2016 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (78)

Įrašą rengė Liamba
Labas vakaras, draugai ir nedraugai,

šį kartą "Panoramą" pradėsiu ne nuo visai džiugių žinių. Vakarykščiame įraše apie naują žaidimą ("Muzikos natos") įvėliau klaidą ir netyčiom paskleidžiau dezinformaciją po platųjį Mados arenos pasaulį.
Taigi, nieko nelaukusi skubu taisyti savo grubios ir gėdą ant viso svieto užtraukusios klaidos.

Vakar Prikaznos blog'e pasirodė šventiška žinia apie ketvirtąjį Bulgariškos Mados arenos versijos gimtadienį. Šia smagia proga kiekviena ten žaidžianti mergina gavo dovanų. Kaip ir praeitais, šiais metais kūrėjai nesuko sau galvos ir vėl padovanojo šukuoseną:
 
 Paguoda bent ta, jog šį kartą perukas anksčiau tikrai niekur nematytas, ir neperdažytais galais, kaip praeitą kartą, jei kas prisimena trečiąjį žaidimo gimtadienį ir ombre stiliaus dažymą... :)
Tataigi, tikriausiai jau spėjote suvesti galus, jog tai ta pati šukuosena, kurią vakar pripaišiau prie pirmadienį atsiradusio dovanų žaidimo:
Ką gi, atleiskite, taip jau būna. Summa summarum, "Muzikos natų" žaidime galėsime laimėti ne penkias, bet šias keturias šukuosenas:


Tačiau smagi ši žinia bent tuo, jog tvirtai galime teigti, kad tikrai turėsime šią šukuoseną savo grožio salone bet kuriuo atveju, net nesistengiant jos laimėti iš esamo dovanų žaidimo. Tik reikės truputį palaukti. Primenu, Lietuviškos Mados arenos versijos gimimo diena - lapkričio 6 diena. Tad, už maždaug trijų mėnesių jau galėsime grožėtis ja ant savo lėlės ir mes ^^



Dar viena aktuali žinia Lietuviškosios Mados arenos versijos žaidėjoms - safyrų akcija. Tos, kurios seka mėlynųjų akmenų nuolaidų intervalus, turėjo pastebėti, jog šios būna kas dvi savaites, dažniausiai pirmadieniais. Šį pirmadienį safyrų akcijos taip ir nesulaukėme, tačiau su 30% nuolaida jų galėsime įsigyti tik artėjančių Žolinių proga.


Irrrr, įrašo pabaigai, kaip įprastai - vienos iš Forbes club narės gimtadienis ^^
Šią savaitę klube šventėme ir sveikinome tik vieną panelę - Klaudutę.
Tikiuosi, kad savo gimimo dieną atšventei šauniai ir įsimintinai, o kaskart prisiminusi savo šventę dar ilgai džiaugsiesi smagiais atsiminimais  :)

Šį kartą žinių tiek, susitiksime kitame įraše :)
Linkiu gražaus vakaro!

8 komentarai:

  1. Labai nekantrauju ir mūsų Lietuviškos versijos gimtadienio. Beje šukuosena man ši labiau paiko, nei ana ombre.
    Beje puikiai padirbėjai Liamba.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, manau daug kam ši šukuosena patiko labiau, nei praeita.

      Panaikinti
    2. Tik reikia prisiminti, kad praėjusiais metais "ombre" šukuoseną gavome ne lapkričio 6-tą, o kažkada mėnesio pabaigoje.... ale, viduriukyje tarp visų versijų visų skirtingų "gimtadienių" ^^

      Panaikinti
  2. Jūsų įrašai labai įdomūs ir naudingi, visuomet užsuku į jūsų blog'ą ♥
    Norėjau paklaust, kaip reikia uždėti viršelį, skyrelyje D.U.K. neradau?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Išdėstymas -> Antraštė (redaguoti) -> čia įkeli norimą vaizdą.

      Panaikinti
  3. Sveikos, gal galiu paklausti, į kokias dovanas geriau taikytis, jei noriu laimėti šukuosenų?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Praeitais metai buvo įrašas apie tai :D
      http://forbes-club.blogspot.lt/2015/08/apie-dovanas-maza-vidutine-ar-didele.html

      Panaikinti
    2. Dėkui, Madisonn, už pagalbą su šiuo atsakymu :) Nors aš pastaruoju metu esu linkusi atsakyti, kad kiekvieno reikalas atrasti, kurios dovanos jam geriausiai tinka :) Nors faktas, kad mažos dovanos pastaruoju metu begėdiškai tuščios, lieka faktu. Tiksliai žinau, kad mūsų Magdusiai pakliuvo 6 iš eilės mažos dovanos be jokio normalaus prizo (drabužio, aksesuaro, šukuosenos, ar bruožo)...

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.