2016 m. birželio 20 d., pirmadienis

Žaidimas "Ledas ir ugnis"

Įrašą rengė Liamba (paveikslėliai ir tekstas), Vyshnia., Mirseta

Sveiki visi!

Nujaučiu, jog šiandien "Game of Thrones" ("Sostų karų") fanėms ir fanams turėjo būti velniškai smagi diena, kadangi vakar ne tik pasirodė nauja "GoT" serija, tačiau ir Mados arenos kūrėjai nusprendė padaryti dvigubą šventę - šiandien įkelti dar ir naują žaidimą. Taip, dar vieną žaidimą, kuris yra paremtas būtent "Sostų karų" serialo tematika. 


Tačiau kol vieni džiaugėsi galėsiantys papuošti savo lėles mėgstamo serialo veikėjos kostiumu, kiti  raukėsi ir bumbėjo: ''ir vėl tie sostų karai, ir vėl viduramžiški, jau seniai išėję iš mados drabužiai...'' Ką gi, iš tiesų neseniai turėjome pakartotą "Sostų karų" žaidimą, o skaičiuojant iš viso, tai netgi trečia akcija, kuri skirta šio serialo tematikai! Tikriausiai neklysiu sakydama, kad tai mėgstamiausias Mados arenos kūrėjų serialas :) 

Taigi per daug neišsiplečiant, kviečiu apžiūrėti visų žaidimo aprangų ir pagrindinių pilių prizų. Už nurodytas prizų vietas galime padėkoti panelei .AUSTĖ. ^^


Pirma pilis
(Atsirakina 20.06.2016)
Pirmojoje pilyje slepiasi Arya'os Stark kostiumas, susidedantis iš šešių skirtingų drabužių: švarko, palaidinės, sijono, pirštinių, diržo bei batų. 
Bent jau man, ši žaidimo apranga viena iš verčiausių dėmesio, kadangi naudojant visus šiuos drabužius atskirai, gautumėme labai daug įvairių bei įdomių derinių variacijų.
 Surinkus visas 30 aprangos detalių, laimimos išskirtinės būsto grindys.



Antra pilis
(Atsirakina 22.06.2016)

Šioje pilyje galima rasti Sansa'os Stark aprangą, kuri susideda iš keturių aprangos detalių: suknelės, vėrinio, žiedo bei batų. Vėlgi - labai tamsi, paslaptinga, užburianti apranga. Itin įdomūs iki šiol žaidime dar nematyti aksesuarai, kuriuos, manau, noriai naudos daugelis žaidimo panelių :)
Surinkus visas 30 aprangos detalių, gaunami būsto tapetai, kurie specialiai pritaikyti prie grindų, esančių pirmoje pilyje.



Trečia pilis
(Atsirakina 24.06.2016)

Patekus į trečią pilį galėsime laimėti Cersei'os Lannister suknelę, batus, vėrinį ir žiedus. Nežinau kaip jus, tačiau mane pakerėjo tos ilgos žaviai banguojančios bei besiplaikstančios suknelės rankovės. Taip pat šiame derinyje man labai patiko masyvūs žiedai. Kuo jų daugiau - tuo geriau ^^
Gavus visas 24 aprangos detales, galėsime gauti būsto inventorių, papildantį skiltį "socialinis" - baltąjį klajūną.





Ketvirta pilis
(Atsirakina 27.06.2016)

Atvėrus ketvirtosios pilies vartus, čia mūsų lauks Brienne'os of (iš) Tarth'o metalu žvilgantys kario šarvai ir kardai. Tai labiausiai išsiskirianti apranga iš visų kitų, tačiau kyla klausimas, ar kūrėjams dar nenusibodo piešti įvairių šarvų (primenu, jos dar vienus neseniai turėjome žaidime "Stebuklų šalis").
Surinkus visas 24 aprangos detales gaunamas būsto inventorius  - pats ponas Jon'as Snow! ^^



Penkta pilis
(Atsirakina 29.06.2016)

Penktojoje pilyje galime rasti Missandei'os drabužius: palaidinę, sijoną bei vėrinį. Čia mano akį taip pat patraukė vėrinys...o kas daugiau belieka, kai nemėgsti tokio tipo sijonų ir palaidinių?
Surinkus visas 27 aprangos detales, gaunamas būsto papuošimas - vilkas. Ne bet koks vilkas, o pasties pono Jon Snow vilkas vardu Ghost (Vaiduoklis) ^^





Šešta pilis
(Atsirakina 01.07.2016)

Paskutinėje pilyje slepiasi Ellaria'os Sand kostiumas, kuris susideda tik iš dviejų drabužių: suknelės ir batų. Turiu pripažinti, kad nors ši suknelė gana puošni, balinė, tačiau man labai patinka jos apatinė dalis. Jau dabar smalsu, kaip žiūrėtųsi, pakeitus suknelės viršų į ką nors kasdieniškesnio :)
Surinkus visas 30 aprangos detalių, gaunas profilio fonas.


Profilio fonas:


Linkiu visoms sėkmės šiame, žemėlapių tipo žaidime! :)

24 komentarai:

  1. Dėkui už dar vieną nuostabų straipsnį! Gaila, kad šįkart žaidime nėra šukuosenų.. :<

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. P.S. gal netyčia žinot kiek spalvų variacijų yra? Nes gavau iš pačios pirmos pilies švarkelį bordinį, įdomu ko dar galima tikėtis:)

      Panaikinti
    2. Turi būti po penkias spalvas, nors visų neieškojome, bet pasitelkus matematiką (30 aprangos detalių dalinti iš 6 drabužių kategorijų), gaunasi būtent tiek :)

      Panaikinti
  2. Labai smagu, kad jūs paruošiat tokius ankstyvus įrašus, kai pilys eiliniams mirtingiesiems dar neatidarytos. Tik va suknios keturių pilių bais ilgos, batai kai kur vos vos teišlenda. Smalsumas graužia, kas ten per batai. :D Du kodus susiradau, 841 (I pilis) ir 842 (II pilis, spėju?), bet dar trijų pilių batų nerandu arba man puslapio neužkrauna, kai išbandau kodus. Gal jūs turėsit kodus arba, dar geriau, nuorodas, kad būtų aišku, ko iš tų batų tikėtis?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O mums smagu, kad jums smagu :D
      Išties suknelės beprotiškai ilgos, tačiau Liamba bais tingi yra, todėl nebesivargino daugiau paveikslėlių daryti...iš tiesų, ir taip įrašas daug laiko užėmė, negalėjau daugiau laiko jam skirti, tad pabandysiu čia viską įkelti, kas įdomu kam bus :)
      Tataigi, 1 pilies batai:
      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/shoes/shoes-841-c25.png
      2 pilis:
      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/shoes/shoes-843-c2.png
      3 pilis:
      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/shoes/shoes-843-c2.png
      4 pilis:
      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/shoes/shoes-844-c25-l1.png
      5 pilis:
      Nėra batų
      6 pilis:
      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/shoes/shoes-845-c2.png

      Spalvų, jei reikia, yra daugiau, bet visų neieškome :)

      Panaikinti
    2. Labai ačiū, Liamba.

      Spalvas kiekvienam smalsesniam MA žaidėjui priklauso išmokti pačiam susieškoti.:D Su kodais apsigavau, visus šituos kodus bandžiau (išskyrus 4 pilį, kur nežinau, ką reiškia skaičiukas 11 gale kodo), bet man internetas, matyt, strigo ir nekrovė, o aš maniau, kad kodų nepataikau...

      Penktoj pily išvis nėr batų, teisingai suprantu? Aš mat iš įrašo nusprendžiau, kad jie yra, tai tada įraše mažas netikslumas.

      Gražios dienos! :)

      Panaikinti
    3. Antrai ir trečiai piliai sudėjai tą patį kodą, Liamba :) Norėčiau pataisyti, bet jau prieš 10 minučių turėjau būti išėjusi :)))

      O šiaip įrašas labai labai nuostabus. Trumpas, smagus tekstas, meistriškos iliustracijos - labai jumis didžiuojuosi ;)

      Panaikinti
    4. kodas l (lėlė) būna tada, kai drabužis susideda iš dviejų dalių. Jei tą l1 (el vienas) pakeisti į l2 (el du), tai pamatysi, kad tie batai turi dar tokius miniatiūrinius viršutinius kraščiukus :)

      Panaikinti
    5. Velniava tikra su tais kodais..:D
      Trečia pilis:
      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/shoes/shoes-842-c2.png

      O, kad penktoje pilyje nėra batų, aš irgi tik dabar dėmesį atkreipiau. Bedarant paveikslėlius mintys kažkur toliau plaukiojo :D Tekstą tuojau paredaguosiu. Ačiū, kad pataisei mane, mononoke :)

      Panaikinti
    6. Kokio gerumo 6 pilies batai ;oooooooooo ♥

      Panaikinti
    7. Oi, Lunalight, kol mano saulėj perkepusios smegenys įkirto, kas tie el vienas ir el du... Galvoju, nu turi būt vienuolika, dvylika, o Luna rašo vienas, du, tik ispaniškus artikelius prideda, kaži kam jie reikalingi? :DD
      Linksmas daiktas tie kraščiukai, tokios blusytės ant batų nutūpusios. Ne man suprast, kam jie kaip atskiras daiktas padaryti, ar kažkam reikia batų be kraščiukų ar kraščiukų be batų? Na jei padaryta, matyt, reikia.
      Liamba, jokios velniavos :D, ir taip nachališkai tų kodų užsiprašiau, žinau, kad esat visos užimtos. Tik kad tas smalsumas žudantis dalykas, kalakutas dėl jo net į šulinį įkrito...

      Panaikinti
    8. mononoke, drabužių ieškoti visai nesudėtinga, šiame blog'e yra du seni įrašai, kurių galimai nematei dar. Jei yra laiko ir noro, gali išsistudijuoti drabužių ieškojimo gudrybes :D
      http://forbes-club.blogspot.lt/2015/05/paslepti-drabuziai.html
      http://forbes-club.blogspot.lt/2015/06/paslepti-drabuziai-ii.html

      Panaikinti
  3. O pirmos pilies marškiniai vienspalviai? Nes aš tik 1 spalvą radau, o juk dar 4 kažkur turi būti.. :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Žinau užduosiu durna r neįtema klausima, bet... Kaip fotošopini, tai, kaip gauti pilno dydžio rūbus? :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Koks klausimas, toks ir atsakymas bus :D
      http://forbes-club.blogspot.lt/2015/05/paslepti-drabuziai.html
      šiame įraše yra video, kuriame ieškoma pilno dydžio batų. Suradus reikiamą drabužį, išsisaugoji jį kompiuteryje ir tiek darbo :)

      Panaikinti
  5. O kodel nebebuna savaitiniu panoramos irasu?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau dėl vasaros, juk pailsėti reikia ypač kai tokie orai ;) Nemanau, kad bereikia klausti apie tai, nes ir toje MA nieko naujo labai neatsiranda :)

      Panaikinti
  6. Vďaka vám , budem vedieť , čo je v novej udalosti. Musel som vysvetliť na slovenskom , pretože som hovoriť poľsky , a chcel som , aby si vedela význam mojich slov . Mimochodom , ako môžete sa pozrieť na môj blog : http://mischotta.blogspot.com/ . Bohužiaľ , v poľskom J. ste museli preložiť sám .

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. I can translate a blog about Lady Popular into bad english and understant it, as I understand the game, but I don't think I could translate a daily normal blog and find it easy to understand... But good luck with your blog, anyway ^^

      Panaikinti
  7. tai kad sitas naujas zaidimas kaip salos, viskas juk taip pat, tik salas pakeite i pilis

    AtsakytiPanaikinti
  8. Is there any information if they will bring back the dragon queen collection in the game , after they brought back the old Game of Thrones event and they made a new one :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nah to the ah to the no no no :D

      Panaikinti
    2. So no, like no there is no information or no, they won't bring it :D

      Panaikinti
  9. Šauniai padirbėjote kaip ir visada. Norėjau paklausti vieno dalyko kurio pati nesuprantu. Aš esu surinkusi viską iš pirmo ir trečio portalo, jei aš nueičiau į paskutinį ir surinkčiau ten viską aš gaučiau foną jau??ar man reiktų palaukti kol pabaigsiu surinkti viską??

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.