2015 m. spalio 14 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (38)

Labas vakaras, blog'o skaitytojai!


Šiame "Panoramos" įraše jūsų laukia gan džiugi žinia, pasieksianti Mados areną lapkričio mėnesį, taip pat maža žaidimo apžvalga bei forumo konkurso laimėtojos. 
Taip pat, šio įrašo gale rasite Lunos rengtos apklausos rezultatus bei naują apklausą :)


Konkursas

Antradienį pasibaigusiame forumo konkurse "Saulėta geltona" tarp dešimties daugiausiai balų surinkusių dalyvių, o tuo pačiu ir konkurso laimėtojų, atsidūrė keturios forbietės. Pirmąją, garbingiausią vietą, pelnė eimantele, antrą - Mila9, trečią - Lunalight, o aštuntoji vieta atiteko panelei Džesy.

Didžiausi sveikinimai jums, saulės spindulėliai! :D
Iš kairės: eimantele, Mila9, Lunalight su Sirijumi, Džesy

Žaidimas

Pastaruoju metu kažkaip skurdžiai atrodo "Panoramos" įrašuose skiltis "Žaidimas". Praeitą savaitę neturėjome iš viso jokių naujienų, na, o šią savaitę bent jau turime vieną naują įvykį Mados arenoje - naują laikiną drabužių kolekciją "Ruduo". 
Kolekcija žaidime atsirado vakar, antradienį. Joje galime lankytis bei įsigyti drabužius vos vieną savaitę - iki spalio 20 dienos. 
Plačiau apie kolekciją "Ruduo" galite pasiskaityti senesniame mūsų blog'o įraše.


Forumo naujienos

Tikriausiai visos, kurios bent kiek domisi žaidimu už jo ribų, žino, jog nemažai kitų šalių versijų švenčia žaidimo gimtadienius. Šia proga kitų šalių žaidėjos gavo simbolinę dovanėlę - šukuoseną. Be to, facebook'e vyksta įvairūs konkursai, kuriuose galima laimėti įvairių prizų.
Visą tai galite rasti ankstesniame Vyshnios įraše.

Paaiškėjo, kad mūsų versijos Superpanelės gimtadienis bus švenčiamas lapkričio šeštą dieną. Todėl ir mes turėtumėme sulaukti dovanos, kurią gavo kitų šalių žaidėjos :)

Apklausa 

Praeitą savaitę klausiau domėjausi jūsų lėlių perrenginėjimo įpročiais. Smagu žinoti, kad absoliuti dauguma panelių vadovaujasi savo mūza ir lėlę perrengia atėjus įkvėpimui. Tačiau labai stebina ir didelis skaičius panelių, kurios naujus derinius kuria kasdien - va, čia tai kūrybiškumas ir atsidavimas žaidimui ^^ Įdomumo dėlei įdėjau ir pasirinkimo variantą "Nežaidžiu šito kvailo jūsų žaidimo". Tik kaip visada tokiais atvejais lieka neaišku, ar mūsų blog'e tikrai per savaitę apsilankė net 9 su MA nieko bendro neturintys pateikėjai, ar kažkas tiesiog norėjo pajuokauti :)) Šiaip ar taip, šis tekstas nėra labai įdomus, tad jį baigiu ir pateikiu pilną praeitos savaitės apklausos rezultatų diagramą:


Naują apklausą jau galite rasti dešiniajame mūsų blog'o meniu ;)

Labai lauksime pasiūlymų, ko klausti ateities apklausose. Klausinėti nuomonės apie naują kolekciją ar žaidimą nesinori (tokia apklausa galėtų būti kiekvieną savaitę), tad norisi kūrybingų pasiūlymų ^^

Ir taip pat labai smagu, kad aptariamos savaitės apklausoje dalyvavo dar daugiau skaitytojų nei praeitą savaitę - net 206! Woo-hoo :)

Gero visiems likusio vakaro!
Nesirkit ;)



1 komentaras:

  1. Hey! It's Laura. I hace speak with the admins, and they told me, veeery soon, the Halloween collection it's going to be on the game, can you find the collection? One big kiss!

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.