2015 m. kovo 25 d., trečiadienis

Kolekcija "Pavasario kolekcija"

Laba diena, mielos Forbes club blog'o skaitytojos :)

[Liamba:] Manau, ne viena žaidėja, iš anksto žinojusi, jog artimiausiu metu turi pasirodyti "Pavasario kolekcija" su nekantrumu jos laukė. Laukė, kada turės progą atnaujinti savo garderobą, kada gi pagaliau bus galima niūrius žieminius drabužius nukišti kuo giliau į drabužinę ir palikti juos užmaršty bent iki kitos žiemos, o į pirmąsias drabužinės gretas išsirikiuoti spalvingus, šviesius, gėlėtus, lengvus drabužius.

Tikriausiai žaidimo kūrėjai negalėjo parinkti dar labiau tinkamesnės dienos naujosios pavasario kolekcijos įkėlimui. Vakar ir realybėje oras buvo labai gražus, saulėtas, šiltas...tikras pavasaris! Taigi, su šia itin pavasariška ir pakilia nuotaika užsukau į savo drabužinę, o ten - juodumų juoduma... taigi, surankiojau šviesius drabužius į derinį, o tada... o tada atsirado tikras išsigelbėjimas -
"Pavasario kolekcija"!





Kaip ir galima buvo tikėtis, kūrėjai "prisiuvo" mums labai daug įvairių suknelių pavasariui. Tačiau, bent jau aš maniau, kad jos bus labiau pavasariškos, na žinot, lengvos medžiagos, plevenančios vėjyje, raukinukai, nėrinukai, gėlytės, bantukai ir panašūs mergaitiški daikčiukai. O šioje kolekcijoje galima rasti iš pažiūros ir sunkių tekstūrų audinių, daug tamsių spalvų, griežtų siluetų suknelių, kurios pirmos ir patraukė mano žvilgsnį. Tačiau, geriau įsižiūrėjus, labai simpatiškos ir tos kelios šviesios suknelės. Itin dailios man dvi iš jų: viena su paukščiukų raštu išmargintu sijonu, o kita - su širdutėmis, labai mielos :)


Dar keli dalykas, kurie labai nudžiugino mano širdį - dvi odinės striukės, vienas ilgokas beformis megztukas ir plati palaidinė. Jau ilgą laiką savo drabužinėje bandžiau atrasti ilgą beformį megztinį ar švarką, deja, tai visada baigdavosi nesėkme. Taip pat iš daugelio palaidinių bandžiau sukurti kiek didokos, laisvokos palaidinės įspūdį, šitai taip pat baigdavosi visišku fiasko... iki dabar :D O odinių striukių, kaip žinia, niekam dar nebuvo per daug, todėl ir šios būtinai keliaus į mano drabužinę.

Kalbant apie batus, turiu pripažinti, kad šį kartą įkėlė visai neblogų modelių. Itin įdomios dvi batų poros už penkis safyrus. Ir, bent jau aš, džiaugiuosi tuo, kad įkėlė ir plokščiapadžių batų (kurių galėjo būti ir daugiau), o ne vien aukštakulnių.

Rankinių mėgėjoms šį kartą pasisekė lygiai tiek pat, kiek ir suknelių gerbėjoms. Rankinių gavome net dešimt modelių ir visokių visokiausių spalvų, manau, kiekviena ras sau tinkamą iš šių. Aš jau nusižiūrėjau rankinę, permestą per petį, už tris safyrus, tokias aš labiausiai mėgstu, o jų, kaip specialiai, čia velniškai mažai, todėl nepraleisiu progos jos įsigyti.

Diržai, žiedas, auskarai, vėrinys bei akiniai man jokio įspūdžio nesukėlė, visi tokie eiliniai ir neįsimintini. Jei neduotų už juos mados taškų, tikrai nė vieno iš jų nepirkčiau. O, štai, kojinės man patiko, labai įdomios, su dailiais ornamentais, manau, pagyvins jos bet kurį derinį ir suteiks jam papildomo žavesio.

Kelnės bei šortai taip pat dailūs. Šortų irgi turime labai panašių į šiuos, o plėšytų kelnių, kurios  šiuo metu itin madingos, turime vos kelis modelius, tad,  fashionistos, kratykite savo pinigines ;D

Taigi, ši kolekcija visai nusisekusi, sakyčiau. Manau, kad kiekviena žaidėja ras joje to, kas galėtų drabužinėje gulėti ne vien tik dėl gaunamų taškų, tačiau ir dėl to, kad jai tas drabužis išties patinka.

 
Tuo metu, kai rašiau šį įrašą ir gėrėjausi naujais drabužiais, Luna su didžiausiomis emocijomis ir šauktukų krūva atbėgo pas man į asmenines žinutes ir pranešė itin džiugią žinią - įkėlė naujų tatuiruočių ir chna!

Taigi, palieku dabar jus su Luna ir jos džiaugsmu, galbūt net ir pasakojimu, kaip mes prikalbėjom mums naujų tatuiruočių :D                                                                                             
[Lunalight:] Iš tiesų taip ir buvo! Pabūrėm su Liamba, padejavom ir vualia - po savaitės su kapeikomis grožio salonas pasipildė nauja siunta tatuiruočių merginoms ^^ Iš tiesų apie tai kalbėjome, kai Liamba kūrė pavasarinį viršelį blog'ui. Apdėliojo mus vaikinų tatuiruotėmis ir jos taip gražiai, taip šviežiai atrodė... Tad labai smagu, kad kūrėjai suteikė realią galimybę atsinaujinti ne tik drabužinę, tačiau ir... odą ^^ 

Labiausiai pradžiugino plunksnų motyvai, o ir gėlės, be abejo, kai kas labai mergaitiško, su šiokiu tokiu gotikos prieskoniu, tačiau tačiau tačiau... praėjus pirmajam džiugesiui kiek nuliūdau. Supratau, kad daugelis šių tatuiruočių didžiąją laiko dalį praleis pasislėpusios po švarkais ir sijonais... 

Na, jūs tik pažiūrėkite į jas... o dabar į Liambos ar Lunos derinius galerijose... 
Geriausiai deriniuose matomos tatuiruotės blauzdų, alkūnkaulių ar riešų/delnų srityse. O čia kiek tokių? Galime skaičiuoti du sveikus ir dvi po pusę... Kiek apmaudu dėl to. 

Žinoma, vasara ir vėlyvas pavasaris puikus laikas apnuoginti rankas ir net bambas, tačiau... 
asmeniškai labai mėgstu švarkus. Neperdaug uždarus, tačiau vis tiek. Tad didžioji ir dailiausioji dalis šių tatuiruočių, nors ir pateks į Lunos nuosavybę, tačiau taip gali ir likti pasislėpusios.

O pavasario kolekcija tokia šauni, kokios ir laukiau, kokią ir aprašė Liamba. 
Dar trumpai norisi pabrėžti, kad vėl ir trikdo, ir džiugina parduotuvės kainos. 
Drabužiai už dolerius tikrai stebina mažomis kainomis, tokiose laikinose kolekcijose retai kada jos nesiekia net 5000 dol. Tačiau, man regis, pasikeitė drabužių už dolerius ir žalius akmenis santykis. Jis visai išsilygino. O tai reiškia, kad jei šiandien Luna jau ketino užbaigti sužadėtuves nusipirkusi veido bruožą sužadėtinės grožio salone, tai taupyti reikės pradėti visiškai iš naujo... Bet nieko baisaus. 
Kolekcija absoliučiai to verta ir tai bus labai smagus akmenų išsitaškymas! 

Tikiuosi ir jūs šiuo klausimu pasismaginote, ar dar pasismaginsite :D



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.