2019 m. sausio 27 d., sekmadienis

Būsimo žaidimo drabužiai. Valentino diena

Labas vakaras, blog'o skaitytojai!

Kaip ir kiekvienais metais, vasario mėnesį sulaukiame iš žaidimo kūrėjų kažko susijusio su Valentino diena. Kolekcijos ar žaidimai būna paskirti šiai komercinei šventei. Tad ir šie metai ne išimtis - ir vėl širdelės, ir vėl suknelės ir vėl panelės rūžavos kaip pliki paršeliai. Nuostabu.


Taigi, viskas pagal nusistovėjusias žaidimo tradicijas. Todėl tos, kurios nesvietiškai laukia, kuo šiais metais jus nustebins kūrėjai, štai šešios aprangos ir penkios šukuosenos, kurias kūrėjai paruošė būsimam žaidimui:


 Visų šių drabužių spalvų yra ne viena, tačiau paveikslėliams išsirinkau labiausiai patikusias arba kitaip - mažiausiai rožines😎 Deja, ne visur buvo įmanoma šios spalvos išvengti, beje, kaip širdelių raštų. Tačiau keli pavieniai drabužiai yra tikrai verti dėmesio. 
 Asmeniškai man, itin patiko, kad kūrėjai neapsistojo ties vienu stiliumi. Yra ir moteriškų, elegantiškų, ir vėjavaikiškų, vyliokiškų, lolitiškų drabužų, bei kasdienių madingų drabužių: gatvės stiliaus ir sportinio stiliaus rūbų. Tad kiekviena iš mūsų tikrai rasim bent vieną sau patinkantį rūbą, kurį norėsime turėti savo lėlių drabužinėje 😊

 Taip pat žaidime galėsime laimėti naują profilio foną:

Gražaus ir jaukaus likusio vakaro!

P.s. Nei vienas drabužis neturi jokios išskirtinės pozos - drabužiai koreguoti.

1 komentaras:

  1. Kaip tu juos rasti? Aš skaityti jūsų straipsnį apie tai, bet aš negalėjau.

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.