2019 m. sausio 11 d., penktadienis

Vestuvės: II dalis

Labas!..

Kad jau taip ilgai, kantriai ir pavyzdingai laukėte antros dalies apie vestuves, ilgiau nebekankinsiu jūsų su savo kalbomis ir iškart pristatau bei atskleidžiu tai, ką pavyko rasti sužadėtiniui ir kaip, galimai, jis atrodys savo vestuvių dieną.

Taip, supratote teisingai, antra vestuvių įrašo dalis skirta vien tik mūsų sužadėtiniams ir niekam kitam, arba, jeigu tiksliau, mūsų vyrams.


Drabužiai

 







Nežinau kaip jums, tačiau man pamačius šiuos drabužius tikrai norėjosi paklausti: "Kas visa tai kuria?".



 Ieškant vyriškų drabužių tikėjausi tikrai ne to. Todėl esu kiek nusivylusi šiomis maskaradinėmis, pompastiškomis drapanomis. Net ir juoda spalva šio reikalo nė kiek negelbėja.
 Naaa gi, blizgučiai, gėlytės, gėlyčių raštai...kas čia per..? Pasityčiojimas! Va, kas čia.
Neimsiu aš į vyrus jo taip apsirengusio!

Žinokit, papurkštavus ir pabumbėjus lengviau pasidaro.  Ir išleidus garą iš ausų, turiu pripažinti, kad keli drabužiai (bet tik keli drabužiai iš visos krūvos!), man visai patiko.


Grožio salonas


Šukuosenos:




Veido bruožai ir barzdos:


Su šia kategorija, kūrėjai, sakyčiau, susitvarkė geriau, nei su drabužiais.
Bent jau man, kai kurie veido bruožai atrodo išties simpatiškai ir galbūt net norėtųsi jais pakeisti senus.
Šukuosenų pasirinkimas ir įvairovė taip pat nemaža. Jeigu daugeliui atrodė, jog panelėms bus siūloma senamadiškos garbanos, iškeliavusios iš mados, tai, kai kurios vyriškos šukuosenos tikrai atitaikytos į šių dienų standartus bei paskutines madas. Nustebino (gerąja prasme) tai, jog netgi yra ilgų plaukų šukuosena, kurias žaidime galima išvysti gana retai. Per retai. Todėl džiaugiuosi tuo...nors ir atrodo šie plaukai lyg apipilti aliejum.



 Tad su šiomis linksmai ironiškomis nuotaikomis palieku jus iki kito karto.
Tikiuosi, jog kitą, paskutinį, vestuvių įrašą pavyks parengti šį savaitgalį.

Gero visiems vakaro 😊

1 komentaras:

  1. Yra keli visai nieko švarkai... Smagu dėl to. Nors mane jau kiek anksčiau stebino tie, kurių atlapai link kaklo siaurėja. Na, taip netikroviškai atrodo...

    Sutinku dėl šukuosenų šiuoalikiškumo. Akivaizdu, kad sužadėtinių dalykai buvo gerokai vėliau piešti nei nuotakų :D Nes aname įraše neretai apėmė jausmas, kad gal prieš tuos tris metus kai kas jau ir buvo nupiešta, kai pasirodė tas "Vestuvės greitai žaidime" :D

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.