2015 m. kovo 7 d., šeštadienis

Moters diena

Labas vakaras, mielosios :) 
 Tikriausiai daugelis jau žinote, kad rytoj, prisijungus prie Mados arenos žaidimo, mūsų visų laukia paruošta maloni kūrėjų staigmena. Jei neklystu, kaip ir kiekvieną kovo 8-ąją, gausime dovanų. Nors aš ir nebepamenu, tačiau kai kas minėjo, kad praeitais metais dovanų gavome batelius. Nekokia dovana, ar ne? Na, užtat šiais metais kūrėjai pasistengė dėl mūsų ir paruošė tikrai dėmesio vertą dovaną.

Dovana už prisijungimą Moters dieną:
Jeigu čia tikrai rytojaus dovana, turėtumėme gauti šią palaidinę, sijoną, batelius bei delninę :)
Manau, tikrai šaunu, kad tai ne suknelė, o du atskiri drabužiai, kuriuos bus galima naudoti atskirai vieną nuo kito. Tačiau apranga ir vėl labai šviesi, švelni ir rožinė, bet gan simpatiška. O ilgas sijonas tikras gėris. Kaip jau Luna minėjo, trūksta jų šioje versijoje.

2015-03-08:
Ech, truputį paskubėjau skelbdama šį įrašą. Prisijungiant prie Mados arenos jau galvojau kaip gerai atrodys šis sijonas derinyje. O tada, tikrų tikriausia staigmena! Štai tau 10 safyrų, išleisk juos naudingai, negausi jokios aprangos... Taip, ačiū labai.
Bent jau aš labiau džiaugčiausi gavusi šį derinį, o ne 10 safyrų, o jūs? Taip, galbūt toms, kurios visai neperka safyrų, tai yra labai gera dovana, tik už tokią sumą mažai ką nusipirksi. 
Taigi, nuo vakar prisisvajojau apie naują aprangą, o šiandien teko nusivilti. Tad, įdomu, kada ir kaip gausime šį derinį, nes moderatorės nurodytuose planuose nėra jokios atskirai duodamos vienos aprangos. Ką gi, teks laukti...

 
Taip pat, naudodamasi proga, noriu pasveikinti visas Mados arenos žaidėjas su mūsų diena ;)
Mylėkit ir būkit mylimos!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.