2015 m. kovo 5 d., ketvirtadienis

Forbes savaitės "Panorama" (7)

Iki šiol nesuprantu kaip staigiai pralėkė savaitė, nors jau net vėluoju vieną dieną su šiuo įrašu,

Tačiau tiesa ta, kad visa ji buvo labai rami. Gimtadienių niekas kaip ir nešventė, sužadėtuvių taip pat.
Tos kelios nesusižadėjusios mergytės ir toliau lieka nežieduotos, o pasikeitimų klubo sudėtyje taip pat nėra. Tad viskas ramu, tylu, kaip visada :) Matyt, vyksta kažin koks kaupimasis artėjančiai pavasarinei suirutei, kai visos pražysime įvairiausiais dyvais :))

.Rolina. ir jos darbinė apranga
Tiesa antradienio konkursas nepasibaigė be mūsų klubo nugalėtojų. Į geriausiųjų devintuką konkurse "Mano darbinė apranga" pateko panelė .Rolina. Turint omenyje, kad tame konkurse dalyvavome trise, tai reiškia laimėjo trečdalis dalyvių ir tai labai neblogai :D Be to šis derinys man asmeniškai labai patinka. Toks šiltas, romantiškas, tačiau tuo pačiu perteikiantis ir darbo etikos griežtumą - šaunu :)

Po daugiau nei savaitės pateikiu ir naują apklausą. Šįkart apie jūsų mėgstamiausius akcijų tipus. Buvo labai sunku suformuluoti atsakymų variantus trumpai ir tiksliai, tačiau tikiuosi pavyks suprasti, ką turėjau omenyje. Taip pat žinau, kad išvardijau ne visus akcijų tipus, tačiau kai kuriais atvejais fantazija nebeišnešė, kaip aiškiai suformuluoti jų pavadinimą :)

Taigi šįkart atsisveikinu su tikrai trumpu įrašu.
Tikiuosi jau užsikrėtėte pavasariu, nors šiuo metu Vilnių dengia balta dailučio pūkuoto sniego paklodė ^^ Per pusryčius su Liūtu sveikinome vienas kitą su Kalėdom :D Tačiau tikiuosi rytoj vėl grįžti prie odinės striukės, kelios dienos su ja buvo tikrai puikios :)))                                                                            
                             
                             
Tad gražios ir prasmingos visoms dienos ;)


1 komentaras:

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.