2015 m. kovo 13 d., penktadienis

Sužadėtuvių vakarėlio organizavimo ypatumai - 4 dalis

Kaip ir žadėjau, "Sužadėtuvių vakarėlio organizavimo ypatumai" grįžta kiek daugiau nei po dviejų savaičių. Surinkti visus maistus "Mados mašinos" tipo užduotyje prireikė 15 dienų. Nesunku tai apskaičiuoti pagal sunaudotus džiokerius. Tačiau dar tik įpusėjusi užduotį supratau, kad ji nėra tokia jau ir bloga. Nors trunka ilgai ir kainuoja nemažai mėlynų akmenų (kitaip truktų daaaar ilgiau), pamačiau akivaizdų pliusą - labai puikiai renkasi žalieji akmenys. Kiekvieną dieną gerinau asmeninį jų rekordą ir vakar ryte turėjau 1144. Gražus skaičius. Buvo vienas smagumas visa tai išleisti :))) 

Savaime suprantama, kad taip sutaupyta suma leido labai lengvai pereiti drabužių pirkimo užduotis, tad sugrįžtu su pilnu komplektu print screen'ų su tuo kas įdomiausia medžiaga visoms dar neperėjusioms sužadėtuvių organizavimo pragarų ratų :))

9 užduotis - sužadėtinio apranga. Užduoties esmės aiškinti per daug nereikia. Vis tiek įdomiausi čia paveiksliukai, tad prie jų ir pereikime ^^


1 psl.
2 psl.
























Kaip matote, pačios užduoties iššūkis gana rimtas. 10 daiktų, nė vieno jų neįsigysi už dolerius... Tad kad ir kaip skaičiuotum akmenų daugokai gaunasi. Tačiau palyginus su tuo ką buvau sukaupusi begainiodama sėkmę "Mados mašinoje", bendra suma nebuvo labai didelė: 66 mėlyni akmenys ir 282 žali. Tiesa su mėlynais kiek persistengiau ^^" Iš panelės rūbų nieko nebegalėjau pirkti (o tiksliau neleidau su pirkti, nes tebesitęsia moters dienos akcija, kurioje noriu dar bent vienos šukuosenos).

Bendras įspūdis apie šią vaikino rūbų kolekciją gana geras. Laikrodžiai griozdiški ir blizgantys lyg ne vyrui, o šarkai kurti... diržai... normalūs, tačiau taip pat nieko labai ypatingo. Švarkų yra labai gražių. Žinoma, šiose ikonėles jų viso grožio nelabai matosi, tačiau labai jau daug vargo būtų kurti kiekvieno modelio print screen'us ir kelti juos, tad nepykit, neturiu tiek nervo šito imtis ^^ Labai laukiau kol galėsiu gauti tą skrybėlę... Ji kiek juokingai, perdėtai ilga, tačiau vis dėl to... cilindras yra cilindras, kad ir kiek juokingas :) Kelnės man visos visada vienodos, tačiau iš marškinių buvo ką rinktis. Gražiausi, žinoma, už mėlynus akmenis, tačiau bent vienus jų šįkart sau (tiksliau Sirijui) leidau ^^ Tarp batų vėl nieko įdomaus (bent Lunos ir Sirijaus rokeriškoms dūšioms), o vat šlipsų yra smagių. Ir ta varlikė tokia nuotaikinga, deja, prie mano išsirinktų marškinių nelabai tinka. Atrodo, tarsi kaba ant pliko kaklo, o ne padoriai ant pačių marškinių. Labiausiai negalėjau atsidžiaugti liemenėmis... gėlėtomis ar kitaip elegantiškai raštuotomis, pabrėžiančiomis plačią krūtinę ir dailų stuomenį... Mmmm... Taip galima iš tiesų savo kompiuterinį seilių įsimylėti :)

Tačiau pereikime prie mergaitiškų dalykų...

10 užduotis - panelės apranga.

2 psl.
1 psl.
























Taip... čia viskas tviska/blizga prabanga, arba bent jau visumoje taip atrodo. Iš tiesų galima rasti ir gana paprastų siluetų suknyčių ar batukų. Šiuo rūbelius ant kitų sužadėtuves švenčiančių panelių, turbūt, kiekviena pastebėdavome dažniau, nei vaikinų apdaraus. Tad visos turime bent vieną kitą rūbelį, kurio tikrai tikrai labai norime iš šios parduotuvės (kad ir kaip brangu).

Iš tiesų Luna tegalėjo suploti rankutėmis, nes visi jos išsvajoti lobiai yra už žalius akmenis. Tas rankinukas neleistoje kairėje rankoje (leidau sau juos net du) ir tie batukai su kaspinuku... Kaip jų visada norėjau... Mmmm. Ir pagaliau galėjau įsigyti. Tiesa, moteriška sužadėtuvių kolekcija turi labai rimtą bėdą - drabužių spalvinę gamą... Yra tik viena visiškai juoda suknia ir tos su juodomis detalėmis (o tai visiškai ne tas pats!), trys juodi rankinukai (du iš jų man nepatinka) ir trys poros juodų batelių... Bateliai gražūs. Labai mėgstu batelius su užsegimu per kulkšnį, tad juodi šio modelio bateliai tikra paguoda rausvoje, alyvinėje, melsvoje, gelsvoje ir žalsvoje viso kito beprotybėje. Tikrai... jausmas toks, kad renki kūdelio rūbelius, kuriems nebūdingos intensyvios spalvos, o ne aistringos ir be galo įsimylėjusios sužadėtinės garderobą. Vienui viena tyro raudonio suknelė! Tai kas čia per meilė?

Ech, šiaip ar taip, apsipirkimu šioje parduotuvėje esu gana patenkinta. Visą pastelinių spalvų sukeltą blogą nuotaiką nukreipiau į prieraišumą dangaus melsvai ir viskas baigėsi tikrai puikiai. Norėčiau šioje parduotuvėje palikti dar bent kelis šimtus žalių akmenų (užduočiai pereiti paklojau 447 žalius), tačiau... nemanau, kad tai pavyks iki sužadėtuvių vakarėlio pradžios. Ką gi...

11-12 užduotys - panelės ir sužadėtinio kalbų rašymas. Čia nieko nereikia išleisti ir apskritai neitin sukti galvą. Parašiau gana ilgus teksus, tačiau neišbaigtus ir pernelyg saldžius ir visą laiką kol rašiau (kokias 4 minutes) galvojau, kur būna skelbiamos tos kalbos? Forume skaičiau, kad kai vakarėlyje prasideda sveikinimai, tačiau nė karto nieko panašaus į panelės ar sužadėtinio kalbą nesu pastebėjusi... Tad ir dabar esu kiek sutrikusi. Nežinau, ar pabaigsiu tuos tekstus. Reikės bandyti stebėti kitų vakarėlių eigą..


13 užduotis - sužadėtinio grožio salonas.


Iš tiesų šios užduoties laukiau netgi labiau nei rūbų kolekcijų. Manau, Avalea sužadėtuvių vakarėlyje pamačiau vaikino šukuoseną, dėl kurios tylutėliai sukniaukiau. Tikrai. Laaaaabai patiko. Tai, kaip paaiškėjo ir nė kiek nenustebino, pati brangiausia pagal žalius akmenis šukuosena, tačiau nė neabejodama ją įsigijau. O taip pat greta esančią ir pačius pigiausius antakius, kadangi šioje vietoje mano akmenys ir baigėsi. Likau su 20 kažkeliais, tačiau labai patenkinta visais pirkiniais ^^ Iš tiesų labai malonus jausmas :)

O šiaip atėjusi į šią "parduotuvę" kiek nusivyliau, kad toks mažas pasirinkimas... Tikrai. Barzdų nemėgstu, trumpų plaukų taip pat (nors čia jie tikrai neblogai suformuoti, net nustebau dėl to), tad nelabai ir liko iš ko rinktis. Tie antakiai taip pat grožio mažai prideda, tačiau bent jau pigūs ir tai smagu. Čia tikrai labai pigu, palaukit, kol pamatysit merginų grožio saloną... Ten silpnesnės sveikatos mergytės ir nuo kėdės nuvirsti gali.

Su šiuo perspėjimu ir keliaujame prie 14 užduoties - merginos grožio salonas.


Kaip matote kainos tikrai verčiančios iš koto. Ypač jei niekada nė pro kur neperkate mėlynų akmenų ir neišvengiamai reikės taupyti bruožams... Šiaip jie iš tiesų labai dailūs. Tikrai. Manau, įsigysiu nosį, arba tas šelmiškai žybsinčias akis. Asmeniškai jos man yra tapusios mūsų Tiko išskirtiniu bruožu, tad gal ir prie nosies liksiu... Ech, kaip kvaila jau dėl to jaudintis, kai taupymo nusimato vėl tiek pat kiek berankiojant produktus vaišių stalui. Pastebėjau, kad vidutiniškai per dieną surenku 50-70 žalių akmenų. Na, jei jau to imuosi. Tačiau vis tiek laaaabai ilgai vėl užtruksiu. Kol pajudėsiu pirmyn.

Bet kuriuo atveju jau esu trečiame užduočių puslapyje ir likusios užduotys tereikalaus laiko ir kruopštaus planavimo. Ir tai labai guodžia. Per tą laiką gal dar pasirinksiu mados taškų baldų nuomoje ir sužadėtinių aprangų parduotuvėse... Ei, bet juk artėja pavasario kolekcija! Vadinasi kovą vakarėlio tikrai nebesurengsiu... ką gi.

Tikiuosi šis įrašas buvo toks smagus skaityti kaip ir rašyti ^^

Sėkmės, gražaus savaitgalio ir ramių minčių.

Nuoširdžiai,

P.S. Atnaujinome "Apie mus" skiltį. Kviečiame užsukti ;) 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.