2015 m. kovo 18 d., trečiadienis

Forbes savaitės "Panorama" (9)

Gerą dieną, mieli skaitytojai, 

šiandien turėčiau perbėgti per paskutinės savaitės įvykius. Pabandysiu ^^
Visų pirma, tai praeitą kartą per skubėjimą ir šiaip saulės aptirpdytą galvą pamiršau pasveikinti sugrįžusią į klubą Kameliją44, o taip pat ir susižadėjus! Nežinau, kaip jums, tačiau Lunai labai patinka toks didėjantis stilingų sužadėtinių pulkas aplink ^^ Taigi labai sveikiname sugrįž Kameliją ir dar ne vieną :)) 


Didžių savaitės įvykių apžvalgą užbaigsime (taip, jau užbaigsime ^^) dar vienu įspūdingu laimėjimu antradieniniame konkurse. "Užgavėnių kaukėje" visos keturios dalyvės pateko į geriausiųjų 10-tuką:)
Nors kiek kartu (kairinis kirtis ant "u"), kad eilinį kartą dvi savaites pirmoje vietoje buvus .Rolinai. arba Lunai, netikėtai (arba nelabai) staiga likome 3-4 vietose, tačiau ką jau padarysi... Akivaizdu, kad kitaip ir nebus. Arba apybjauris karas paskutinį pirmadienį, arba 100 žalių akmenų vietoje 200 ir nesvarbu, kiek laiko prieš tai buvai pirma. Karų aš nemėgstu, tad matyt taip ir gyvensim. 

 Nors didžiosios naujienos ir baigėsi turime ir dvi mažesnes. Visų pirma ne perseniausiai atnaujinome "Apie mus" skiltį. Patikėkit, tai truko laaaabai ilgai, tačiau manau visai neblogai pasisekė. 

Taip skatinu dar ir dar kartą paploti Liambai už puikiai atnaujintą blog'o viršelį. 


Na, o naujoje apklausoje norėčiau išgirsti (ar perskaityti) jūsų nuomonę apie sužadėtuvių vakarėlius. 
Ar jie jau visai pabodo, ar vis dar džiaugėtės kiekvienu pakvietimu? :)

Gražios likusios dienos ir iki kitų susitikimų ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.