2016 m. sausio 24 d., sekmadienis

Konkursas "Mados nuotykis"

Sveiki gyvi,

pasitinkant naują darbo savaitę kviečiame užsukti į konkurso "Mados nuotykis" puslapį. 

Turiu pasakyti, jog po ilgo laiko, tai toks konkursas, kuris man labai labai patiko ^^

Pagrindinė priežastis - temos neribotumas, leidimas pafantazuoti ir pakvailioti. Būtent taip nuo pat pradžių supratau temą "Mados nuotykis" - netikėtų rūbų deriniai, netikėtų spalvų deriniai, netikėtų amplua deriniai, netikėti akcentai ir jų mišiniai. Begalinė erdvė fantazijai, kitaip tariant. Ir labai smagu, jog labai nemaža dalis konkurso dalyvių šiai fantazijai leido skleistis ir sukūrė labai įdomių derinių su pačiomis nuobodžiausiomis sukniomis ;)

Kita temos interpretacija labiau linkstanti į žodį nuotykis. Drįstu teigti, jog būtent ją pasirinkome mudvi su .Rolina. Kažkuria dalimi ir Liamba. Turiu pasakyti, jog šis Lunos derinys tapo mano vienu mėgstamiausių ^^ Per vakarėlius, laiko trūkumą ir ne tokias įdomias konkursų temas, dažnai sunku rasti laiko pabūti pašėlusia, kiek berniokiška, su išbandymų ir adrenalino prieskoniu. Tad smagu buvo gauti tam progą ^^

Na, o kita konkurso dalyvių dalis pasiliko tik prie mados ir jų deriniai (nepykit) liko tokie pat kaip visada, nors turėjo tokią puikią progą pasireikšti... Et. 

Ką gi kviečiu apsižiūrėti ir pabalsuoti už gausų Forbių būrį šiame konkurse ^^









Na, o pabaigai dvi vagilės su iš mūsų blog'o pavogtais deriniais. Vagilka1 nujojo mūsų ...Evitos... derinį iš ŠIO blog'o įrašo. O Vagilka2 konkursui pateikė paveiksliuką buvusį mūsų įraše apie gegužę vykusį Išleistuvių soliterį... Žavu, merginos, labai žavu.

Tad tiek nuo manęs šį tamsų vakarą.

Tikiuosi puikiai praleidote savaitgalį ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.