2015 m. gegužės 14 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (17)

Laaabuka visoms!
Po gan ilgos pertraukos(ar man čia vienai taip atrodo?) su jumis sveikinasi Liamba, kuri ir vėl kreipėsi į Vyšnią pagalbos rašant "Panoramą" (turiu pasakyti, kad tai tikrai ne piktnaudžiavimas Vyšnios gerumu)... tad,šį kartą mes (Liamba ir Vyshnia.) pademonstruosime "Panoramos" įraše komandinį darbą, taip sutaupydamos savo laiko, o jums pateikdamos daugiau žinių...bent jau aš, įžvelgiu čia dvigubą naudą abiems pusėms, tiek rašytojų, tiek skaitytojų :D

Taigi, pradėkime...
Šią savaitę forbiečių fronte įvykių nebuvo tiek, kiek praeitą savaitę, tačiau vis vien nuveikėme gana nemažai darbų: šventėme vakarėlį, dalyvavome konkurse, palaikėme klubietę, siekiančią FTV podiumo, sekėme forumo naujienas.
Ir pats žaidimas pateikė mums malonių staigmenų, kurias tikrai verta paminėti šioje apžvalgoje ^^

O dabar nuo pat pradžių:
savaitgalį, tiksliau - šeštadienį, visos forbietės sugužėjo į .Rolinos. ir jos išrinktojo Stefano sužadėtuvių vakarėlį, kuriam buvo itin kruopščiai ruoštasi. Be vaišėmis aprūpinto stalo ir užsakytų muzikantų, Rolina nepatingėjo atrinkti pačių aktyviausių, draugiškiausių visos Mados arenos žaidėjų, todėl svečių skaičius vakarėlyje viršijo tik 200-tų žmonių ribą. Ir gerai. Buvo išties smagus, ramus bei linksmas vakaras. Tos, kurios dalyvavo šiame vakarėlyje tikrai neturėjo nusivilti nei jo šeimininkės rūpestingumu, nei kitų svečių būdu.
Iš kairės: Stefanas, .Rolina., .Mona., Mishel, Monė ir Liamba
Kaip matote šioje nuotraukoje, Rolinos vakarėlis vyko paplūdimyje, todėl vakarėlio svečiams reikėjo atitinkamai pasirūpinti apranga. Šventės kaltininkė kvietė visas dalyves palikti ilgas sukneles spintose, o į dienos šviesą(arba nakties tamsą, spendžiant iš fono), traukti trumpus šortukus, o į plaukų sruogas įpinti gėlių. Labai romantiška mintis su tomis gėlėmis, ar ne? ^^



Antradienį pasibaigusiame forumo konkurse forbietės taip pat neliko be prizų. Šį kartą konkursas, galima sakyti, buvo mums sėkmingas. Iš septynių dalyvių net keturios susišlavė prizus, o tai, kiek daugiau nei pusė dalyvavusių mūsiškių. Smagu ^^ Sveikinimai, mielosios!!!

Iš kairės: Angel-a, eimantele, Sirijus kartu su Lunalight, Vyshnia.



Taip pat, kaip jau minėjau įrašo pradžioje, mūsų Monė siekia FTV podiumo. Taigi, dar kartą, kas netingi, kam negaila, prašom jūsų aplankyti Monę ir nepalikti jos be pelnytų "dovanų" :)
Į Monės profilį galite teleportuotis paspaudusios tiesiog ČIA.
Monė perduoda Jums didelį AČIŪ :)



O dabar palieku jus su Vyšnia ir forumo bei žaidimo naujienomis :)



Ech, šią savaitę žaidimo kūrėjai apdovanojo mus tikrai nemažu glėbiu dovanų ir akcijų. Kviečiu žvilgtelėti į trumpą jų apžvalgą:

Kūrėjų suteikta dovana žaidėjoms, kurios susikūrė savo anketas prieš atnaujinant žaidimą:

Visą šį grožį ir 20 mėlynųjų akmenukų gavome todėl, kad nuo šiol naujai sukurtos panelės visa tai gauna vykdydamos pirmąsias užduotis. Dauguma panelių iš įvairių versijų buvo labai pasipiktinusios, kai sužinojo apie tokį atlygį, skiriamą naujosioms žaidėjoms, tačiau kūrėjai atsižvelgė į visus senbuvių komentarus ir nusprendė padovanoti aprangas bei safyrus ir mums ^^

Dovana, kurią gavo žaidėjos
Dalis žaidėjų gali pasakyti: "Turiu tą suknelę, batelius, džinsus ir palaidinę. Jie kainavo safyrus, nesąžininga, kad nuo šiol juos turės kiekviena mergina!" Taip, sutikčiau su šiuo teiginiu, bet žaidimo kūrėjai viską apgalvojo ir kad nekiltų tokių situacijų, visus išleistus smaragdus ar safyrus žaidėjoms grąžino.

Senesnėse kolekcijose buvau įsigijusi kelis drabužius, tad štai, kaip atrodė mano lentelė:




Nauja kolekcija:

Šiandien mus taip pat aplankė pernykštė kolekcija - "Kerės dienoraščiai".

Kolekcija kurta pagal serialą "The Carrie Diaries". Ten galima sutikti pagrindinę veikėją Kerę (angl.Carrie), kuri kiekvienoje serijoje pasirodo su gana spalvingomis ir keistomis, bet kartu ir derančiomis aprangomis.

Šio serialo pirmąjį sezoną peržiūrėjau pati dar prieš pirmą kartą pasirodant šiai kolekcijai, aprangose pastebėjau labai daug panašumų.

Asmeniškai man, antrąkart kartojamos kolekcijos niekada nekėlė didelio jaudulio. Perku daiktus, kad pirkti, bet tai, ką tikrai naudojau/naudosiu, nusipirkau jau per pirmąjį kartą. Tačiau žaidėjoms, kurios dar nežaidė mados arenoje, kai kolekcija pasirodė pirmąkart, tai puiki galimybė atsigriebti už prarastą laiką ir nusipirkti tai, kas pravers ateityje kuriant puikius derinius!



Žaidimas - Iškyla prie laužo:

Lentelės 3x3 tipo žaidimas su naujomis aprangomis bei baldais. Puiku!

Šio žaidimo prizus Liamba Jums pristatė dar prieš žaidimui pasirodant, tad nemanau, kad kiekvieną aprangą čia įkelti reiktų dar kartą.

Prieš kiek laiko, kai apie žaidimą žinojome tik kelias užuominas, Kašmyro Mafija (administratorė) forume rašė, kad gegužę mus pasieks naujo tipo žaidimas. Visos nekantriai tikėjomės išvysti naująjį tipą jau dabar, tačiau mus pasitiko 3x3 lentelė.

Prizus laimėti ir nemokamai, panaudojant vos kelis smaragdus, yra visai įmanoma, tačiau norint susirinkti juos visus, teks panaudoti ir savo mėlynuosius akmenukus. Visados naudodavau safyrus, nes dažniausiai, surinkus visą aprangą iš langelių, pagrindinis prizas būdavo šukuosena, na, o šį kartą, galutiniai prizai nėra šukuosenos. Surinkus visus daiktus iš lentelių, Jūs gausite prizą - būsto papuošimą.
Pirmojoje lentelėje - mašina, antrojoje - dviratis, trečiojoje - vaikinas grojantis gitara, ketvirtojoje - mergina sėdinti ant žemės, na, o penktojoje lentelėje surinkti reikia net 18 daiktų ir Jūs galėsite puikuotis dailiuoju saulėlydžio fonu.

Būsto papuošimai žaidime "Iškyla prie laužo"



Nauji profilio fonai: 

Šią savaitę mūsų laukė maloni staigmena, du nauji nemokami profilio fonai!

Sakyčiau, labai gražūs, malonūs akiai, neryškūs fonai. Už tokį galėčiau net ir smaragdais susimokėti, gaila nebūtų :)

Merginos galės stovėti šiuose fonuose visą laiką, nes jie žaidime pasiliks visam laikui ir bus visiškai nemokami. Jei dar apie šiuos du puikius fonus nežinojote, galite apžiūrėti tiesiog įėję į savo profilio fonų pasirinkimą ar spustelėję ant nuotraukų čia ^^





Paskutinės žinios forume:

Turime dar vieną džiugią žinią, gegužės mėnesio gale - dar vienas žaidimas!

Apie žaidimo tipą kol kas neaišku. Tikėkimės, kad kūrėjams pavyks sukurti naująjį žaidimo tipą "story" ir kad pagal jį sukurtą žaidimą pamatyti galėsime jau mėnesio gale ^^

Parodau mano žodžius patvirtinančias administratorės žinutes forume:





Tai tiek žinių iš mūsų šią savaitę ^^
Gražaus likusio vakaro bei linksmo penktadienio!


P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

1 komentaras:

  1. Turbūt rekordinė savo apimtimi ir žinių įvairove "Panorama"! Šauniai padirbėjote, merginos ;)

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.