2015 m. gegužės 28 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (19)

Labuka!


Kaip jau ir tapusi tradicija, kažkaip dabar kiekviena panorama prasideda pasveikinančiu Jus paveikslėliu. Nežinau, kaip Jums, bet mane rašyti jis nuteikia gana smagiai ^^ 

Šią savaitę įvykiais nepasižymėjome, gana nuobodžiai leidome šią paskutinę gegužės savaitę.. pala, ką? Kita panorama jau bus birželio mėnesį?! O laikas, sakyčiau, ganėtinai greitai bėga, tiesa?


Nuo ko gi čia pradėjus.. galbūt šį kartą nuo konkurso.

Šią savaitę vykusiame konkurse "Pasivaikščiojimas su augintiniu" mūsų net trys merginos, kartu su savo augintiniais, užėmė prizines vietas! Didžiausi sveikinimai Jums! Galime pasidžiaugti šiais laimėjimais bei gražia bendra dalyvių nuotrauka.

Iš kairės: eimantele, Sirijus ir Lunalight, Kittie


Šią savaitę taip pat sulaukėme net dviejų aukcionų. Gana senokai džiaugėmės galimybe įsigyti kelis retai sutinkamus drabužius panelių deriniuose. Šįkart aš pati nugvelbiau du daiktus, išties ne dėl to, kad jie man ypatingai patiko, o pabandymui. Koks gi tas bandymas? Bandymas statyti safyrus. 

Pradėjau nuo rankinės. Už ją stačiau kelis safyrus, paskui gavau pranešimą, kad yra pateiktas didesnis statymas už mane. Galų gale, nutariau pažiūrėti iki kokio statymo reikia eiti, kad pasiektum lubas. Ir štai priėjau. Pastačiusi 11 safyrų už rankinę gavau pranešimą, kad už mane yra didesnis statymas, bet taip pat nebegalima statyti daugiau, nes tą rankinę ir taip galima įsigyti už 12 safyrų. Ką beliko daryti, nusipirkau ją, nes pamesti kelis safyrus veltui nebuvo noro tądien..

Šeštadienio aukcionas

Trečiadienio aukcione dariau tą patį, tik dabar bandžiau "primesti" gudresnę ir iškart pastačiau 9 safyrus. Man buvo parašyta, kad mano statymas didžiausias. Džiaugiausi sutaupiusi vieną safyrą (vietoj 10 sumokėjusi 9). Džiaugsmas truko trumpai, nes sugrįžusi į aukcioną po kelių valandų pamačiau mygtuką "STATYTI" vėl gelsvą. (Gelsvas būna tada, kai gali statyti dar, nes kažkas pastatė už tave daugiau. Pilkas būna tada, kai tu esi didžiausias statytojas) Kai pabandžiau statyti dar vieną safyrą, man vėl iškrito lentelė, kad nebegalima statyti daugiau už ir taip esančią daikto sumą (šiuo atveju 10 saf.). 

Nesupratau, kas tokiu atveju turėjo gauti šiuo batukus? Juk tai nepirmas aukcionas, kuriame galima statyti už daiktus safyrais, tai kaip ten viskas vyksta? Kas gauna tą daiktą, jei šiuo atveju kokie dešimt žmonių pastato 9 safyrus už tuos batukus? Numojau ranka ir nusipirkau juos už 10 safyrų, taip nesutaupiusi nė vieno, hihi. 

Kokia Tavo nuomonė apie žaidime vykstančius aukcionus? Mielai išklausysim kiekvieną pasisakymą komentaruose :)

Trečiadienio aukcionas


Šią savaitę į mūsų žaidimą buvo įkeltas naujas žaidimas "Išleistuvės". (žaidimas žaidime, haha) Jame galima laimėti daugybę puikių prizų, tačiau norint žaisti nemokamai į tai neįtraukiant nei kiek smaragdų ar safyrų, vargu ar pavyks susirinkti visus prizus.

Užklausus panelių, kurios jau turi visus žaidimo prizus, kiek safyrų bei smaragdų išnaudojo, atsakymas - daugybę! Juk vien norint pagreitinti kortos atvertimą, tau reikia sumokėti 2 smaragdus. Jeigu nori padidinti šansus laimėti kažkokį daiktą, dar perki prieš įeinant į kaladę papildomų kortų už 50 smaragdų. 28*2+50=106 smaragdai, ir tai tik vienam atėjimui. Jei sėkmė nusisukusi nuo tavęs, taip pat turėsi panaudoti dar ir safyrus.. išvada tokia, norint kažką laimėti, čia reikės tikrai ne vieno šimto smaragdų, tad reikia visados būti pasiruošusiai! :D

Tačiau, kad ir kaip bebūtų, žaidimo prizai tikrai priverčiantys pavydėti toms, kurios juos turi. Nuostabios 4 aprangos, automobilis, profilio fonas.. pasaka! Jei yra noro apžiūrėti žaidimo prizus, šiame bloge, pavažiavus į apačią, galima pamatyti puikiai atrinktus ir aprašytus prizus. Liamba tikrai šauniai pasistengė pateikdama Jums šią informaciją praeituose įrašuose ^^

Dalis žaidimo prizų




Kaip ir kiekvieną ketvirtadienį, panoramos pabaigoje, pridedame mažyyytę reklamą mūsų klubantei Monei, kuri šiuo metu siekia FTV podiumo. 

Mums labai reikia kiekvieno JŪSŲ balo Monės FTV podiumui.

Trūksta labai nedaug iki užsibrėžto tikslo pasiimti sidabrą. Nagi, 50 dolerių nėra dideli pinigai, palikti keturis baliukus nėra sunku, siunčiame didžiausius prašymus ir kreipiamės į TAVE, kad prabalsuotum už mūsų Moniuką! ^^

Monė ir mes labai dėkojam už jai skirtus balus!





Manau, kad nepamiršau paminėti nė vieno šią savaitę vykusio įvykio. Suuu didžiausiais linkėjimais nesusirgti gripu paskutinėmis pavasario dienomis (kaip ir atsitiko būtent man),


P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.