2020 m. kovo 24 d., antradienis

Kosmosas

Labas vakaras 😊

Ahh, kaip viskas gražiai čia susidėliojo. Gražus žvaigždėtas dangus šį vakarą (na, bent jau per mano kambario langą 😎) ir įrašo rašymas kosminiame blog'e apie šiandien Superpanelę pasiekusį naują žaidimą, kuris savo tema ne ką mažiau atsilieka. Taigi, šiandien gavome spalvotų blokų arba, kitaip tariant, „jachtos tipo“ žaidimą su lygiais ir gyvybėmis, o moderno tematiką žaidime pakeitė kosmosas.
Na, bent jau aš, kai diena prieš pasirodant žaidimui pamačiau jo oficialų pristatomąjį paveikslėlį, iškart susidomėjau ir nekantriai laukiau laiko, kada galėsiu apžiūrėti visus žaidimo prizus. Man ir jums tokią progą suteikė Liamba, tad kviečiu pažvelgti, ką tokio kosmiško siūlo šis žaidimas.



Na, bent jau kalbant apie pirmuosius keturis derinius, susidaro įspūdis lyg tai būtų savotiškas šiuo metu žaidime esančios Roko žvaigždžių kolekcijos tęsinys. Visų pirma, jokių ryškių, akį rėžiančių spalvų, o ir beveik visi drabužiai taip pat tinkami kasdieniškiems, gatvės stiliaus deriniams. Ir tas labai džiugu, nes tokio tipo drabužiai Stormos drabužinėje visada welcome. 😎 Kas iš pradžių atkreipia dėmesį apžiūrint žaidimo prizus, tai gražiai įkomponuoti dangaus kūnų bei zodiako ženklų motyvai. Ką gi, kūrėjai „kosmoso“ sąvoką tikrai plačiai aprėpė- nuo astronomijos iki astrologijos 😄

Kiti du deriniai elegantiškesni, tačiau suknelės taip pat turi savotiško šarmo, kas traukia akį 😊

 


🌙🌙🌙

Taip pat dalinamės prizais kiekviename žaidimo lygyje.














Surinkus visus prizus gaunamas visiškai kosminis, su saturnu priešaky profilio fonas.



Tiek žinių šį kartą. Linkiu neišsenkančių gyvybių (svajone, lik sveika 😂) bei palankių spalvotų blokelių kombinacijų 😀

- Liamba ir Storma

P.S. Negaliu neapisreikšti su daina visoje šioje Saturno temoje! - Luna

Soundtrack: VV - Saturnine Saturnalia // The Earth chokes on bitter wine
From a cup that will never run dry


3 komentarai:

  1. Ačiū už įrašą, moterys! Viskas puikiai pavyko ;)

    Nuo savęs galiu pridėti nebent dvi pirmas savo reakcijas. Kai Liamba parodė dalį rūbų: kaaaaaiiiiip faaaiiiiniai. Visko noriu.

    Kai pasirodė pats žaidimas: kiek-kiek zonų?
    Tam tikra prasme jų kiekis taip pat yra ir kosmosas, ir kosminis rekordas :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip smagu, kad po tiek laiko niekas nepasikeitė :D po tiek laiko naujienų šaltinis tas pats:)) Liuks, telieka dabar viską susirinkt ;D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, Vyshniuk, tai mums smagu tave vėl matyti aplinkui sukinėjantis ;)
      O naujienų šaltinis.... na, stengiamės kiek galim, bet jau nebeaukojam namų darbų, darbų ar miego tam, kad kuo greičiau pateiktumėm įrašą. Užaugom/pasenom taip sakant :D Bet šį tą dar įmanoma rasti ir čia :)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.