2016 m. sausio 3 d., sekmadienis

Konkursas - Rusva elegancija

Gerą vakarą, draugai,

smagu su Jumis sveikintis pirmajame 2016 metų Forbių blog'o įraše ^^ Taip pat labai smagu tai daryti iš naujai sutvarkyto, perinstaliuoto ir nauju kvėpavimu veikiančio kompiuterio :D O dar labai smagu, jog pirmasis metų įrašas yra skirtas išskirtinai Forbes club draugams ir juo atgaiviname seniai į pogrindį nukeltą temą - Forbių derinius forumo konkursuose :))

Primenu, jog "forumo konkursais" Luna įprato vadinti draugas.lt platformoje organizuojamus MA administracijos konkursus, kurie atnaujinami kiekvieną antradienį. Šiame konkurse dalyvauti ir balsuoti gali tik www.pazintys.draugas.lt užsiregistravę asmenys (deja deja). Na, o jo prizai - 200 smaragdų užu pirmą vietą ir 100 smaragdų dar 9-nioms geriausiai įvertintoms merginoms.

Vėl naudojuosi proga ir primenu, jog šiuose konkursuose dalyvauti gali tik panelių galerijose esantys deriniai. Na, tiksliau sakysi - prizus gauti gali tik panelių galerijose esantys deriniai, o šiaip administracija nelabai paiso savo pačių taisyklių ir į konkursus priima belekokius derinius :/ Tad jei šiandien aptariame poryt pasibaigsiantį konkursą "Rusva elegancija", tai jame dalyvaujantis šis derinys (nuotrauka dešinėje), negautų jokio prizo, net jei ir išsilaikytų dabar užimamoje 7-toje vietoje. Kodėl? Nes derinys sukurtas iš žaidime neegzistuojančių rūbų - megztinį ir sijoną piešė Liamba ir Imusic savo bloge New MA Creations :) Tad logiška, jog šio derinio nėra panelės galerijoje ir ji negali būti identifikuota, kaip tikroji derinio autorė.

Redagavimo programomis galima pridėti foną, pakeisti panelės pozą ar neesmines detales, bet ne visą derinį.

Tad tiek priminimų šia tema, o dabar labai kviečiu susipažinti ir pradėti balsuoti už šiuos forbų derinius jau minėtame konkurse "Rusva elegancija".

Nors dar ne - turiu kelias mintis apie šį konkursą, tad dar "pasvaigsiu" ^^
Bendras vaizdas konkurse tikrai labai ne koks. Yra keli išskirtinai puikūs deriniai, keli vidutiniai ir nemažai besikartojančių ir taip pat nemažai nepavykusių. Nevardysiu kas papuola į kurią kategoriją, tačiau turiu teoriją kodėl šis konkursas daugeliui tapo itin kietu riešutėliu. Pamatysite, jog ir pas mus su Vyshnia. rudos spalvos... labai minimaliai.

Manau, jog taip nutiko dėl pačios konkurso temos - rusva elegancija. Ruda man asmeniškai yra labai žemiška spalva tiek tiesiogine, tiek nuotaikos prasme. Savo lėlei uždedu rudus akcentus, kai noriu sukurti tvirtai ant žemės stovinčios, savimi pasirūpinti sugebančios panelės įspūdį. Tai tarsi būdas išties suleisti šaknis į žemę ir pasakyti: ne, manęs nepastumdysi.

O elegancija (vėlgi tik Lunos nuomone) yra tas moters grožis, tas kūno ir drabužio lengvumo pojūtis, kuris kaip tik pakylėja virš žemės. Poniškumas, dvarų kultūra, Audrey Hepburn, kosminių kainų papuošalai ir grakšti laikysena valso ritme. Štai kas man yra elegancija. Taip, ji gali būti šalta ir "stovinti ant žemės", tačiau tam jau reikia atitinkamo charakterio, mokėti valdyti šią stichiją. Tuo tarpu kiekvienai suprantama ir lengvai pasiekiama elegancija (nebandant apsimetinėti Prada dėvinčiais velniais) vis dėlto yra šiek tiek virš rudos žemiškumo.

Ir todėl manau, jog dėl to Lunai buvo taip sunku dirbant su šios temos deriniu.
Ir todėl manau, jog dėl to Vyshnios suknutė labiau rausva nei rusva.
Ir todėl manau, jog dėl to Enigma pasirinko elfų mistiką, kad užmaskuotų, suvaldytų šią priešpraišą.

O dabar jau tikrai kviečiu apžiūrėti mūsų konkursinės "galerijos" ir balsuoti kuo aukščiausiais balais :)

Paspaudus ant panelės vardo turi atsidaryti naujas interneto langas su balsavimo forume puslapiu.
Ilgoji nuoroda tik tam atvejui, jei kas nesuveiktų ;)

Marusia
http://pazintys.draugas.lt/foto/konkursai/nuotrauka.cfm?id=76638&rusiavimas=3


Eimantele
http://pazintys.draugas.lt/foto/konkursai/nuotrauka.cfm?id=76600&rusiavimas=3

Enigma
http://pazintys.draugas.lt/foto/konkursai/nuotrauka.cfm?id=76559&rusiavimas=3

Vyshnia.
http://pazintys.draugas.lt/foto/konkursai/nuotrauka.cfm?id=76844&rusiavimas=3


Pažiūrėsim kas toliau mums gausis su šia "rubrika". Tikiuosi, bent kuriam laikui blog'as sekmadieniais turės pastovų įrašą ^^

2 komentarai:

  1. Vyshnios suknelė rausva, nes ji skaityt nemoka ;D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Svarsčiau tokį variantą, bet pamaniau, kad turėjai atkreipti dėmesį, jog visos kitos dalyvės rudomis, o ne rūžavomis sukniomis ir susekti kas ir kaip :D

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.