2019 m. sausio 12 d., šeštadienis

Vestuvės: III dalis

Sveiki!

Džiaugiuosi, galų gale, galėdama jums pristatyti trečią, ir jau paskutinę, įrašo dalį apie vestuves ^^


Šiame įraše - viskas apie salių pasirinkimus, baldų pasirinkimus, stalų pasirinkimus, gėrimų pasirinkimus. Na, tiksliau, tuščių taurių pasirinkimus. Taip, kad jokių gėrimų nebus. Negalima. 



Tad, pradėkime nuo salių pasirinkimo. Jų iš viso bus šešiolika. Vietą šventei galėsime rinktis nuo laukinių paplūdimių iki iščiustytų pasakiškų pilių. Taip pat galėsime rinktis ir įvairias Žemės rutulio vietas -  nuo Europos iki pat Amerikos.

Salės:


















Tolimesniuose paveiksėliuose pavaizduota, kokiais baldais bus galima apstatyti šventės vietą. Vieni paveikslėliai gan chaotiški bei perkrauti, kiti tuštoki, kadangi bandžiau suprasti, kur kokio daikto vieta. Tikrai neturiu jokio supratimo, kur kuris daiktas ir su kuo priklauso. Rezultate, kaip matote - nepasiploviau, tačiau pasidaviau.

Baldai:
















 



 ⚓⚓⚓

Vakarėlio metu, tikriausiai, galėsime šeimininkėms dovanoti gyvūnėlius, kaip ir sužadėtuvių šventės metu. Jei neklystu, galėjome rinktis tarp trijų gyvūnų, tad ir per vestuves jų turėsime tiek pat - tris.

Gyvūnai:


⚓⚓⚓

Automobiliai:



 



⚓⚓⚓

Įrašo pradžioje minėjau, jog džiaugiuosi, kad pradedu paskutinį įrašą apie vestuves. Ir išties džiugu ir lengviau ant dūšios, jog sėkmingai pabaigiau šį užsibrėžtą darbą, kurį pažadėjau padaryti tūkstantinei skaitytojų auditorijai.

Dar kartą įsitikinau, kad surasti drabužius ir juos įklijuoti į foną ya viena, tačiau juos kurti bei ieškoti tam įkvėpimo, visai kas kita. Todėl dar kartą padėkokime kūrėjams už įdedamas pastangas mūsų visų įdomesnio laisvalaikio praleidimui. Net nesinori skaičiuoti, kiek valadų, dienų ir mėnesių užtruko jiems šių visų drabužių, šukuosenų ir daiktų piešimas, tačiau aišku viena - buvo nudirbtas velniškas darbas. Darbas, kurio finišas, tikėkimės, jau nebetoli ir greitai sulauksime šios naujos, vestuvių, funkcijos Mados Arenoje.


6 komentarai:

  1. Thanks dear😍❤️
    Please we want more spoilers about weddings please❤️❤️❤️❤️

    AtsakytiPanaikinti
  2. What about the cake, the photographers and the musicians?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nice job fobes!!!!!!
    Now the codes are locked for second time because of you!!!!!!!!
    Don't you realize when you showing everything, it's NOT OK!
    Why did you come back!? I wish you had never done it...!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Congratulations, because of you there will be no spoilers anymore!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na, čia jau sekcija, kurioje tikrai yra daugybė gražių dalykėlių, kurių norisi daug ^^ Ne taip, kaip ankstesnėse dalyse, kai daugiau kartų tiesiog pakraipiau galvą ir nebuvau tikrai, kaip jaustis ^^" Matau vieną aplinką tobulai tinkančią susiplanuotai vestuvių temai, nors yra ir gražesnių, bet žvelgiant tematiškai... Ech... Žodžiu. Gražu. Pakilu. Didžiuojuosi tavo kantrybe ir užsispyrimu ruošiant šiuos įrašus, Liamba, ačiū! :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. it looks amazing, i like the last gif of Dean Winchester saying the end 😍😍😍

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.