2017 m. liepos 8 d., šeštadienis

7 užduotis - Surask 10 skirtumų

Sveiki, dar kartuką :)

Ką gi, artėja tiesos akimirka ir paskutinė proga sudalyvauti visose prieš ta buvusiose užduotyse bei susirinkti paskutinius taškus prizui gauti :) 

Ir vis tik, iki kol galėsime skaičiuoti galutinius rezultatus ir sveikinti nugalėtojas, reikia įveikti 7-tąją Gimtadieninę užduotį:


Visų pirma reikia pradėti nuo to, kad šią paprastutę ir didelio pristatymo nereikalaujančią užduotėlę parengė mūsų nuostabioji, velniškoji Liamba. Ji tikrai be galo šiltas ir nuoširdus žmogus. Nors visą laiką visos žinojom, kad ji ir pusiau velniukas - tik dabar, rengiant šią užduotį, sužydėjo visu gražumu ši Liambos pusė :D

Prisipažinsiu, aš turėjau laiko rasti tik 2 iš 10 Liambos paslėptų skirtumų šiuose dvejuose paveiksliukuose!
Taip ir būna, kai 10 skirtumų rengia žmogus, kurio pagrindinis realaus darbo įrankis yra mikroskopas :D

Taigi, po šios linksmai (tikiuosi) nuteikiančios įžangos pristatau iliustraciją:


⚓ Užduotis paprasta - rasti 10 skirtumų tarp dviejų iliustracijų. Skirumų tikrai yra 10 :)
⚓ Už šią užduotį galite gauti 10 taškų - po tašką už rastą skirtumą.

⚓ Atsakymus galite atsiųsti kaip paveiksliuką su apibraukimais, kitokiais pažymėjimais, arba surašyti labai ypatingai aiškų tekstą kas kur yra kitaip :)

⚓ Nuotraukas arba nuorodas į nuotraukas, arba tekstukus siųskite panelei Lunalight per žaidimą asmenine žinute. Taip pat galite rašyti laiškus el. paštu underlunalight@gmail.com (šiuo atveju nepamirškite nurodyti tikslaus panelės MA vardo) arba panelei Luna Light per facebook.
⚓ Bus užskaitytas tik pirmas pateiktas užduoties įvykdymo įrodymas iš kiekvienos panelės, t.y. jei vėliau atsiųsite kokį nors patikslinimą, vis tiek bus įskaitytas tik pirmas mums atsiųstas laiškas/žinutė.
⚓ Visas atliktas darbas turi būti jūsų pačių!

⚓ Primenu, kad visų užduočių atsakymus dar galite siųsti iki rytojaus 12 val. ryto. Vėlesnių laiškų ir žinučių jau leisiu sau nebeskaityti, arba nuiminėsiu po tašką nuo vėliau atsiųstų užduočių ^^
⚓ Iš anksto koreguoju nugalėtojų paskelbimo laiką - anksčiau pirmadienio (liepos 10) vakaro - tikrai ne, o gali būti, kad ir antradienio (liepos 11) :) Tiesiog kasdien ateina vis daugiau ankstesnių užduočių sprendimų ir taip suvedimo, patikrinimo ir atrašymo daugėja, nors dalyvių skaičius didėja labai nežymiai :)
⚓ Kadangi daug kam įdomūs bent kokia informacija apie rezultatus, tai užsiminsiu, kad šiuo metu (liepos 7 d. vakarą) konkurse turime 31 dalyvę :) Ačiū jums visoms!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.