2016 m. sausio 27 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (53)

Labuka, Saulytės,

taigi, pagaliau trečiadienis. Pagaliau pasiekiame ribą kai lieka mažiau nei pusė darbo dienų iki savaitgalio. Pagaliau laikas "Panoramai" ^^ Liambiukas vis dar užsiėmusi, tad vėl nesitikėkite gražių paveiksliukų :P Jau ir taip labai džiaugiausi, jog vakar ji labai padėjo su "Pozuok stilingai" įrašu :) 

Tiek įžangos. O dabar pereinam prie reikalų ^^

Konkursas

Tarp konkurso "Mados nuotykis" nugalėtojų turime tris forbes: Liambą, Milą9 ir Lunalight. Ir pirmą vietą užėmė Chadė19, ką taip pat laikau didele pergale ^^ Jos derinys gal ir nelabai atitiko konkurso temos (taip kaip pati ją supratau ar norėjau, kad suprastų kiti), tačiau ji super mielas, malonus ir tiesiog geras žmogutis. Tad labai nusipelno 300 smaragdų (nors jų turbūt dar negavo, kaip mes negavome savo 100...) ;)

Taip pat turiu pasakyti, kad man visada labai smagu atsidurti kur kartu su Liamba, kai tai nepriklauso nuo mūsų. Į bendrą nuotrauką sužadėtuvių vakarėlyje, į bendrą skaidrę per kalėdinius Forbių iššūkius (ten nuotraukas dėliojome pagal tai kas pirmas ką atsiuntė), o dabar štai - kartu laimėjome konkursą ^^ 

Tai toks labai high five jausmas. Tarsi būtum paskirtas į vieną komandą su geriausiu draugu per kokią pamoką :) 

Taigi šįkart dėkodama visoms balsavusioms turiu atskirą ypatingą padėką už šią mažytę, malonią pergalę :)) 

Liamba konkurse "Mados nuotykis"
























Žaidimo naujienos
Lunalight konkurse "Mados nuotykis"

Vakar įraše apie "Pozuok stilingai" jau spėjau pareikšti savo nuomonę apie abu šios savaitės atnaujinimus žaidime. Penktadienį (sausio 22) atnaujintas būsto meniu bei pridėtas antras aukštas. Pastarasis skirtas būsto apstatinėjimo entuziastėms, kurioms trūksta kambarių savo fantazijai išreikšti. Antrame aukšte galima nusipirkti dar papildomus 7 kambarius savo būstui, kurių kiekvienas kainuoja 50 safyrų (3,75 eur.), tad viso 350 safyrų (realiai 26,25 eur.). 

Žinau, jog bendra suma eurais už visus kambarius atrodo per didelė. Tačiau originali 1 safyro kaina išties yra 0,075 eur. Nes toks yra safyrų ir eurų santykis perkant už 6 eur. Perkant už didesnę sumą pritaikoma nuolaida, kuri reiškia, kad sumažėja 1 safyro kaina, tačiau kai pagalvoji... iš esmės sąžininga skaičiuoti pagal pirminę 1 safyro kainą, o ne kurią nors su nuolaida. 

Grįžtant prie atnaujinimo reikšmės... Kiek iš mūsų išties lanko panelių būstus? Ta prasme, užeina pažiūrėti kaip būstas apstatytas? Kiek iš mūsų apskritai perstatinėja savo būstus? Po naujos baldų kolekcijos sudedate visus naujus baldus į vieną kambarį? Atleiskite, bet tai nei kūrybiška, nei įdomu... Kambariai iš vienos kolekcijos baldų iš esmės visi atrodo vienodai. Tad kam mokėti 50 safyrų, kad turėtum vieną papildomą kambarį, kuris vis tiek atrodys kaip visų kitų? Kaip minėjau esu pažinojusi iš viso 2 žmones, kurie mėgavosi kambarių perstatinėjimu ir darė tai su dideliu entuziazmu. Dar, manau, kambarius atidžiai apstato būsto trofėjų siekiančios panelės, o visos kitos... Padarome vieną tvarką ir ji lieka tokia pati n metų. Pasiekiame naują lygį, atsirakiname naują kambarį, apstatome jį ir vėl... paliekame būstą ramybėje.

Galbūt aš labai klystu. Galbūt daug daugiau žmonių yra įprasta kas savaitę pašalinti visus baldus iš visų savo kambarių ir visus juos iš naujo perstatyti ir vis tiek jiems per mažai tame pramogos... ir todėl norisi dar daugiau kambarių. 

Tačiau pati sugalvoju tik vieną priežastį, kodėl turėčiau nusipirkti du tuos safyrinius kambarius. Šiuo metu būste turiu du kambarius skirtus fotosesijoms... Juose darau nuotraukas konkursams. Kadangi vėliau horizontaliai ištemptą nuotrauką apkarpau į vertikalų paveiksliuką, apstatau tik nedidelį ratuką erdvės aplink Luną ir Sirijų. Tad šie kambariai paprastai atrodo labai juokingai - daug daiktų vienoje vietoje ir daug tuščios vietos šonuose. Tad galėčiau įsigyti tuos du papildomus kambarius, kad pirmame aukšte nebūtų tokių gėdingų vaizdų... bet tikrai turiu geresnių planų tiems 100 safyrų.

Taip pat šiandien sulaukiau Estrea žinutės, jog nusipirkus visus kambarius antrame aukšte atsirakina trečias aukštas, kuriame vėl galima pirkti kambarius po 50 safyrų... Jeeee, beibi.

Kitas svarbus pasikeitimas žaidimą pasiekė vakar (sausio 26). Atnaujinta Prekybos centro išvaizda bei parduotuvių pavadinimai. Išvaizdos pakeitimas šaunus, šviesus, malonus akiai, tačiau senosios žaidėjos turbūt bus pasmerktos amžiams klajoti po naujus pavadinimus, kad surastų ko ieško... 


Dėl kito 50 safyrų atnaujinimo, kai galima anksčiau laiko atrakinti naują parduotuvę. Labai tikiuosi, kad tai tik vienkartinis dalykas, o ne nauja nuolatinė praktika, kai visos naujos parduotuvės turės tokią... rinkliavą. 

Ketvirtadienio aukcionas (2016-01-21)
Aukcionai

Pirmadienio aukcionas (2016-01-25)
Šią savaitę vėl turėjome du aukcionus. Ir jų metu visiškai įsitikinau - žaidimą užgrobė Umbridž. Antra savaitė iš eilės aukcionuose vien rausvų atspalvių daiktai. 

Ačiū. Nereikia sukti galvos, pirkti ką ar ne. 

Neseniai sukurtame panelės Mylie blog'e WE♥MA♥ buvo rašoma, kad pirmadienio aukcione kiek vėliau buvo ir batukai (taip pat rūžavi), tačiau man jų taip ir neparodė, nors tikrai jų neturiu... 

Tad nežinau kaip ten buvo su tais batukais... Neklauskit. 

Atrodo tiek tų įvykių šią savaitę.

Daugiau neturiu jokių nuotraukų, kuriomis turėčiau su jumis pasidalinti ir jokių minčių likusių paraštėse ^^ Visus drabužius realybėje jau rodėme, arba dėjome nuorodas, kur galite juos pamatyti, tad... laikas atsisveikinti.

Kadangi rytoj pradedu savo savaitgalį ir negrįšiu iki pat sekmadienio vakaro - linkiu visoms smagaus savaitgalio :))) 

12 komentarų:

  1. Puikus įrašas ;) Trečiadieniai bent man nuotaiką praskraidina jūsų panorama,o kiti įvykiai...O taip dėl to 50 safyrų tai...patylėsiu.Bet gerai kad galima išlaukti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Puikus įrašas, Luna. :)
    O dėl batukų ir pati nesu tikra ar jie buvo...Nors ir kiekvieną aukcioną fotografuoju ir dedu pas save į ,,papkę'' batukų neradau...
    Gal Mylie sumaišė aukcionus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, nežinau... nėra pas ją būtent aukciono nuotraukos, tik tų batukų ant kojų, tai tikrai nežinau kaip ten su jais buvo. Bet pamaniau užsiminsiu, kad po to pataisymų/priekaištų nesusilaukčiau ^^

      Ir ačiū už tą pirmą sakinį :))

      Panaikinti
  3. Batukai tikrai buvo (na bent man), o kodėl kitom nebuvo, net nenumanau..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. P.S jie buvo kartu su rausva raštuota suknyte. Gal batukai pasirodė kiek vėliau ir pasibaigė (tikrai) anksčiau.

      Panaikinti
    2. Tai turėjo pasirodyti bent 3 valandomis vėliau nei suknelė-tunika ir pasibaigti bent valanda anksčiau nei suknelė-tunika. Tik tokiu atveju galėjau pražiopsoti.

      Na, bet gal protestų dėl to nekelsim ^^

      Dėkui už visų abejonių išsklaidymą :)

      Panaikinti
  4. Sveika Lunalight, čia Mylie ;) Batukai tikrai buvo tik kaip ir prieš tai sakė anonimė ;) Jie atsirado kiek vėliau tai gal nepamatei arba ne visoms čia panelėms ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tokie dalykai kaip "ne visoms panelėms" pažeistų žaidėjų teises... mažių mažiausiai. Ir būtų labai nepagarbu. Daiktų aukcione nerodo jei juos jau turi iš senosios versijos, tai dažniausiai mobilieji telefonai, ausinukai, planšetės ir kompiuteriai, kurie būna aukcionuose ir buvo galimi laimėti senosios versijos paslapčių salone.

      Prie atsakymo anonimui tik norėčiau pridėti, kad aukcioną nuolat tikrinau, nes jau pastebėjau, kad kartais jame daiktai pridedami kiek vėliau, dažniausiai po valandos, tačiau tada aukcione jis ir pabūna ilgiau. Tiksliau būna taip pat 6 valandas ir visas aukcionas tokiu būdu baigiasi kiek vėliau.

      Na, nesvarbu. Nelabai man ir įdomu kaip čia viskas išties nutiko :smirk:

      Panaikinti
  5. Ir Jums neveikia zaidimas?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip. Tiek angliška, tiek mūsų versijos. Ir bijau, kad administracija nebedirba ir forume jokių atsakymų nesulauksime...

      Panaikinti
    2. Deja, administracijos darbo laikas tik iki 18.00 val.

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.