turintys beprotišką fantaziją ir žavingas šypsenas, kurios nušvinta dėl įvairiausių mielų priežasčių, kurių suaugusieji kartais jau nebesupranta.

Gimtadieniui ruošėmės labai atsakingai. Idėja, kaip jį paminėti turėjo būti labai ypatinga. Labai... stulbinanti, verčianti iš koto. Tokią idėją radau viename iš angliškos MA versijos klubo blog'e. Jame "Gang Girls" panelės savo klubo narių aprašymus papuošusios savo vaikystės nuotraukomis. Su entuziastingu jų pritarimu, šia labai ypatinga proga norime pasidalinti forbietiška šios idėjos versija :)

Kiekviena forbietė labai stengėsi atrasti nuotrauką, kurioje buvo būtent dviejų metukų dama. Ši užduotis, kai kuriais atvejais, kiek komplikavosi dėl labai įvairių priežasčių... Kažkieno vaikystės nuotraukos saugomos pačiuose šilčiausiuose Mamos namuose, kažkas neturėjo galimybės jų nuskanuoti ar perfotografuoti, kažkas visą nuotraukų rinkimo laikotarpį atostogavo, kažkam būnant dviejų metų gimė brolis ir jos niekas nebefotografavo... Tad kai kuriais atvejais teko nukrypti nuo 2 metų ribos į įvairias puses... Bet čia juk nieko tokia, taip? ^^

Šiaip ar taip, surinkome labai mielą mūsų mažųjų panelių vaikystėje nuotraukų kolekciją ir jau tikrai laikas kuo nekantriausiai ją peržiūrėti! Labai tikiuosi, kad nusikelti apdulkėjusius fotografijų albumus (iš tų laikų, kai jie dar buvo tikri, o ne folderiukiai išoriniame diske...) buvo nepaprastai smagus užsiėmimas visoms mums :)))

Su Gimimo diena, mieliausios Forbietės! Esate nuostabiausia komanda, į kurią menkai tikėjosi galinti patekti (ir juo labiau pritapti) tokia atsiskyrėlė kaip Luna ^^ Ačiū, kad esate, ačiū, kad palaikote tokias beprotiškas idėjas kaip ši ir padedate kurti MA žaidimui dar ypatingesnę aurą.

Būkite laimingos, pasilepinkite šiandien kokiu ypatingu pirkiniu MA parduotuvėse, ar saldžia porcija ledų su šviežia uogiene ;)

Mylime jus visas!

Kiek laiko negalėjote atplėšti žvilgsnio nuo šitų rudų akių? Lunai jos taip trukdė rašyti įrašo įvadą, kad teko nustumti šią nuotrauką "enter" pagalba iš matomumo zonos :D

Mąslus ir rimtas vaikas. Neabejotinai žvelgia į savo podiumų karalienės ateitį :)))

Užkrečiantis juokas! Net liūtas šypsosi, ar matote? O kelnės taip pat kultinės - tikras Vudstoko vaikas! :)

Geri tie laikai, kai žaislai buvo didesni už tave patį... Pasaulis turėjo atrodyti labai smagus ir minkštas ^^

Šitą vaiką patupdžius į žydinčią pievą ir pamestum po minutėlės :))) Bet matyt drugelių gainiojimas jau kiek ir nuvargino ^^

Šiiiitie kaspinukai!!! Kaip aš liūdėjau, kad tokių neturiu... O Liamba kaip tik minėjo turinti nuotrauką, kurioje apsiverkė, nes buvo išpuošta šiais kaspinais :D

Iš vaikystės nuotraukų serijos "kas čia per daiktas???" susidūrus su fotoaparatu :)) Juk žavinga ^^

O čia nuotraukų serijos "aš pingvinas - man nešalta" ir "pikc kiškis" ^^

Vaikystės šventės... Ech, kada dabar paskutinį kartą džiaugėmės pigiu niekučių ištrauktu iš blizgančio popieriaus gniaužtų? :))

Na, šito zuikio puikio šypsena negaliu atsidžiaugti, kaip ir jos tėvelio ar mamytės, ar kad ir kas fotografavo šviesos gaudymo sugebėjimais. Tiesiog atvirukinė nuotrauka!

O šis lelius nuo pat mažų dienų pozavimo paslaptis perkandęs buvo ^^

Kai kurie veidai dešimtmečiais nesikeičia (ir pomėgiai) ^^

Dar vienos kerinčios akys, dar viena manekenė nuo pampersų laikų :D Žavinga poza!

Ach, tie laikai kai galėjai mėgautis maistu visiškai tam atidavęs :D Dar viena mano itin mėgstama nuotraukų serija vaikiškuose albumuose - aš murzius ir tuo patenkintas :)))

O čia panašu į situaciją, kai į kambarį įžengė koks nepažįstamas dėdė, ar šiaip koks Kalėdų senis ^^

Šis vaikas, panašu, nuo mažens ne tik turėjo savo stiliaus taisyklės, tačiau ir kažin koks atkaklumas bei užsispyrimas pasiekti savo sklinda iš šios stovėsenos, akių :) Manau, ir žaidime tai labai jaučiasi ;)

Tik tų mūsų mergyčių (šiam kartui). 

Dar kartą visoms Forbietėms linkime kuo gražiausios dienos ir geriausios nuotaikos :)

Ir dar kartą be galo, be krašto dėkojame Forbelai, kuri mus subūrė, sustygavo, suderino ir kuo puikiausiai vairuoja per plačius žaidimo ir buvimo komanda/draugėmis/bendražygėmis vandenis!


3 komentarai:

  1. Sveikinu visas su 2 gimšiuku :)) (Laccoste)

    AtsakytiPanaikinti
  2. MIELOSIOS, sveikinu su antruoju gimtadieniu!
    Sekmės kylant aukštyn ir linkiu išlikti tokiomis tobulybėmis kaip nuotraukose :D iki kito gimtadienio! :**
    Iki kito karto forbietės! :)

    Pasirašo: saveja

    AtsakytiPanaikinti
  3. #nuostabu#miela#smagu =D
    Clarisa taip pat tiesiog NEGALI aplenkti Jūsų ir nepasveikinti su Tokia Ypatinga Diena, kuria dalinomės anąmet, dalinamės dabar, šiemet, ŠIANDIEN, bei dalinsimės dar kitus ateinačius metus Mados Arenos gyvenime ne tik mudu du klubai, bet, kaip neseniai sužinojau ir man taip buvo atradimas (:O) - ir su nemažai kitų bendraamžių/bendragimtadienių klubų! ( 3

    Esate ŠAUNUOLĖS!!! <3

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.